Ο ΝΙΚΗΤΗΣ ΤΩΝ Τ/ΕΚΛΟΓΩΝ! ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΡΤΕ; Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ… ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ!.. / (1)

Φίλοι μου / μας!

1. Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου (“Συμμαχία του Έθνους” / “Millet İttıfakı”) κατά ΡΤΕ (“Ρεπουμπλικανική ή Δημοκρατική Συμμαχία” / “Cumhur İttıfakı”) ή -όπως πολύ σωστά γράφουν οι προσκείμενοι στον Τ/ΠτΔ- , “… Το Τραπέζι Των 6, Κατά Του ΡΤΕ”! Αχαχαχαχαχαχα!..

Και το ερώτημα είναι: Ποιός θα νικήσει;

Πάμε να δούμε λοιπόν, μήπως και μπορέσουμε να τον βρούμε από σήμερα, ακριβώς μια εβδομάδα πριν από τις τ/εκλογές της 14ης Μαϊου 2023.

α. Πλευρά Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου ή αλλιώς πλευρά του “Ben Kemalım! Geliyorum!” / “Είμαι ο Κεμάλ! Έρχομαι!” (Με βάση εκείνη την τ/ταινία, όπου ο… εκδικητής πρωταγωνιστής, που “γαμ… και έδερνε”, λεγόταν Κεμάλ και που έπαιρνε τους… κακούς τηλέφωνο και συστηνόταν, όπως πιο πάνω).

Έχει την σχεδόν 100% υποστήριξη των Κοσμοκυρίαρχων “Διεθνών Εβραίων“, με υψηλόβαθμους εκπροσώπους των οποίων συναντήθηκε (και) φέτος (2023) στις Η.Π.Α. !.. (Πχ Με τον γνωστό ζάμπλουτο “σπεκουλαδόρο”, της επίσης γνωστής οικογενείας των πρώην ρουφιάνων των ΝΑΖΙ, κατά τον Β’ Π. Π. , κυρίως Ευρωπαίων πολιτών Εβραϊκής καταγωγής και νυν φερόμενο (sic) ως ανήκοντα στην αριστερά πτέρυγα του Α/”ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ” Κόμματος και εδώ και χρόνια υψηλότατου -προφανώς (!)- επιχειρησιακού στελέχους της “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, Τζωρτζ Σόρος).

Ως άμεση… συνέπεια αυτής της υπ-ξεως:

Έχει την απόλυτο υποστήριξη της λίαν συντόμως Νο “1” εκτελεστικής των Κοσμοκυρίαρχων Κ-Β-σεως του Πλανήτη (που, έστω και διαρρήδην, θα προηγηθεί στον Πλανήτη μας στο εγγύς μέλλον των Η.Π.Α., σίγουρα πολιτικά και πιθανότατα και στρατιωτικά), ήτοι της Αγγλικής, η οποία μάλιστα και τον έχει ενισχύσει οικονομικά με πάρα πολλά δις $ Η.Π.Α. ήδη (χρήματα των απάτριδων “Διεθνών Εβραίων” ή αλλιώς χρήματα των… “αγορών”), αλλά και του έχει υποσχεθεί “άλλα τόσα”, όπως λέγει ο λαός μας, με την κατάληψη της εξουσίας από πλευράς του!.. (Η νυν Κ-Β του ΡΤΕ ισχυρίζεται ότι οι Άγγλοι έχουν υποσχεθεί στον Κιλιτσντάρογλου, αν βεβαίως εκλεγεί, βοήθεια 300 δις $ Η.Π.Α.)!..

– Αυτό σημαίνει επίσης, ότι και η επικεφαλής Νο “1” εξουσία του Κόσμου, ήτοι το “Παλάτι του Μπάγκινχαμ”, προκρίνει Κιλιτσντάρογλου!

