ΓΡΗΓΟΡΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ… “12ΗΣ ΩΡΑΣ” ΚΑΙ… ΑΛΛΑ!..

1. Ο Τ/Στρατηγός (Ε.Α.) Ισμαήλ Χακκί ΠΕΚΙΝ (τέως Δντης της “ΥΣΠ”, του τ/ΓΕΕΔ), δήλωσε πρόσφατα (σας το παρουσιάσαμε), αναφερόμενος ουσιαστικά σε  “σενάρια πολέμου” σε τ/Κανάλι, πως οι ΤΕΔ θα πρέπει να καταλάβουν την Αλεξανδρούπολη, λόγω της σημερινής γεωπολιτικής της αναβαθμίσεως, μετά και από την στρατιωτική παρουσία των Η.Π.Α. εκεί!

Η αλήθεια είναι πως οι ΤΕΔ, από πριν ακόμα από τα νέα της ελληνικής αυτής πόλεως δεδομένα, ήταν ΠΑΝΤΑ(!) 1ος στόχος των ΤΕΔ, κατά την υλοποίηση του σχεδίου επιθέσεώς τους στην Δ. Θράκη, κλπ!

Έχουμε παρουσιάσει, εδώ στον “Ε.Θ.”, ολόκληρο το σχέδιο* των ΤΕΔ, (και!) στο Ε-Τ “Θέατρο Επχ-σεων Θράκης”, σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, ένα τ/σχέδιο το οποίο υπήρχε ακόμα (το αυτό) και πριν από το αποκαλυφθέν, προ πολλών ετών, τ/σχέδιο “Βαριά” ή άντε “Βαριοπούλα”, όπως το λέει η… μάζα, αφού έτσι της το έμαθαν να το λέει, σχέδιο που ήθελαν κάποιοι να μας πείσουν πως… “έβγαζε ως συμπέρασμα” ότι η “Κ.Π.”(!) των ΤΕΔ  (θα) ήταν / (θα) είναι στον Β. Έβρο!..

* Το τ/σχέδιο,  που καμιά σχέση δεν έχει με το “Βαριά”, είναι σταθερό βεβαίως στον πυρήνα της λογικής του και επικαιροποιείτο – επικαιροποιείται, όποτε “οι καιροί και οι συγκυρίες” το επέβαλαν και επιβάλλουν!

2. Η βουλευτής  Γαρυφαλλιά (Λιάνα) Κανέλλη δήλωσε, στις 27-01-2023, στην εκπομπή του Γ. Παπαδάκη (“Καλημέρα Ελλάδα”), στον “ΑΝΤ1”, πως “Φασισταριά είχαν μπει στο σπίτι της και της είχαν κλέψει το κινητό, Η/Υ της, κλπ”, (δεν είπε “πότε” είχε γίνει αυτό), καθώς και ότι το κινητό της βρέθηκε μετά (δεν είπε και πάλι το “πότε”) στην κατοχή Στρατιωτικού, ο οποίος υπηρετούσε στην “ΕΛΔΥΚ”!!!..

Κοι του ΓΕΣ; Κοι του ΓΕΕΘΑ; Κοι του ΥΠΑΜ; Θα απαντήσετε, ναι ή όχι, στην Κα βουλευτή, ώστε να μάθουμε και εμείς;

3. Ο Κος Σπρίτζης ανέφερε κάποια ονόματα υπαλλήλων της ΕΥΠ, ως εμπλεκόμενους στο όλο θέμα των υποκλοπών! Ρωτάμε! Αυτό επιτρέπεται;

4. Μετά απ’ όσα ακούσαμε τις τελευταίες ημέρες για τις… υποκλοπές, δικαιωθήκαμε και(!) για τον τέως δικαστή Κο Ράμμο!..

Διαβάστε όμως και το παρακάτω “αρθράκι”, αφού τονίσουμε πως ο Π-Θ σήμερα (27-01-2023) στην ΒτΕ ξεσκέπασε ουσιαστικά τον Τσίπρα και τον ακραίο συνωμοτικό σχεδιασμό του, ρωτώντας τον αν ο Κος Ράμμος, στην επιστολή που του έδωσε (την ίδια ακριβώς επιστολή ξέρουμε ότι είχαν πάρει, από τον επικεφαλής της “ΑΔΑΕ”, όλοι οι πολιτικοί Αρχηγοί και ο Π-Θ), αναγράφονταν τα ονόματα που ανέφερε ο Α/ΣΥΡΙΖΑ στην Βουλή ότι παρακολουθούντο, διότι στην δική του επιστολή δεν αναφέρονταν!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!.. Ο Τσίπρας από σήμερα μπορεί να αποκαλείται και πολιτικός ΙΑΓΟΣ!..

Επίσης, τον ρώτησε τον Τσίπρα ο Π-Θ, πώς συμβαίνει και έχει αυτός τα ονόματα των παρακολουθουμένων, κλπ, και όχι εκείνος, ως Π-Θ, ένα βασικό ερώτημα που κάνουμε εμείς εδώ από την πρώτη στιγμή!

Ο Π-Θ, στην αναφορά του στα όντως ρυπαρά, αλλά και άκρως δόλια και ιταμά, δίκτυα πληροφόρησης του Κου Τσίπρα, κάτι που επίσης εδώ πρώτοι είχατε διαβάσει με επιχειρήματα και στοιχεία (μέχρι και το ποιός είναι ο εγκέφαλος της όλης ιστορίας έχουμε… τολμήσει και γράψει), προσέθεσε σήμερα και την ΑΔΑΕ, μέλη της οποίας απεδείχθη ότι είναι… Πρίγκηπες ή… Πριγκίπισσες στον Σύριζα, όπως η πρώην υπάλληλος της ΕΥΠ, Κα Παπανικολάου, εργαζομένη, επί Κ-Β Σύριζα και στο Γραφείο ενός των τότε Υπουργών, του Μπαλτά!..

