Πέντε (5) Θεματάκια!..

Φίλοι μου / μας!

1. Επιτέλους! Μας διάβασαν και μας άκουσαν οι Άγγλοι φίλοι μας!..

Η πριγκήπισσα Κέϊτ ΜΙΝΤΛΕΤΟΝ “βγήκε” η ίδια προσωπικά και “έβαλε τα πράγματα στην θέση τους”!..

<p><strong>"ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΗ ΣΕ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ"</strong></p> <p>​Λέγοντας ότι χρειάζεται λίγο χρόνο και ιδιωτικότητα για την οικογένειά της, η Πριγκίπισσα της Ουαλίας είπε: "Όλοι όσοι αντιμετωπίζουν με αυτήν την ασθένεια με οποιονδήποτε τρόπο "Παρακαλώ μην χάσετε την πίστη και την ελπίδα σας. Δεν είστε μόνοι", κατέληξε.</p> <p> </p>

ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!

ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ!

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ!

ΘΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ!

2. Είχαμε εδώ, κατά το παρελθόν, γράψει σχετικώς με το αν μπορεί και πώς, να έχει η Ευρώπη δική της Άμυνα!.. (Κάντε μια “βόλτα” στο “σάϊτ”και θα βρείτε τί γράφαμε σχετικά)!.. Επανερχόμαστε, για λίγο, μετά από την πρόσφατη αποστροφή – πρόταση του Ε/Π-Θ Κ.Κ.Μ. για ευρωομόλογο, κλπ, κατά την πρόσφατη Σύνοδο των Ευρωπαίων Π-Θ στις Βρυξέλλες! Το ξέρετε ήδη πια το θέμα, αφού “παίχτηκε” επ’ αρκετόν!

Η Ευρώπη δεν μπορεί να έχει δική της ξεχωριστή Άμυνα, διότι:

α. Δεν έχει ενιαία δομή ή έχει “τύποις”, όπως συμβαίνει με τις κρατικές οντότητες!

Όλα είναι “και έτσι, αλλά και αλλιώς”!.. Όλα “φλού”! Θα έπρεπε να λειτουργούσε ενιαία, όπως ένα Κράτος, με Π-Θ, Υπουργούς, κλπ (και όχι με Προέδρους, “Επιτρόπους” και δεν ξέρω και εγώ τί άλλο), με κοινή άμυνα, κοινή οικονομική πολιτική, κοινή εκπαίδευση, κοινά τα πάντα και Σύνταγμα το οποίο θα ήταν, “τω όντι” (!), ο επίσημος τηρητέος “Καταστατικός Χάρτης” όλων των Κρατών στην Ήπειρό μας!

Αυτά δεν υπάρχουν, (ή υπάρχουν “τύποις”, επομένως είναι σαν να μην υπάρχουν), οπότε ξεχάστε την “ΕΕ”, έτσι τουλάχιστον όπως θα έπρεπε να ήταν!.. Σήμερα, άλλα πχ λέει και θέλει ο Νότος και άλλα ο Βορράς, άλλα οι φτωχές και άλλα οι πλούσιες χώρες της “Ενώσεως”, άλλη πολιτική γραμμή ακουλουθούν κάποιες χώρες και άλλη κάποιες άλλες, κλπ, κλπ, κλπ! Η διαίρεση, λέξη που “κολλάει” (sic) άριστα εδώ, είναι πολυσχιδής και πολύμορφη, σε σχέση με την… λέξη Ευρώπη!..

β. Δεν έχουν την δυνατότητα [και όχι μόνον την οικονομική (!)] όλες οι χώρες της ΕΕ να διαθέσουν σε μόνιμη βάση στρατιωτικά τμήματα, ώστε να συσταθεί ο λεγόμενος “Ευρωπαϊκός Στρατός” και παράλληλα να έχουν και ικανή “Εθνική Άμυνα”!

Ποιές ακριβώς είναι οι ευρωπαϊκές χώρες που θα μπορούσαν ίσως να κρατήσουν “2 καρπούζια σε μια μασχάλη”, θα μας ρωτούσατε ίσως!.. Απαντούμε! Η Γαλλία και η Γερμανία, αλλά και πάλι… ίσως!.. Η Ελλάδα, πάντως, σίγουρα όχι! (Οι 2 αυτές χώρες το ξέρουν αυτό και γι’ αυτό τις βλέπετε να συζητούν, πχ όπως πρόσφατα στο Βερολίνο οι Κοι Μακρόν – Σολτς, για αποστολή Γαλλο-Γερμανικών στρατευμάτων στην Ουκρανία! / Ασχέτως των όποιων αρνητικών, και μάλιστα με επιτακτικό ύφος, δημοσιευμάτων, που διαψεύδουν την αποστολή δυνάμεων στην Ουκρανία, οι Γάλλοι φέρεται να έχουν ήδη έτοιμο, για αποστολή και ανάπτυξη στην Ουκρανία, ένα “Εκστρατευτικό Σώμα” δυνάμεως 20.000 ατόμων)!..

γ. Δεν μπορεί να υπάρξει κοινή ευρωπαϊκή άμυνα, μιας και το “Ευρωομόλογο” σε κάτι τέτοιο ουσιαστικώς παραπέμπει, (άμυνα που ΕΠΙΒΆΛΛΕΙ βεβαίως και “κοινό σχεδιασμό” της), όταν υπάρχουν χώρες που ανήκουν γεωγραφικά στην ε/Ήπειρο, αλλά δεν ανήκουν στην “ΕΕ”!.. Μια τέτοια χώρα είναι πχ η Αγγλία!..

