“21 ΒΙΔΑΡΙΣΤΟ”, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Μέγας θρησκευτικός αναβρασμός φαίνεται να αρχίζει να ξεσπάει στην Τουρκία! Το φυτίλι φέρεται να το έχει ήδη ανάψει ο… υιός ΕΡΜΠΑΚΑΝ!.. Ορθώς ανησυχεί το σκληρό τ/ Κεμαλικό κατεστημένο των… Κυρίων της ε/φ… “AYDINLIK”, αχαχαχαχαχαχαχα, διότι ξέρουν ότι ΟΙ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΔΙΑΙΡΕΣΕΙΣ ΣΤΟ “ΙΣΛΑΜ” ΠΥΡΟΔΟΤΟΥΣΑΝ ΠΑΝΤΑ ΙΣΧΥΡΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΠΤΙΚΟΥΣ ΕΜΦΥΛΙΟΥΣ στον Κόσμο του!

Η διάλυση της Τουρκίας θα αρχίσει, ως φαίνεται, θρησκευτικά και ακολούθως θα επέλθει από μια λίαν πιθανή παγκόσμιο σύγκρουση στην περιοχή της / μας!..

Γι΄αυτό, αγαπητοί… “Γάτοι” αναγνώστες, (οι λοιποί, σεβαστοί, αλλά διαβάζουν απλώς…), οι ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΙ ΚΑΙ ΜΕ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΜΑΚΡΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΡΑΣΕΩΣ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΟΥ ΟΙΩΝΕΙ Τ/ “ΒΑΘΕΩΣ ΚΡΑΤΟΥΣ”, ΠΡΟΩΘΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΠΕΒΑΛΑΝ, ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΥΡΙΩΣ ΧΡΟΝΙΑ, ΤΟΝ “ΤΟΥΡΚΟ-ΙΣΛΑΜΙΣΜΟ”, (του πανέξυπνου Χουντάρχη του 1980 – 1983 Στρατηγού Κενάν ΕΒΡΕΝ), προκειμένου να ελέγξουν τους άκρως επικίνδυνους… λαβυρίνθους της Θρησκείας τους, όπως και γι΄αυτό και ο ελεγχόμενος απ’ αυτό το “Β.Κ.” ΡΤΕ, μετέτρεψε σε τζαμί την ΑΓΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΦΙΑ!.. ΟΥΔΕΝ ΤΥΧΑΙΟΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΟΝ! 

2. Σιγοβράζει ο ενδοκομματικός εμφύλιος στο τ/ “ΡΛΚ”!

3. Μπορούν οι φίλοι Αλβανοί να μας πουν, αν αυτήν την στιγμή που… “μιλάμε” έχουν μεταφερθεί χερσαίες τ/δυνάμεις στην χώρα τους και αν “ναι”, τί μεγέθους και πού ευρίσκονται ακριβώς; 

Επίσης!

α. Έφυγαν ή όχι οι Τ/εκπαιδευτές της “ΤΠΑ”, εκπ-τές των “drones” που αγόρασαν οι “ΑΕΔ”; Αν όχι, γιατί;

β. Σε τί ακριβώς και πού, θα βοηθήσουν οι δορυφόροι “ΑΛΒΑΝΙΑ 1” και “ΑΛΒΑΝΙΑ 2”;

4. Η γραμμή “ΝΕΤΣΑΡΙΜ” που ελέγχει την κίνηση σε Βορρά και Νότο στην” Λωρίδα της Γάζας”, δεν (!) εγκαταλείφτηκε ανόητοι από τις “ΙΕΔ”, ώστε να “μιλάτε” για μη επίθεση των ΙΕΔ στην Ράφα! (Κάτι τέτοιο φυσικά, αν συνέβαινε, θα σήμαινε εγκατάλειψη της λωρίδος της Γάζας από το Ισραήλ και όχι μόνον ότι δεν θα γίνει / δεν θα γινόταν επχ-ση στο Νότο / Ράφα)!

Το Ι/ΓΕΕΔ ανέφερε πως οι Κ/Δ “τραβήχτηκαν” πίσω από τον Νότο, ακριβώς για την καλυτέρα προετοιμασία της επιθέσεως στην Ράφα!

Ο Ι/ΥΠΑΜ, Κος Γκαλάντ ανέφερε, σε αντίθεση με τον Ι/Π-Θ, πως δεν υπάρχει ημερομηνία για την επίθεση στην Ράφα, (οπότε δεν χρειάστηκε να παρακολουθήσουμε τί τυχόν είπε, αν είπε, ο Ι/Α/ΓΕΕΔ, Κος Χαλεβί), ενώ ο Ι/Υπουργός “Εσωτερικής Ασφαλείας”, Κος Γκβιρ φέρεται δηλώσας πως αν οι ΙΕΔ δεν επιτεθούν στην Ράφα, δεν θα υποστηρίξει και πάλι τον Ι/Π-Θ, Κο Β. Νετανιάχου!