Εμείς δεν σας είχαμε γράψει σχετικά, διότι η όποια ανάλυση εγγίζει περισσότερο την αλήθεια, όταν ο αναλυτής έχει όσο το δυνατόν περισσότερα δεδομένα, που εμείς προφανώς στερούμασταν στην προκείμενη υπόθεση – περίπτωση!

Πέντε ερωτήματα-«φωτιά» για τη μεθόδευση Τσίπρα-Ράμμου

Ο βουλευτής Δημήτρης Καιρίδης αποκάλυψε τις «πρωτοτυπίες» στη διαχείριση της υπόθεσης από τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο

xristos-rammos-erotimata

Στα «αποκαλυπτήρια» της συμπαιγνίας Τσίπρα-Ράμμου στο ζήτημα των παρακολουθήσεων προχώρησε μιλώντας στη Βουλή ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας και πανεπιστημιακός, Δημήτρης Καιρίδης, κατά τη διάρκεια της συζήτησης επί της πρότασης δυσπιστίας που κατέθεσε ο ΣΥΡΙΖΑ.

Ο βουλευτής με πέντε ερωταπαντήσεις αποκάλυψε τη μεθόδευση και τις «πρωτοτυπίες» στη διαχείριση της υπόθεσης από τον Αλέξη Τσίπρα και τον πρόεδρο της ΑΔΑΕ, Χρήστο Ράμμο.

«Μπορεί κάποιος να ζητά από την ΑΔΑΕ πληροφόρηση για τηλέφωνα τρίτου, άλλου και όχι του ιδίου;» διερωτήθηκε ο Δημήτρης Καιρίδης και έσπευσε άμεσα να απαντήσει:

«Προφανώς όχι. Ο νόμος είναι ξεκάθαρος. Ο κύριος Τσίπρας δικαιούται να ζητήσει μόνο για το δικό του τηλέφωνο και όχι για τηλέφωνα τρίτων, όπως έκανε με το αίτημά του προς την ΑΔΑΕ. Το παράνομο, το οποίο αντί να το θεωρήσει παράνομο ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ, το δέχθηκε».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα όσα δήλωσε η κυρία Παπανικολάου στον Παύλο Τσίμα στον ΣΚΑΪ, υποστηρίζοντας ότι στην ΑΔΑΕ έκαναν στάθμιση μεταξύ της προστασίας του απορρήτου από τη μια και της προάσπισης της δημοκρατίας από την άλλη.

«Από πότε στόχος της ΑΔΑΕ είναι η προάσπιση της δημοκρατίας; Θέλω να σας θυμίσω ότι τόσο το Σύνταγμα όσο και ο ιδρυτικός της νόμος, είναι απολύτως ξεκάθαρα. Η ΑΔΑΕ έναν στόχο έχει: την υπεράσπιση, την προάσπιση του απορρήτου. Τα υπόλοιπα περί δημοκρατίας, τα οποία είναι πολύ ευγενή και πολύ σοβαρά, αφορούν άλλους θεσμούς, όπως τη δικαιοσύνη. Άρα δεν μπορεί να σταθμίσει εκτός στόχου και νομικού πλαισίου η ΑΔΑΕ» σημείωσε ο κ. Καιρίδης.

«Τρίτον, πότε η ΑΔΑΕ στο παρελθόν έδωσε προσωποποιημένα στοιχεία στους πολιτικούς αρχηγούς; Απάντηση: Ποτέ. Από το 2003 που λειτουργεί μέχρι σήμερα, ουδέποτε η ΑΔΑΕ έδωσε προσωποποιημένα στοιχεία και περιέγραψε παρακολουθούμενους και μάλιστα χωρίς τη συναίνεσή τους. Για να καταλάβουμε τώρα τι γίνεται εδώ και τι παιχνίδι παίζεται» ανέφερε ο Δημήτρης Καιρίδης.

Ο βουλευτής αναφέρθηκε και στις παρακολουθήσεις για λόγους εθνικής ασφάλειας σημειώνοντας ότι δεν εμπεριέχει ή προϋποθέτει αναγκαστικά αδίκημα. «Εδώ τα έχετε μπερδέψει» είπε χαρακτηριστικά και συνέχισε: «Υπάρχουν δύο περιπτώσεις νόμιμης σύνδεσης. Η μία αφορά αδίκημα. Η άλλη, όχι αδίκημα, αλλά λόγους εθνικής ασφάλειας που μπορεί να έχουν να κάνουν με μια σειρά από πράγματα, ακόμα και την προστασία του παρακολουθούμενου από τυχόν απειλές που δέχεται. Δεν σημαίνει ότι ο παρακολουθούμενος βρίσκεται εν αδίκω, για να γίνουν αυτές οι επισυνδέσεις, όπως με μεγάλη ανωριμότητα και με πολύ μεγάλη βιασύνη φαίνεται να αποδέχεται ο κ. Τσίπρας».

Κλείνοντας την ομιλία του ο κ. Καιρίδης διερωτήθηκε από πού και ως πού ο Πρόεδρος της ΑΔΑΕ ζητά οδηγίες από τον υπουργό για το πώς θα εφαρμόσει τον νόμο αλλά και πώς γνώριζε ο Αλέξης Τσίπρας την ύπαρξη φακέλου με στοιχεία της ΑΔΑΕ.

