ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΕΔΩ, ΙΣΩΣ;

Φίλοι μου / μας!

1. ΟΥΚΡΑΝΙΑ

α. Δηλαδή, Κε Π-Θ γέ μας, για να καταλάβουμε, η Οδησσός που από την πρόσφατη Ιστορία μας, αυτήν κυρίως την προεπαναστατική του 1821, γνωρίζουμε άριστα, όπως ορθώς ανέφερες, υπαινισσόμενος την “Φιλική Εταιρεία”, κλπ, τότε ήταν πόλη της… Ουκρανίας ή της Ρωσίας;

Υπήρχε τότε καμμιά… Ουκρανία, Κε Π-Θ γέ και δεν το ξέραμε έως τώρα;

Ντροπή, Κε Π-Θ γέ, ντρο-πή !!!..

Μπορεί να λες βεβαίως ό,τι θέλεις, στο πλαίσιο της ασκήσεως της εθνικής εξωτερικής πολιτικής μας, αλλά όχι να αλλάζεις την ιστορική πραγματικότητα, έξυπνα βεβαίως πάντα μιλώντας και συγκεκριμένα για χθες (06-03-2024), από την Ουκρανία, μιλώντας αόριστα (!) για την Οδησσό, ώστε να είσαι… “και με τον Αστυφύλαξ και με τον Χωροφύλαξ”!.. Διάβασε τί εννοώ! Στους Ουκρανούς, αν ποτέ απαιτηθεί, θα τους πεις, “είδατε τί είπα για την Οδησσό… σας”, κλπ, και στους Ρώσους, αν επίσης χρειαστεί ποτέ, θα τους πεις, “εγώ δεν αναφέρθηκα σε Οδησσό… της Ουκρανίας, αλλά σε Οδησσό γενικώς”!.. Αχαχαχαχαχαχα!..

Το ίδιο, όπως με την Οδησσό, ισχύει και για την ελληνικότατη Μαριούπολη, σε ό,τι αφορά την εθνική… ιδιοκτησία της, όπως ασφαλώς και για άλλες πόλεις και περιοχές της λεγομένης σήμερα Ουκρανίας!..

Είναι άλλο να υποστηρίζει η Ελλάδα μας την Ουκρανία, κάτι απολύτως θεμιτό, με βάση τις συμμαχίες της, κλπ, και άλλο να διαστρέφει την Ιστορία, δια στόματος μάλιστα του ίδιου του Π-Θ της, Κε… Κ.Κ.Μ., ξέροντας άριστα, για την περίπτωσή μας, ότι… τότε η Οδησσός ήταν πόλη της Ρωσίας και το πολύ… άντε, της λεγόμενης “Μικράς Ρωσίας”, ήτοι του Κράτους που ονομάζεται σήμερα Ουκρανία και το οποίο για να αποσπαστεί από την Ρωσία, παλαιότερα ΕΣΣΔ, κλπ, γέμισε με μη Ρώσους και κυρίως με άτομα κυρίως Πολωνικής καταγωγής, τα περισσότερα των οποίων ιδεολογικώς ήσαν φιλο-ΝΑΖΙ!.. (Θυμίσου τα Ουκρανικά Ναζιστικά Τάγματα, κατά τον Β’ Π.Π.! Ο σχεδιασμός των στην Ουκρανία σήμερα τεκταινομένων δεν είναι σημερινός και το ξέρεις! Έχει προβολή και στο παρελθόν)!..

β. Δεν είχες κανένα δικαίωμα, όντας Π-Θ μας (!!!), να εκθέσεις τον εαυτό σου σε κίνδυνο, έναν κίνδυνο για την ίδια σου την ζωή, και συνεπώς, αυτομάτως, να θέσεις έτσι και την χώρα μας σε κίνδυνο ασταθείας και συνημμένως και ασφαλείας (!), πηγαίνοντας… “ινγκόγνιτο” στην Οδησσό, από την Μολδαβία, χωρίς προηγουμένως να ενημερώσεις την Ρωσία!.. Εδώ έδειξες πολιτική… αφέλεια, τουλάχιστον!