Το Ισλαμικό (Σιϊτικό) Κράτος “ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ” Ιράν, για να “κρατήσει” το Ισραήλ από την… Ράφα, ανέφερε πως προετοιμάζει επίθεση στο Ισραήλ, ενώ το “προχώρησε” ακόμα περισσότερο απειλώντας με κλείσιμο των στενών του Ορμούζ, όταν διεπίστωσε ότι αντιθέτως απ’ ό,τι ανέμενε, οι ΙΕΔ αλλάζουν πλέον τα σχέδιά τους σε Συρία και Λίβανο (όπου το Ιράν έχει “proxy” δυνάμεις με διάφορα… ονοματεπώνυμα, όπως πχ… “Χιζμπολλάχ”, κλπ και άρα και το μέγιστο ενδιαφέρον στα υπόψη “Διαλυμένα Κράτη” και όχι απλώς “Rock States”), από αμυντικά σε επιθετικά!.. (Πιθανότατα η προ ολίγου καιρού Κ/Φ του Ιρανικού Προξενείου στην Δαμασκό θα φαντάζει “τίποτα” μπροστά σε ό,τι ετοιμάζουν οι Ισραηλινοί)!..

Από στρατιωτικής πρωτίστως απόψεως, αλλά και πολιτικής ακολούθως (!), αν δεν εκκαθαρισθεί και (!) η Ράφα με την Κ/Φ και των εκεί Ταγμάτων των τρομοκρατών της “XAMAΣ”, τότε θα είναι σαν να μην υπήρξε ποτέ Ι/ στρατιωτική επχ-ση στην Γάζα, το αίμα και των σφαγιασθέντων Ισραηλινών στις 07-10-2023, αλλά και όσων Ι/ενστόλων “έπεσαν” κατά την διάρκεια της Ι/εισβολής στην Γάζα, “θα έχει πάει στράφι”, ενώ, το σπουδαιότερο ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ!.. (Δεν θα έχει υπάρξει τουλάχιστον η εγγύηση για την αλλαγή των δεδομένων στην Ι/ Κρατική Ασφάλεια)!

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” λένε πως οι Ισραηλινοί ήδη άργησαν (με βάση τα όσα οι ίδιοι έλεγαν ημερολογιακά για το πότε θα επετίθεντο στην Ράφα και γράφαμε εδώ στο “σάϊτ” μας / σας), να επιχειρήσουν στρατιωτικά στην νότιο λωρίδα της Γάζας και συγκεκριμένα στην Ράφα! Ίσως να “έφταιξε” και η ασθένεια του Ι/Π-Θ, Κου Β.Ν. και η εγχείρησή του, κάτι που δείχνει πως, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΑΠΑΣ Ο Ι/ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΚΟΣΜΟΣ “ΚΥΤΤΑΖΕΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ” ΤΟΝ ΕΜΠΕΙΡΟΤΑΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΗ Π-Θ ΤΟΥ!..

Τέλος, μην… γελάσετε (!!!), αλλά:

α. Η “Παλαιστινιακή Αρχή” προσέφυγε στον Ο.Η.Ε. με το αίτημα να γίνει πλήρες μέλος του! Και

β. Η Νικαράγουα, ναι καλά διαβάσατε, (η 2η μετά την Ν. Αφρική χώρα, που… τσαμπουκαλεύεται το Ισραήλ), προσέφυγε στο Διεθνές Δικαστήριο του Ο.Η.Ε. , αυτό της Χάγης, αιτούμενη να λάβει μέτρα κατά της Γερμανίας, επειδή αυτή προμηθεύει με όπλα το Ισραήλ! (Η Γερμανία, το 2023, έστειλε “όπλα” στο Ισραήλ αξίας 326,5 εκ. Ευρώ)

5. Τί, αλήθεια, επένδυσε, (σε τί και πού), προσφάτως η “JP Morgan” στην χώρα μας; 

6. Όποιος παρακολουθεί το κατ’ εξακολούθησιν ΠΡΟΔΟΤΙΚΟ διεθνιστικό ΚΚΕ διαπιστώνει αμέσως την ΔΙΧΑΣΤΙΚΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥ! Προσέξτε το πρόσφατο σύνθημά τους, σχετικά με τους 200 ελληνικής καταγωγής Κομμουνιστές, που εκτελέστηκαν από τους ΝΑΖΙ, στην Καισαριανή το 1944! Διαβάστε (“ΡΙΖΟ” / 09-04-2024):

“Το αίμα των 200 της Καισαριανής υπενθυμίζει την ασυμφιλίωτη (!) ταξική αντίθεση”!..

