“ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”! ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΟ… ΤΕΛΟΣ!..

Φίλοι μου / μας!

1. ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΚΑΙ “ΨΗΤΟ”!

Μας κυβέρνησε επί 5 χρόνια ένας ροζουλί Αρχι-Χούντας! Ποιός; Μα ποιός άλλος, ο “Σόρος-Τσίπρας”!.. Και ως ο… “Μεγάλος Μανιτού” του “εν Ελλάδι”… μαγαζιού του Αρχι-Ρουφιάνου των ΝΑΖΙ “Σόρος” υποχρέωσε το Κόμμα και ειδικότερα τον Κασσελάκη να πάει σε νέες εκλογές για Πρόεδρο στο Κόμμα!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχα!

α. Καλά! Με 56%, προ ολίγου μόλις χρόνου, δεν εξελέγη ο Κασσελάκης, από την βάση του “Σόρος-ΣΥΡΙΖΑ”;

Συνεπώς, στα παπάρια του “Σόρος-Τσίπρα” η λαϊκή ετυμηγορία, ακόμα και μέσα στο ίδιο το Κόμμα του! Θυμηθείτε, στο σημείο αυτό, εκείνο το “ΟΧΙ” που το έκανε “ΝΑΙ”, θέμα που αφορούσε τότε ολόκληρο τον ε/λαό!.. Γιος Αρχι-Χουνταίου, πώς θα μπορούσε να μην έχει το “DNA” του πατέρα και του θείου του;

β. Ο Κασσελάκης νίκησε αυτούς που μετά από την ήττα τους “την έκαναν” από το Κόμμα και έκαναν άλλο Κόμμα (παντελώς ανήθικα και παρατύπως, αν και το επίρρημα… “παρανόμως” θα ήταν πιο σωστό, αφού ο λαός τους εξέλεξε για το πρώην Κόμμα τους και όχι για την… “Νέα Αριστερά” και παπάρια – μέντολες), για να βγει σήμερα ο Τσακαλώτος και να μας πει ότι “έφυγαν” διότι ο Κασσελάκης… αυτό και… εκείνο και… το άλλο!..

Καλά, ρε… Υπουργάρα, αυτά τα… αυτά, τα… εκείνα και τα… άλλα του Κασσελάκη δεν τα είχες και είχατε δει μέχρι τότε; Μετά από την που… που φάγατε τα ανακαλύψατε; Άντε ουστ, πολιτικέ παλιοπαπάρα και εσύ που σαν ΥΠ.ΟΙΚ. το μόνο που ήξερες ήταν να βάζεις μόνον και συνεχώς φόρους, όντας -στην πραγματικότητα- ένα πολιτικό κενό, ένα κενό βεβαίως με αγγλικές… “διεθνείς πλάτες”, αυτές του… “ΣΙΤΙ”!.. (Και ο νυν Τ/ΥΠΟΙΚ, ο ΣΙΜΣΕΚ ήταν και είναι και αυτός του… “ΣΙΤΙ”, αλλ’ αυτός τουλάχιστον ξέρει και λίγο από Οικονομικά και Οικονομία, ρε… “Τσακ”! Άντε, ρε, βάλε το ταγάρι και πάλι στην πλάτη σου και παίξτο “απλός καθημερινός άνθρωπος”, πολιτικό παλιόμουτρο των δεκάδων εκ-ρίων Ευρώ ή ορθότερα Στερλινών, Λιρών, κλπ)!..

Αυτοί λοιπόν, Χαρίτσης, Τσακαλώτος, η άλλη του Τζανακόπουλου, του Τόμσεν, το βαθιά φιλο-Σκοπιανάκι, ο Ηλιόπουλος, που πήγε “να την πει” τάχα στον Σαμαρά, κλπ, “έφυγαν”, αλλά φάνηκε πως μέσα στο Κόμμα υπήρχαν και υπάρχουν και άλλοι και άλλες… σύντροφοι και… συντρόφισσες, αχαχαχαχαχα, που δεν είχαν πολιτικά “γκατς” να κάνουν ακόμα και αυτό, να προδώσουν δηλαδή το ίδιο το Κόμμα τους, όπως έπραξαν της “Νέας Αριστεράς”*, και έτσι, όλο αυτό το διάστημα, όντας κατά πολύ χειρότεροι των προηγουμένων, ενν. ως πολιτικοί χαρακτήρες, “έσκαβαν το λάκκο” του Κασσελάκη ύπουλα και συνεχώς! (“Οι υπονομευτές”, που ακούγαμε να λένε οι δικοί του και είπε και ο ίδιος στην ομιλία του, κατά την 1η μέρα του τάχα μου “Συνεδρίου”)!