Έχει την απόλυτο υποστήριξη της Α/Κ-Β Μπάϊντεν, που και οι “Διεθνείς Εβραίοι” να μην τον ήθελαν τον… Κεμάλ, ο νυν Α/Πρόεδρος Μπάϊντεν θα τον στήριζε 100%, έστω και… κρυφά, “που λέει ο λόγος”, αφού θέλει να πάρει εκδίκηση για το φιάσκο της Κ-Β Χουσεϊν Μπαράκ Ομπάμα (Κ-Β στην οποίαν ήταν Αντιπρόεδρος), με εκείνο το αποτυχημένο “Στρατιωτικό Κίνημα” του 2016, που πραγματικά η Τουρκία και κυρίως η “ΜΙΤ”, του αστέρος (!) του αντικειμένου, Κου Χακάν ΦΙΝΤΑΝ, ξεφτίλισαν -ας μας συγχωρήσουν οι φίλοι Αμερικανοί- ένα ολόκληρο (της “CIA”) αμερικανικό “επιχειρησιακό σύστημα ανατροπής Κ-Β” και γενικώς “καταστάσεων” στον Πλανήτη και εγκαταστάσεως άλλων / νέων, ένα… σύστημα που αλαζονικά πίστευε πως θα μπορούσε να… αλωνίζει παντού και να σαρώνει τα πάντα!.. (Κατά την άποψή μας, πρέπει βαθιά να ντρέπεται ο “Αρχι-Χότζας” ή “Χότζας Των Χοτζάδων”, Κος Φετχιουλλάχ ΓΚΙΟΥΛΕΝ, για όσα έκανε ή βοήθησε στο να γίνουν τότε σε βάρος της χώρας του)!..

Έχει την απόλυτο υποστήριξη (φανερή και κρυφή) των Ευρωπαίων (ΕΕ) και κυρίως των Γερμανών αλλά και των Γάλλων (!) και εξ αυτών πιο πολύ των λεγομένων… “δικαιωματιστών” (μέρος των “Επιχειρησιακών Πεδίου” της “Νέας… Νέας Τάξεως”), οι επικεφαλής των οποίων είναι, αν όχι πράκτορες της “CIA” των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, τουλάχιστον άτομα ελεγχόμενα απ’ αυτήν!..

Ακόμα! (Πλην των παραπάνω)!

Έχει την σχεδόν 100% υπ-ξη των Κούρδων συμπατριωτών του*, όπως και των Κούρδων του “HDP” και της στρατιωτικής του… εκδόσεως, ήτοι αυτής του “ΡΚΚ” (τρομοκρατών κατά το τ/Κράτος, όχι για εμάς βεβαίως και εννοώ τους “ΑΓΓΕΛΟΥΣ”), μέχρι και αυτών των Κούρδων της “Αυτόνομης Περιοχής, του Β. Ιράκ”, των Αφων Μπαρζανί, που “ειρήσθω εν παρόδω”, συνεχίζει να στέλνει πετρέλαιο στο Ισραήλ, ένα Ισραήλ το οποίο ασφαλώς, ως Κράτος, πιστεύουμε πως δεν θα έβλεπε αρνητικά μια Προεδρική και κυβερνητική αλλαγή στην Τουρκία, δεδομένων των λίαν αρνητικών σχέσεών του με το καθεστώς ΡΤΕ, παρά και αυτές τις τελευταίες χρονικά προσπάθειες “να τα βρουν” με… μικρά βήματα οι δύο χώρες!

-/-

* Ο Κιλιτσντάρογλου θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί (για εμάς είναι 100%) Τούρκος Γενίτσαρος Κουρδικής καταγωγής, αφού όχι μόνον  αυτός αλλά και όλοι οι όμοιοί του στην χώρα, εδώ και 10ετίες, εμφανίζονταν ότι ήσαν και ότι είναι οι πιο φανατικοί Τούρκοι, προκειμένου να πείσουν για τον Τουρκισμό τους, ιδιαιτέρως μετά από το 1978 (ανεπίσημη αρχή σύγχρονης Κουρδικής εξεγέρσεως) και κυρίως μετά από το 1984 (15Αυγ. / επίσημη αρχή σύγχρονης Κουρδικής εξεγέρσεως) και την σύγχρονη λοιπόν Κουρδική… επανάσταση, η οποία διαρκεί μέχρι και σήμερα (!), αφού το τ/Κράτος δεν μπορεί ακόμα να την καταστείλει, πόσο μάλλον να την νικήσει, για μια σειρά από δικούς της (εσωτερικούς) και άλλους λόγους (εξωτερικούς και μη απ’ αυτήν εξαρτώμενους)!..