δ. Δεν έχουν καθορισθεί επισήμως τα σύνορα της “ΕΕ” (είναι πχ τα ανατολικά της σύνορα τα “Ουράλια”;),  ώστε να ξέρουμε τί θα περιλαμβάνει και σε τί διαστάσεις η κοινή ευρωπαϊκή αυτή άμυνα, με αποτέλεσμα να διεκδικούν την είσοδό τους στην “ΕΕ”, χώρες που μέρος τους μόνον ανήκει στην Ένωση, όπως πχ η Τουρκία, που γεωγραφικώς έχει μόνον τον Νομό Κων-πόλεως στην Ευρωπαϊκή Ήπειρο  ή και καθόλου ίσως (!), όπως είναι πχ η Ουκρανία, ή χώρες που ανήκουν γεωγραφικώς στην Ευρώπη, αλλά δεν είναι μέλη της “Ενώσεως”, όπως πχ η Αλβανία, η Μολδαβία, κλπ! (Το θέμα εξαρτάται από τον προσδιορισμό των συνόρων της “ΕΕ”)!

ε. Οι Η.Π.Α. (“ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” και “ΡΕΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΙ”) δεν (!) επιθυμούν την στρατιωτική, αλλά και γενικότερη θα υπεστήριζα, ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ (!) της “ΕΕ”, και πιστεύουμε ορθώς, αφού σε σχέση με τον αναφερθέντα “κοινό σχεδιασμό αμύνης” τί θα συνέβαινε τότε;

Τότε θα είχαμε:

Το “ΝΑΤΟ”, το οποίο όμως “κατά κόρον” περιλαμβάνει ευρωπαϊκούς στρατούς-δυνάμεις, ενν. στρατούς χωρών της “ΕΕ”, τον “Ευρωστρατό” [που υφίσταται σε… υβριδική (sic) μορφή και ουσιαστικώς σε μορφή κάποιων τμημάτων για… Παρέλαση…] και -κατ’ ανάγκην- ακόμα τους… Εθνο-στρατούς!

Επίσης, το ΝΑΤΟ, στην “Δύναμη Ταχείας Αντιδράσεώς” του, χρησιμοποιεί και στρατιωτικά τμήματα ευρωπαϊκών χωρών και για να την συστήσει, εκπαιδεύσει και χρησιμοποιήσει αυτήν την δύναμη, χρειάστηκαν κάτι χρόνια, παλλινδρομήσεις, διχογνωμίες, κλπ, με αποτέλεσμα οι ΡΕΔ να βρεθούν… με λόγο (!) σε Γεωργία, Οσετία, Απχαζία, όπως και να καταλάβουν “αέρα” την χερσόνησο της Κριμαίας, χωρίς ουδεμία δυτική αντίδραση!

Φοβάται η δυτική Νο “1” ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ, λέγε με Η.Π.Α., και ορθώς (!), το… μπάχαλο, το στρατιωτικό… “άρτσι μπούρτζι και λουλάς”, την έλλειψη συντονισμού, την συνημμένη όμοια έλλειψη συνεργασίας και την ανάδυση πολλών στο Πεδίο πολύμορφων / πολυσχιδών προβλημάτων και τελικώς την αναπόφευκτη μετά ζημία, λέγε με “ήττα στο Πεδίο”, αν ποτέ θα συνέβαινε κάτι πχ με τους Ρώσους ή όποιους άλλους!

“ΟΠΟΥ ΛΑΛΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΚΟΚΟΡΟΙ, ΑΡΓΕΙ ΝΑ ΞΗΜΕΡΩΣΕΙ”! ΕΠΙΣΗΣ: ΤΟ ΑΠΛΟ ΚΑΙ ΣΑΦΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟ, ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΟ ΚΑΙ ΔΥΣΝΟΗΤΟ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ 21Ο ΑΙ. ΟΙ “ΕΥΚΙΝΗΤΕΣ” ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΩΣ ΛΟΓΙΚΑ ΤΑΧΥΚΙΝΗΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΩΣ “ΕΞΥΠΝΑ” ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΡ-ΚΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ, ΜΕ ΑΡΙΣΤΑ ΕΚΠ-ΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΑΓΓΑΣ ΠΡΟΤΙΜΌΤΕΡΕΣ ΑΠΟ ΔΥΣΚΙΝΗΤΑ, ΚΑΙ ΑΡΑ ΑΡΓΟ-ΚΙΝΟΥΜΕΝΑ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΡΙΑ ΕΞΟΠΛΙΣΜΕΝΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ!

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΛΕΓΑΜΕ ΚΑΙ ΓΡΑΦΑΜΕ ΕΔΩ, (ΑΝ ΔΕΝ ΣΦΑΛΛΩ ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΤΑΝ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΙ ΡΕΔ), ΠΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΘΟΡΙΣΘΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ (!),

ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ “ΔΥΣΗ” ΤΊ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ,

ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ΤΗΣ,

ΠΟΙΑ Η ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΙΑ ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΚΚΛΙΝΕΙ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΑΦΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ (ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ) ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ, ΒΕΒΑΙΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ… ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΕΙΣ (SİC) ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΥΡΥΤΕΡΗΣ, ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΑΝ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η (ΔΙΑΖ) ΟΧΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ, ΧΩΡΕΣ – ΜΕΛΗ ΤΗΣ “ΕΕ”, ΜΗ ΜΕΛΗ ΤΗΣ, ΚΛΠ!..