* Καλά ρε! Όλοι εσείς ξεχάσατε πώς, εσείς και οι πολιτικοί σας πρόγονοι, αποκαλούσατε και – σαν τον πατέρα του νυν Π-Θ; Αποστάτη νομίζω; Αχαχαχαχαχα!..

Βεβαίως, θα μου πείτε, τα είχε κάνει όλα ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ο “Σόρος-Τσίπρας” [όταν ως Π-Θ διέλυε Κόμματα, έκανε… ποδοσφαιρικές μεταγραφές, μέχρι και… α/δ, διένειμε οφίκια, σαν αυτό πχ στον… όρχι των Βαρδινογιάννηδων… Ναύαρχο Αποστολάκη που τον έκανε και ΥΠΑΜ για την… “Β. Μακεδονική” ψήφο του (ναι, αυτόν που, όποτε χρειάζεται, κάνει τον… Καπετάνιο του Κασσελάκη, αχαχαχαχαχαχα / ρε ξεφτίλα, όπως και να έγινες Α/ΓΕΕΘΑ, ήσουν Α/ΓΕΕΘΑ, ρεεεεεεεεεε, έστω και “γλάστρα”…), κλπ, προκειμένου, ως ο συνειδητά καλύτερος πράκτορας και (!) των Σκοπιανών (ήταν και του ΡΤΕ, αλλά εκεί… ασυνειδήτως…) να καταφέρει να ονομαστούν τα ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ], οπότε η… αποσπαστική κίνηση του… συλλογικού κόμματος… Χαρίτση, μάλλον ούτε ως “πολιτικό πταίσμα” δεν θα μπορούσε να λογιστεί!..

Να πούμε, με την ευκαιρία, πως δεν τα κατάφερε πλήρως ο… Αλέξης βεβαίως, αφού ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ το ήθελε το όνομα, αλλά Β. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ κατέληξε το βαφτιστικό όνομα των ΣΚΟΠΙΩΝ! Υπομονή όμως Αλέξη! Η νίκη είναι κοντά! Ήδη συζητείται στα Σκόπια από… διανοούμενους, σαν εσάς “ένα πράγμα”, ήτοι “του κόλου”, να μην δεχθούν το “Β.”, αρνούμενοι να λαμβάνουν επίσημα έγγραφα που μπροστά θα έχουν το “Β.”!..

Τέλος αστερίσκου.

-/-

Τώρα λοιπόν, και αφού ο πολιτικός “Μάγος” του… Σουνίου μίλησε και πρόσταξε και πάλι εκλογές, [εκλογές μέχρι να βγει ο δικός μας ή η δική μας (ενν. η συμπατριώτισσα του Χουντόπαιδου, η Αρτινιά παλιο-Βλάχα Γεροβασίλη, μια Γεροβασίλη, η οποία θέλει, ως άλλη πολιτική… μπαρόβια, να έχει προηγουμένως γραπτή υπέρ της επιστολή του Χουντόπαιδου, αχαχαχαχαχαχα)], ο Κασσελάκης “σήκωσε το γάντι” και δήλωσε πως περιμένει αντίπαλο!.. Τους είπε: “Βρείτε τον και φέρτε τον”!.. Δεν το είπε βεβαίως όλο! “Βρείτε τον και φέρτε τον, ρε… μου…”! (Πολιτικά “νιαμου” εννοείται)!..

Στις 10-03-2024 λοιπόν, κατά πως φαίνεται, θα γίνουν και πάλι εκλογές για Πρόεδρο στο “Σόρος-Κόμμα”! Κασσελάκης – Γεροβασίλη! Παίξτε έναν τεράστιο άσσο (1), αν γίνουν τελικά και πάλι εκλογές, έναν άσσο (1) απ’ εδώ έως την Κίνα!.. (1,10 ο “άσσος”, 12 το “διπλό”)!..