Από την άλλη πλευρά, το ίδιο το τ/Κράτος προωθούσε πάντα Τούρκους πολίτες Κουρδικής καταγωγής στα ύπατα αξιώματα της χώρας, προκειμένου να τους “κερδίσει” (αυτός ήταν ο γενικός στόχος), αλλά και -κυρίως- για να ελέγξει έτσι το εξαιρετικά αριθμητικά μεγάλο και σε μια διαρκή “ιστορική… ανησυχία”, (για να μην γράψουμε… “ιστορικό… αναβρασμό”), Κουρδικό στοιχείο, των ΝΑ επαρχιών της τ/Επικρατείας!..  Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι ο κάποτε ΠτΒ (“ΤΒΜΜ”), Χικμέτ ΤΣΕΤΙΝ και άλλοι!..

Τέλος αστερίσκου.

-/-

Έχει την υποστήριξη των σχεδόν 20 εκ-ρίων Αλεβήδων, όντας “ΑΛΕΒΙ”* και ο ίδιος! Πρόκειται κυρίως για βαθείς Κεμαλιστές, οι… πρόγονοι των οποίων συνέρρευσαν στην μετά το 1923 Τουρκία, κυρίως από επαρχίες της “ΕΣΣΔ” κυνηγημένοι οι περισσότεροι από τους Κομμουνιστές νικητές του εσωτερικού στην χώρα τους (λέγε με “Τσαρική Ρωσία”) εμφυλίου!..

Αν εκλεγεί ΠτΔ ο Κιλιτσντάρογλου, τότε για 1η φορά, στην νεότερη πολιτική Ιστορία, θα κυβερνήσει την Τουρκία ένας Αλεβί, κάτι που θα αποτελεί μια “παγκόσμια πρώτη” για την γείτονα!

-/-

* Είναι Μουσουλμάνος φυσικά, αλλά αποδεχόμενος, ως Αλεβί, τον γαμπρό του Μωάμεθ, τον Αλή, ως “νόμιμο διάδοχό του”, κλπ, δεν πάει σε τζαμί, όπως φυσικά πράττουν όλοι οι Αλεβήδες, οι οποίοι φυσικά έχουν τους δικούς τους “Ευκτήριους Οίκους”, όπως λέγονται τα “μέρη” όπου αυτοί συγκεντρώνονται, προσεύχονται, κλπ!.. Ενημέρωσε τον τ/λαό σχετικώς ο Κεμάλ Κιλιτσντάρογλου και τους ζήτησε, ουσιαστικά, αυτό το γεγονός ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΟΒΙΖΕΙ!

Τέλος αστερίσκου.

-/- 

Σε ό,τι αφορά τις άκρως και σήμερα πολιτικοποιημένες ΤΕΔ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΙΑ, ένα ικανό κομμάτι τους, της τάξεως, κατ’ εμάς, σχεδόν του 30% [αυτό το… “απογονικό” (sic) σήμερα “κομμάτι” του κλίματος που εξέφραζε ο Χουντικός Φεβ. του 1997 και η “ΕΡΓΚΕΝΕΚΟΝ”… απόρροιά του, αυτή των αρχών του 21ου αι., και κυρίως της 1ης 10ετίας του, με τις… “Βαριές” και τις… “Ελαφριές”, αχαχαχαχαχαχαχα), καθώς και ένα πλέον ελάχιστο ποσοστό (της τάξεως σχεδόν του 3% – 5%) βαθέων Μουσουλμάνων Γκιουλενιστών, που κατάφεραν, με κάποιον τρόπο (και προφανώς “κρυπτόμενοι”), να… επιβιώσουν, εντός των ΤΕΔ, της ήττας των “δικών” τους, από το 2016 μέχρι και σήμερα, στηρίζει Κιλιτσντάρογλου!