Αν σκοτωνόσουν, με τον ρ/βομβαρδισμό, κλπ, οι Ρώσοι, πιθανότατα, θα έλεγαν, πως “λυπούμεθα δεν ξέραμε για την παρουσία του Ε/Π-Θ, κλπ, εμείς είχαμε στόχο πχ μόνον το λιμάνι της Οδησσού ή τον Ζελένσκι, κλπ”, και… τέλος!.. Τότε, εκτός του δικού σου… ανοήτου θανάτου, ως Π-Θ μας πάντα, το τονίζω, έχεις σκεφτεί σε τί μείζονες περιπέτειες θα έβαζες την Ελλάδα και όλους εμάς, που θα άφηνες πίσω σου;

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” , τέλος, πιστεύουμε, Κε Π-Θγέ, πως ήξεραν οι Ρώσοι για την επίσκεψή σου αυτήν, όπως και ότι ο στόχος τους δεν ήσουν εσύ ή ο Ο / Πρόεδρος, αλλά οι… εγκαταστάσεις που ανέφεραν!.. Αν ήθελαν, θα σας προσέβαλαν, λέμε εμείς! Οι Ρώσοι, ναι είναι Σλάβοι, αλλά όχι… ηλίθιοι, Κε Π-Θγέ, που κάνεις πως ξεχνάς, δυστυχώς, για τους… λόγους σου, ότι η Ρωσία είναι -τουλάχιστον- η 2η μετά τις Η.Π.Α. πλανηταρχική / παγκόσμια δύναμη!..

γ. Κε Καθηγητά! Σεβαστέ Κε Παπαφλωράτε!

Ανέφερες (Τ/Ο “ΣΚΑΪ”, “ΣΗΜΕΡΑ”, 08-03-2024) ότι “ο Πούτιν εργαλειοποιεί την Ιστορία”, κάτι που καυτηρίασες, κλπ, αλλά μόλις πριν από μερικά δευτερόλεπτα, είχες, εσύ ο ίδιος, αναφερθεί στην Οδησσό και στην εκεί έδρα της “Φιλικής Εταιρείας”, στο για 50 χρόνια εκεί ευρισκόμενο ΙΕΡΟ (!) ΣΚΗΝΩΜΑ του ΕΘΝΟΜΑΡΤΥΡΟΣ Οικουμενικού μας Πατριάρχη ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ του Ε’, που το πτώμα του το βρήκε Έλληνας Πλοίαρχος / Καπετάνιος να επιπλέει, μετά από τον απαγχονισμό του έμπροσθεν της σημερινής, (γι’ αυτόν ακριβώς τον λόγο), “ΚΛΕΙΣΤΗΣ ΠΥΛΗΣ” του “Ο.Π.” μας και το πέταγμά του από το Οθωμανικό πλήθος στον Βόσπορο, μεταφέροντάς το στην Οδησσό, όπου μετέβαινε, ενώ αναφέρθηκες μέχρι και στην προσωπική σου οικογενειακή Ιστορία, λέγοντας πως έλκεις την καταγωγή από την Οδησσό!.. Χωρίς να το καταλάβεις (;) εργαλειοποίησες και εσύ την Ιστορία μιλώντας για το ίδιο… διακύβευμα!..

Όμως!

Όμως, ειλικρινά σεβαστέ, Κε Καθηγητά, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ, ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, (ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ, κλπ)!

Συνεπώς δεν υπάρχει ουδεμία ΕΡΓΑΛΕΙΟΠΟΙΗΣΗ από κανέναν, όταν αναφέρεται στην Ιστορία, είτε αυτός λέγεται Πούτιν, είτε Μπάϊντεν, είτε… Παπαφλωράτος, είτε εγώ ο… “Έλληνας”, ο γιός του… Δευκαλίωνος, με την γυναίκα μου την… Ορσηϊδα και την γιαγιά μου την… Πύρρα!.. Εδώ πρόκειται για την προσωπική μου ιστορική εργαλειοποίηση του… λόγου μου!… Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Και επειδή, Κε Καθηγητά, άκουσα το πρωϊ, στην ίδια εκπομπή, τον αγαπημένο του Κου ΡΤΕ, δημ/φο Κο Κωστίδη, να λέει πως οι Ρώσοι εισέβαλαν στην Α. Ουκρανία με την δικαιολογία ότι οι Ρωσόφωνοι Ρωσο… συμπαθούντες πληθυσμοί αυτής καταπιέζονταν, κλπ, υπαινισσόμενος ότι αυτό θυμίζει τις τ/δικαιολογίες για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο μας το 1974, θα ήθελα να τονίσω πως, οι Ρώσοι εισέβαλαν στην Α. Ουκρανία, διότι ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΔΕΝ ΤΗΡΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥ ΜΙΝΣΚ (1991), ΑΛΛΑ “ΕΠΑΙΖΕ” ΕΠΙ ΜΑΚΡΟΝ ΟΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, [ΚΑΤΙ ΠΟΥ… ΑΠΑΓΟΡΕΥΕ ΡΗΤΩΣ ΤΟ ΜΙΝΣΚ (ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΑΝΑΤΟΛΑΣ -ΣΥΝΟΡΑ ΡΩΣΙΑΣ- ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ)], ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΚΡΙΝΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΗΡΕΑΖΕ ΑΚΡΩΣ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥΣ!!!..