«Πώς πήγε ο κ.Τσίπρας να πάρει φάκελο που δεν ήξερε κανένας άλλος πολιτικός αρχηγός ότι υπάρχει φάκελος με επιπλέον στοιχεία πέραν της επιστολής; Και βρέθηκε ξαφνικά, δεν είχε τι να κάνει, βγήκε περίπατο και πήγε στην ΑΔΑΕ. Τον ειδοποίησε κάποιος; Kαι πως, ενώ δεν ήξερε τίποτα για όλα αυτά, κανόνισε ραντεβού με την Πρόεδρο της Δημοκρατίας την επομένη και πήγε, ξέροντας ότι εδώ υπάρχει ζήτημα το οποίο ακόμα δεν είχε πληροφορηθεί και δεν είχε πάρει το φάκελο;» κατέληξε ο Δημήτρης Καιρίδης.

5. Απαντώ, φίλη μου / μας, στα ερωτήματα που μου / μας έθεσες!

  • Στο “Χρηματιστήριο Ενέργειας” μας έβαλε ο “Σόρος-Σύριζα”!
  • Το σχέδιο “ΗΡΑΚΛΗΣ” για τα “Κόκκινα Δάνεια” το ψήφισε ο “Σόρος-Σύριζα”!
  • Τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς τους ψήφισε ο “Σόρος-Σύριζα”! / Πολλούς χαιρετισμούς στον Κο Λαφαζάνη!..
  • Για τον αισχρό Νόμο “Κατρούγκαλου” είναι… γνωστό και φανερό ποιός!.. Αχαχαχαχαχαχα
  • Ποιός έκοψε τις συντάξεις στις χήρες και στα ορφανά; Αλήθεια δεν ξέρεις;
  • Ποιός έκοψε το “ΕΚΑΣ”; Αλήθεια δεν ξέρεις;
  • Την δωροδοκία, από κακούργημα σε πλημμέλημα, ποιός την μετέτρεψε, λίγο πριν αποχωρήσει από την εξουσία; Αλήθεια δεν ξέρεις; Έτσι, “πάει” σήμερα στο “Ειδικό Δικαστήριο” ο Ν. Παππάς και ο “βοσκοτόπιας” Καλογρίτσας με πλημμεληματικές κατηγορίες και μέχρις εκεί, όπως και δεν “θα στάξει η ουρά του γαϊδάρου” για τις μαύρες σακούλες με εκ-ρια Ευρώ, που κατέθεσε στην δίκη των Παππά και Καλογρίτσα στο “Ειδικό Δικαστήριο”, η μάρτυς και Γραμματέας του Καλογρίτσα, Κα Διαμαντή, πως πήγαιναν επί Κ-Β Σύριζα στον “Σόρος-Σύριζα”, τότε που ο Κος Παππάς και ο Αρχηγός του “πάλευαν” να χειραγωγήσουν τα ΜΜΕ, δημιουργώντας και το “Σύριζα Τσάνελ” !..
  • Ποιός ουσιαστικά(!) κατήργησε το “Απόρρητο” για την ΕΥΠ, και πάλι λίγο πριν αποχωρήσει από την εξουσία; (Ώστε, αν μετά συλληφθεί κάποιος να “δίνει” στον “Σόρος-Σύριζα” πληροφορίες, όπως συνέβη τώρα με τον “Σόρος-Σύριζα” και το σχέδιό του, να μην έχει… προβλήματα)!..
  • – Έτσι, δικάζεται σήμερα, σε έτερο (2ο) “Ειδικό Δικαστήριο”, ο πρώην Υπουργός Παπαγγελόπουλος, μαζί με την Συριζαία “Εισαγγελέα Διαφθοράς” Κα Τουλουπάκη, (άλλο δυνατό Τσιπραίϊκο “πιστόλι”), “για τα μάτια του κόσμου”, ήτοι για… πλημμέλημα, ένας Παπαγγελόπουλος του… “Νεο-Βούδα”, που διετέλεσε και Α/ΕΥΠ, επί “Σόρος-Σύριζα”!..
  • – Ο τελευταίος Υπ. Δικαιοσύνης και “πιστόλι” του Τσίπρα, Κος Καλογήρου έκανε… πολύ καλή δουλειά, για να σώσει άτομα και Οργανώσεις προσκείμενα στο Κόμμα του, αλλά και για να διευκολύνει μελλοντικά σχέδια του Σύριζα, με τον “Ποινικό Κώδικα”, τον οποίον άλλαξε, σε συγκεκριμένα κρίσιμα σημεία (μέχρι και την Μαφία των Φυλακών αγκάλιασε συνειδητά το Κόμμα του, δια των αλλαγών, καθόλου τυχαία), μέρες μόνον πριν από την πτώση του Κόμματός του, το 2019! Ο αντι-Ολυμπιακός Ζακυνθινός πριν απ’ αυτόν Υπ. Δικαιοσύνης, αυτόν που αποκαλούσαμε “Κονιόρδο”, τί έχει πει σχετικά με την αιφνίδια, όσο και απολύτως συγκεκριμένη και επιλεκτική αυτή αλλαγή; Μήπως θυμάσαι;

– Αφού με την μείωση του ΦΠΑ στα τρόφιμα, στα καύσιμα, κλπ, θα έπεφταν οι τιμές και θα είμασταν καλύτερα, τότε γιατί και σε όσες ευρωπαϊκές χώρες έγινε αυτό, ακόμα… κλαίνε και… φωνάζουν και εκεί;

