Σύντομα!..

Φίλοι μου / μας!

1. Τί είπε πάλι ο Ζελένσκι για τον Πούτιν; Άρρωστος, είπε, θα πρέπει να είναι, για να ρίξει πύραυλο “ΚΡΟΥΖ”, κοντά στον Ε/Π-Θ, κατά την πρόσφατη επίσκεψή του τελευταίου στην Οδησσό!

Οι Ρώσοι, την ημέρα εκείνη, κατέστρεψαν ολοσχερώς την ΝΑΤΟΪΚΗ ηλεκτρονική (Ουκρανική) εγκατάσταση στο λιμάνι της Οδησσού, απ’ όπου η Συμμαχία παρακολουθούσε τα της Μ. Θαλάσσης δρώμενα και ακολούθως οι Ουκρανοί προσέβαλαν ρωσικά πολεμικά πλοία, κλπ!.. “Μιλάμε” για ένα απολύτως “στρατηγικό κτύπημα” των Ρώσων!..

Ό,τι άλλο είναι για τα… σκουπίδια!

2. Δηλαδή, Κε ΓΓ/ΝΑΤΟ, πού ακριβώς είχε λάθος ο Ποντίφηκας, καλώντας τους Ουκρανούς να σηκώσουν “λευκή σημαία” και να ζητήσουν, από τους Ρώσους, τον τερματισμό του υπόψη πολέμου, ο οποίος, όπως εξ αρχής είχαμε εδώ επισημάνει, θα καταστρέψει ολοσχερώς την Ουκρανία, (ουσιαστικώς η χώρα έχει ήδη καταστραφεί και… επιβιώνει ασθμαίνοντας, λόγω της δυτικής, και χάριν μόνον αυτής, βοηθείας), και εφ΄όσον επικρατήσει τοπική και παγκόσμια ειρήνη, θα θέλει η χώρα αυτή τουλάχιστον έναν αιώνα (!)* για να σταθεί και πάλι στα πόδια της;

Αλήθεια! Προ του Ποντίφηκος (δεν πιστεύω να είναι και αυτός… αντι-Δυτικός), πόσες φορές εμείς εδώ είχαμε γράψει καλώντας την Δύση να θέσει… χθες τέρμα στην σύγκρουση αυτή; Πόσες φορές είχαμε εξηγήσει το “γιατί” θα έπρεπε να γίνει έτσι και το είχαμε ακολούθως ζητήσει από τον Πρόεδρο Τζο ΜΠΑΪΝΤΕΝ;

Ο ιδρυτής της “BLACKWATER” (αντίστοιχη της ρ/”ΒΑΓΚΝΕΡ” δυτική παραστρατιωτική Οργάνωση), Έριχ ΠΡΙΝΣ, προσφάτως, είπε: “Να σταματήσουμε τον πόλεμο στην Ουκρανία. Καταστρέφεται η επόμενη ουκρανική γενιά! Δεν είναι ορθή η δυτική αμυντική βάση. Η Δύση δεν θα πάει σε εξω-συμβατικό πόλεμο”!..

Αλήθεια! Πόσο σίγουροι μπορεί να είναι οι Ουκρανοί ότι, όταν προ ημερών το ρωσικό Νο “2”, ο Κος Ντμίτρι ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ έλεγε ότι “οι ΡΕΔ ίσως εισέλθουν τελικώς και στο Κίεβο”, αστειευόταν;

* Η Ουκρανία θα “στηθεί” όρθια ξανά, μόνον αν η Δύση νικήσει τον Γ’ Π.Π. που είναι ολοφάνερο (όλο και πιο πολύ πια), που ετοιμάζει και κατά τον οποίον θα πολεμήσει (είναι “καθαρό” επίσης πια), κατά της Ρωσίας και μόνον!.. Η Δύση έμεινε να “κλείσει” – “σφραγίσει” την Ρωσία, όπως είναι τώρα ο… Χάρτης, μόνον από την ΝΔ της πλευρά, ήτοι από τα Ρ-Τ σύνορα και από τον “Εύξεινο Πόντο”! Άρα το “παιχνίδι κυριαρχίας και επιβολής” θα διεξαχθεί στην Πόλη, περί αυτήν και βεβαίως στα Στενά, ανάμεσα στις 2 Υπερδυνάμεις, Η.Π.Α. και Ρωσία! (Δ. και κυρίως σ’ αυτά του Β.)!..