Αυτή ήταν η ΑΙΤΙΑ, ο ΛΟΓΟΣ, όπως λέμε! Της αιτίας ακολούθησε η αφορμή, η οποία ήταν “η καταπίεση των ρωσόφωνων και ρωσικής συνειδήσεως πληθυσμών της Α. Ουκρανίας”, τις ιστορικές αναφορές, (εσκεμμένη εργαλειοποίηση της Ιστορίας), κλπ!.. ΟΙ ΡΩΣΟΙ, ΑΝ ΗΤΑΝ ΕΤΣΙ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ  ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΤΗΣ 3ΗΣ 10ΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 21ΟΥ ΑΙ. !

Τέλος, πείτε μου, παρακαλώ, Κε Καθηγητά, γιατί η Ρωσία είναι “αναθεωρητική δύναμη”, όπως λέγεται συχνά, κλπ, και οι Η.Π.Α. δεν είναι; Με την ίδια λογική, οι Αμερικανοί δεν… εισέβαλαν, πχ στο Ιράκ, στην Συρία, στο Αφγανιστάν, σε “Χ” αφρικανικές χώρες, κλπ, κλπ, κλπ, στον Πλανήτη Γη; Σε πόσες χώρες, τόσες 1οετίες τώρα, οι Η.Π.Α. δεν επεμβαίνουν σε χώρες του ενδιαφέροντός τους (sic), οργανώνοντας πραξικοπήματα, κινήματα και επαναστάσεις; Γιατί λοιπόν κάθε φορά, οι μη πολιτικοί, θα πρέπει να ξεχνάμε το μέγεθος της Ρωσίας, όμοιον αυτού των Η.Π.Α., κάτι που ευθέως… υπογράφει και… σφραγίζει την θέση των “ΑΓΓΕΛΩΝ”, που λέγει πως Η.Π.Α. και ΡΩΣΙΑ είναι, ακριβώς λόγω του μεγέθους τους, όχι “αναθεωρητικές δυνάμεις”, αλλά ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, με ό,τι αυτό το χαρακτηριστικό τους συνεπάγεται, όπως πχ αναθεωρητισμό, επιβολή της θελήσεώς τους με ειρηνικά ή βίαια μέσα – τρόπους, επιβολή της θελήσεώς τους ακόμα και στον τρόπο της ζωής των πολιτών του Πλανήτη, αλλά και μεταξύ τους επίσης διαπάλη για τα πάντα στην Γη !!! (Ποιό είναι αυτό το μέγεθος και τί εννοούμε με την λέξη “μέγεθος” δεν είναι της παρούσης, αλλά εσείς αντιλαμβάνεστε άριστα)!..

δ. Αγαπητή, Κα Ούρσουλα Φον Ντερ Λάϊεν!

Ως πολιτικός ταγός είστε μια σκέτη ΑΠΟΤΥΧΙΑ! Ξέρετε γιατί; Διότι ως μη Ρωσίδα, αλλά ως δυτική πολίτης και μάλιστα ως Γερμανίδα πολιτικός της… ατμομηχανής της “ΕΕ” Γερμανίας, όπως και λογικά… πολιτισμένη, δεν θα έπρεπε να πείτε στην ομιλία σας, το “ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ, ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΜΙΑ ΑΙΘΟΥΣΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΣΤΗ ΧΑΓΗ”, διότι για να συμβεί αυτό, θα πρέπει η Δύση να πολεμήσει σε παγκόσμιο διάσταση με την Ρωσία και να την νικήσει, ώστε να φέρει τον Πούτιν προ των Δικαστών, κλπ! Οι Ευρωπαίοι τουλάχιστον, αλλά και οι πολίτες του Κόσμου ευρύτερα, που ισχυρίζονται ότι έχουν Παιδεία και Πολιτισμό, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΠΟΛΕΜΟ Κυρία μου, αλλά ΕΙΡΗΝΗ σε… αβάσταχτα μόνιμη κατάσταση, αν με / μας καταλαβαίνετε!..