– Καλά μπορεί κανείς να πιστέψει, Κα, πως κατά την υλοποίηση του σχεδίου των απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων”, αυτό της επιχειρούμενης, εδώ και 2 χρόνια τώρα, αλλαγής του Κόσμου, που τώρα εξελίσσεται εντατικά και με μεγάλη ταχύτητα, αφού το σχέδιο καθυστέρησε από το εμπόδιο… Τραμπ, εμπόδιο που δεν είχε ορθά εκτιμηθεί από τα αναφερθέντα αυτά “Αφεντικά” του Πλανήτη, θα περνάνε καλά πχ οι Ισπανοί και οι Πορτογάλοι και θα υποφέρουν μόνον οι Έλληνες, οι Γάλλοι, οι Άγγλοι, κλπ; Όλοι θα κλάψουν και παντού!.. Πραγματικά γνωρίζεις τί γίνεται τώρα στις Ευρωπαϊκές χώρες ή ακούς μόνον τα… Συριζόπουλα ; Ας αναφερθώ μόνον σ’ αυτά! Δηλαδή θα υπάρχει παγκόσμιος κρίση, η “Α” ή η “Β” και οι Έλληνες, οι μόλις ανακάμψαντες από μια χρεοκοπία και οι υποθηκευμένοι (για άλλη μια φορά) στα παγκόσμια Αφεντικά για 99 χρόνια, δεν θα… πόναγαν, θα αποτελούσαν την παγκόσμιο εξαίρεση;

– Τέλος, αν… πονάμε τόσο πολύ, θα ήθελα να σκεφτείς 2 πράγματα!

α. Αν φταίει η αντιστοιχία Ευρώ – Δραχμής, με την οποίαν μας έβαλε στην Ευρωζώνη ο μέγας… “πολιτικός εγκέφαλος” Σημίτης και εκείνη η άλλη κολλητή του… “κοντο-κουράδα”, που διετέλεσε και Αντιπρόεδρος του “ΔΝΤ”, αλλά και επί Σύριζα, Δντης της “καραστημένης”, λέγε με κομματικής Συριζαίϊκης Τράπεζας (σε νέα όμως έκδοση Τράπεζας), της “Τράπεζας Αττικής”!

β. Αν έρθει μπροστά πόλεμος, μήπως θα παρακαλάς τότε να μην τον είχες, αυτόν και τα δεινά του, αλλά να πόναγες, όσο πονάς και κλαις τώρα, όπως μου / μας έγραψες, επί Κ-Β Κ.Κ.Μ.;

ΠΡΟΣΕΞΕ τώρα τί θα διαβάσεις! Γράφω:

ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!), ξανά, ΔΥΣΤΥΧΩΣ(!), ΔΕΝ(!) υπάρχει άλλος σήμερα στην χώρα μας πολιτικός(!), όχι… μπαρμπούτσαλα, πέραν του Κ. Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ στην χώρα μας, ικανός να καπετανεύσει το ε/καράβι, στην τόσο δύσκολη αυτή εποχή για την Ελλάδα και τον Πλανήτη!..

Και κάτι ακόμα! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΕΥΝΟΜΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΟ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΟΙ ΜΥ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ! ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΡΑΤΟΥΣ, ΕΝΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΔΙΑΦΕΥΓΕΙ ΟΤΙ ΟΛΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΗ Η(ΕΣΤΩ) ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΤΟ “ΕΣΕΛΟΝ”! (ΤΑ “ΠΡΙΝΤΕΪΤΟΡ” ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ, ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΠΧ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΛΛΑΔΟΣ)!

Η ΟΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΥΠΟΚΛΟΠΩΝ ΗΤΑΝ / ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΧΕΔΙΟ… “ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ” ΤΟΥ ΔΥΤΙΚΟ-ΔΙΕΘΝΙΣΤΗ ΠΙΑ, ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΥ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ, ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 1960, ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΝΕΟ… Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΛΙΓΟΣ ΣΤΗΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ / ΣΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΣΕΝΑΡΙΩΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΙΣΗΓΟΥΝΤΑΙ, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ “ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΕΙ” ΚΑΙ ΤΡΕΛΛΑΙΝΕΤΑΙ, ΟΝΤΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΣΗΜΑΝΤΟΣ ΝΑΝΟΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΓΙΓΑΝΤΕΣ ΤΗΣ ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΗ, Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ Γ.ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ!..

ΤΟ ΥΠΟΨΗ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΜΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ “ΠΑΙΖΕΙ” ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ Ο “ΗΡΩΑΣ”, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΕΧΕΙ ΣΑΤΑΝΙΚΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΜΥΑΛΟ, ΚΑΙ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΗΞΕΡΕ, ΕΛΛΕΙΨΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΩΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΣΗ ΑΚΟΜΑ ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ ΤΟΥ “ΗΡΩΑ”, ΠΩΣ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ… “ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ”! ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΤΟΥ ΤΟ ΕΛΕΓΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ;

6. Για όλους σας ή ορθότερα για το 99% των αναγνωστών μας και όσων τυχόν άλλων, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ!..

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΣΦΑΤΟ, ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ, ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΥΠΟΠΤΟΣ, ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟ ΣΧΕΤΙΚΟ!..

ΕΝΑΣ ΣΤΟΧΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥ, ΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ (ΦΥΣΙΚΗΣ ή ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ή ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ) ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΕΜΨΥΧΑ ΚΑΙ ΑΨΥΧΑ… ΛΑΒΡΑΚΙΑ!

Το παραπάνω μάλλον διέφυγε της προσοχής όλων ή, έστω, των περισσοτέρων!..

