“21 ΒΙΔΑΡΙΣΤΟ”!

Φίλοι μου / μας!

1. Το αντι-Ισραηλινό “ΑΚΡ” και η αντι-Ισραηλινή τ/Κ-Β, αντι-Ισραηλινέ, Κε ΡΤΕ και Κε Φιντάν και λοιποί… Τούρκοι Κύριοι, θέλετε να μας πείτε γιατί επιτρέψατε στις αρχές Νοε 2023 να μεταφερθούν από το Ιντζιρλίκ στο Ισραήλ, μέσω της Βάσεως της “Δεκελείας” / “Agratur” του εδάφους της “Κυπριακής Δημοκρατίας”, πυρομαχικά, με μεταφορικά α/φ C-130 “ΗΡΑΚΛΗΣ”;

Τουλάχιστον 15.000 βόμβες WSJ και 100 βόμβες 2 τόνων που τρυπάνε τσιμέντα… ιδιαιτέρου πάχους (!), αμέσως με την 7η Οκτ. και σχεδόν (!) μέχρι τώρα, μεταφέρθηκαν στο Ισραήλ!

Α! Οι εμπορικές σχέσεις Τ-Ισραήλ συνεχίζονται, από τους… αντι-Ισραηλινούς και φιλο-Παλαιστινίους Τούρκους, “κανονικά και με τον… Νόμο”!.. Καταλάβατε!..

Με την ευκαιρία! Οι δικές μας εμπορικές σχέσεις με την Τουρκία είναι 5,5 δις $ Η.Π.Α. και ο στόχος των Τούρκων, καθ΄ά ο Κος ΡΤΕ είπε στην Αθήνα, τον Δεκ. του 2023, στην Κα ΠτΔ μας, Α. Σ, , είναι να φτάσει φέτος τα 10 δις $ Η.Π.Α.!..

2. Στην Βάση της Δεκελείας, θυμίζουμε, πως υπάρχουν “επικοινωνιακές εγκαταστάσεις” που ακούνε “στην στιγμή” στρατιωτικές δραστηριότητες!..

3. Πώς είναι, άραγε, σήμερα οι σχέσεις ΡΤΕ – Περιντσέκ;

4. Όπως σας είχαμε γράψει, χρονικά όχι πολύ πίσω, οι “ΙΕΔ”, με εντολή του Κου Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, φέρεται να ετοιμάζεται να επιτεθεί στην Ράφα (Νότια Γάζα), με στόχο την εκκαθάριση εκεί των εναπομεινάντων δυνάμεων της “ΧΑΜΑΣ”!..

Για να δούμε τώρα θα επαληθευτεί ο πρώην Π-Θ Εχούντ ΜΠΑΡΑΚ*, ο οποίος είχε δηλώσει πως στην Ν. Γάζα είναι αδύνατον να νικηθεί η “XAMAΣ”!

* Μετά τον πόλεμο, ίσως το Ισραήλ να έπρεπε να εξετάσει τον… ρόλο – στάση του υπόψη Ι/πολιτικού στον νυν πόλεμο, μια στάση κατ΄εμάς τουλάχιστον περίεργη!

5. Ρωτάμε! Παραδόθηκαν από τη Ρωσία στο Ιράν τα α/φ “Σουκχόϊ 35”, τα E E/Π “Μil Mi-28”  και τα εκπ-κά α/φ “Yak-130”, που από τον Νοε του 2023 ακόμα ήταν να παραδοθούν;

6ΠΡΟΣΟΧΗ: Το Αζερμπάϊτζάν φέρεται ότι θα πάρει από το Ισραήλ SPIKE N LOS (Βεληνεκές 50 χλμ από Ε/Π και 30-32 χλμ από χερσαίες και ναυτικές πλατφόρμες)! Άρα; Για σκεφτείτε!..

7. Ο Α-Τ πύραυλος “LUMTAS-6M” (μακρού βεληνεκούς), της “ROKETSAN”, έχει ήδη δοκιμασθεί (δεν αναφέρεται το “πώς” ακριβώς πήγε η δοκιμή), ενώ το σημαντικό είναι πως σχεδιάζεται να τοποθετηθεί και σε “ΜΕΑ”! (Βεληνεκή: Από το έδαφος 16 χλμ και από αέρος 20 χλμ).

Εισήγηση: Ασχοληθείτε λίγο με τους τ/ “UMTAS”, “OMTAS” και “LUMTAS”!