Η δήλωσή σας αυτή, ΑΝΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ, ΑΣΥΜΒΑΤΗ και συνολικώς ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΣΑΣ ΘΕΣΕΩΣ ΣΤΗΝ “ΕΕ”, ΕΡΧΕΤΑΙ ΩΣ ΑΚΡΩΣ ΑΝΗΣΥΧΗΤΙΚΗ… ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑΣ, ΕΚΕΙΝΟΥ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΑ… ΑΝΑΞΙΟΠΑΘΟΥΝΤΟΣ (!!!) ΙΣΠΑΝΟΥ “ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ”, ΤΟΥ ΚΟΥ ΜΠΟΡΕΛ, ΕΝΩ ΚΑΤΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΗΝ ΑΠΕΙΡΙΑ ΣΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΚΑΤΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ!

ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΕΚΤΕΘΕΙΤΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΤΥΠΙΚΩΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΕ, ΜΗΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ “ΘΕΛΩ” ΤΟΥΣ!.. 

ΤΗΝ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΛΑΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ!

ΠΏΣ ΜΠΟΡΕΙ ΜΙΑ ΕΥΡΩΠΑΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΑΣ ΙΕΡΑΡΧΙΚΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΕΤΣΙ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΚΡΙΤΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΕΣΩΣ (!), ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΥ ΛΟΓΩ ΤΟΥ “ΜΕΓΕΘΟΥΣ” ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ;

ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΑ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΕΜΟ; ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΔΕΝ ΥΠΕΤΑΓΗΣΑΝ ΣΤΑ “ΘΕΛΩ” ΤΩΝ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΩΝ ΡΟΚΦΕΛΕΡΣ ΚΑΙ ΑΛΛΩΝ ΟΜΟΙΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ “ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΑΝ”, ΜΗ ΣΥΜΦΩΝΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΕΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ… “ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ”, ΚΛΠ, ΠΟΥ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΦΕΝΤΕΣ” ΜΑΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ, ΚΛΠ;

ΟΙ ΛΑΟΙ, ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ, ΓΕΝΙΚΩΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΣ ΑΥΤΟΙ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ “ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ”, ΔΕΝ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΑΓΟΥΣ ΤΟΥΣ (ΑΝ ΔΕΧΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΥΦΙΣΤΑΤΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΑΔΙΑΒΛΗΤΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ) ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ… ΠΟΛΕΜΟ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙΛΕΓΟΥΝ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ “ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ”, ΕΝΑ “ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΡΙΟ”, ΕΝΑ “ΑΥΡΙΟ” ΠΡΟΟΔΟΥ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΝΑΛΛΗΛΙΑΣ, ΣΥΝΑΔΕΛΦΩΣΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΩΝ ΛΑΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ “ΑΥΡΙΟ” ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ, ΤΡΕΛΛΑΣ, ΑΙΜΑΤΟΣ, ΘΑΝΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΟΥ ΜΑΥΡΙΛΑΣ, ΚΑ ΟΥΡΣΟΥΛΑ!..

ΑΝ, ΓΟΗΤΕΥΤΙΚΗ ΚΑ ΟΥΡΣΟΥΛΑ, ΗΣΑΣΤΑΝ, ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΒΑΘΡΟ ΑΛΗΘΙΝΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ, ΒΑΘΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝ Η ΕΥΡΩΠΗ ΗΤΑΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΤΩΝ Η.Π.Α. , ΤΩΝ Η.Π.Α. ΤΩΝ ΠΑΣΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΠΟΛΕΜΟΧΑΡΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”… ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΟΜΟΙΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ”  ΤΟΥ, ΘΑ ΚΑΛΟΥΣΑΤΕ, ΟΧΙ ΜΙΑ, ΑΛΛΑ “Χ” ΦΟΡΕΣ, ΕΣΕΙΣ (!) ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΣ, ΕΣΕΙΣ (!), ΝΑΙ, ΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΤΕ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Η(ΔΙΑΖ) ΕΣΤΩ ΤΡΟΠΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΡΗΝΕΥΣΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ Η ΖΩΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ, … ΠΟΛΕΜΩΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ Η ΕΙΡΗΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΗ,