ΗΞΕΡΑΝ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ, ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΚΕ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”!..

7. Τώρα που η Ι/εταιρεία “Αμύνης Και Διαστήματος” του Ισραήλ αγόρασε την “INTRACOM DEFENSE”, μήπως δίνεται η μεγάλη ευκαιρία στην “ΕΠΑ” να αναζητήσει σ’αυτή /η δι’ αυτής απαντήσεις σε τυχόν τεχνολογικές της…  απορίες, αλλά και πρόσβαση σε νέα τεχνογνωσία;

8. Ο Ιάπωνας Π-Θ Φούμιο ΚΙΣΙΝΤΑ μετέβη σε επίσημη επίσκεψη στις Η.Π.Α. “προχθές” και μαζί με τον εκεί ευρισκόμενο Πρόεδρο των Φιλιππίνων Φερδινάνδο Μάρκος τον Β’ και τον Α/Πρόεδρο Μπάϊντεν είχαν την πρώτη “Σύνοδο Κορυφής” Η.Π.Α. – Ιαπωνίας – Φιλιππίνων! 

Ακριβώς 1, 2 24ωρα πριν, ο Ρ/ΥΠΕΞ μετέβη στο σύμμαχο της Μόσχας Πεκίνο! (ΜΗΠΩΣ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΑΖΑ, ΣΑΣ / ΣΟΥ ΛΕΕΙ, ΚΕ ΜΠΑΪΝΤΕΝ ΚΑΙ ΕΝΤΟΛΕΙΣ ΤΟΥ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΟΤΙ ΑΠΟΤΥΧΑΤΕ ΠΛΗΡΩΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ “ΗΣΥΧΗ” / ΥΠΟΥΛΗ ΚΙΝΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΦΑΛΜΑ ΝΑ… “ΣΥΜΜΑΧΗΣΕΤΕ” ΜΑΖΙ ΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ “ΚΟΒΙΝΤ” ΓΙΑ ΝΑ ΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ… ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΟΜΙΖΟΝΤΑΣ ΠΩΣ “ΑΝΟΙΓΟΝΤΑΣ” ΣΤΟΥΣ ΚΙΤΡΙΝΟΥΣ, ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠ, ΌΤΙ ΗΤΑΝ, ΤΙΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΑΓΟΡΕΣ” ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΑΤΕ ΤΑΧΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;)!

Απ’ το Πεκίνο είχαμε την κοινή Ρ-Κ δήλωση πως δεν μπορεί να υπάρχουν διεθνείς συζητήσεις για την Ουκρανία, χωρίς την Ρωσία! ΟΡΘΟΝ, αφού ο ένας παράγων της… εξισώσεως είναι η Ρωσία!..

Να πούμε τέλος εδώ, πως ΟΙ ΣΙΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΩΣΕΙ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟΤΑΤΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ, ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ “ΟΕΔ”, ΕΙΔΙΚΩΣ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΓΝΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΥΣ!.. 

ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΑΒΟΥΝ ΕΝΕΡΓΟ ΜΕΡΟΣ ΣΕ ΕΝΑΝ ΛΙΑΝ ΠΙΘΑΝΟ Γ’ Π. Π. , ΑΛΛΑ Η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΙΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΡΩΣΟΥΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΗ!..

ΤΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΙΣΧΥΣΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ Β. ΚΟΡΕΑ ΤΩΝ ΚΙΜ ΓΙΟΥΝΓΚ ΟΥΝ, (Ο ΣΦΑΓΕΑΣ ΣΤΑΛΙΝ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΖΕΙ… Β’ ΕΘΝΙΚΗ), ΠΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΕΝΙΣΧΥΕΙ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΣΟΒΑΡΑ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟ ΒΑΘΜΟ, ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ!

ΤΕΛΟΣ, ΟΙ Η.Π.Α. ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΔΙΑΠΙΣΤΩΘΕΙ ΠΩΣ Η ΚΙΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΚΙΝΕΖΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ!

ΜΑΛΙΣΤΑ! ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ, “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΙ” ΚΥΡΙΟΙ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΔΑ, ΚΑ ΥΠΟΥΡΓΕ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΕΛΕΝ, ΠΟΥ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΑΥΤΗΝ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΖΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ… ΦΡΑΓΜΟ! “ΕΙΣ ΜΑΤΗΝ”, “ΤΟ… ΚΙΤΡΙΝΟ ΠΟΥΛΑΚΙ ΠΕΤΑΞΕ ΠΙΑ”!..

9. ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΩΣ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ Η.Π.Α. ΚΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΙΤΕΛΕΙΟ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣ ΕΜΑΣ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ… ΚΕ ΠΡΟΕΔΡΕ, ΔΕΝ ΖΟΥΜΕ, ΟΥΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α., (ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΣΕ ΕΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΠΥΜΕ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΑΣ), ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΕΥΟΝΤΩΣ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!

 10. Οι ΜΥ της Τουρκίας και του “Ψευδοκράτους” έχουν εσχάτως εμπεδωθεί με περισσότερη ακόμα ζέση και προσήλωση σε συλλογή κυρίως στρατιωτικών πληροφοριών από τα “ΕΛΕΥΘΕΡΑ” της “ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ”, με κύριους στόχους τώρα, πρώτα (!!!) την “ΕΛΔΥΚ” και την “ΕΘΝΟΦΡΟΥΡΑ” και μετά τις δραστηριότητες των Ισραηλινών (ΜΥ και “ΙΕΔ”)!..

11. Όποιος διάβασε την εμπεριστατωμένη, σαφή, “επί του στόχου” και όχι κουραστική, κυκλοφορήσασα στον ημερήσιο Τύπο ετήσια έκθεση – οικονομική αναφορά της “ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ”, διαπιστώνει αμέσως το “γιατί” ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΥΧΑΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΗΣ, ΚΟΣ Ι. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ, αλλά αν έχει και μυαλό δύναται να αντιληφθεί πολλά πράγματα!..

Κε Διοικητά!

Ρωτάμε, αφού δηλώσουμε, με σεβασμό, ότι είμεθα ερασιτεχνική κατηγορία στα Οικονομικά, εμπρός σε Εσάς που παίζετε… “C. L.”!

α. Τώρα, που λέγεται ότι θα “πέσουν” τα επιτόκια στην Ευρώπη (αν δεν σφάλλω έκανε σχετική δήλωση η Κα Κ. ΛΑΓΚΑΡΝΤ, της “Ε.Κ.Τ.”), θα μειωθούν οι δόσεις των δανείων των πολιτών της ΕΕ και άρα και ημών (ενν. των Ελλήνων) και αν “ναι”, αμέσως ή όχι και τελικώς “πότε”; Αν όχι, γιατί άραγε, Κε Διοικητά;

β. Αφού όλοι οι πολιτικοί της χώρας, (αναφέρομαι στους… κανονικούς και όχι στα λαμόγια), λένε πως Η ΚΡΙΣΗ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ, “βγήκαμε από τα Μνημόνια”, κλπ, κλπ, κλπ, ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΕΠΑΝΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΩΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΚΕ ΔΙΟΙΚΗΤΑ;

Επίσης! Σχετικά με τα δώρα! Αν ο “ΑΡΕΙΟΣ ΠΑΓΟΣ” ή το “ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑΣ” (αυτό !), αποφασίσει ότι όσοι των συνταξιούχων είχαν προσφύγει στην Δικαιοσύνη για τα “δώρα”, έχουν δίκιο, κλπ, και διατάξει την επιστροφή τους, οι υπόψη συνταξιούχοι θα τα πάρουν, αλλά οι μη προσφεύξαντες (διότι τότε έλεγαν δεν χρειάζεται να προσφύγουν όλοι, κλπ) θα πάρουν τα… παπάρια τους, με το συμπάθιο;

ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΗ ΥΠΑΡΞΕΩΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, ΒΕΒΑΙΩΣ!..

12.  “Πάμε” για τοποθέτηση 146 ανεμογεννητριών στο Μαίναλο, σε έκταση 7000 στρεμμάτων!.. Οψόμεθα!..

13. Η Ρωσία έχει στην φιλική προς αυτήν “Υπερδνειστερία” στρατιωτική δύναμη 1500 ανδρών!

14. Αν η Μολδαβία αποφασίσει να ενωθεί με την Ρουμανία, τότε η αυτόνομη περιοχή της Μολδαβίας Γκαγκαουζία, όπως οι επικεφαλής της ανέφεραν, θα αποσπαστεί από την Μολδαβία!

15. Οι Προεδρικές εκλογές στην Σλοβακία “έβγαλαν” ΠτΔ φιλο-Ρώσο Πρόεδρο! Πρόκειται για τον Κο Πελεγκρίνι!