Αν όμως η Δύση δεν νικήσει στον ακολουθούντα ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, καθ΄α οι ανόητοι της Δύσεως έχουν σχεδιάσει, για να εκδικηθούν οι Κοσμοκυρίαρχοι “Διεθνείς Εβραίοι” τους ανυπάκουους Ρώσους, τότε η Ουκρανία θα γίνει και επισήμως, σ’ αυτό που σήμερα οδεύει ολοταχώς ηλιθίως να γίνει!.. Τί; ΙΣΤΟΡΙΑ!..

3. Ο τέως Ο/Α/ΓΕΕΔ, Ζαλούζνι, τοποθετήθηκε ως Πρέσβης της Ουκρανίας στο “Ηνωμένο Βασίλειο”! Αυτό σημαίνει πως μάλλον η ρήξη του με τον Ζελένσκι, δεν ήταν και τόσο… δυναμική!..

4. Το γεγονός ότι οι Κοι ΦΙΝΤΑΝ και ΚΑΛΙΝ, με την επιστροφή τους από τις Η.Π.Α., επισκέφτηκαν μαζί τον Τ/ΥΠΑΜ, Στρατηγό Κο Γιασάρ ΓΚΙΟΥΛΕΡ, καταδεινκνύει ΑΠΕΡΙΦΡΑΣΤΩΣ το στρατοκρατικό κύριο χαρακτηριστικό του τ/Κράτους, ενός Κράτους που σήμερα επικρατεί και κυβερνάει, ως ιδεολογία, ο ενωτικός των Τούρκων “ΤΟΥΡΚΟ (ΚΕΜΑΛΟ)-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟΣ”! (Θα μπορούσαμε επομένως, βασίμως, να ισχυριστούμε πως η Τουρκία είναι πολιτικά 50 χρόνια πίσω από την Ελλάδα)!.. / Για δείτε την “φωτό” που βάλαμε στον τίτλο τί λέει!..

5. Όπως είχαμε γράψει εδώ, ο Κος ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ (και το ανώτατο “Πολεμικό Όργανο – Συμβούλιο” του Ι/Κράτους) δεν θα διέτασσε επίθεση στην Ράφα στις 10-03-2024, ημερομηνία κατά την οποίαν έληγε η Ι/προθεσμία προς τους Παλαιστινίους να τους παραδώσουν λίστα με τους Ι/Ομήρους!..

Οι Ευρωπαίοι, πολύ πονηρά (!), διέταξαν τον απόπλου από την “Κ.Δ.” του πλοίου “Open Arms” / “Ανοιχτά Μπράτσα”, με ανθρωπιστική βοήθεια για την Γάζα, στις 10 – 03 – 2024, στοχεύοντας να “σπάσουν” τον Ι/κλοιό – θαλάσσιο αποκλεισμό του Ισραήλ, ενώ οι ρουφιάνοι δημ/φοι των πουλημένων στους κυβερνώντες τις Η.Π.Α. “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥΣ” Κρατών, μας λένε πως – ΠΡΟΣΟΧΗ (!) – δεν ανακοίνωσαν τον λιμένα που θα “πιάσει” το πλοίο αυτό, για λόγους ασφαλείας!

Δηλαδή, με δεδομένο ότι όλες οι χώρες στην περιοχή υποστηρίζουν τους τρομοκράτες της “XΑΜΑΣ”  και τους Παλαιστινίους γενικώς, στην ουσία μας λένε πως το πλοίο κινδυνεύει από τους Ισραηλινούς! Αν δεν ήθελαν, ρε ανόητοι, οι Ισραηλινοί να δοθεί βοήθεια στον Π/λαό, αυτό το μεγάλο, για χρόνια τώρα, θύμα των ηγεσιών του, τότε γιατί άφησαν τα αμερικανικά α/φ τοσες ημέρες τώρα να ρίχνουν με αλεξίπτωτα βοήθεια στους Παλαιστινίους; Ακόμα! Αν θέλει το Ισραήλ να ελέγξει απολύτως την ρότα και κυρίως το φορτίο, όπως και τους επιβαίνοντες σ’ αυτό, τότε άνετα, σας διαβεβαιώ, μπορεί να το πράξει! Όμως, βρε ψεύτες και διαστροφείς, δεν υπάρχουν Ισραηλινοί… εκπρόσωποι, αυτήν την στιγμή που μιλάμε, στα ελεύθερα Κυπριακά λιμάνια και α/δ, έχετε την εντύπωση;