Αυτά δεν γράφαμε ή θυμάμαι λάθος; Βλέπετε πώς αναδύονται και πάλι τώρα, με μορφή… “Ευρω-ομολόγου”;

Επίσης, φίλοι μου / μας!

Αναλόγως δεν γράφαμε, όταν ο Κος ΤΡΑΜΠ είχε ζητήσει, έστω με τον δικό του, για πολλούς των αυτο-αποκαλούμενων προοδευτικών του κόλου” (σε Ευρώπη και Η.Π.Α.), μη… αρεστό προσωπικό τρόπο, όλες οι χώρες – μέλη του ΝΑΤΟ να πληρώνουν το αναλογούν σ’ αυτές ποσόν, ως μέλη της Συμμαχίας και όχι μόνον οι υποτιθέμενοι… μαλάκες Αμερικανοί;

Θυμάστε τότε που έπεσαν όλοι να τον “φάνε”; Πώς θα υπάρξει “ΚΟΙΝΗ ΑΜΥΝΑ” της Δύσεως, αλλά και πώς θα… ζήση το ΝΑΤΟ, αν τα μέλη του δεν τηρούν τις συμβατικές υποχρεώσεις τους και δη τις οικονομικές, που είναι ο “θεμέλιος λίθος” για να γίνουν “πράγματα” στην Άμυνα γενικώς; ……. 

Τότε ο Τραμπ, που είχε αναφερθεί σ’ αυτό, ήτοι στο 2% σε εμάς, το 5% σε άλλες χώρες οικονομικό καθήκον προς το ΝΑΤΟ, κλπ, ήταν κακός και, και, και… , ήταν όλα όσα κακά οι πολιτικά… σάπιοι “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” επίτηδες του καταμαρτυρούσαν! Τώρα που ο Ε/Π-Θ μίλησε, κατά 99% αναλόγως, και ΟΡΘΟΤΑΤΑ έθεσε το πιο σοβαρό ίσως θέμα για την “ΕΕ”, η οποία συρόμενη από τις πολεμοχαρείς, των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, Η.Π.Α., θα βρεθούν πρώτες πχ εμπρός στο ρωσικό στόχαστρο, τί έχουν όλοι αυτοί οι… προοδευτικοί να πουν;

“Για την ιστορία”, οι Ιταλοί και οι Γάλλοι φέρεται να συμφωνούν με τον Ε/Π-Θ για την εξοπλιστική ενίσχυση της “Ενώσεως”, μέσω του “ευρωομολόγου”, ενώ φέρεται να διαφωνούν οι βόρειες χώρες, όπως πχ οι αμερικανο-εξαρτόμενες 100% Πολωνία και Σλοβενία!..

ΜΕΤΑΠΟΛΕΜΙΚΑ, Η ΑΜΥΝΑ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ, ΕΝΑΝΤΙ ΤΟΤΕ ΤΗΣ ΕΣΣΔ, (ΣΗΜΕΡΑ ΕΝΑΝΤΙ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ, ΤΗΣ ΚΙΝΑΣ, ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ ΤΟΥ ΙΡΑΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ), ΟΙΚΟΔΟΜΗΘΗΚΕ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΒΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΩΣ ΙΔΕΑ ΑΚΟΜΑ, ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ “ΕΡΓΟΙΣ”, ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ!..

Παραθέτω δυό, τρείς σκέψεις – προβληματισμούς ακόμα! Διαβάστε!

– Άραγε ο Π-Θ μας, Κ.Κ.Μ. , που ξέρει σίγουρα πολύ καλή Ιστορία και συνεπώς θα γνωρίζει την κατάληξη της διαμάχης – συγκρούσεως ανάμεσα στον Σαρλ Ντε ΓΚΟΛ και στις Η.Π.Α., λίγο μετά από το πέρας του Β’ Π.Π., αγνοεί τα πιο πάνω γραφέντα και ομιλεί – εισηγείται για ευρω-ομόλογο, παρά την δεδομένη αντίθετη θέση για… Ευρωστρατούς, … Ευρωπαϊκές άμυνες, κλπ, των Η.Π.Α. ; (Ρ. και Δ. μαζί)!..