Αλήθεια! Μετά τί θα κάνει η Κα Γεροβασίλη και οι “συν αυτή”; Θα φύγουν για να πάνε να φτιάξουν άλλο Κόμμα και να γίνουν και αυτοί… Αρχηγοί; Αχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Από την άλλη! Ο Κασσελάκης, πώς (!), μετά την νέα νίκη του, θα κρατήσει στο Κόμμα τους… “υπονομευτές” του; Δεν θα τους “κρατήσει”, λέμε εμείς, διότι η αμερικανική βιωτή του, του έμαθε από Διοίκηση!.. Και αν τους κρατήσει, θα τους έχει να του βάφουν τα παπούτσια!.. Αχαχαχαχαχαχαχα!..

Μετά τί θα κάνει και ο “Σόρος-Τσίπρας”; Δεν θα έχει ξεφτιλιστεί στα μάτια όλης της Ελλάδος, ανεξαρτήτως Κόμματος;

Επίσης! Πώς μετά την νέα νίκη Κασσελάκη θα μπορεί να βγαίνει να κάνει τον… Τσαλδάρη της Αριστεράς; (Εκείνον, τον συγχωρεμένο πια, ΝΔούλη ΠτΒ κάποτε, με εκείνο το όμορφο… λογοτεχνικό… “τικ”)! Άντε, πολύ τα χώσαμε στον “Αλέξη μας”, ας το μαλακώσουμε και λίγο! Πώς μετά ο… Αλέξης θα μπορεί να κάνει τον… Νέστορα του χώρου, τον νέο, όχι εκ Λήμνου, αλλά εξ Άρτης… Ηλία Ηλιού; Αχαχαχαχαχα!..

Συνεπώς;

Συνεπώς εκείνο το… ερωτηματολόγιο που “έβγαλε” ο Κασσελάκης τελικώς μάλλον θα… συμπληρωθεί ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ Η ΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΤΙ ΝΕΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ΤΗΣ “ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ”!.. Καταλαβαίνετε τί υπαινίσσομαι!..

2. ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ – ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ

α. Τσίπρα! Αποσύρσου τελείως, βρε!.. Μην ξεφτιλίζεσαι άλλο, ρε συ!.. Καλά ήσουν σιωπηρός, βρε!.. Και μην ξεχνάς! ΑΝΕΒΗΚΕΣ ΣΤΗΝ Π-Θ ΓΙΑ 2 ΛΟΓΟΥΣ! ΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ, ΩΣΤΕ Η ΕΛΛΑΔΑ (που απ’ αυτήν απλώς έλκεις την καταγωγή) ΝΑ ΜΠΕΙ… ΑΜΑΝΑΤΙ ΓΙΑ ΑΛΛΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ (έως το 2115) ΣΤΟΥΣ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ”! ΑΪ ΣΙΧΤΙΡ! (Πολιτικά πάντα, μην με / μας παρεξηγήσεις)!..

β. Κα Γεροβασίλη! Κούκλα μας! Αγαπημένη μας Νταρντανο-Αρτινιά μας! Παραιτήσου και μην (!) ξεφτιλιστείς… άλλο, έστω και κρυμμένη, όπως είσαι μέχρι τώρα, στα παρασκήνια!.. (Τί πολιτική συμπεριφορά ήταν αυτή που εσχάτως είχες; Ας με συγχωρέσεις, αλλά θα την χαρακτήριζα… “σαν την χήρα στο κρεββάτι”)!..

Θα ήθελα, τέλος, να σου θυμίσω πως ο Κασσελάκης είναι “ΑΣΕΤ” (!), αχαχαχαχαχαχα, (όπως θα έλεγε και ο συμπατριώτης σου Αλέξης), των “Διεθνών Εβραίων” και ενταγμένος, ως Όργανο (!) και δη πρωταγωνιστικό (!), σε έναν ευρύτερο σχεδιασμό για την Ελλάδα και την γειτονιά μας! (Αν δεν απατώμαι, πέρασε προσφάτως και από συνέντευξη των… “Μπίλντεμπεργκς”)!