16. Ρωτάμε, πρωτίστως, τον νέο Έλληνα, Κον Α/ΓΕΑ! “Κε Αρχηγέ! Τί γίνεται σήμερα με την Α/Α της Ελλάδος; Όλα καλώς”;

17. Εϊ, εκεί στην ΔΠΖ του ΓΕΣ! Τόσο ξεπέσαμε οικονομικά, ώστε φτάσαμε στο σημείο να ζητάμε τον εκσυγχρονισμό των Μ113 Α1 (υπάρχουν ακόμα αυτά;) και Μ113 Α2, από το Ισραήλ;

Κε Ηλιόπουλε, δεν βρήκατε τίποτα προτάσεις για το πώς θα μπορούσαμε να μετατρέπαμε μόνοι μας οι Έλληνες τα υπόψη ΤΟΜΠ σε ΤΟΜΑ, με τί πυργίσκο, τί πυροβόλο, κλπ; Τις εξαφάνισαν;

Όλα τα… αστέρια Δντές που περάσανε απ’ εκεί τα πέταξαν όλα, τα εξαφάνισαν, τα κατέστρεψαν, πλην των… Φακέλλων των στελεχών με τις ρουφιανιές της διοικούσης παρασκηνιακά τις ΕΕΔ γνωστής κλίκας, ΓΑΜΩ ΤΙΣ… ΣΕΡΡΕΣ, ΤΟΝ… ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ… ΑΚΑΝΕΔΕΣ;

ΚΡΙΜΑ, ΑΝ ΕΓΙΝΕ ΕΤΣΙ, ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΞΕΝΥΧΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΙΔΡΩΣΑΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ!.. 

“Βάλλε τους χέρι” Στρατηγέ και “καθάρισε” την Δνσή σου και κατ΄ουσίαν ανάταξέ την !!!

Μην περιμένεις ότι η θέση αυτή θα σε “προχωρήσει”, όπως πχ συνέβη με τους Σπανό, Κωνσταντάκο, κλπ, κλπ, κλπ, απλώς και μόνον επειδή την κατέχεις, έχοντας και τα… κονέ σου!..

Ο ΚΟΣ Α/ΓΕΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΡΑΣΕΙ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΔΝΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΠΛΩΝ – ΣΩΜΑΤΩΝ ΣΕ ΒΑΘΟΣ, ΔΙΟΤΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ ΕΣ!

ΜΗΝ ΨΑΧΝΕΤΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ, ΠΟΛΛΑ, ΣΥΝΘΕΤΑ ΚΑΙ ΤΑΧΑ ΤΑ ΣΥΓΧΡΟΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΕΤΕ ΝΕΟ ΣΤΡΑΤΟ! ΨΑΞΤΕ ΤΑ ΑΠΛΑ, ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ, ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΤΕ ΤΗΝ  ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ ΚΑΙ ΕΦ΄ΟΣΟΝ Ο… ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΑΜΥΝΗΣ ΜΑΣ, ΑΥΤΑ, ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ, ΑΡΚΟΥΝ!..

ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΩΤΑ… ΤΗΝ ΜΠΡΙΖΟΛΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΖΗΤΕΙΣΤΕ… ΤΗΝ ΧΩΡΙΑΤΙΚΗ, ΜΕ ΤΗΝ ΦΕΤΑ, ΤΙΣ ΤΥΧΟΝ ΑΛΟΙΦΕΣ, ΚΛΠ!..

18. Εκεί στο ΓΕΝ “άκουσαν” κάτι για το Ισραηλινό “C-DOME”;

19. Το επόμενο διάστημα ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ η -κατά το δυνατόν- παρακολούθηση της δράσεως στην Λιβύη της αντίστοιχης ρωσικής “ΒΑΓΚΝΕΡ”, αμερικανικής “ΑΜΕΝΤΟΥΜ”!.. Για ψάχτε την λίγο, ρωτείστε, κλπ!..

20. Μας δικαίωσε (και!) ο Κος Πάϊατ, ο παλαιός Α/Πρέσβης στην χώρα μας!.. Όπως γράφαμε εδώ, εξ αρχής της ρ/εισβολής στην Ουκρανία, ο πόλεμος αυτός πυροδοτήθηκε από τους “Διεθνείς Εβραίους”, διότι οι Ρώσοι δεν υπάκουσαν στα ενεργειακά “ΘΕΛΩ” τους και κυρίως στο τέλος των πετρελαίων και του φυσικού αερίου, προς όφελος και προώθηση της… “Πράσινης Αναπτύξεως”, κλπ!..