ΠΑΨΤΕ ΛΟΙΠΟΝ, ΑΠΑΝΤΑ ΤΑ… ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΤΩΝ ΠΑΛΑΙΩΝ… ΕΜΠΕΙΡΩΝ ΕΞ ΑΥΤΩΝ… ΨΙΤΤΑΚΙΣΤΩΝ, ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΑΡΙΣΤΟΙ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙΣ ΤΩΝ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ, ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΤΑΙ, ΣΤΗΝ ΟΥΑΣΙΓΚΤΟΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ ΣΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΑΘΕΙ ΣΤΟ ΨΕΜΑ!

“Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΩΖΟΙ”, ΛΑΜΟΓΙΑ! ΜΑΣ ΟΔΗΓΕΙΤΕ, ΤΗΝ ΔΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ, ΣΕ ΒΕΒΑΊΑ ΗΤΤΑ, ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΡΩΣΟ-ΤΟΥΡΚΟ-ΙΡΑΝΟ-ΙΣΛΑΜΟΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ, ΠΟΥ ΛΥΜΑΙΝΟΝΤΑΙ ΠΙΑ ΣΧΕΔΟΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 100% ΤΗΝ Μ. ΑΝΑΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ Κ. ΑΣΙΑ, ΧΑΡΗ ΚΥΡΙΩΣ ΣΤΟΥΣ ΟΜΠΑΜΑ ΚΑΙ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥΣ!..

Και για να επανέλθουμε, το Ισραήλ θα μπει και στην Ράφα! Αν δεν γίνει έτσι, η “δουλειά” θα έχει μείνει μισή και το αποτέλεσμα θα είναι, για την ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΜΗ-ΔΕ-ΝΙ-ΚΟ! Έτσι, λέμε εμείς οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”!..

6. Οι α/Κ-Β των ΟΜΠΑΜΑ και ΜΠΑΪΝΤΕΝ πολέμησαν και πολεμούν με λύσσα τον Π-Θ του ΙΣΡΑΗΛ, Κο Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, λόγω του ότι ο Ι/Π-Θ είναι δεξιός και κυρίως ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ (!), ενώ οι 2 αυτοί Κοι… είναι “δημοκράτες” και “προοδευτικοί”, κατά την ε/φρασεολογία!.. Την ίδια πολιτική ανήθικη, προς το Ισραήλ, στάση είχαν οι Αμερικανοί και επί του άλλου… μεγάλου “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Προέδρου ΚΛΙΝΤΟΝ, (του “γλυκοτσούτσουνου ΜΠΙΛ”), όσες φορές το Ισραήλ κυβερνιόταν από δεξιούς Ισραηλινούς πολιτικούς και Κόμματα!..

7. Κε ΡΤΕ! Μήπως πρώτα θα έπρεπε να φτάσει το… 2027, οπόταν και μας δήλωσες ότι θα πεις “ΑΝΤΙΟ” στην πολιτική, ώστε να δεις πρώτα αν θα υπάρχει, μέχρι τότε, … Τουρκία;

8. Καταστράφηκε, τις προάλλες, τρένο (!!!) που μετέφερε πυρομαχικά στην Ουκρανία! Αυτός ήταν και ο λόγος που η “δουλειά” γίνεται τώρα με νταλίκες και μέσω… “τρίτων” χωρών, όπως πχ της Τσεχίας, κλπ!  / Όχι, δεν θα γράψουμε αυτήν την φορά τίποτε για τα 2 τρένα στα Τέμπη!.. Ο Κος Π-Θ στους Κούτρα* – Τσιούνο ήταν κάθετος! Οπότε…

* Έχουν γίνει σχεδόν όλοι οι συστημικοί δημ/φοι, για το χρήμα (!) και για την θέση τους και μόνον, “κυνηγητικά σκυλιά” της νέας “ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ”, των απάτρηδων Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων” και του κυρίου εκτελεστικού τους Οργάνου, λέγε με Κ-Β των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” των Η.Π.Α.!..