“Πού πας” λοιπόν τώρα εσύ, Κυρά μου; Δεν σου αρκούσε… μεγαλο-Υπουργός; Απλώς και μόνον για να λες ότι “κατέβηκες” και εσύ υποψήφια για Αρχηγός; Έτσι, όπως το πάτε, δεν φωνάζετε να “κατέβουν” για Αρχηγοί σας και… οι φύλακες των Γραφείων σας, στην πλατεία Κουμουνδούρου;

γ. Ρε συ Τεμπονέρα! Αλήθεια τώρα, όπως λέτε όλα τα “νεο-δυτικο-Κομμούνια”! Θα σε ήξερε κανείς, αν δεν ήσουν γιός του αδίκως δολοφονημένου Κομμουνιστή (!) πατέρα σου; Άντε παλληκάρι μου!.. Τουλάχιστον, χάσου για κάποια χρόνια, “μάθε” πολιτική και έλα ξανά!.. Μην γίνεσαι άλλο “ο γιος του… Καραγκιόζη”, που φωνάζει συνεχώς… “μπαμπάκο” και “μπαμπάκο” και κυρίως μη παριστάνεις και εσύ τον… ήρωα, που με τόση μεγάλη μεγαθυμία, παραχωρεί τα δήθεν σ’ αυτόν υποσχεθέντα οφίκια και αποσύρεται προς χάριν του Κόμματος και… παπάρια!.. Πρόσεξε! ΠΑΡΑΚΑΙΡΑ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟ Σ’ ΕΒΛΑΨΕ, ΓΕΝΙΚΩΣ ΒΛΑΠΤΕΙ!.. 

δ. Και ο τελευταίος Καππαδόκης! Ο Φάμελος! ΡΕ ΣΥ! ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ… ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗΣ, ΣΑΝ ΤΟΝ ΣΥΝΟΝΟΜΑΤΟ ΣΟΥ; Τουλάχιστον εσύ δεν ανεμείχθης, όπως μέχρι τώρα ξέρουμε, με τα λίαν οσμηρά… “σιτς” του χώρου σου / σας!..

ε. Βαθμολογείσαι, δυστυχώς (!), με 90 και όχι με 100 στα 100, από την χθεσινή σου εμφάνιση στο Συνέδριο (“1η ημέρα εργασιών”)!

“Έγραψε” πάρα πολύ εκείνο το δάκτυλο του “δικού μας”… Τραμπ, που το μιμείσαι άριστα, δείχνοντας με νόημα τον κόσμο, “έγραψε” το αγέρωχο και βλοσυρό (κόλλαγε χθες το “βλοσυρό”, με βάση τα όσα είχαν προηγηθεί), ύφος σου, “έγραψε” και ο επιλεγείς ορθώς ανάλογος τόνος της φωνής σου, το γεγονός επίσης της μη στατικότητός σου πίσω από το… “πόντιουμ”, αλλά ότι εκινείσο (πρόσεξε όμως να μην το κάνεις συνεχώς και ζαλίζεις το ακροατήριο), και γενικώς “έγραψε” η συνολική σου εικόνα – παρουσία!.. (Το χαμόγελό σου μιλάμε είναι διαφήμιση για δόντια της… “ΑΙΜ” ή της “COLGATE”)!

Δεν ασχολούμαι με τα όσα είπες, αφού στους Έλληνες ή έστω στους ε/καταγωγής, όπως χθες, διεθνιστές ακροατές σου, ό,τι και να τους έλεγες θα σε χειροκροτούσαν! Ακόμα και μαλάκες να τους έλεγες, θα σε χειροκροτούσαν!.. Και προς άρσιν παρεξηγήσεων, το αυτό γίνεται και ισχύει στα περισσότερα, αν όχι σε όλα, τα ε/πολιτικά Κόμματα!..

Τότε, θα με ρωτήσεις, γιατί παίρνω 90 και όχι 100; Απαντώ!