7.  ΣΗΜΕΡΑ, Η ΟΜΙΛΙΑ – ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΤΩΝ Κ.Κ.Μ. ΚΑΙ “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΣΕ ΕΜΑΣ, ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΙΑ, ΟΤΙ Ο ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ 100% ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ “ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟ” ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΤΑ “ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΜΑΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΣΕ ΗΓΕΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΗΣ “ΑΟΡΑΤΟΥ” ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ Κ-Β, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΟΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ… ΕΥΝΟΗΣΟΥΝ ή ΤΟ… ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ,

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ

ΜΕ ΤΟΝ Α/”ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΚΟ ΤΣΙΠΡΑ, Ο ΟΠΟΙΟΣ, ΑΣ ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΛΕΞΗ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΟΙΝΟΣ… “ΚΛΕΦΤΟ-ΚΟΤΑΣ”,ΟΥΔΕΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΧΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ!..

Η παραπάνω είναι η πλέον κρίσιμη για εμάς παρατήρηση, από την Τ/Ο παρακολούθηση της όλης συζητήσεως!

Πολύ μικροτέρας σημασίας, δευτερευούσης, τριτευούσης “και βάλε” είναι η σημερινή οριστική επιβεβαίωσή μας για τον τραμπουκισμό του Π-Θ από τους βουλευτές του Σύριζα, καθ’ όλη μάλιστα την ομιλία του! Όχι πως δεν ξέραμε τί σημαίνει “Κόκκινος Φασισμός” και πιο πολύ η ελληνικής καταγωγής ροζ μετάλλαξή του, αφού εδώ τους αποκαλέσαμε “προχθές” “ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ή ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ ΜΕ ΚΟΣΤΟΥΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ”!..

Σημειώνουμε μόνον ότι, ενώ ο Κος Πολλάκης (αυτός με τα “διπλά βιβλία”, ως Δήμαρχος, όπως είχε δηλώσει) συνεχίζει να κατέχει τα πρωτεία στον τραμπουκισμό, ο άμεσος επιχειρησιακός(!) βοηθός του Μπάρκας είχε χαμηλά τα… “βόλιουμ”, σχεδόν δεν ακούστηκε, ενώ μάλλον φαίνεται ότι προβάλλει με πολλές… αξιώσεις, για τις 3 πρώτες θέσεις, στον Συριζαίϊκο αυτόν… αγώνα διακρίσεως του καλυτέρου τραμπούκου, ο Κος Τζανακόπουλος, ο οποίος την εβδομάδα αυτήν διέπρεψε σχετικά και σε Κανάλια που παρέστη!..

Όμως, ενώ μέχρι και ο θεατρίνος νεο-Σοφιστής Τσίπρας, που συνήθως “κρατιέται”, έβγαζε σήμερα άπλετο ΜΙΣΟΣ(!) προς τον Π-Θ (ασχοληθείτε με την όλη του παρουσία στο βήμα της ΒτΕ, εστιαζόμενοι κυρίως στο πρόσωπό του, όπως και στις σταγόνες σάλιου που πετάγονταν από το στόμα του και που σίγουρα δεν ήταν από ένα ίσως σάκχαρο που πιθανώς να έχει…), οφείλουμε να πούμε ότι εκείνο το πρόσωπο που έχει αλλάξει 100% σκηνική… παρουσία, είναι (το έχουμε γράψει ξανά), η Κα ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ, η οποία ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΜΕ ΓΝΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ ΟΠΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΟΝΙΜΩΣ… “ΕΝ ΕΞΑΛΛΩ”, ΟΠΩΣ ΕΜΦΑΝΙΖΟΤΑΝ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΤΙΝΟΣ ΣΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ!

ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΗ “ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ”, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ! ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗ (LET’S SAY)… ΣΩΦΡΟΝΙΣΜΟ ΤΗΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΑΝΑ, Η(ΔΙΑΖ) Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΕΙΘΕ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ!.. Σήμερα ήταν εξαίρεση σε ό,τι τουλάχιστον αντι-αισθητικό παρουσίασε ο Σύριζα στα… έδρανά του!

Προχωράω! Κε Τσίπρα! Τον Βασίλη ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΓΙΑΤΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΤΟΝ ΡΑΓΚΟΥΣΗ ΣΤΟ ΔΕΞΙΟ ΠΛΕΥΡΟ ΣΟΥ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ, ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ (ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΙ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΣΤΟΝ… ΝΤΑΛΑΡΑ / ΕΙΝΑΙ ΑΡΑΓΕ ΓΑΜΠΡΟΣ ΤΟΥ;), ΑΛΛΑ ΣΚΕΨΟΥ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΕΠΑΝΕΛΘΩ Σ’ ΑΥΤΟ!..

Η ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΩΣ ΞΕΦΤΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΟΛΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΗΤΑΝ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΥΔΕΙΣ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΣΕ, ΟΤΑΝ Ο Π-Θ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΗΜΕΡΑ ΜΝΗΜΗΣ ΤΟΥ “ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑΤΟΣ”, (60.000 ΕΙΝΑΙ ΟΙ Ε/ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ… ΧΑΘΗΚΑΝ…), ΓΕΓΟΝΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΠΟΥ ΦΩΛΙΑΖΕΙ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ, ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ… ΜΟΡΦΩΜΕΝΩΝ, ΚΛΠ, ΤΟΝ 21Ο ΑΙΩΝΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕΤΑ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΣΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΕΙΝΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΟΣ, ΙΕΡΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΑΜΑ ΚΑΙ ΗΡΩΪΚΟΣ ΤΟΠΟΣ!..

