ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!.. ΔΕΝ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ!..

ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ! ΠΕΤΑΞΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΡΕΤΣΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!

ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΑΣ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΑΜΕ, ΡE ΣΕΙΣ;

ΔΕΝ ΠΗΡΑΜΕ ΑΜΥΝΤΙΚΟΥΣ, ΡΕ ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ, ΠΟΥ ΤΑΧΑ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ ΜΠΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΜΥΝΑ, ΑΥΤΗ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΕΙΤΑΙ;

ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ… ΠΡΑΚΤΟΡΑΚΙ ΤΗΣ “ΚΟΥΛΑΣ”, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ 100% ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΑΣ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ “ΜΥΡΩΔΙΑΣ”!

ΔΥΟ ΓΚΟΛ ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΤΟΥ ΔΕΞΙΟΥ ΣΕΝΤΕΡ ΜΠΑΚ, ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΟΥΘΕΝΑ, ΕΝΩ ΓΛΥΤΩΣΑΜΕ ΑΛΛΕΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΑΡΗ ΤΥΧΗ ΑΛΛΑ 2 ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΝΑΞΙΟΥΣ ΣΤΟ Α’ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΡΕΤΣΟΥ!

ΘΕΩΡΟΥΜΕ ΒΕΒΑΙΟ ΟΤΙ Ο ΚΟΣ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ “ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΓΡΑΜΜΗ” ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΥΛΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ, ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ, ΠΡΟΦΑΝΩΣ, ΤΟΝ… ΔΙΑΤΑΖΕΙ!..

ΕΧΟΥΜΕ ΑΜΠΙ, ΒΕΖΟ ΚΑΙ ΜΠΙΑΝΚΟΝ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΥΠΟΥΛΟ ΚΟΛΟΠΑΙΔΙ, ΠΟΥ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ, ΩΣΤΕ ΜΕ 0-1 ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΟΛΗ Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΟΣ ΚΑΙ “ΝΑ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ”;

ΑΠΟ ΠΌΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΤΣΟ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ; ΜΗΠΩΣ ΘΥΜΑΣΤΕ;

ΠΕΤΑΞΤΕ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ! ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ, ΡΕ ΚΟΒΑΣΕΒΙΤΣ; ΣΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ Η ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΡΕΤΣΟΥ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ, ΡΕ; ΜΙΛΑ!..

ΠΕΤΑΞΤΕ ΤΟΝ ΡΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΟΥΣ!..

-/-