Διότι μάλλον δεν θα τα χώραγε η βαλίτσα σου, ερχόμενος από τις Η.Π.Α. ή θα τα ξέχασες εκεί (εκτός αν αυξήθηκαν οι διαστάσεις των μηρών σου από την γυμναστική), τα κανονικά κοστούμια σου, αυτά των οποίων τα παντελόνια φτάνουν, όπως επιβάλλεται, μέχρι του κουντουπιέ και πίσω, μέχρι του να καλύπτουν τα τακούνια των παπουτσιών! Εσένα το παντελόνι σου ήταν… τσουρούτικο, ρε παιδί μου, τελείωνε στους αστραγάλους!.. Θύμιζες εντόνως αρλεκίνους ή -στην καλύτερη- επαίτες που μόλις εξέπεσαν και άρχισαν τώρα την επαιτεία!.. Γιατί; Επίσης! Πολύ στενό το παντελόνι σου! Ήθελες να δείξεις τα μπούτια σου, όπως ο… Ζέγκεφελντετ στην ομάδα σου τον Βάζελο;

“Έχασες” πολύ από το παντελόνι και το μήκος του! Σχολιάστηκε πολύ άσχημα!.. Να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα, και ο πιο φτωχός, (όπως έλεγαν παλαιοί Έλληνες δάσκαλοι… ), και ας μην φοράει κάτι… ακριβό, (αρκεί βεβαίως να είναι καθαρό), θα πρέπει να είναι ξυρισμένος και να έχει βαμμένα παπούτσια και γυαλισμένα!.. “Don’t you forget about this”!.. (Δεν σου γράφω ότι εκεί, ήτοι πρόσωπο και παπούτσια, κυττάνε και οι γυναίκες, για να μην -τυχόν- με παρεξηγήσεις)!.. 

Δεν είμαι επίσης σίγουρος, αν θα μπορούσες να βάλλεις μια άλλη γραββάτα! ΟΚ με ρίγες, ηγετική, (αυτό το είχες), αλλά ίσως κάτι άλλο!.. Άστο!.. 90! ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΥΜΕ!..

Τέλος, κατ΄εμάς, δεν θα έπρεπε να είχες μαζί σου τον σύζυγό σου Τάϊλερ! Ένα μεγάλο ποσοστό ανθρώπων που ήταν παρόν, αλλά και που σε άκουσαν μετά… “κονσέρβα”, (πχ στο “ONE CHANELL”), ίσως να είπε ή από μέσα του να σκέφτηκε, και πάντα “με το συμπάθιο”! ΠΟΛΥ ΚΑΛΟΣ, ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ, ΠΟΥΣΤΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΗΤΑΝΕ!”

Και μιλάμε Στέφανε, για ένα Κόμμα, πρώην Σοβιετικο-Κομμουνιστικό (η διάσπαση του ΚΚΕ, θα το γνωρίζεις ίσως, έγινε στο Βουκουρέστι, εκεί όπου γεννήθηκε η μήτρα του “Σόρος-Σύριζα”), ένα Κόμμα που οι ομοφυλόφιλοι ήσαν και είναι… μιάσματα!.. Και πάλι συγγνώμη, αλλά είσαι είπες ότι ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ! ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΦΟΥ ΗΡΘΕΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΙΕΡΩΣΕΙΣ ΩΣ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΗ ΤΗΝ ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ!.. Σε κάθε όμως περίπτωση, εδώ απλώς σε ενημερώνουμε, για μια… ψυχολογία του λαού μας, που ίσως να μην την γνωρίζεις ή να την έχεις ξεχάσει, ζώντας τόσα χρόνια… εξόριστος στις Η.Π.Α.!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!..

Άκουσε μας και στο εξής “θάψτον” τον Τάϊλερ, μέχρι να βγεις Π-Θ, αν όλα φυσικά πάνε, όπως τα έχουν σχεδιάσει τα αφεντικά σου και αφεντικά μας!.. Δεν θα είσαι ο πρώτος πολιτικός κίναιδος που θα μας κυβερνήσει! Άλλοι μας κυβέρνησαν για 10ετίες! Απλώς εσύ έκανες την μαλα… να το πεις!.. Δεν χρειαζόταν! Αλλά, εσύ ξέρεις!..