8. Ο Τ/Υπ. Εμπορίου, Κος Μπολάτ, δήλωσε, στις 08-02-2024, πως οι τ/εξαγωγές, το 2023, έφτασαν στα 295 δις 800 εκ-ρια $ Η.Π.Α. και πως ο στόχος για το 2024 είναι να φτάσουν στα 402 δις $ Η.Π.Α.!

9. Οι Τούρκοι αγοράζουν συνεχώς γη και διαμερίσματα ΠΑΝΤΟΎ (!) πια στην Ελλάδα! ΑΥΤΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟ-ΣΟ-ΧΗ (!!!..), απ’ το ε/Κράτος!..  

10. Ο πανέξυπνος “γάτος” ΦΙΝΤΑΝ δήλωσε (08-02-2024), πως ο “Ισλαμικός Κόσμος” θα λύσει όλα του τα προβλήματα, αν τα μέλη του επιδείξουν μεγαλύτερη, μεταξύ τους, αλληλεγγύη!..

11. Ο Γερμανός Πρέσβης στην Τουρκία επισκέφθηκε τις προηγούμενες ημέρες τους Κούρδους του “DEM”, ένα Κόμμα που έκανε προσφάτως ολόκληρη ακτιβιστική δράση υπέρ του φυλακισμένου Οτζαλάν! Το “DEM” το επισκέφθηκαν και μέλη του “CHP” (νομίζω και ο Πρόεδρός του), γεγονός που πυροδότησε οξείες αντιδράσεις στο κυβερνών Κόμμα και στην τ/ Κ-Β!..

12. Αλβανία και Κόσσοβο υπέγραψαν (07-02-2024), για την από κοινού κοινή (!) έκδοση βιβλίου εκμαθήσεως της αλβανικής γλώσσης, για τους Αλβανούς των χωρών τους, αλλά και της διασποράς. Παμπόνηροι οι Αλβανοί!..

13. Η Νιγηρία παρέλαβε 2 Ε Ε/Π από την Τουρκία.

14. Προς την “ΕΥΠ”! Οι Τούρκοι συνέλαβαν πρόσφατα τον Υδντη Ασφαλείας της Αδριανουπόλεως Ζεκί Αγσακάλ, (για συνεργασία του με λαθρεμπόρους της περιοχής), μαζί με 2 Τούρκους διακινητές.

Εισήγηση: Ασχοληθείτε με τους Έλληνες μεγαλόσχημους της Ορεστιάδος και ίσως (!!!) βγάλετε μεγάλο “λαβράκι”, και μάλιστα “λαβράκι” που θεωρητικώς ΔΕΝ (!)… ψαρεύεται, δεν… αγγίζεται!.. Προσοχή στην ε/Κ-Β, Κε… Π-Θ γέ!

15. Στις πρόσφατες εκλογές στο Αζερμπαϊτζάν, ο Αλίγιεφ επανεξελέγη Πρόεδρος με ποσοστά Μπρέζνιεφ!..

16. Και όμως! Δεν ντράπηκε η Χίλαρυ ΚΛΙΝΤΟΝ να “βγει” και να καταφερθεί κατά του δημ/φου που πήρε συνέντευξη στην Μόσχα από τον Πούτιν (Κάρλσον / 08-02-2024 / τέως υπάλληλος του “FOX NEWS” ), χαρακτηρίζοντάς τον, σχεδόν ξεδιάντροπα, Ρωσό-φιλο, ενώ καταχέριασε και τον Πούτιν, έναν Πούτιν που τον έκαναν μάγκες οι πρόχειρες έως και ανόητες πολιτικές του ανδρός της και σίγουρα οι όμοιες του Χ. Μ. Ομπάμα!..

Η Χίλαρυ, που το ψέμα και η υποκρισία… γεννήθηκαν απ’ αυτήν (!), αντί να κρύβεται, μετά από την πιο αποτυχημένη Αμερικανού ΥΠΕΞ θητεία στο “State Department”, (πχ θυμηθείτε μόνον τον τραγικό θάνατο του Αμερικανού “Πρέσβεως” στην Λιβύη, μαζί με μέλη της ασφαλείας του και τα τότε ψέμματα που η Κυρία αυτή “τάϊζε” την αμερικανική και διεθνή κοινή γνώμη), “βγαίνει” και κάνει και τον… τιμητή !..