ΑΥΤΗ Η ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΝΟΙΚΕΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΕΩΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΜΑΣ ΥΜΝΟΣ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΙΩΝΙΟΣ ΣΤΟ ΤΟΣΟ ΠΡΟΣΒΛΗΤΙΚΟ ΕΚΕΙΝΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ / ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΟΥ, ΠΟΥ Ο Δ. ΣΟΛΩΜΟΣ ΓΡΑΦΕΙ ΤΟ “… ΑΝ ΜΙΣΟΥΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΛΕΥΤΕΡΙΑ”! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΕΡΧΕΤΑΙ… ΜΠΡΟΣΤΑ!..

8. Κε Π-Θ! Σήμερα, στην ΒτΕ, θα ήσασταν ΑΨΟΓΟΣ (φάνηκε η αλήθεια, όπως και τα “ΠΡΕΠΕΙ” της ζωής ενός Κράτους, πολλά των οποίων είναι δυστυχώς από πικρά, έως και πολύ άσχημα), ΑΝ ΔΕΝ ΠΙΑΝΑΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ! Σταματώ εδώ και θα τα ξαναπούμε, εκτιμώ, για όσα είπατε για τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ αυτόν ΗΓΕΤΗ μας, τον “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” και ΜΕΓΑ ΕΛΛΗΝΑ “ΠΑΤΡΙΩΤΗ” και σταματώ, διότι απάντησα σε ό,τι είδα να μου έχουν ως ερωτήσεις στείλει αναγνώστες του “Ε.Θ.”, διότι είμαι πολύ κουρασμένος, αλλά και διότι θέλω να δω την ταινία με τον “ΑΓΙΟ ΝΕΚΤΑΡΙΟ”, στον ΑΝΤ1!

Την προηγούμενη φορά σε ψήφησα-με για να μην έρθει ο “Σόρος-Τσίπρας” και απεδείχθη ότι είχαμε δίκιο!.. Μετά την σημερινή σου παρουσία θα σε ψηφίζαμε συνειδητά, διότι μας έπεισες 100% πια για την Κ-Β κή σου πανάξια παρουσία στην Ελλάδα μας  (έτσι θα σου γράφαμε), αλλά αναφέρθηκες προσβλητικά στον Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, με αποτέλεσμα να ξανακάνουμε κόμπο την ψυχή μας… ψηφίζοντάς-σε και πάλι των Βαϊων, κλπ, όχι βεβαίως όπως την πρώτη φορά, αλλά σίγουρα και πάλι με “βαριά καρδιά”!..

ΑΣΕ, ΡΕ ΣΥ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΤΟ… ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΣΤΟ… ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΚΥΤΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΛΕΙΣ ΕΝΑΝ ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΙΑ ΑΠΟΔΟΧΗΣ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΜΙΑΣ … ΑΛΛΗΣ ΕΠΟΧΗΣ;

ΜΗΝ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ… “ΚΛΕΦΤΟΚΟΤΑ”! ΘΑΨΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΟΥ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ, ΟΣΟ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΩΣ ΔΥΝΑΤΟΝ (ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΟΥ ΒΙΩΤΗ ΕΝΝΟΩ) ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΓΡΑΨΩ! ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΠΟΙΑ ΗΜΕΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΟΠΩΣ ΦΑΝΗΚΕ ΕΧΕΙΣ ΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΥΑΛΟ, ΝΑ ΑΝΑΧΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΜΕ ΟΠΟΙΑ ΣΤΟ… ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΟΧΗ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ. ΓΙΑ ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ!

1.

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Καραπαπάς: «Αποδεικνύεται πως ΕΠΟ, ΕΛΑΣ και ΠΑΕ Άρης δεν ήθελαν να αφαιρέσουν το χυδαίο πανό».

Θέση για το επίμαχο πανό που ανάρτησαν οπαδοί του Άρη στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, πήρε ο Κώστας Καραπαπάς.

Καραπαπάς για πανό των οπαδών του Άρη

Γνωστό πως ο Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε προς τους διαιτητές και τους παρατηρητές της αναμέτρησης με τον Άρη για το πανό με υβριστικό περιεχόμενο που ανάρτησαν στο ένα πέταλο του «Βικελίδης» οπαδοί των γηπεδούχων, ζητώντας μάλιστα και την αφαίρεσή του, έκανε μέσω ανάρτησής του στα Social Media ο Κώστας Καραπαπάς.

«Πριν τον αγώνα ακόμα η ΠΑΕ Ολυμπιακός διαμαρτυρήθηκε όπως προβλέπουν οι κανονισμοί και στους διαιτητές και στους παρατηρητές του αγώνα για το χυδαίο πανό που έχουν αναρτήσει «φίλαθλοι» του Άρη. Αποδεικνύεται ότι τόσο οι αξιωματούχοι του αγώνα (ΕΠΟ), όσο και η ΕΛΑΣ και η ΠΑΕ Άρης δεν μπορούν ή δεν θέλουν να αφαιρέσουν αυτή την αηδία. Ή δεν θέλουν», ανέφερε χαρακτηριστικά στην ανάρτησή του ο εκ των αντιπροέδρων και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Καραπαπάς για πανό των οπαδών του Άρη

2.