ΣΤΙΒ! Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΝΕΟ – ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ, ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ, Ο Κ.Γ.Κ., Ο ΑΠΟΚΛΗΘΕΙΣ ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ Κ/Φ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΜΑΣ, (ΑΥΤΑ ΜΟΝΟΝ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ), ΗΤΑΝ “ΝΤΟΥΑΛ”, ΗΤΑΝ “ΝΤΑΜΠΛ”!

ΠΑΝΤΡΕΥΤΗΚΕ ΜΙΑ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ ΓΥΝΑΙΚΑ, “ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ”, “ΚΟΡΗ” ΜΕΓΑΛΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ, “ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΚΟΣΜΟΥ”, ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕ ΚΑΙ Ο ΣΥΓΧΩΡΕΜΕΝΟΣ ΠΙΑ ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΥΓΕΡΙΝΟΣ, (ΩΡΑΙΑ ΦΩΝΗ / ΠΡΩΗΝ ΨΑΛΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΕΡΙΝΗ), ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ “ΚΑΡΦΩΝΕ” ΚΑΙ ΤΗΝ 2Η ΚΑΙ… ΠΑΡΑΛΛΗΛΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΤΟΝ ΚΟΝ ή ΚΑ, Ό,ΤΙ ΘΕΣ, ΕΥΤΑΞΙΑ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΚΑΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΛΕΝΕ!..

ΑΥΤΟΣ ΟΜΩΣ (Ο Κ.Γ.Κ.) ΗΤΑΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ, ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 2 ΣΥΖΥΓΟΙ ΤΟΥ ΗΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΙΣΧΥΡΑ ΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΔΑΠΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΑΝ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΑΛΛΑ… Π-Θ! ΜΕΤΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΓΙ’ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΔΟΝΑ!..

ΕΣΕΝΑ, Ο ΤΑΪΛΕΡ, ΕΧΕΙ ΑΡΑΓΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ ή ΕΙΝΑΙ, ΌΠΩΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΟΙ… ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΛΕΝΕ, “ΦΤΩΧΌΠΟΥΣΤΑΣ”; (Εμείς ξέρουμε για τις ασχολίες της μαμάς του, μέχρι εκεί όμως! Επομένως οφείλουμε να σε ρωτήσουμε)!..

Και κάτι ακόμα! Για να είμαστε φίλοι! ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ (!), [πρόσεξε το ρήμα, ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ (!)], ΜΗΝ (!) ΞΑΝΑΒΑΛΛΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, έστω και θετικά, όπως εσχάτως έπραξες!.. Ενοχλεί πάρα πολύ, πίστεψέ με!..

3. ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ (ΕΝΔΕΙΚΤΙΚΩΣ)

ΜΕΤΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ (!):  

α. Για ποιά ΗΘΙΚΗ στην Αριστερά μίλησες, ρε δόλιε Κασσελάκη; Θυμήσου! Εδώ δεν είναι Η.Π.Α.! Έτσι την “πάτησε” και ο “ΓΑΠ”, νομίζοντας πως οι Έλληνες είναι Αμερικανοί!.. Είσαι ακόμα πολύ πολιτικά αγνός, για να “παίξεις μπάλα” στην χώρα μας, πόσο μάλλον για να πρωταγωνιστήσεις!.. Θες πολιτικό… πάγκο και μετά και από μια 3η θητεία της ΝΔ να αναλάβεις, αν μέχρι τότε υπάρχει ειρήνη, κλπ!.. (Δεν αναφερθήκαμε στην ΑΛΗΤΕΙΑ των ύπουλων υπονομευτών του Κασσελάκη να αναφερθούν στην εταιρεία του στην αλλοδαπή! Καλά, ρε μου… ! Όταν πλήρωνε τα Χριστούγεννα από την τσέπη του, ώστε να υπάρχει σήμερα ακόμα Κόμμα και όλοι εσείς οι τσανακογλείφτες, οι ψωλομάγκες και οι όζουσες αγριοπου…. ες, τότε ήτανε καλός ο… Στέφανος,ρε);

β. Μιλάμε για ένα “ΣΟΡΟΣ-ΚΟΜΜΑ” ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΣΕ ΣΗΨΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΝΑΖΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟΥ, μιλάμε για ένα ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ, ούτε καν ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ!..