Δεν αποτελεί δικαιολογία για την στάση – συμπεριφορά της ο ψυχο-πνευματικός της κλονισμός, μετά από το γωστό… επεισόδιο “Μόνικα ΛΕΒΙΝΣΚΙ”, γεγονός που θα έπρεπε να είχε προβληματίσει το α/”Βαθύ Κράτος”, ώστε να μην την είχαν κάνει ΥΠΕΞ!..

Εισήγηση: Μπείτε ξανά στην… τρύπα σας, Κυρία μου!..

17. Ακούστηκε και γράφτηκε: Καρκίνο στην ουροδόχο κύστη έχει ο Βασιλιάς ΚΑΡΟΛΟΣ ο Γ’ και απεφάσισε να τον πολεμήσει με εναλλακτική θεραπεία και όχι (!) με χημειοθεραπείες.

18. Ο Πλανήτης, σιγά – σιγά, στρίβει… “πράσινα”! Χαίρετε, ω (!) Χαίρετε… “Διεθνείς Εβραίοι” απάτρηδες κυρίαρχοι της Γης!.. “ΑΠΑΝΤΕΣ ΣΤΑΣ ΔΙΑΤΑΓΑΣ ΣΑΣ”!..

19. Ασχοληθείτε και λίγο με τις ρωσικές εκλογές του 2024, βρε!.. Ο Πούτιν, ως γνωστόν, είναι και πάλι υποψήφιος!..

20. Τί γίνεται με την 2η γέφυρα “ΥΨΑΛΑ – ΚΗΠΟΙ”, που φέρεται να συμφωνήθηκε (!) στην πρόσφατη επίσκεψη του ΡΤΕ στην Αθήνα; Υπάρχει καμιά εξέλιξη;

Τί γίνεται με την “VISA” των 72 ωρών στους Τούρκους για τα ε/νησιά, Κα… “ΕΥΠ” και Κε… “Ελληνικέ Στρατέ”;

Ποιός Τούρκος Αξκος της τ/”Ακτοφυλακής”, πήγε στην Λέσβο και ποιός Έλληνας του ε/”ΛΣ” στην Σμύρνη, στο πλαίσιο της σχετικής, κείμενης πλέον, Ε-Τ συμφωνίας ; Θα μας πείτε ή δεν υλοποιήθηκε ακόμα αυτό το μέτρο, για την καταπολέμηση “demek” της λαθρομετανάστευσης;

21. Κε Π-Θ!

Με το που έγινες Π-Θ πολέμησες και – με τους Τούρκους στον Έβρο (αναφέρομαι στην επιχειρηθείσα τότε εκ Τουρκίας “λαθρο-εισβολή”), με επιτυχία!

Θέλησαν πολλά τότε οι Τούρκοι, αλλά κυρίως να σε δοκιμάσουν, να σε τεστάρουν και πράγματι η όλη σου, από τότε, μέχρι και σήμερα, πολιτική βιωτή τους γέμισε με πολύ και μεγάλη πίκρα!

Σε ρωτάμε τώρα! Αυτό που έκανες τότε και μπράβο σου, έχεις καταλάβει πως τώρα δίνεις -τουλάχιστον- την εντύπωση ότι πας, (με τα όσα ακούμε για τα απ’ έξω “εργατικά χέρια” που θέλουμε, κλπ, και αυτούς τους ξένους που θα έρθουν και θα νομιμοποιηθούν “εκ των πραγμάτων”, κλπ), να βάλλεις στην δόλια Ελλάδα “ΔΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΓΙΑΣ” όσους δεν μπήκαν το 2019 και το 2020 στην χώρα; 

ΔΗΛΑΔΗ, ΚΥΡΙΑΚΕ ΜΑΣ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΠΩΣ ΤΟ 2019 ΗΤΑΝ ΟΤΙ ΤΟ 1 ΕΚ-ΡΙΟ (+) ΞΕΝΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΗΣΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ, ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΝΟΜΙΜΑ 1 ΕΚ-ΡΙΟ ΞΕΝΟΙ (;), ΑΛΛΑ ΝΟΜΙΜΑ, ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, Ε;

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ:

“ΑΔΕΛΦΕΣ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ” ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΤΗΣ ΣΧΕΤΙΚΗΣ “ΚΑΘΕΤΗΣ” ΕΝΤΟΛΗΣ ΤΩΝ “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”,

“ΤΙΓΚΑ” Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΤΟ 95% ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΤΟ 99% ΑΥΤΩΝ “ΚΑΘΑΡΟΙ” ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ, ΕΝΩ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ… “ΜΥΡΙΟΙ ΤΩΝ ΜΥΡΙΩΝ, Ω! ΜΥΡΙΟΙ”, ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑ ΙΑΛΛΟΙ ΞΕΝΟΙ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ… ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΚΚΡΕΜΟΥΝ… , ΟΠΩΣ ΠΧ ΟΙ ΣΕ ΑΝΑΜΟΝΗ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΕΣ ΑΙΤΗΣΕΙΣ 200.000 ΑΛΒΑΝΩΝ!..

ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ,

ΠΟΛΕΜΟΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ ΣΥΝΟΛΙΚΑ (ΘΡΗΣΚΕΙΑ – ΠΑΤΡΙΔΑ – ΟΙΚΟΕΝΕΙΑ),

ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΟ ΝΑ ΚΤΥΠΑΕΙ ΚΟΚΚΙΝΟ, ΦΥΣΙΚΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΥΤΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,

ΕΝΑ “ΕΣΥ” ΣΕ… ΚΩΜΑ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΚΟΒΙΝΤ”,

Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ… ΣΤΟΝ ΘΕΟ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΞΩΘΕΝ ΕΛΘΟΥΣΑ,

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΓΡΟΤΙΑ* ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΜΕ… ΕΝΤΟΛΗ 100%, ΓΙΑ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΘΕ ΣΙΓΑ – ΣΙΓΑ ΣΤΗΝ ΤΕΧΝΗΤΗ ΜΑΣ ΣΙΤΙΣΗ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΣ ΛΕΓΟΜΕΝΗΣ “5ΗΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ”, ΑΦΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ CO2 και… “ΜΙΑ ΜΟΥΣΑΚΑ ΣΤΟ 7”!…

* Στις 13-02-2024 που θα τους “δεις” τους αγρότες, θυμήσου Κυριάκε, τί είπε ένας συγγενής σου γι’αυτούς, λίγο πριν τους Βαλκανικούς Πολέμους, τότε που ακόμα είχαμε στην έως τότε ελευθερωμένη Ελλάδα τσιφλικάδες και κολλήγες, αφέντες και σκλάβους!..

Ποιός συγγενής σου;

Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ! Η ΨΥΧΗ ΤΗΣ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ”!

Τί είπε;

Διάβασε: “ΣΚΛΑΒΟΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΛΕΥΤΕΡΩΣΟΥΝ ΣΚΛΑΒΟΥΣ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ”! Προέβη αμέσως μετά σε αναδιανομή της γης, ανεξαρτητοποίησε ουσιαστικά τους σκλάβους τους έδωσε δικιά τους γη, τους έδωσε πίσω την χαμένη τους ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ (!), κέρδισε την ψυχή τους και τους έστειλε μετά να πολεμήσουν για την απελευθέρωση της Ηπείρου, της Μακεδονίας, κλπ, να πεθάνουν για την Ελλάδα, για να έρθει πριν από λίγο χρόνια το διεθνιστικό ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ “Σόρος-Τσίπρας” και να ΑΦΟΔΕΥΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΙΕΡΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΤΕΩΣ ΠΑΙΔΟΒΟΥΒΑΛΟ ΚΑΜΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ… ΠΕΟ-ΤΡΙΧΑ ΤΟΝ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ, ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΜΕΤΑ ΤΟ 1974 ΕΛΛΗΝΑ… ΑΡΑΠΑΚΗ!.. (Να βάλλεις να δεις ξανά το φιλμ, “ΤΟ ΑΙΜΑ ΒΑΦΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ”)!..

Αλλά και ΑΞΙΖΕΙ να θυμηθείς ή να μάθεις, αν δεν ξέρεις, τί είχε πει ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, για τους αγρότες, όταν κάποτε είχαν και πάλι… ξεσηκωθεί! ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠ΄ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ!..

ΔΩΣΕ ΛΥΣΗ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΦΟΡΑ, ΞΕΡΕΙΣ ΤΊ “ΠΑΙΖΕΤΑΙ” ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΪΚΑ, ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΑ “ΔΙΕΘΝΗ ΑΦΕΝΤΙΚΑ” ΜΑΣ, ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ 100% ΔΙΚΙΟ!