ΕΝΩ ΕΤΣΙ ΘΑ ΑΦΗΝΑΤΕ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ,

ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΑΓΟΣ ΜΑΣ,

ΩΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ,

ΩΣ ΓΕΡΜΑΝΙΔΑ ΒΕΒΑΙΩΣ, (ΩΣ ΥΠΗΚΟΟΣ ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΕΣΥΡΕ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΕ 2 ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΘΑ ΕΜΦΑΝΙΖΟΣΑΣΤΑΝ ΩΣ ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ -ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΣΑΣ- ΑΝΤΙΘΕΤΟ, ΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΣΑΣ “ΚΑΘΑΡΤΗΡΙΟ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ

ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!..

ΑΛΗΘΕΙΑ, ΚΑ ΟΥΡΣΟΥΛΑ, ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ / ΜΑΣ!

ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΜΜΕΝΟ, ΣΕ ΕΝΑΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΕΙ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΙΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΤΗΝΕΤΑΙ… ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΩΣ, ΤΊ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΟΣΟΙ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΝ ΘΑ “ΠΑΜΕ” ΤΟΝ ΔΙΚΤΑΤΟΡΑ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΗΝ… ΧΑΓΗ, ΚΛΠ; ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ;

ΟΤΙ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΜΕ ΔΟΤΟ 100% ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΤΟ “ΘΕΛΩ” ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΑΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ” ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ “ΒΑΣΙΛΙΚΟΤΕΡΗ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΩΣ”, ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΤΑ… ΟΦΙΚΙΑ ΣΑΣ, ΟΦΙΚΙΑ, ΠΟΥ ΣΥΜΠΕΡΙΦΕΡΟΜΕΝΗ ΩΣ ΛΑΚΚΕΣ ΤΟΥΣ, ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΑΝ, ΝΑ ΑΥΞΑΝΑΝ!..

2. Τώρα που οι Αλβανοί, μια ημέρα μετά που γράψαμε το άρθρο, “Αλβανία: Για Να Μην Ξεχνιόμαστε”, εγκαινίασαν την νέα αεροπορική τους Βάση (ΝΑΤΟ) στην κάποτε λεγομένη “Πόλη Του Στάλιν” και στο κάποτε πλησίον εκεί… Σοβιετικό α/δ, και “φανερώθηκαν” και τα εκεί επιθετικά τ/… “ΜΕΑ” τους, κλπ, τώρα που μας είπαν επίσης πως εργάζονται εντατικά για την νέα ναυτική Βάση (ΝΑΤΟ – Αλβανία) στο Πόρτο Ρομάνο, τώρα που αναφέρθηκαν για το “Σύνταγμα της Αεροπορίας Στρατού”-τους που σχεδιάζουν να κάνουν στην Φάρκα (παλαιά… ελικοπτερική τους έδρα), μαζί με το νέο Διοικητήριο του Συγκροτήματος αυτού, τώρα που μας είπαν για την επέκταση του υπάρχοντος “Κέντρου Εκπ-σεως Νεο-συλλέκτων” τους, ώστε αυτό να φιλοξενεί 1500 άτομα, κλπ, θα ήμασταν… οιηματίες, αν γράφαμε, για άλλη μια φορά ακόμα, πως σχεδόν στα 9 των 10 των τρεχόντων, αλλά και μη τρεχόντων, θεμάτων, το αγαπημένο σας “σάϊτ” είναι πάντα “μέσα” (!), σε ποσοστό πάντα από 90%, έως 100%;

Υγ. Μήπως η ε/πλευρά που διασφαλίζει και αυτή αεροπορικώς τους αλβανικούς… ουρανούς, θα πρέπει να δει ξανά το θέμα αυτό, λόγω του ότι οι Αλβανοί δεν κάλεσαν, ως όφειλαν, την “ΕΠΑ” να παραστεί και αυτή στα παραπάνω εγκαίνια;  Ο ΓΕΝΙΤΣΑΡΟΣ Ε/ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΕΝΤΙ ΡΑΜΑ ΤΡΕΦΕΤΑΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΚΡΑΙΟ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΟΠΩΣ ΤΑ ΟΡΝΙΑ ΜΕ ΤΑ ΠΤΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΑΙΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΛΕΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ!..