Οι ΤΕΔ (ο “ΣΤΡΑΤΟΣ” με την ευρύτερη έννοια), οι οποίες αποτελούν και σήμερα τα ΘΕΜΕΛΙΑ ΤΟΥ “ΒΑΘΕΩΣ Τ/ΚΡΑΤΟΥΣ” (φυσικά δεν το απαρτίζουν μόνες τους, αλλά / αφού σ’ αυτό συμμετέχει και η λεγόμενη “γραφειοκρατία”, βασικό και κύριο μέρος της οποίας είναι το άθροισμα των “ΜΥ” της χώρας και το ιστορικό εβραϊκής καταγωγής και Κεμαλιστικής… προτιμήσεως “ΚΕΦΑΛΑΙΟ”), απεδείχθησαν πιο έξυπνες πολιτικά των πολιτικών, ακόμα και αυτού του ΡΤΕ, αφού κατόρθωσαν, -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- ως οιωνεί ΚΕΜΑΛΙΚΕΣ,

να αποκαθάρουν, μετά το 2016 και το αποτυχόν – χειραγωγηθέν “Κίνημα”, τις τάξεις τους από Ισλαμιστές, (-ΠΡΟΣΟΧΗ- όχι από… Μουσουλμάνους, τους οποίους ο “Στρατός” δεν ενόχλησε καθόλου, αντιθέτως, ενισχύοντας μάλιστα τον υφιστάμενο και σήμερα, κάποτεΤουρκο-Μουσουλμανισμό” στις ΤΕΔ, του 1ου “διδάξαντος” αυτόν, Αρχι-Χουντάρχη και σύγχρονο ιδεολογικό κυρίως… ΕΙΔΩΛΟ των μετά την Κύπρο και το 1974 ΤΕΔ, Στρατηγού Κενάν ΕΒΡΕΝ), που σαν… καρκίνωμα είχαν… πολυ-απλωθεί στο εσωτερικό τους, (στις σημερινές ΚΕΜΑΛΙΚΕΣ ή για να μην μπερδεύεστε, επειδή ο Κιλιτσντάρογλου λέγεται Κεμάλ, στις σημερινές Ατατουρκικές ΤΕΔ επιτρέπεται κανονικότατα η προσευχή ακόμα και στα Στρατόπεδα)

αλλά και να τον αποκαθάρουν από ακραίους και άκριτα φανατικούς Κεμαλιστές, που αποτελούσαν τροχοπέδη στην… ανάπτυξη και… πρόοδο των ΤΕΔ συνολικώς, ακριβώς λόγω της… ελλιπούς τους κρίσεως και της περιορισμένης ευρύτητος αντιλήψεως των πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικών πραγμάτων στην χώρα,

ενώ και πάλι -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- χειραγώγησαν και τον ίδιον τον ΡΤΕ, που κάποια στιγμή (2016) βρέθηκε να γίνεται “ΙΚΕΤΗΣ” στην… πόρτα τους, έναν Τ/Πρόεδρο που σήμερα ελέγχουν ιδεολογικο-πολιτικά* σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό, ένα ποσοστό μεγαλύτερο της τάξεως του 90%, έχοντας κατορθώσει να τον πείσουν σε πολύ μεγάλο βαθμό για το ΔΙΚΑΙΟΝ και την ΟΡΘΟΤΗΤΑ των τωρινών τους -μετά το 2016- θέσεων, θέσεις τα 2/3 των οποίων… αποκλίνουν προς τον ΕΥΡΑΣΙΑΝΙΣΜΟ, παρ’ ότι η χώρα ΔΕΝ ΕΠΑΨΕ (“ΤΥΠΟΙΣ” ΕΣΤΩ) ΝΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΔΥΤΙΚΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ!..

Η ανάλυση αυτή μας οδηγεί στο συμπέρασμα ότι οι ΤΕΔ (το 70% τους με πρώτη την ηγεσία τους + το “Βαθύ Κράτος”, σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του), ΑΝΤΙΤΙΘΕΤΑΙ (!!!) μιας “Κ-Β” Κιλιτσντάρογλου, ΕΚΤΟΣ(!) αν ο… Κεμάλ έχει συζητήσει και συμφωνήσει μαζί τους!..

Αυτό όμως δεν “παίζει”, αφού σε τί ακριβώς να έχει συζητήσει και συμφωνήσει, αφού ΑΝ(!) ανέλθει στην εξουσία ο ήδη ΑΔΥΝΑΜΟΣ, λόγω του ότι είναι επικεφαλής… ετερογενούς “συμμαχίας”… Κεμάλ, ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΟΛΗ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ, ΣΤΟ “ΚΟΜΜΑΤΙ” ΑΥΣΤΗΡΑ ΠΟΥ ΣΧΕΤΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ… ΚΛΙΣΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΡΟΣ ΤΙΣ Η.Π.Α., ΚΛΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΤΙΜΑΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ… ΑΥΤΟΜΑΤΗ, ΜΕ ΠΑΡΑΛΛΗΛΟ -ΣΤΑΔΙΑΚΟ ΕΣΤΩ- ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΕΥΡΙΑΣΙΑΝΙΣΜΟΥ!.. (Η αναφερθείσα “αδυναμία” είναι αυτή που δεν επιτρέπει στον Κ. Κιλιτσντάρογλου να παίξει οποιαδήποτε “παιχνίδια” με την ΔΥΣΗ, στην οποία έχει δώσει ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ… ΠΙΣΤΕΩΣ, προκειμένου για την ΝΙΚΗ του)!..