Ο Κος Πάϊατ (Α/ΥΠΕΞ) λοιπόν δήλωσε πως θα πρέπει να εμποδιστεί ο υπό κατασκευή “ΑΡΚΤΙΚΟΣ 2” των Ρώσων!.. “Τί χρείαν έχομεν λοιπών μαρτύρων”;

21. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ!

Α. ΚΕ Π-Θ! ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! (ΒΑΛΤΕ “ΜΠΟΛΝΤ” ΕΣΕΙΣ, ΚΕ Π-Θ)!

ΖΗΛΩΣΑΤΕ… ΤΣΙΠΡΑ, ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΣΑΣ ΟΤΙ Ο ΠΑΟΚ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ, “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ; ΕΠΙΣΗΣ! ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ (ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΟΠΩΣ ΛΕΓΕΙ Ο ΚΟΣ Π. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ), ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΧΟΝΤΕΣ ΤΟΝ ΡΟΛΟ ΤΟΥ… “ΠΟΝΤΙΟΥ ΠΙΛΑΤΟΥ”;

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ, ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ, ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΜΠΑΟΥΚ, ΚΕ Π-Θ! ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΙΑ ΔΙΑΒΡΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟΤΟΝ Ρ/ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”! ΟΥΤΕ, ΑΚΟΜΑ, ΑΝ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΤΕ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ ΛΑΜΟΓΙΟΥ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΙΣΟΥΝ!.. ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΕΤΕ! ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΜΕΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟΝ ΣΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΟΤΙ ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΜΕ ΤΗΝ ΒΡΩΜΙΑ – ΦΩΤΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ / ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΑΝΕΧΤΗΚΑΤΕ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΩΣ ΚΑΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΑΤΕ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΞΕΣΠΑΣΜΑ ΤΗΣ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΑΠΕΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΥΡΩ-ΕΚΛΟΓΩΝ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡΙΣΟΥΝ! ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ!.. ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΩΣ ΤΟΝ ΚΑΤΑ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΟ ΓΙΔΟΓΑΜΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΒΑΖΕΛΟ ΛΟΑΤΚΙ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΟΚ-ΞΗ, ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, “ΑΝΘΡΩΠΟ” ΤΟΥ Ι. ΣΑΒΒΙΔΗ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ!.. (ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΣΦΑΤΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΚΑΤΕΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΟΝ 26%, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΜΕ… ΚΥΑΛΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ)!..

Β.

Εποχή «Μέντι»; Θαυμάσια, αλλά… όχι εντελώς!

Εποχή «Μέντι»; Θαυμάσια, αλλά... όχι εντελώς!
Σάββατο, 6 Απριλίου 2024 
ΕΓΡΑΦΕ Ο ΚΟΣ ΜΑΝΩΛΗΣ! (ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΙΣ 10-04-2024, ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ)!..

*** «Μάτια βουρκωμένα … ώτα βουλωμένα …» ***

ΕΠΟΧΗ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ; ΘΑΥΜΑΣΙΑ, ΑΛΛΑ … ΟΧΙ ΕΝΤΕΛΩΣ !

ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ «ΦΟΥΛ ΜΕΝΤΙΛΙΜΠΑΡ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ» ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ !

4-4-2 Ή 4-3-3 Ή 4-2-3-1 ; ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ, ΟΛΑ … ΜΑΖΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΓΩΝΑ !

ΠΟΣΟ ΕΥΕΛΙΚΤΟ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΥΚΟΛΑ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΠΕΡΙΣΤΑΣΕΩΝ

ΠΩΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΟΥ «ΚΑΤΑΠΙΕ» ΤΟΝ ΑΡΗ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΑΝΑΜΦΙΣΒΗΤΗΤΗ ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΕΝΑΝΤΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΤΩΝ

*** Παρακολουθήσαμε – μας ευνόησε η ώρα μετάδοσης σ’ αυτό – τους δύο από τους τρείς αγώνες της Τετάρτης. Το Ολυμπιακός – Αρης και το Παναθηναϊκός – Αεκ. Ηταν μία καλή συγκυρία, για να βγάλουμε συμπεράσματα περί της δυναμικότητας των ομάδων. Και βεβαίως, τα συμπεράσματα για πολλοστή φορά, ήταν ξεκάθαρα και αναμφισβήτητα.

*** Ο Ολυμπιακός λοιπόν επί Μεντιλίμπαρ, παίζει το καλύτερο, το πιο ποιοτικό, το πιο θεαματικό ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Μακράν των άλλων, πού όχι μόνο έχουν μείνει στα ίδια, αλλά είναι ακόμα χειρότεροι του πρόσφατου παρελθόντος.