ΑΡΑ, ΒΡΕΣ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΣΤΙΣ ΠΟΝΕΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΦΡΕΣΚΟ-ΧΤΥΠΗΜΕΝΕΣ  ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΗΡΕΜΙΑ!.. ΜΠΟΡΕΙΣ, ΚΥΡΙΑΚΕ! ΚΑΝΤΟ! ΕΔΩ ΓΥΡΙΣΕΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΑΠΟΔΑ, ΓΙΑ ΤΙΣ “ΑΔΕΛΦΕΣ” ΚΑΙ ΒΓΗΚΕΣ ΚΑΙ ΕΙΠΕΣ ΤΑ… ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ… ΚΑΙ “ΠΑΠΑΡΙΑ – ΜΕΝΤΟΛΕΣ”, ΚΥΡΙΑΚΕ, ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΡΟΤΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΤΑΧΑ, ΕΣΥ Ο ΑΡΧΙ-ΓΑΤΟΣ;

ΜΗΝ ΜΕΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ Ε/ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΣΑΝ Ο ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΣ ΤΟΥ… ΜΠΙΜΠΙΛΑ, ΤΗΣ ΚΑΘΕ ΑΓΡΙΟ-ΠΟΥΣΤΑΣ… ΜΠΕΛΑ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ, ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΣΑ-ΛΙΑΓΚΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ!.. ΜΗΝ ΧΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ 13 ΤΟΥ ΦΛΕΒΑΡΗ ΤΗΝ ΚΑΡΔΑΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ ΓΕΜΙΣΕΣ ΜΕ ΓΑΛΑ!.. ΞΕΡΕΙΣ ΤΊ ΘΑ ΠΟΥΝΕ; ΓΙΑ ΤΟΝ “ΛΟΑΤΚΙ” ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ” ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΤΟ “ΑΛΦΑ” ΚΑΙ ΤΟ “ΒΗΤΑ”, ΚΛΠ, ΟΠΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΝΔ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ… Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟ-ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΛΕΝΕ!..

ΜΕΤΑΜΦΙΕΣΟΥ, ΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥΣ ΕΠΙ “ΟΘΩΜΑΝΟΚΡΑΤΙΑΣ”, ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΒΓΕΣ ΣΤΟ… ΜΕΪΝΤΑΝΙ, ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΊ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΧ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΧΕΙΡΟΥΜΕΝΗ ΒΙΑΙΑ… ΠΟΥΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΜΑΣ (ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ 2, 3 ΜΗΝΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ), ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΊ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΑΥΤΑ!

Α! ΚΑΙ ΣΟΥΤΑΡΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΚΕΡΑΡΝΤ, ΤΟΝ ΑΥΓΕΝΑΚΗ ΕΝΝΟΩ! ΑΥΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ “ΓΙΔΟΓΑΜΗ” ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ “ΚΙΝΑΛ”!.. ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΥΤΟ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΛΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΔΕΝΔΙΑ ΤΗΣ ΑΓΡΟΤΙΑΣ!… ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΤΕΤΟΙΟ; ΑΝ “ΝΑΙ” ΒΑΛΤΟΝ!.. ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΑΝΑ ΠΧ ΜΕ ΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΣΤΟ ΥΠΑΜ, ΤΟΝ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΣΤΟ “ΠΡΟ-ΠΟ”, ΤΟΝ ΦΛΩΡΙΔΗ ΣΤΟ “ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ”, ΚΛΠ!.. ‘

ΠΡΟΔΩΣΕΣ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΜΑΣ ή ΑΝΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ “ΧΑΛΑΣΩ”, ΕΣΥ Ο ΔΙΚΑΙΟΣ (!) ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΕΣ ΤΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥ / ΜΑΣ, (ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΑΚΟΜΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΑΞΙΩΤΙΚΟ ΑΕΚΤΖΙΔΙΚΟ ΜΟΥΤΡΑΚΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΥΡΓΟ ΣΤΑ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΑΤΣΟΝΑΚΙ ΤΟΥ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΕΙ…, ΤΟΝ ΒΟΥΡΤΣΗ ΕΝΝΟΩ), ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΤΟΥΣ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΠΑΟΚΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΈ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ “ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ”, ΟΠΩΣ ΕΔΩ ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΞΗΓΗΣΕΙ, ΕΣΩΣΕΣ ΑΠΟ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟ ΜΕ “ΔΙΑΤΑΓΜΑ ΓΕΡΑΠΕΤΡΙΤΗ” ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΡΩΣΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΟΣ Ι. ΣΑΒΒΙΔΗ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!.. (ΚΡΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ, ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΡΑΜΜΕΣ, ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΙΔΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ, ΑΚΡΙΒΩΣ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙΣΗΣ… ΙΔΙΟΤΗΤΟΣ ΤΟΥ)!..

ΜΗΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΡΟΤΕΣ!..

ΜΗΝ ΣΥΝΗΘΗΣΕΙΣ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ, ΔΙΟΤΙ ΕΠΕΡΧΕΤΑΙ ΕΘΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; ΤΊ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ, ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ, ΚΑΙ ΕΣΥ… ΣΑΜΑΡΑΣ ή ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ Ο… “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑΣ” ΤΗΣ ΝΔ; 

ΚΑΙ ΤΊ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΚΟΜΑ, Ε ΚΥΡΙΑΚΕ

ΑΛΗΘΕΙΑ! ΜΕ ΠΟΛΥ ΣΕΒΑΣΜΟ ΣΕ ΡΩΤΑΜΕ! ΠΡΟΣΕΞΕ! Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΟΧΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΣΟΥ! Η ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΗ ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΡΙΑ (!) ΜΑΝΑ ΣΟΥ, ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΝΕΙΡΕΥΟΤΑΝ ΚΑΙ ΗΘΕΛΕ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ;

ΕΙΜΑΙ… ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η (ΔΙΑΖ) ΞΕΝΟ-ΦΟΒΙΚΟΣ (ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΕΠΙΘΕΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΩΣ ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΟΛΟΙ ΟΙ “ΔΙΕΘΝΙΣΤΕΣ” ΜΕ ΚΑΤΑΛΗΞΗ ΤΟ… – “ΦΟΒΙΚΟΣ” / ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ… ΚΑΤΑΛΗΞΗ “ΦΟΒΙΚΟΣ”), ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ, ΤΟ ΕΞΗΣ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

“ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥ 1821 ΠΟΛΕΜΗΣΑΝ, ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΟ… ΙΣΛΑΜ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΣΚΛΑΒΩΣΕ ΓΙΑ 400 ΚΑΙ 500 ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΚΤΗΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΣΚΛΑΒΩΣΟΥΝ, ΟΚ(!) ΟΣΟΙ ΕΞ ΗΜΩΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΙΝΕΙ, ΑΦΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ Ή ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ”;

ΕΙΜΑΙ… ΦΑΣΙΣΤΑΣ Η (ΔΙΑΖ) ΟΜΟ-ΦΟΒΙΚΟΣ (ΕΙΔΕΣ ΚΥΡΙΑΚΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΞΗ… -ΦΟΒΙΚΟΣ, E;), ΑΝ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟ ΑΚΟΛΟΥΘΟ; ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

“Ο ΘΕΟΣ-ΜΑΣ ΕΠΛΑΣΕ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ,  ΡΕ ΣΥ ΚΥΡΙΑΚΕ, ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟ ΕΙΠΕ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ 10 ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΜΩΫΣΗ, ΕΙΠΕ, ΝΑΙ Ή ΟΧΙ, ΤΟ “ΤΙΜΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΣΟΥ”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ; 

ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΤΗΦΟΡΑ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΗ ΞΕΦΤΙΛΑ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΘΕΛΕΣ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΝΝΗΤΟΡΕΣ ΣΟΥ; 

ΝΑ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΜΠΑΣ ΚΑΙ… ΣΩΘΟΥΜΕ;

ΑΚΟΥ! ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ, ΜΑΣ ΦΤΑΙΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ!

ΑΣΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ, Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΗΝ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΗ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΧΑΘΕΙ / ΣΒΗΣΤΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΑΘΕΙΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΘΕΟΙ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΖΑ ΤΟΥΣ ΒΑΘΙΑ ΕΝΘΕΟΙ, ΜΠΡΑΒΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΟΝΤΑΙ “ΜΥΓΑ ΣΤΟ ΣΠΑΘΙ ΤΟΥΣ”, ΣΕ Ο,ΤΙ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΤΟΥΣ, ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ!.. 

ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΠΟΙΟΥΜΕΘΑ, ΚΥΡΙΑΚΕ, ΠΛΗΡΩΣ ΠΙΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΈΠΕΙΣ Η(ΔΙΑΖ) ΤΟ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ “ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ” ΣΟΥ!.. 

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΕΙΝΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΠΑΡΑ ΜΟΝΟΝ Η ΠΡΟΣΕΥΧΗ, ΚΥΡΙΑΚΕ!.. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-