Αν δεν το αγνοεί, τότε:

(1) Είναι “μεγαλο-ντίλερ” μεγάλων “ΚΑΡΤΕΛ” Όπλων των Η.Π.Α. και λειτούργησε:

     (α) “Με γνώση και έγκριση” της Αμερικανικής Κ-Β, που ως γνωστόν ελέγχεται από τους “Διεθνείς Εβραίους”, οι οποίοι κατά 90% (+) είναι οι ιδιοκτήτες και (!) αυτών των “ΚΑΡΤΕΛ”;

         (β) Αυτοβούλως, με αποτέλεσμα να “κινδυνεύει” η θέση του στην Ελλάδα;

(2) Αποφάσισε να ακολουθήσει την “πολιτική ΜΑΚΡΟΝ[περίπου “Επαναστάτη” κατά των Η.Π.Α., με βάση τα όσα πιο πάνω παρατέθηκαν, “Επαναστάτη” στις Γαλλο-Αμερικανικές σχέσεις, (“τα είχε σπάσει” προ καιρού ο Μακρόν με τις Η.Π.Α. , αν θυμάστε), ενός ΜΑΚΡΟΝ πολυ-αγαπημένου παιδιού των “Διεθνών Εβραίων” και ειδικώς των Ρότσιλντ], ώστε να κερδίσει και αυτός (δίκην περίπου μεταβατικής ιδιότητος), κάτι απ’ αυτούς και τί ακριβώς ; (Κάποια, μελλοντικά, κρίσιμη θέση στην “ΕΕ”, όπως πχ αυτή της Κας Ούρσουλας ή του Κου Μισέλ, κλπ) ;

(3) “Βλέπει” να έρχεται νέος Μεγάλος Πόλεμος (Γ’ Π.Π.)* ή ξέρει πως αυτός… έρχεται (γράφουμε σχετικώς πιο κάτω) και κάλεσε δια του… ευρω-ομολόγου, τους Ευρωπαίους να… “φυλάξουμε” τα… οπίσθιά μας;

(4) Αποφάσισε συνειδητά να το “παίξει” φιλο-Ευρωπαϊστής 100%, δημιουργώντας ένα σύγχρονο σε όλα τα διεθνή θέματα Ε-Γ πολιτικό δίπολο με τον Γάλλο Πρόεδρο Ε. Μακρόν, (ένα δίπολο έτοιμο ακόμα να έρθει και σε ρήξη, αν βεβαίως θα απαιτείτο, με τις Η.Π.Α.),  δίπολο, αντίστοιχο εκείνου των Κ. Γ. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ – ΖΙΣΚΑΡ ΝΤ’ ΕΣΤΕΝ; 

(5) Αναφέρθηκε στο “ευρω-ομόλογο”, με βάση κάτι άλλο στο μυαλό του, ίσως πιο “κλειστά” σχετικό με την “Εθνική μας Άμυνα”, που όμως “προς ώρας” δεν μπορούμε να εκτιμήσουμε;

* ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ, ΘΑ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΔΥΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΣ ΜΑΣ ΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ (ΛΕΓΕ ΜΕ “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ”) ΠΟΛΕΜΟΣ, ΕΝΩ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΡΩΣΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΩΝ, ΕΙΤΕ ΑΠΑΝΤΗΤΙΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΤΙΚΟΥΣ, ΕΙΤΕ ΟΧΙ!..  ΤΟΝΙΣΑΜΕ, ΕΠΟΜΕΝΩΣ, ΤΗΝ ΥΠΑΡΞΗ ΕΝΟΣ -ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ- ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΚΛΙΜΑΤΟΣ, ΠΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ, ΝΑ… ΜΥΡΙΖΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ!..

ΕΠΙΣΗΣ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΕΣΧΑΤΩΣ, ΓΡΑΨΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ -ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ- ΜΗ (!) ΥΠΑΡΞΗ ΙΚΑΝΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ, ΙΚΑΝΩΝ ΝΑ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ” ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ… ΚΑΡΑΒΙ, ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ… ΥΠΕΡ-ΩΚΕΑΝΕΙΟ, ΚΑΙ ΕΣΤΙΑΣΑΜΕ, (ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΝΟΥ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΥΝ Α/ΠΡΟΕΔΡΟ), ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥ ΕΡΜΑΤΟΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΗΣ, ΟΠΩΣ ΠΕΡΙ ΠΟΥΤΙΝ ΣΤΟ “ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ”, ΚΛΠ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΑΦΩΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΣΤΗΝ ΚΑ ΟΥΡΣΟΥΛΑ ΦΟΝ ΝΤΕΡ ΛΑΪΕΝ, ΤΗΣ ΟΠΟΙΑΣ ΤΗΝ “ΜΙΚΡΟΤΗΤΑ” ΚΑΙ ΟΡΘΟΤΕΡΑ ΤΟ “ΛΙΓΟ” ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΑΝΑΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ, ΣΧΕΤΙΚΩΣ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΕΧΕΙ, ΕΥΚΡΙΝΩΣ ΚΑΤΑΔΕΙΞΑΜΕ!.. [Η ΙΔΙΑ ΚΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ, “ΧΘΕΣ”, ΣΤΙΣ 22-03-2024, ΠΡΟΕΒΗ ΞΑΝΑ (!) ΣΕ… ΑΚΑΤΑΛΑΒΙΣΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΧΡΕΙΑΣΤΕΣ (!), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΗΣ ΘΕΣΕΩΣ ΤΗΣ, ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ]!..

ΤΕΛΟΣ, ΓΡΑΨΑΜΕ, ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΠΡΟΣΦΑΤΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΤΙΚΗ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΠΕΡΙΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΛΕΓΟΝΤΑΣ-ΣΑΣ ΕΥΘΕΩΣ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΗΜΑΤΙΚΩΣ ΠΩΣ, ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΣΑΦΩΣ ΟΤΙ Η ΔΥΣΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ “ΑΡΚΟΥΔΑΣ”, ΔΗΜΙΟΥΡΓΩΝΤΑΣ ΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΣΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ ΜΑΣ!

ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΝΕ, … “ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ ΓΛΥΚΟ”, ΝΑ “ΚΛΕΙΣΕΙ” Η ΔΥΣΗ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΝΟΤΟ, ΟΠΟΥ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΦΙΛΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΗΣ ΣΗΜΕΡΑ ΣΥΜΜΑΧΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΕΝΩ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΑΚΟΜΑ ΣΑΣ ΓΡΑΦΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΕΑ ΒΑΣΗ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΣΤΗΝ ΡΟΥΜΑΝΙΑ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΤΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟΥ ΕΝΑΕΡΙΟΥ ΧΩΡΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΒΑΝΙΑ ΩΣ “ΠΔΜ” ΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΙΑ ΝΑΤΟΪΚΗ ΒΑΣΗ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΕΛΛΑΔΑ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

Ο ΝΕΟΣ ΛΟΙΠΟΝ “ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ”, ΟΠΩΣ ΕΜΕΙΣ ΕΚΤΙΜΟΥΜΕ, ΕΙΝΑΙ “ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ”!..

Ο ΘΕΟΣ

ΑΣ ΜΑΣ ΣΥΓΧΩΡΕΣΕΙ

ΚΑΙ

ΛΥΠΗΘΕΙ!

3. Έγινε (22-03-2024) το τρομερό (!!!) κτύπημα στον πολυ-χώρο “ΚΡΟΚΟΥΣ”, στην Μόσχα, (κτύπημα που κάποιοι χαρακτήρισαν ως την ρωσική “11 Σεπτεμβρίου”), με τις πολλές δεκάδες των νεκρών και των τραυματιών (βαριά και μη), και “βγήκαν” κάποιοι να μας πουν (απευθυνόμενοι προπαγανδιστικά στην αδαή λαϊκή ευρωπαϊκή πλέμπα και άρα και σε εμάς τους Έλληνες), πως οι Αμερικανοί είχαν ειδοποιήσει τους Ρώσους, ότι θα δεχθούν τέτοιο κτύπημα, κλπ! 

Όταν θέλεις να πληροφορήσεις κάποιον για κάτι που πραγματικά ξέρεις, δεν είσαι αόριστος, αλλά συγκεκριμένος (!), ειδάλλως ή τον “δουλεύεις” ή θέλεις -έστω- να του “πουλήσεις” εκδούλευση ή γενικώς να επιδειχθείς! (Ως ο καλός, ως ο πάτρωνας, ως ο ανθρώπινος, ως κάπου αλλού πονηρά αποβλέπων, κλπ)!..

Αν πω, όντας πχ σεισμολόγος, γενικώς και αορίστως, ότι πχ στην Ελλάδα θα γίνει σεισμός κάποτε στο μέλλον, και πράγματι κάποια στιγμή γίνει, δεν σημαίνει ότι πληροφόρησα σχετικά το Κράτος, κλπ, αφού δυνητικά αυτό κάποτε θα συνέβαινε!.. Βάλτε τώρα, όπου… σεισμολόγος, όποιο ειδικό φυσικό πρόσωπο θέλετε ή και μη φυσικό, όπως πχ ΜΥ και σκεφτείτε αναλόγως, όταν κάτι αναφέρεται γενικόλογα, αορίστως!..

Γι΄αυτό και η πληροφορία, για να είναι τέτοια, ΟΦΕΙΛΕΙ (!) ΝΑ ΑΠΑΝΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ, ΤΙΣ, ΤΊ, ΠΟΎ, ΠΌΤΕ, ΠΏΣ, ειδάλλως δεν είναι πληροφορία!

Επομένως οι Αμερικανοί, κατ΄ελάχιστον (!), θα έπρεπε να είχαν πληροφορήσει τους Ρώσους για ενδεχόμενο – πιθανό τρομοκρατικό κτύπημα, συγκεκριμένα σε πολυχώρους στην Ρ/Ομοσπονδία, το επόμενο “τάδε” ή “δείνα” διάστημα, από τρομοκράτες, κλπ, ώστε να μπορούμε να ισχυριστούμε σήμερα ότι οι Ρώσοι είχαν ενημερωθεί σχετικώς!

«Γενικά “θα δεχτείτε ένα τρομοκρατικό κτύπημα” και προσέξτε», δεν λέει ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΕ (!)σε κανέναν και ειδικώς σε μια αχανή χώρα, όπως είναι η Ρωσία, και ειδικώς σε μια κατ΄εξοχήν, (λόγω κυρίως της γεωγραφικής θέσεώς της, αλλά και λόγω της πολιτικής… Ιστορίας της), έλκουσα τέτοια κτυπήματα χώρα, η οποία μάλιστα, όπως η ίδια δηλώνει πια, ευρίσκεται πλέον σε πόλεμο με την Δύση και όχι μόνον με την Ουκρανία, γεγονός που σημαίνει πως δυνητικώς θα μπορούσε στο έδαφός της να συμβεί το ο,τιδήποτε από πλευράς εχθρού!