*** Δεν το γράφω αυτό σαν είδηση, αλλοίμονο, δεν είναι είδηση βεβαίως κάτι πού βλέπουν όλοι, πού παραδέχονται όλοι. Είναι μία απλή καταγραφή, ένα συμπέρασμα ύστερα από την παρακολούθηση μίας σειράς αγώνων, με τον ίδιο παρονομαστή : Την εποχή Μεντιλίμπαρ.

*** Ένα βασικό σημείο πού πρέπει να τονιστεί, είναι ότι αυτός ο Ολυμπιακός για τον οποίο συζητάμε, παρουσιάζει μία ασυνήθιστη γι’ αυτόν ιδιαιτερότητα : Ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, δεν ακολουθεί ΕΝΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ σύστημα, αλλά μία σειρά εναλλασσόμενων συστημάτων άμυνας και ανάπτυξης, ανάλογα με την περίσταση ! Και αυτό, χωρίς να αλλοιώνεται η ομαδική απόδοση, ή να παρουσιάζονται διακυμάνσεις στον αγωνιστικό ρυθμό !

*** Είδαμε, για να το κάνουμε πιο λιανά, τον Ολυμπιακό να ξεκινάει με ένα σχηματισμό 4 – 4 – 2, όπου οι δύο εξτρέμ Φορτούνης και Ποντένσε εμφανίζονταν στις δύο πτέρυγες, στην ίδια περίπου «γραμμή» στο χώρο του κέντρου, με τους δύο αμυντικούς χαφ, τον Εσσε με τον Τσικίνιο, Από εκεί ξεκινούσαν και οι τέσσερις την «επιθετική άμυνα», προκειμένου να μπλοκάρουν την ανάπτυξη των αντιπάλων.

*** Αυτό όμως το σχήμα, με τους συγκεκριμένους παίκτες και τη βοήθεια του Γιόβετιτς, πού αποδείχθηκε ΙΔΑΝΙΚΟΣ στο ρόλο του σέντερ φορ – πίσω από τον σέντερ φορ, αποδείχθηκε εξαιρετικά ευέλικτο και απέφερε την κυριαρχία στο κέντρο του γηπέδου. Θα μπορούσαμε σχηματικά να το δεχτούμε σαν ένα 4 – 4 – 1 – 1, πού με την προώθηση των εξτρέμ πιο μπροστά, μετατρέπονταν στο κλασικό 4 – 2 – 4.

*** Το σίγουρο είναι ότι σχηματισμός 4-3-3, δεν εμφανίστηκε καμία στιγμή στο συγκεκριμένο αγώνα. Ακόμα και όταν μπήκε ο Καρβάλιο στη θέση του Φορτούνη, η γραμμή των χαφ ήταν υπόθεση δύο, των χαλκέντερων Εσσε και Τσικίνιο. Των ανεκτίμητης προσφοράς ποδοσφαιριστών πού έχουν αναγκάσει τον ερυθρόλευκο κόσμο να τρίβει τα μάτια του από το εκπληκτικό θέαμα πού προσφέρει η ομάδα.

*** Θέλω να προσθέσω κάτι, πού όλοι γνωρίζουμε αλλά δεν φέρνουμε συχνά στο μυαλό μας. Αυτός ο Ολυμπιακός «του Μεντιλίμπαρ» ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ του Μεντιλίμπαρ. Απλά, ο Βάσκος τεχνικός έχει καταφέρει να ΠΡΟΣΑΡΜΟΣΕΙ την ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ του, τις ιδέες του και τα συστήματά του, στον Ολυμπιακό πού ΒΡΗΚΕ μετά από την πολύμηνη πορεία της ομάδας υπό τις οδηγίες άλλων τριών προπονητών.

*** Σκέπτομαι λοιπόν, αν ΑΥΤΟΣ ο σημερινός Ολυμπιακός είναι ομάδα πού παρουσιάζει «κάτι» από Μεντιλίμπαρ, ΠΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ θα είναι ο Ολυμπιακός της νέας περιόδου, με παίκτες και αγωνιστική φιλοσοφία Μεντιλίμπαρ … ΕΚΑΤΟ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ! Τα συμπεράσματα δικά σας, βασισμένα στην ΑΠΛΗ ΛΟΓΙΚΗ …

ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΛΑΜΙΑ ; ΜΑ ΒΕΒΑΙΩΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΑΝΕΛΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ( … της ΑΕΚ ) !