Όντας πολύ πανέξυπνος, Κε Κασσελάκη, το “τσίμπησες” αμέσως, και είπες “να τα αλλάξεις όλα”! Δεν είπες όμως “στα ίσα”, “τέλος το Κόμμα αυτό”, πάω σε κάτι νέο, στο τάδε Κόμμα, κλπ!.. 

γ. Μας κυβέρνησε (2015 – 2019), και μας κατέστρεψε κυριολεκτικά, ό,τι πιο πολιτικά σάπιο, βρώμικο και διεφθαρμένο πέρασε ποτέ από την πολιτική Ιστορία του τόπου μας!..

δ. Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΑΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΚΛΕΓΕΙ ΑΥΤΟΣ (ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΛΕΓΕΙ, ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΤΗΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ, (ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ, ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΗΑΜΙΑ ΜΑΣ, ΟΠΩΣ ΑΚΟΥΣΑΜΕ…) ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΣΧΕΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΑΦΙΟΝΙΣΜΕΝΟΣ / – ΝΗ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΘΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ / ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟ, ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥΣ, ΜΙΣΟΣ!..

ε. Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ “ΜΑΤ” ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”!.. ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΝΙΚΗΣΕ, ΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΗΣΑΝ, … ΠΙΘΑΝΩΣ!..

ΝΙΚΗΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΣΥΝΩΜΟΣΧΕΔΙΑΣΤΗ, ΙΝΤΡΙΓΚΑΔΟΡΟ ΚΑΙ ΔΙΜΟΥΤΣΟΥΝΟ “ΑΛΕΞΗ ΜΑΣ”, ΠΟΥ ΕΝΩ ΤΟΝ “ΕΦΕΡΕ” ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΠΕΒΑΛΕ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ, ΤΩΡΑ “ΤΟΥ ΓΥΡΝΑΕΙ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ”!..ΓΙΑΤΙ; ΤΊ ΑΛΛΑΞΕ; OTI Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ Ε/ΣΗΜΑΙΑ;

ΕΪ, ΤΣΙΠΡΑΚΟ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΠΟΥΛΟΧΑΡΤΑ, ΒΡΕ, ΟΥΤΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΜΙΑ ΣΥΝΕΧΗΣ… ΜΠΛΟΦΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΕ ΜΕΓΑΛΟ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ!

στ. Ο ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΕΩΣ ΤΩΡΑ, ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΠΙΟ ΑΡΣΕΝΙΚΟΣ, ΠΙΟ ΑΝΤΡΑΣ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΝΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΥΤΟ ΚΟΛΟΧΑΝΕΙΟ ΜΑΓΚΙΑ, ΞΕΡΟΛΙΑΣΗ, ΙΔΕΑ ΚΑΙ ΔΙΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΤΑΙΡΗ ΟΙΗΣΗ!.. (ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ ΓΗΡΑΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΠΛΟΥΣΙΑ ΚΥΡΙΑ, ΚΟΡΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΕΡΑΣΤΙΟΥ ΕΚ ΚΥΠΡΟΥ ΕΛΛΗΝΟΣ; ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΚΑΙ ΠΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΘΗΛΥΚΟ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ ΘΑΝΟΝΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ ΜΕ ΤΗΝ… ΚΑΠΕΛΑΔΟΥΡΑ!..

Ίσως, … μπροστά, να έχει … παράσταση γέλιου, καλύτερη ακόμα και απ’ αυτές του Μ. ΣΕΦΕΡΛΗ τα Καλοκαίρια στο ΔΕΛΦΙΝΑΡΙΟ!.. Συντονιστείτε λοιπόν!..

ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ “ΒΑΖΕΛΟ-ΣΟΡΟΣΤΣΙΠΡΑ”, ΟΛΑ ΕΔΩ! ΠΡΙΝ ΦΥΓΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤ΄ΕΣΕ “ΜΗΔΕΝ” ΚΑΙ ΧΑΟΣ, ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΠΡΩΤΑ ΕΔΩ, ΣΤΗΝ ΓΗ!.. ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ 5,5 ΕΚ-ΡΙΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΝΑ ΣΕ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΑΙΩΝΙΩΣ, ΡΕ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-