Όλα για την κονόμα του διοικητικού ηγέτη

Όλα για την κονόμα του διοικητικού ηγέτη
Πέμπτη, 26 Ιανουαρίου 2023 

*** Ερώτηση : Τα συμβόλαια ΓΡΑΦΟΥΝ ότι η μεταγραφή στοίχισε … «τρία εκατομμύρια» ; Αν δεν δούμε, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ***

*** Έγραψε : «Υπάρχει βέβαια και το ενδεχόμενο ο Μαντσίνι να ανήκει στον Ολυμπιακό και να τον στέλνουμε στην Παιανία να λειτουργήσει ως δούρειος ίππος !» ( Bill Dimitropoulos ) ***

*** Προχθεσινή δήλωση του πρώην αρχηγού του Παναθηναϊκού Γιώργου Κουτρουμπή : «Ακόμη Τρίτη είναι, την 4η ημέρα χωνεύεται το τρίμπαλο» ! Σήμερα λοιπόν είναι Πέμπτη και τέταρτη μέρα. Λέτε να το … έχουν χωνέψει, ή ακόμα ; ***

ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ ΗΓΕΤΗ !

«ΣΚΙΖΕΤΑΙ» Η ΕΠΟ ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΤΕΛΙΚΟΥ CONFERANSE ΣΤΗ «ΤΖΑΜΠΑΣΟΦΙΑ», ΠΟΥ ΥΣΤΕΡΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗ ΚΑΙ ΟΑΚΑ

ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο «ΜΠΟΝΑΜΑΣ» ΤΗΣ ΕΠΟ ΣΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ !

*** Θεωρώ την απόφαση του Ολυμπιακού να αμφισβητήσει έμπρακτα, ΕΝΤΟΝΑ και ΔΥΝΑΜΙΚΑ την ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ – επίσημη – υπόδειξη του γηπέδου της «Τζαμπασοφιάς» στην ΟΥΕΦΑ για την τέλεση εκεί του τελικού του Conference League, όχι απλά ενδεδειγμένη, αλλά και επιβεβλημένη.

*** Η θέση της Επο πού ως γνωστόν διοικείται από το ποδοσφαιρικό ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ πού έχει τις ρίζες του στην «εξυγίανση» και τη βάση του στην Αεκ, για την υπόδειξη του γηπέδου της Αεκ γενικότερα για τους αγώνες της Εθνικής ομάδας, δεν υπήρξε ποτέ «φημολογούμενη». Ηταν κάτι παραπάνω από «ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ» για την τόσο θεαματική επίσπευση της παράδοσής του στην αγωνιστική δραστηριότητα.

*** Με λίγα λόγια, για τον διοικητικό ηγέτη της Αεκ, τον Δημήτρη Μελισσανίδη, οι αγώνες της Εθνικής έχουν εκτιμηθεί ως σημαντικό ΕΣΟΔΟ για το γήπεδό του πολύ πριν τεθεί σε λειτουργία. Εξ άλλου θα ήταν εντελώς άστοχο έως βλακώδες, να έχει «υπό έλεγχον» όλη τη διοίκηση της Ομοσπονδίας, να έχει δικό του ένα «νεότευκτο γήπεδο» και να επιτρέψει να παρθεί μία απόφαση πού θα το έβαζε στην άκρη και τα έσοδα θα πήγαιναν σε άλλες τσέπες.

*** Επομένως, η έγνοια της Αεκ για τον ΟΡΙΣΜΟ του γηπέδου για τους αγώνες της Εθνικής, έχει ΚΥΡΙΩΣ ή και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στόχο ΤΗΝ ΚΟΝΟΜΑ. Και βεβαίως, ακόμα πιο ενδιαφέρουσα και συμφέρουσα είναι μία … «ΧΟΝΤΡΟΚΟΝΟΜΑ» από έναν τελικό ΕΥΡΩΠΑΪΚΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. Ενός αγώνα πού, συν τοις άλλοις, δεν χρειάζεται καν απόφαση ΔΣ για να οριστεί.

*** Τον ορισμό του γηπέδου τον αναλαμβάνει η ΟΥΕΦΑ, με ό,τι αυτό συνεπάγεται. Κανείς δηλαδή δεν επρόκειτο να ψέξει την Επο για τον ορισμό. Η απάντηση θα ήταν πως «εμείς κάναμε την πρόταση, αλλά η ΟΥΕΦΑ αποφάσισε. Αρα, μαζί της να τα βάλετε». Το ΓΙΑΤΙ όμως η … ΠΑΡΑΔΙΟΙΚΟΥΜΕΝΗ από την κίτρινη ομάδα Επο έσπευσε και πασχίζει να προτείνει την Τζαμπασοφιά στην ΟΥΕΦΑ, είναι το πιο σημαντικό της υπόθεσης.

ΤΡΙΤΟ ΣΕ ΧΩΡΗΤΙΚΟΤΗΤΑ

*** Ποιός είναι ο ΛΟΓΟΣ δηλαδή για να υποστηριχθεί αυτή η επιλογή ; Ας τα πάρουμε ένα προς ένα. Είναι η Τζαμπασοφιά το «μεγαλύτερο» σε χωρητικότητα γήπεδο της χώρας ; ΟΧΙ, βέβαια. Είναι κατά πολύ μικρότερο από το σχεδόν τριπλάσιο ΟΑΚΑ και ΣΑΦΩΣ μικρότερο από το Καραϊσκάκη, ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ.

ΑΝΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ

*** Πάμε παρακάτω. Είναι η «Τζαμπασοφιά» το πιο … ασφαλές γήπεδο της χώρας ; Ηδη έχουν συμβεί ΤΡΟΜΕΡΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ, ήδη έχουν υπάρξει ΔΥΟ ΘΑΝΑΤΟΙ, ήδη υπάρχουν ΕΠΙΣΗΜΕΣ ΑΝΑΦΟΡΕΣ για την ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑ και ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑ του. ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ’ ΩΣ ΠΟΥ, λοιπόν, πηγάζει η αντίληψη περί … «ασφαλούς» γηπέδου ;

ΚΙΤΣΑΡΙΑ, ΣΟΥΣΟΥΔΙΣΜΟΣ ΚΑΙ … ΑΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ !

*** Άλλη ερώτηση. Είναι η «Τζαμπασοφιά» το πιο αξιοθέατο γήπεδο από πλευράς εμφάνισης, σύγχρονης εικόνας και ανέσεων, πού θα μας … διαφημίσει στο εξωτερικό ; Εδώ … γελάνε γαργαριστά. Και μόνη η εικόνα του Ατσούτσουνου μεταλλικού τέρατος στην είσοδο, φτάνει για να μην ξέρουμε πού να κρυφτούμε από ντροπή, Αποθέωση του κιτς, εξιδανίκευση του Σουσουδισμού και της … τέχνης της ανάδειξης του πιο μπανάλ αισθητηρίου. Ακόμα και το πιο κακότεχνο σκηνικό στη Γιουροβίζιον δεν θα υστερούσε σε σύγκριση με την αισθητική της.

ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΑΝ … ΑΠΟΒΑΣΗ !

*** Μήπως όμως το και «Μελισσανίδειον» λεγόμενο γήπεδο είναι πιο … «προσβάσιμο» και εξυπηρετεί κατά τον καλύτερο τρόπο την άφιξη και παραμονή των δεκάδων χιλιάδων οπαδών, στην πλειοψηφία τους ξένων, πού θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον τελικό ;

*** Αυτό, βγάζει περισσότερο γέλιο, ως … γελοίο και σαν ερώτημα. Η Τζαμπασοφιά, ως γνωστόν και κοινά παραδεκτό, είναι οικοδομημένη μέσα σε ΠΥΚΝΟ ΑΣΤΙΚΟ ΙΣΤΟ. Βρίσκεται δηλαδή ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ περίπου ενός πολυάνθρωπου προαστίου της Αθήνας. Με ατελείς έως υποτυπώδεις χώρους στάθμευσης, πάρκιν και βεβαίως πρόσβασης στο χώρο του γηπέδου.

ΔΥΟ ΕΚΠΤΩΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΤΣΙΠΑ

*** Πάμε τώρα και στην … «προθυμία» της διοίκησης και παραδιοίκησης της Επο για να υλοποιήσουν την ΔΙΑΤΑΓΗ του παρακράτους. Η Επο σήμερα, διοικητικά συνταράσσεται από έριδες, διαγκωνισμούς, αντιπαραθέσεις, συμμαχίες και λυκοφιλίες πού αλλάζουν κατά … το δοκούν, αλλά και από διοικούντες πού χρησιμοποιούν αφειδώς το «νόμιμον» για να ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΚΑΙΩΣ το «ηθικόν».

*** Ηδη, αυτή τη στιγμή στο ΔΣ ( Εκτελεστική Επιτροπή το λένε τώρα ) υπάρχουν ΔΥΟ ΜΕΛΗ πού είναι ΕΚΠΤΩΤΟΙ από διοικητικά αξιώματα. Το ένα με ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ και το άλλο με ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ απόφαση από την ΓΓΑ. Και οι δύο εξακολουθούν να μετέχουν στις συνεδριάσεις και τις αποφάσεις, ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. Και όντως, ίσως ΤΥΠΙΚΑ να έχουν δίκιο. ΗΘΙΚΑ όμως, είναι υπόλογοι. Θα τα ξαναπούμε όμως, πιο αναλυτικά και γι’ αυτό το θέμα.

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ : ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΙ ΑΕΚ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

*** Θυμάστε, πριν λίγο καιρό είχαμε ασχοληθεί, εδώ, με το θέμα των παρατηρητών αγώνων της Σούπερ Λίγκας. Λέγαμε ότι λειτουργούν κάτω από καθεστώς παρεξηγήσιμης ανωνυμίας. Και πιστεύω τελικά, ότι οι κατηγορίες ανωνύμων στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι δύο : Οι παρατηρητές αγώνων και οι μανατζαραίοι !

*** Επανέρχομαι για να κάνω ελαφρώς καθυστερημένα, αλλά δεν πειράζει, τα … αποκαλυπτήρια του ονόματος του παρατηρητή πού είχε οριστεί στο τελευταίο ντέρμπι Αεκ – Παναθηναϊκού και βέβαια, αποτελούν ερωτηματικό τα όσα έγραψε ή δεν έγραψε στην έκθεσή του, μετά το ΧΑΔΙ της αθλητικής δικαιοσύνης στην Αεκ με την «ποινή» – καλαμπούρι των … 16.500 ευρώ πρόστιμο.

*** Ο παρατηρητής λοιπόν του Αεκ – Πάο λέγεται Γιάννης Κουφάκης, σύμφωνα με τις πληροφορίες μου είναι απόστρατος αξιωματικός της αστυνομίας και προέρχεται από ΕΠΣ της Κρήτης. Παραμένει άγνωστον αν έγραψε στην έκθεσή του ΟΛΑ όσα συνέβησαν στο ντέρμπι του ΑΙΣΧΟΥΣ, όπως πχ. την ΒΟΜΒΙΔΑ πού έσκασε δίπλα στον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού και προκάλεσε την διακοπή του αγώνα με τα γνωστά επακόλουθα.

*** Ευχαρίστως είμαστε στη διάθεση οποιουδήποτε, για να δημοσιεύσουμε οποιαδήποτε διευκρίνιση.

-/-