Δυνητικά, όχι μόνον στην Ρωσία, αλλά παντού μπορεί να γίνουν τρομοκρατικά κτυπήματα, ειδικώς όπως είναι διαμορφωμένος ο σύγχρονος Κόσμος, ΌΠΩΣ ΔΥΝΗΤΙΚΩΣ ΜΠΟΡΕΙ, “ΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΞ”, ΝΑ ΠΕΣΕΙ Ο ΟΥΡΑΝΟΣ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΑΣ!.. Αυτό όμως δεν συνιστά πληροφορία, ούτε βεβαίως… δείγμα πληροφορήσεως!

ΜΗΝ ΑΚΟΥΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΣΑΣ… “ΣΕΡΒΙΡΟΥΝ”! 

Ερώτηση για… “λίγους”:

Η υπόψη αναφορά, ότι δηλαδή ότι οι Ρώσοι ήξεραν για το κτύπημα, αφού είχαν ενημερωθεί από τους Αμερικανούς, κλπ, ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΕΙ, ΠΟΛΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΥΠΕΣΤΗΡΙΖΑ, ΤΗΝ ΑΝΑΛΟΓΗ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΠΟΥ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ 7Η ΟΚΤ. 2023, κάτι για το οποίο, τα “Κανάλια”, κλπ, μας ενημέρωσαν ελάχιστα μετά από την σφαγή των Ισραηλινών πολιτών, από τα κτήνη της “Χαμάς” και το θέμα τότε το… “έτρεχαν” επίτηδες για μια εβδομάδα τουλάχιστον;

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΝΟΗΤΗ ΤΑΚΤΙΚΗ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΩΡΑ ΟΙ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΤΗΣ Κ-Β ΤΩΝ Η.Π.Α. ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ! ΤΟΤΕ ΗΘΕΛΑΝ ΝΑ ΠΡΟΣΒΑΛΟΥΝ ΤΟΝ Ι/Π-Θ, ΚΟΝ Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ ΜΙΣΟΥΝ (!), ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΟΤΙ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΩΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΤΈ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Ο “ΑΙΩΝΙΟΣ” ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΡΩΣΟΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ Ο Ρ/ΔΙΚΤΑΤΟΡΑΣ Β. ΠΟΥΤΙΝ!..

Τί λέτε;

4. Κε ΓΓ/ΚΚΕ, ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΕ ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ! Επιτρέπεται ένας Κομμουνιστής και δη ένα Αρχι-Κομμούνι, σαν εσάς, να φοράει ρολόϊ “ΡΟΛΕΞ”;

5. Είπαμε πως δεν θα γράψουμε τίποτα σχετικά με τα Τέμπη ξανά, αφού με το θέμα διεξοδικώς ασχοληθήκαμε και όταν συνέβη πέρυσι, αλλά και φέτος και μάλιστα προ ολίγου, σχετικώς, χρόνου! Όμως, θα θέλαμε να τονίσουμε πως: (Κάποια πραγματάκια ίσως ξανά)!

α. Όλος ο “Σόρος-Σύριζα” είναι πίσω από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ, ΤΟΝ ΒΑΘΙΑ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ / ΣΥΚΟΦΑΝΤΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ, “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟ” ΕΥΡΩ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΑΡΒΑΝΙΤΗ! [Τελευταία του ανθελληνική παρέμβαση ήταν η αναφορά του ότι στην μη δημοκρατική Ελλάδα, διότι περί αυτού πρόκειται όταν τα διεθνιστικά Κομμούνια, μαμούθ και κεκαλυμμένα – αμερικανο-εξαρτώμενα (από το Α/”Δ.Κ.”), ομιλούν για μη Κράτος Δικαίου στην χώρα μας, σε μια χώρα που οι οι μισοί της κάτοικοι είναι βιαίως εισελθόντες ξένοι, η Αστυνομία έδερνε συνεχώς στα Εξάρχεια τον κόσμο που διαμαρτυρόταν για την εκεί κατασκευαζόμενη στάση του “ΜΕΤΡΟ”]!..

    (1) Οι ένοχοι (sic) της ΝΔ (για τώρα οι 15 της προανακριτικής Επιτροπής της Βουλής), να μην διανοηθούν να πάνε στις Παρελάσεις για την “25η Μαρτίου”! (Μετά το φοβερό θέατρο με τα γραμμένα ονόματα προ του ιερού “Μνημείου Του Αγνώστου Στρατιώτου”, αυτήν την τεράστια προσβολή στην ε/Ιστορία, που οι διεθνιστές του “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, δεν έχουν κανένα λόγο να σέβονται, αλλά και μετά τα ψέμματα του “Σόρος-Σύριζα” στο ότι η Ευρωπαία Εισαγγελέας παρενέβη για τα πάντα που αφορούν τα Τέμπη, ενώ η αλήθεια ήταν πως παρενέβη για το οικονομικό σκέλος της συμβάσεως 717, κλπ, ήτοι για το θέμα που αυστηρά μπορούσε θεσμικά να επέμβει, κλπ, κλπ, κλπ)!..

Αυτοί που το σκέφτηκαν αυτό και το “πέρασαν” στους συγγενείς, θα έπρεπε (οι πρόγονοί τους) να ήταν κατά τον “Συμμοριτοπόλεμο” – “Εμφύλιο”, στην “ΟΠΛΑ”!.. (Σαν αυτά τα κτήνη που πήγαν και επιτέθηκαν στον Αγοραστό στο “ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΕΙΟ”)!..