Σήμερα, μπορεί ο οποιοσδήποτε να υβρίζει παντοιοτρόπως και ποικιλλοτρόπως την θρησκεία μας, την Πατρίδα και την Σημαία μας, χωρίς να κινδυνεύει να λογοδοτήσει ενώπιον δικαστών, κλπ, ενώ αν κάποιος τολμήσει να πει έστω και ένα αστείο, που θα κριθεί όμως ως… ομοφοβικό (sic), για κάποιον ή κάποιους των ομοφυλοφίλων, θα τον “τελειώσουν” με συνοπτικές διαδικασίες Κούτρες, Τσιούνηδες, Οικονόμου, Παυλόπουλοι, Λιάγκες, κλπ, ενώ αμέσως θα του “κολλήσουν”, μεταξύ των άλλων, και την στάμπα του Φασίστα! Στην Θεσ/νίκη, βεβαίως, “σκουπίδι” τον Κο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ τον απεκάλεσαν οι αντιεξουσιαστές, Όργανα του συστήματος (γι΄αυτό και δεν τους “πιάνει” η ΝΔ), αλλά αυτό είναι άλλη… ιστορία, έ;

Όταν καίγανε τον… Μητσοτάκη στην Κέρκυρα προ διετίας, τότε δεν “βγήκε” η σύγχρονη μετά τον Ευαγγελάτο… “Εθνική Εισαγγελέας”, κόρη του μπαμπά της, Κα Έλενα ΑΚΡΙΤΑ να υβρίσει χυδαία τους Κερκυραίους που έκαψαν τον… Κασσελάκη φέτος, χωρίς καμμία διάθεση να τον μειώσουν!.. Αποκριές γαρ, κλπ!.. Τότε φυσικά “έπαιζε” το “ΓΑΜΙΕΣΑΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ” του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” και των ΧΟΥΝΤΙΚΩΝ ομοιδεατών του!.. Έτσι δεν είναι, Κα Έλενα; Σας βόλευε τότε, έ;

Όπως επίσης τώρα, που και πάλι προσβάλλουν οι πράκτορες της νέας “Νέας Τάξεως” την Ορθοδοξία μας με το βρώμικο “ντοκιμαντέρ” με την σταυρωμένη έγκυο γυμνή Παναγία, δεν “βγήκε” καμία ΑΚΡΙΤΑ να διαμαρτυρηθεί, ούτε βεβαίως και κανένα ε/ Κράτος “να πιάσει απ’ τ΄αφτί” την… δημιουργό (sic) Κυρία, που μάλιστα μίλησε “για τον Θεό… τους”, εννοώντας τον Θεό μας!..

Όλοι ξέρουν πια, πως αν βρίσεις ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ και ΕΛΛΑΔΑ, κλπ θα γίνεις φίρμα στον τομέα σου και θα προβληθείς από το σύστημα, που στην βάση του είναι… κοινό!

Στην οδό “ΔΙΟΓΕΝΟΥΣ ΛΑΕΡΤΙΟΥ” στον Άγιο Παντελεήμονα, (ΑΧΑΡΝΩΝ), έγραψαν στον τοίχο, “ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”!.. Αν η σημερινή Κ-Β ήταν “καθαρή”, ήτοι ελληνόψυχη, δεν θα διέτασε την “ΕΥΠ” (!) (μόνον και κανέναν άλλον), να πιάσει, ώστε μετά το Κράτος μας να δικάσει και να στείλει για κάποια χρόνια στην “μπουζού” και ακολούθως να απέλαυνε, το ή τα καθίκια αυτά που έγραψαν ό,τι μόλις διαβάσατε, αν φυσικά ήσαν ξένοι ή ελληνικής απλώς καταγωγής άτομα; (Προς ενημέρωσή σας, στην Τουρκία, οι της “ΜΙΤ”, τα άτομα αυτά θα τα έθαβαν ζωντανά)!..

Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΠΟΥ ΗΛΘΕ ΕΠΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΕΔΩ! ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ, ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-