-/-

* Οι ΤΕΔ μετά το 2016 ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΓΙΣΤΟ εναντίον τους ΑΤΟΠΗΜΑ ΤΩΝ Η.Π.Α., όπως πολλές φορές γράψαμε και εξηγήσαμε εδώ, άλλαξαν την ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΑΜΥΝΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΣΚΕΨΕΩΣ, βάζοντας ΑΜΕΣΩΣ (!) σε 1η προτεραιότητα την “ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ” και ακολούθως αυτήν της “ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ”, [κάτι που ίσχυε από το 1952 (είσοδο της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ) έως και τον Ιούλιο του 2016 και το αποτυχόν στρατιωτικό Αμερικανικο-Γκιουλενικό “Κίνημα”, κατά -ΠΡΟΣΟΧΗ(!)- του πρώην συνεργάτου των Η.Π.Α., στο σχέδιο της “ΜΕΓΑΛΗΣ ΜΕΣΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ” (= “ΣΧΕΔΙΟ ΜΕΓΑΛΟΥ ΙΣΡΑΗΛ” + “ΣΧΕΔΙΟ ΑΡΑΒΙΚΗΣ ΑΝΟΙΞΕΩΣ”), ΡΤΕ], και ορθότερα την “ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ(!) ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ”, στην βασική λογική του ότι “Η ΑΜΥΝΑ-ΜΑΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΔΑΦΟΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥ ΜΑΣ”, κάτι που εφάρμοσε και εφαρμόζει απολύτως με όλους τους γείτονές της και “εν δυνάμει” αντιπάλους της γενικώς!..

ΣΥΝΕΠΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΝΑ ΘΕΜΑ Η ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΤΕΔ, ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΙΚΗΣ ΤΩΝ “6” ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ ΤΟΥ ΚΕΜΑΛ ΚΙΛΙΤΣΝΤΑΡΟΓΛΟΥ, ΧΩΡΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΝΥΝ Τ/ΠτΔ ΡΤΕ! ΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΤΗΝ ΕΞΕΤΑΣΟΥΜΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΕΔΩ ΣΧΕΤΙΚΑ, ΟΤΑΝ ΚΥΡΙΩΣ ΚΑΝΑΜΕ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΡΤΕ, ΗΤΟΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑ-ΕΡΝΤΟΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ!..

Τέλος αστερίσκου.

-/- 

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ “ΠΡΩΤΑ Ο ΘΕΟΣ” ΚΑΙ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ!..

ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ!

ΑΥΡΙΟ, 08-05-2023, ΘΑ ΠΑΜΕ ΤΟ ΠΡΩΪ ΣΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΤΑΤΟΥ ΙΕΡΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΜΑΣ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΙ ΜΙΣΟΙ “ΕΝ ΑΘΗΝΑΙΣ” ΣΗΜΕΡΑ “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΣΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ, ΣΤΟ ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟ “ΑΞΙΟΝ ΕΣΤΙΝ”, ΓΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ (ΕΣΕΙΣ ΠΗΓΑΤΕ;), ΕΝΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΜΑΔΑ ΙΑΤΡΩΝ, ΕΙΔΙΚΩΝ ΣΤΟΝ “COVID-19”, ΘΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΦΑΛΗΡΟ ΝΑ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΒΑΘΜΟ ΠΡΟΣΦΑΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΘΗΚΕ, ΕΠΗΡΕΑΣΜΟΥ ΚΑΠΟΙΩΝ… ΝΤΟΠΕ ΑΘΛΗΤΩΝ (29!), ΑΠΟ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗ ΙΟ!.. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

-/-

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-