15 ΚΟΙ ΤΗΣ ΝΔ! ΜΗΝ ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΕΛΑΣΗ, ΩΣΤΕ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΟΙ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ” ΠΩΣ ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΕΠΕΙΔΗ ΝΟΙΩΘΑΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΚΑΤ΄ΑΥΤΟΥΣ ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ! ΤΊ; ΕΝΟΧΟΙ!.. 

Δεν υπάρχει πράγματι “Κράτος Δικαίου”, διότι αν υπήρχε, αν ήμασταν γενικότερα Κράτος, όλοι θα ήσαν πολύ προσεκτικοί στο τί θα έλεγαν, τηρούντες πάντα ένα μέτρο! Αυτή όμως ήταν πάντα η λεγόμενη Αριστερά στην χώρα μας, διχαστική, βαθιά λαϊκιστική, υποκριτική και ψεύτικη!.. (Την τρομοκρατική της… υφή την αφήνω στην μπάντα για τώρα)!..

     (2) Σύζυγος Κας Καρυστιανού! ΑΝΤ1 / ΕΙΔΗΣΕΙΣ (22-03-2024) “Να μην τιμωρηθεί ο Σταθμάρχης, αρκεί να πάει Φυλακή ο Καραμανλής”!..

Την “έθαψαν” όμως μετά την πολλαπλώς αποκαλυπτική αυτή δήλωση!..

Ο Κος Καρυστιανός δηλαδή, δεν ενδιαφέρεται για την τιμωρία του φυσικού δολοφόνου ενός εγκλήματος και δη του παιδιού του, όπως σίγουρα είναι ο Σταθμάρχης, αλλά για τον πιθανό ή έστω -κατ΄αυτόν- σίγουρο ηθικό αυτουργό του φόνου, Καραμανλή! Πολλαπλώς ενδιαφέρον!..

Καταλάβατε!..

      (3) “Πέρασαν” τον όρο “συγκάλυψη”, χωρίς ακόμα, (διότι προφανώς είμαστε ηλίθιοι), να έχουμε καταλάβει τί είναι αυτό που θέλει να συγκαλύψει η Κ-Β, πλην φυσικά της μη θελήσεώς της να τιμωρηθεί ο Καραμανλής, όπως βεβαίως ισχυρίζονται οι της Αντιπολιτεύσεως και αριθμός συγγενών των νεκρών!

Αν και ακόμα δεν έχει γίνει η δίκη, όλοι πια δεν ξέρουμε ότι τα χημικά της εμπορικής αμαξοστοιχίας προκάλεσαν την έκρηξη, η οποία αν δεν γινόταν, ίσως να είχαν σωθεί κάποια εκ των θυμάτων;

Τί άλλο είναι εκείνο που θα ήθελαν οι συγγενείς των αειμνήστων νεκρών να μάθουν, αφού άλλο… πιθανώς κρυφό, πλην των χημικών, δεν υπάρχει; ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ Η (ΔΙΑΖ) ΚΑΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ;

Για ποιούς πχ ήσαν τα χημικά, ποίων ήσαν βεβαίως και πού πήγαιναν και για ποιό λόγο; ΟΚ! Ας μας πει το δικαστήριο! Πχ Ήσαν των “τάδε”, πήγαιναν στους “δείνα” και θα ικανοποιούσαν τις ανάγκες των Χ ή Ψ δυνάμεων! Μάλιστα! Και αυτό ακριβώς, αν υφίσταται κάτι τέτοιο, τί τους αφορά; Θα μου πείτε απλώς ως πληροφορία! ΟΚ!.. Δεκτό! Ας τους το πουν λοιπόν!..

Γιατί δεν ψάχνουν μήπως υπήρξε “σαμποτάζ”, (αφού η “εμπορική” σωστά κατέβαινε, σε αντίθεση με αυτή των 57 θυμάτων), όπως σε τόσα άλλα τρένα (και όχι ελληνικά) είχε συμβεί, λόγω “Ουκρανικού”, αφού οι Ρώσοι ήξεραν και ξέρουν ότι με τρένα μεταφέρονταν όπλα και υλικά στους Ουκρανούς; (Και από την Ελλάδα)!..

Γιατί δεν ψάχνουν όμως και την περίπτωση, πίσω από ένα λίαν πιθανό “σαμποτάζ”, (αν έγινε κάτι τέτοιο, διότι κάτι άλλο, πλην αυτού, δεν υπάρχει που ενδεχομένως να ήθελε κάποιος της Κ-Β και ο ίδιος ο Π-Θ, για ποιόν λόγο άραγε, να… συγκαλύψει), ήταν το ένοπλο παρακράτος του “Σόρος-Σύριζα”, που έψαχνε απεγνωσμένα για νεκρούς, για το… 2- 1, (μετά το υποτιθέμενο υπέρ της ΝΔ 1-0 της Μάντρας και το 2-0 του Ματιού, που υποτίθεται πάλι πως αυτό “έριξε” την Κ-Β του “Σόρος-Τσίπρα”), ώστε, όπως πίστευε, να κέρδιζε τις εκλογές; Μήπως αυτή θα ήταν η πραγματική συγκάλυψη και που αν φανερωνόταν θα κινούσε συθέμελα το ε/Κράτος και την ενότητα των ολίγων εναπομεινάντων γνησίων Ελλήνων;

     (4) Ο “Σόρος-Σύριζα” θέλει τον Καραμανλή σε δίκη και καταδίκη, ώστε να πάρει εκδίκηση (και μάλιστα λίαν ηχηρή, λόγω του ονόματος) για τους Παππά (ο Κος… “13-0”) και Παπαγγελόπουλο (κυρίως για τον πρώτον, αφού τον άλλον τον έχουν “εν πολλοίς”… χεσμένο πια, ειδικώς και μετά από τις τελευταίες κατά του “Σόρος-Τσίπρα” δηλώσεις του), και για κανέναν άλλον λόγο!..