*** Προς Θεού, δεν χρειάζεται ιδιαίτερη γνώση γύρω από την ποδοσφαιρική πραγματικότητα στη χώρα μας για να ξέρουμε από πριν τι θα δούμε στη Λαμία. Είναι πασίγνωστες οι σχέσεις της ομάδας του δημάρχου της πόλης με την Αεκ και τον Μελισσανίδη. Λίγο πολύ, λοιπόν, ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ και ΥΠΟΠΤΕΥΟΜΑΣΤΕ τι μπορεί να συμβεί.

*** Εχουμε και λέμε, λοιπόν. Διαιτητής κάποιος Τσακαλίδης. Από ΕΠΣ της Μακεδονίας ορμώμενος. Ολοι οι ασχολούμενοι με τη διαιτησία στο ποδόσφαιρο ξέρουν πολύ καλά ποια ομάδα «πρεσβεύει» ως ΟΠΑΔΟΣ. Είναι Πάοκ ΦΑΝΑΤΙΛΑ, πού όσοι τον ξέρουν λένε πως σίγουρα δεν θα διστάσει ακόμα και στο «έγκλημα» το διαιτητικό, προκειμένου να … «βάλει πλάτη» για να γίνει η ζημιά στον κυριότερο αντίπαλο της ομάδας του.

*** Πάμε παρακάτω. Ελ Κααμπί ! Αυτά πού όλοι είδαμε, αλλά ολίγοι έδωσαν τη δέουσα προσοχή στο μέγεθος και τη σημασία τους στον αγώνα με τον Αρη, πείθουν ότι ο μεγάλος στόχος εξουδετέρωσης με ΒΡΟΜΙΚΟ και ΑΝΗΘΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, είναι ο τρομερός Μαροκινός αρχισκόρερ. Τα χτυπήματα πού δέχτηκε βασικά από τον Μπράμπετς και τον Νταρίντα ήταν απολύτως πειστικά για την σκοπιμότητά τους. Δεν ξέρω ποιος από τη Λαμία θα αναλάβει αυτό το βρόμικο και ανήθικο ρόλο σήμερα.

*** Για το θέμα Τσιλούλη πάντως, δεν θα ασχοληθώ. Ολοι ξέρουμε τι έγινε και για ποιόν θα παίξει σήμερα ο Τσιλούλης. Στα παλιά μας τα παπούτσια, βεβαίως. Σιγά μην ασχοληθούμε …

*** Υπάρχει κι’ άλλη μία ανάγνωση για το Πάοκ – Λαμία 3-1. Η ανάγνωση του καχύποπτου, πού λέει … «διπλό ημίχρονο, άσσος τελικό». Με … «ζουμερή» απόδοση. Όποιος ήταν πονηρός και το ‘παιξε, έκανε καλή μπάζα ***

*** Μελετημένη η σύνθεση στο διαιτητικό staff της Ο.Παπαρίνα αύριο. Διαιτητής και επόπτες ελίτ, υπεράνω πάσης υποψίας, τέταρτος ο Περράκης με avar τον Μπουξμάουμ, «του Γιαννάκη» και οι δύο, να προσέχουν μη γίνει καμιά στραβή ***

*** Tό ‘χω γράψει τόσες φορές και σε ανύποπτο χρόνο : Είναι πολυτέλεια για τον Ολυμπιακό να έχει στη διάθεσή του ένα παίκτη σαν τον Γιόβετιτς και ΑΝΟΗΤΟ να μην τον χρησιμοποιεί. Εκείνο όμως πού θεωρώ πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟ, είναι το να έχει ένα Γιόβετιτς και να προτιμά ένα … Ναβάρο ! Ευτυχώς πού ο Μεντιλίμπαρ το εμπέδωσε την πιο κρίσιμη στιγμή και απ’ ό,τι μπορώ να προβλέψω, ο Ναβάρο έχει τελειώσει οριστικά ***

*** Σέβομαι τον Αρη και την ιστορία του, ΔΕΝ σέβομαι όμως τον πρόεδρό του. Απλά πράγματα ***

*** Το ξέρατε αυτό ; Ο Φαραντούρης του Σύριζα, δηλαδή της αντιπολίτευσης, είναι λέει, μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού ( ΕΕΑ ) της κυβέρνησης ! Και μη μου πεί κανείς ότι η ΕΕΑ είναι … «ανεξάρτητη επιτροπή», γιατί … θα τον καρπαζώσω. Ολες οι … «ανεξάρτητες επιτροπές» στη ΓΓΑ τον Βρούτση περιμένανε για να διακηρύξει την … ανεξαρτησία τους ! ***

Γ. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΓΙΓΑΝΤΑ… ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ!.. 

.

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

ΥΓ.

WE LOVE YOU!

 

 

-/-