“ΞΥΠΝΑΤΕ”, ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΈ, ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΓΕΝΙΤΣΑΡΟ, (Ε/ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ), ΕΜΒΕΡ ΧΟΤΖΑ, ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ!

3. Αυτό που, κατ’ εμάς (!) τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”, θα πρέπει να “κρατήσει” κανείς, από το προσφάτως αναδυθέν θέμα, που “ξέσπασε” με την φερόμενη ρωσική παρακολούθηση των γερμανικών στρατιωτικών αεροπορικών επικοινωνιών και ό,τι αυτές οι ρ/υποκλοπές, αν πραγματικά έγιναν (κατ΄εμάς το… Πεδίο έδειξε ότι έγιναν), … “έβγαλαν” ως… “λαβράκι”, είναι,

πλην φυσικά του ιδίου αυτού γεγονότος, ως γεγονότος,

πλην της σοβαρότητος (!) που θα πρέπει να (μας) χαρακτηρίζει όλους, ειδικώς τους επαγγελματίες, σε θέματα ασφαλείας πληροφοριών, ώστε να μην (!) υφίσταται “διαρροή”,

πλην βεβαίως της μείζονος “αναστατώσεως” (sic) που προεκλήθη γενικώς στις “ΓΕΔ” και δη στην “ΓΠΑ”, από την υπόψη πιθανή ρ/υποκλοπή, (που προφανώς δεν θα ήταν και η μόνη…),

πλην της ακολουθήσασας ορθής (!) από πλευράς “Πληροφοριακών Επχ-σεων” (“Επχ-σεις Επιρροής”) αναφοράς από ρ/πλευράς της υποκλοπής αυτής και του περιεχομένου της, προκειμένου (με στόχο) να “αναστατώσουν” και διχάσουν οι Ρώσοι και την γερμανική πολιτική ηγεσία και στο πρόσωπό της την ηγεσία της ΕΕ, (ηγεσία που εκφράζει η Γερμανία, ούσα και σήμερα… η ατμομηχανή της Ηπείρου μας), στόχο που απολύτως πέτυχαν, αφού για παράδειγμα “βγήκε στο φως” η σχέση μίσους (κατ’ ελάχιστον “πολιτικού μίσους”), που συνδέει την “τρόπον τινά” “Δεξιά” Κα Ούρσουλα Φον Ντερλάϊεν, με τον, και πάλι “τρόπιν τινά”, σοσιαλοδημοκράτη Γ/Καγκελάριο Κο Σολτς, (“έφτασε” ο Σολτς στο… ακρότατο σημείο πολιτικής ξεφτίλας, να φωνάζει πως “εγώ είμαι ο Καγκελάριος και θα γίνει αυτό που λέω εγώ”, κλπ, κλπ, κλπ),

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ “ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ” – ΠΡΟΣΟΧΗ (!!!) – ΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ (!!!) ΑΝΤΙ-ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑΣ, (της “BAMAD”, αν δεν σφάλλω) ΠΩΣ, ΟΙ “ΕΕΔ” ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ 2024 (!), ΕΙΛΙΚΡΙΝΩΣ ΣΕΒΑΣΤΕ ΣΕ ΕΜΑΣ ΚΕ ΥΠΑΜ, ΟΧΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΩΝ ΓΕΔ ή ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ “ΤΕΔ”, ΔΟΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ “ΕΥΠ”, ΤΜΗΜΑ ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΙ Η “ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΚΟΠΕΙΑ”,  ΑΛΛΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ “ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ”!

ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΕΚΤΑΘΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΥΤΟ, ΑΛΛΩΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΣΧΕΤΙΚΩΣ, ΚΛΠ, ΑΛΛΑ ΚΑΛΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΣΗΚΟΝΤΑ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΟΝ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΟ, ΚΑΙ (!) ΩΣ ΥΠΑΜ, ΚΟΝ ΝΙΚΟΛΑΟΝ ΔΕΝΔΙΑ, ΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ” ΣΤΙΣ ΕΕΔ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ, ΩΣ ΜΙΑ ΕΚ ΤΩΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΩΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ, ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ, ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΙΣ “ΕΕΔ”, ΑΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΔΟΜΗ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΛΘΟΥΝ ΟΙ “ΕΕΔ”, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΥΡΥΤΕΡΑ ΟΛΟ ΤΟ Ε/”ΚΥΚΛΩΜΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ – ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”, ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΕΠΟΧΗ, ΓΕΝΟΜΕΝΕΣ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΟΙ “ΕΕΔ” ΣΥΜΒΑΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΚΑΙ (!) ΣΤΟ ΕΝΑ ΕΚ ΤΩΝ ΑΠΟΛΥΤΩΝ “ΜΑΣΤ” ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ “ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ – ΑΣΦΑΛΕΙΑ”!!!.. (ΤΟ ΑΛΛΟ “ΜΑΣΤ” ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΩΝ Η/Υ)!..

ΚΕ ΥΠΑΜ!

ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ, ΣΤΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΟ Ε/ΥΠΑΜ, ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟ, ΘΕΤΙΚΟΤΑΤΟ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ, (ΜΙΑΣ ΚΑΙ “ΠΙΑΣΑΜΕ” ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΚΑΣ ΟΥΡΣΟΥΛΑΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΚΑΤΑ ΤΗΝ “ΠΕΡΙΟΔΟ ΝΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΕΩΣ” ΠΟΥ ΔΙΕΡΧΟΝΤΑΙ, ΚΥΡΙΩΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ, ΟΙ “ΕΕΔ”!..

ΚΕ ΥΠΑΜ!

ΕΙΣΤΕ, ΔΙΟΤΙ ΣΑΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ, ΛΕΜΕ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΥΠΕΡ ΤΩΝ ΕΛΛΟΓΩΝ, ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΩΝ ΝΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΕΩΝ, ΣΥΝΕΠΩΣ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ “ΕΕΔ”, ΠΟΥ ΟΡΘΟΤΑΤΑ ΣΑΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ Ο ΚΟΣ Π-Θ, ΠΡΙΝ, ΟΠΩΣ ΕΓΚΑΡΔΙΩΣ ΣΑΣ ΤΟ ΕΥΧΟΜΑΣΤΕ, ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΑΛΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ, ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ, ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΟΥ Ε/Π-Θ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ “ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ”!.. 

“ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ”, ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ,

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ,

ΕΞΥΠΝΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΤΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥ… “SURPRİSE”,

“ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ” ΥΨΗΛΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ,

ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ “ΥΣΠ” ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗΣ “ΕΥΠ” (ΜΗΝ… ΤΑΡΑΣΣΕΣΤΕ ΠΙΘΑΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΑΡΧΙΚΑ “ΕΥΠ”, ΑΛΛΑ ΡΩΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΠΟΥΝ ΠΧ ΓΙΑ ΤΟ Τ/ΠΡΟΤΥΠΟ),

“ΣΠΑΣΙΜΟ” -ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ- ΤΗΣ Ε/”ΒΑΡΙΑΣ”, ΕΣΤΩ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΑΚΟΜΑ ΝΟΣΗΡΩΝ ΥΠΟΛΛΕΙΜΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΕΝΤΟΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ “ΕΕΔ” ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΛΗΡΗ ΕΚΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ,

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΘΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ (!) ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ “ΕΕΔ”, ΑΦΟΥ ΘΑ “ΣΠΑΣΟΥΝ” ΕΤΣΙ, ΚΑΙ ΔΗ ΣΕ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΛΙΚΕΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟ ΙΣΧΥΟΝ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΙΚΡΑΤΟΥΝ ΣΥΣΤΗΜΑ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΤΩΝ ΚΛΑΔΩΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ “ΒΓΕΙ” / “ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ” ΠΡΟ 5ΕΤΙΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ (!) ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΠΑΡΕΧΟΜΕΝΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΩΝ ΕΔ ΜΕ ΤΗΝ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΚΗ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΝΤΡΟΠΙΑΣΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ,

ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΥΣ, ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΑΥΤΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ,

ΣΩΣΤΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΙ “ΔΕΣΤΕ” ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΕΕ ΚΑΙ ΕΑ ΝΑ ΝΟΣΗΛΕΥΟΝΤΑΙ ΕΥΚΟΛΑ Σ’ ΑΥΤΑ,

ΦΕΡΤΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΙΣ “ΕΕΔ”, ΩΣΤΕ ΠΧ ΟΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΙ ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΙΚΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΤΩΝ 3 ΚΛΑΔΩΝ ΝΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ, ΟΝΤΑΣ ΑΥΤΟΙ ΤΟΥ “ΕΣΞ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΟΙ ΕΣΧΑΤΟΙ,  ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΕΣΕΙΣ, ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΑ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΑ ΜΥΑΛΑ ΤΩΝ “ΕΕΔ”, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΓΡΟΘΙΑ… ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΟ, ΟΠΩΣ ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΣΑΣ ΣΤΟ Ε/ΥΠΕΞ, ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕ ΤΟΝ Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ., “ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΠΑΔΕΣ”, “ΠΑΠΑΔΕΣ” ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟΧΗΣ ΤΟΥ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟΥ Ε/ΥΠΕΞ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΜΠΙΤΣΙΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΕ ΑΚΡΩΣ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΠΑΤΡΙΔΑ… ΕΠΟΧΕΣ!..

4. Διάφορα!

α. Πριν διακόψουμε για λόγους υπεράνω της θελήσεώς μας, γράφουμε ότι η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΓΓΛΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΟΥ ΚΟΥ ΠΟΟΥΛΣΟΝ χθες (07-03-2024) στο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ… δράμα με τους Μακκαβαίους του Τελ Αβίβ ήταν ΑΡΙΣΤΗ, ήταν ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΗ και τον ΣΥΓΧΑΙΡΟΥΜΕ “από καρδιάς”! Μακάρι να τον παρακολούθησαν τα δικά μας τα διαιτητικά λαμόγια και να παραδειγματίστηκαν!.. Τέτοιες διαιτησίες προβάλλουν την διαιτησία, προβάλλουν τους διαιτητάς, αλλά και τις χώρες τους!..

β. ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΤΕΞΟΥΜΕ ΑΛΛΟΝ ΡΕΤΣΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΑΝ ΤΟΝ ΞΑΝΑΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ 11ΑΔΑ! ΑΝΤΙ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΝΙ ΑΥΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΤΟΥ “ΣΥΓΓΝΩΜΕΣ” ΝΑ ΕΙΧΕ ΦΥΓΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΑΜΥΝΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΤΡΥΠΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΜΕΤΕΩΡΟ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΩΣ ΤΩΝ ΘΕΛΗΣΕΩΝ… ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, Ο ΡΕΤΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΚΕΙ!.. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΞΕΚΙΝΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΥΝΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ Σ’ ΑΥΤΗΝ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!.. 

γ. Όχι μόνον ξεκινάει με την “δική” της ΛΑΜΙΑ η “Κούλα” τα “play offs”, αλλά κανόνισε να παίξει και χωρίς φιλάθλους το ματς αυτό στο “ΔΑΚ ΛΑΜΙΑΣ”!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!.. Το γήπεδο δεν πληροί τα μέτρα, αφού δεν έγιναν ό,τι η Κ-Β ζήτησε, κλπ!.. Μετά το νικηφόρο 100% “πέρασμα” της “Κούλας” από την Λαμία, ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΦΤΙΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΗΣ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑΣ ΤΗΣ ΣΤΕΡΕΑΣ και όλες οι άλλες Ομάδες θα παίξουν εκεί, με τους φιλάθλους της Λαμίας παρόντες!.. Αχαχαχαχαχαχα!…

Επειδή όμως δεν θυμόμαστε, ρωτάμε! Αν δεν πληρούνται τα μέτρα που είχε ζητήσει η Κ-Β από τις Ομάδες να κάνουν, κλπ, τότε τα ματς θα γίνονται χωρίς φιλάθλους ή δεν θα γίνονται καθόλου; Τί προέβλεπε ακριβώς Νάξιε, … Ανάξιε Αεκτζή, Υπουργέ Κε Βούρτση, η απόφασή σας; Χωρίς φιλάθλους τα ματς ή μη διεξαγωγή των αγώνων; Μπορείτε να μας πείτε;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΕΟΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-