Αλήθεια! Πχ Ο ΠΑΣΟΚ-ος Υπουργός Εμπορικής Ναυτιλίας δικάστηκε και πήγε Φυλακή, όταν έλαβε χώρα το συμβάν με το “ΣΑΜΑΙΝΑ” ; Και άλλοι Υπουργοί μας, που… “επί εποχής” τους βιώθηκαν τραγικά δυστυχήματα; Ο άλλος που ήταν Υπουργός, όταν είχε πέσει εκείνο το πολιτικό επιβατηγό α/φ στην ευρύτερη περιοχή του Λαυρίου, είχε κατηγορηθεί, δικαστεί, φυλακιστεί, κλπ, κλπ, κλπ;

Αυτό δεν σημαίνει πως συμφωνούμε, σε τέτοιες περιπτώσεις, στο να είναι στο απυρόβλητο οι Υπουργοί και γενικώς οι Κυβερνήτες μας! Ας περιμένουμε όμως την απόφαση της ε/ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, μήπως και τελικώς… δούμε κάτι άλλο!.. Λέω εγώ τώρα!.. Πρόκειται όμως για θέμα, που θα ήθελε ειδική ξεχωριστή αναφορά! Όχι τώρα!..

β. Η ΝΔούλα παραμένει βαθιά φοβική και μονίμως αμυντική, απέναντι στον χείμαρρο της κομμμουνιστικής γενικώς βρώμικης προαπαγανδιστικής επχ-σεως, που λαμβάνει χώρα κάθε φορά που συμβαίνει κάτι στην χώρα, που οι Διεθνιστές ανθέλληνες κρίνουν ότι πρέπει να “σηκώσουν δυνατά”, ώστε να προσβάλλουν καίρια την… κακιά και σίγουρα μισητή σ΄αυτούς, Κ-Β Κ.Κ.Μ.,  την Κ-Β της δήθεν Δεξιάς!

γ. Ο “ΧουντΑλέξης” έφυγε από το Κόμμα, αλλά η πολιτική του ακολουθείται “κατά γράμμα”! Η πολιτική του “ΣΟΡΟΣ – ΣΥΡΙΖΑ” σήμερα με τον / την Κο / Κα Κασσελάκη είναι ακριβώς η ίδια (!) με εκείνη του “Σόρος-Τσίπρα”!.. Σε όλα!.. ΚΡΙΜΑ, ΠΟΛΥ ΚΡΙΜΑ, διότι το Κόμμα του Σόρος στην χώρα μας έχει εξελιχθεί δυστυχώς (!) σε εχθρό της, ίσως και χειρότερο των Τούρκων!..

δ. Η δύναμη της λεγόμενης Αριστεράς στο Κράτος, λόγω του ότι ελέγχει Συνδικάτα, Παν-μια, Δημ/φία, είναι τρομερή!

Από το Μάτι, για το οποίο δεν έγινε καμιά διαδήλωση, δεν γράφτηκε κανένα όνομα νεκρού, από τους 110 (;) στο Σύνταγμα, κανένας αληταράς Τόσκας και κανείς θεατρίνος ψευταράς ΤσίπρΑλέξης δεν δικάστηκε και δεν τιμωρήθηκε, κανείς διεθνιστής πολιτικός εθνο-ρουφιάνος ΑΡΒΑΝΙΤΗΣ δεν κατέφυγε τότε στο Ευρωκοινοβούλιο, κλπ, κλπ, κλπ, πέρασαν 7 (;) χρόνια και ακόμα δεν υπάρχει πρωτόδικη απόφαση!.. Για τα Τέμπη όμως;

“Δύο μέτρα και δύο σταθμά”!.. Έτσι θα έπρεπε να ήταν ή θα έπρεπε η αντιμετώπιση για τραγωδίες θα έπρεπε να ήταν ΕΘΝΙΚΗ (!) και όχι Κομματική, όπως πολύ σωστά σ’ αυτό τοποθετήθηκε ο Κος Πλακιάς με τις 2 νεκρές κόρες στα Τέμπη, στο “ΟΡΕΝ”, το πρωϊ, στις 23-03-2024, λέγοντας ότι “ΤΑ ΤΕΜΠΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΧΡΩΜΑ”, με αποτέλεσμα να… αιφνιδιαστεί ο Συριζαίος δημ/φος Χαριτάτος,που εξελίσσεται σε γλειώδη Αφτιά* της Αριστεράς; Τί λέτε και εσείς;

* Ο Αφτιάς διορθώθηκε πολύ, μετά από τις κατά καιρούς εδώ παρεμβάσεις μας!..

-/-

ΤΕΛΙΚΩΣ, ΑΓΑΠΗΤΟΙ, … 

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ“!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-