ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΟΙ… “ΑΠΟΚΡΙΕΣ”!.. ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Οι Τούρκοι προσεγγίζουν τους Σαουδάραβες, μέσω της Οικονομίας! Οι εμπορικές σχέσεις τους το 2023 ήσαν 6.8 δις $ Η.Π.Α. , ενώ φέτος έχει σχεδιασθεί τ/οικονομική… απόβαση στην Σ. Αραβία!

2. Ακόμα να καταλάβουμε Κε ΛΑΒΡΩΦ, τί ακριβώς επαινέσατε στην άσκηση διπλωματίας του Κου ΡΤΕ, στο πρόσφατο Συνέδριο στην  Αττάλεια (“Συνεδριακό Κέντρο” “ΝΕST”, Περιοχή BEBEK), όπου εκεί περισσότερο ασχοληθήκατε, απ’ ό,τι μαθαίνουμε, με τα θέματα του “Gaza Conduct Group”!

Είπατε: “Ο ΡΤΕ εισήγαγε μια νέα μορφή πολιτικής επιστήμης”! Μάλιστα! Δηλαδή; Ποιά είναι αυτή ακριβώς, για να καταλάβουμε, θα θέλατε να μας πείτε, Κε Υπουργέ;

Υγ. Στο συνέδριο αυτό, το τ/Πρακτορείο “ΑΝΑΤΟΛΗ” (“Anadolu Ajansi”), αυτο-ανεδείχθη (!) σε “Παγκόσμιο Εταίρο Επικοινωνίας”!..

3. Λείπει πράγματι βαγόνι (το 14ο;) από το εμπορικό τρένο, που κατέβαινε κανονικά στην γραμμή του και τράκαρε με αυτό που ανέβαινε στην γραμμή καθόδου και που μετέφερε τα 57 θύματα; Αν υπήρχε και λείπει, ποιοί και γιατί το εξαφάνισαν;

Μετεφέροντο πράγματι χημικά για στρατιωτική χρήση (απολύτως τοξικά και άκρως επικίνδυνα) και ποίων ήσαν αυτά; Ήσαν των Ισραηλινών, που φέρεται να είχαν δικό τους “κοντέϊνερ” στο εμπορικό τρένο; (14ο Βαγόνι). Ήσαν των “ΕΕΔ”;

ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ 14ο ΒΑΓΟΝΙ, ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΧΗΜΙΚΑ, ΚΛΠ, ΚΑΙ… “ΕΚΑΝΕ ΦΤΕΡΑ” ΑΠΟ ΤΙΣ Ε/ΑΡΧΕΣ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙΚΟ ΣΥΜΒΑΝ, ΤΟΤΕ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ “ΣΑΜΠΟΤΑΖ”, ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΨΕΙ ΕΔΩ, “ΠΑΙΖΕΙ” ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΘΕΤΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ… ΑΚΡΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΟΥ… ΤΥΧΑΙΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ!..

4. Τί νέες κατευθύνσεις άραγε να έδωσε η Ρωσία στους Παλαιστινίους των “ΑΛ ΦΑΤΑΧ” – “ΧΑΜΑΣ” και στην “ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΤΖΙΧΑΝΤ”, που τις προάλλες τους είχε καλέσει όλους μαζί στην Μόσχα για… συνομιλίες;

Τί ακριβώς νέα αντι-Ισραηλινή συνεννόηση επίσης υπάρχει μεταξύ των Ρωσίας, Ιράν και Τουρκίας για την σύγκρουση στην Γάζα;

Κε… Λαβρώφ;

5. Στο πλαίσιο του λεγομένου “Στρατηγικού Μηχανισμού” Η.Π.Α. – Τουρκίας, ο Τ/ΥΠΕΞ, Κος Χ. ΦΙΝΤΑΝ, άραγε ενημέρωσε τον Α/ΥΠΕΞ, Κον Α. ΜΠΛΙΝΚΕΝ, στην πρόσφατη επίσκεψή του στις Η.Π.Α. (μαζί με τον Α/ΜΙΤ, Κον Ι. Καλίν), σχετικώς με την παραπάνω συνάντηση (παρ. “4”) της Μόσχας ή υποκρίθηκε πως δεν γνωρίζει τίποτα, περιοριζόμενος απλώς στις δηλώσεις του για αμερικανική επιρροή για παύση των συγκρούσεων στην Γάζα, για παύση των “τρομοκρατικών ενεργειών” του “PKK” κατά της Τουρκίας και για ανάγκη μιας πιο “ανοικτής” προσεγγίσεως από πλευράς των Η.Π.Α. του θέματος των “F-35”;

6. 500 Σομαλοί στρατιωτικοί άρχισαν προσφάτως να εκπαιδεύονται στην Τουρκία!..

7. Την “ΙΣΛΑΜΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ” ζητούν εσχάτως, πολύ έξυπνα (!), οι ΡΤΕ και Φιντάν, από τον λοιπό Ισλαμικό κόσμο, προκειμένου έτσι να πολεμηθεί καλύτερα το Ισραήλ! Οι Τούρκοι προσπαθούν να φανούν οι Πρωτοστάτες – Χειραγωγοί των λοιπών μουσουλμανικών λαών, ώστε να αποτελέσουν “έργοις” την ηγέτιδα δύναμη στο όλον Ισλάμ, κάτι που θα τους προσδώσει το ζητούμενο απ’ αυτούς με κάθε τρόπο αρχηγικό – πατρικό ύφος – κύρος και βεβαίως παγκόσμιο σημείο αναφοράς!..

Παράλληλα, οι Τούρκοι, δια του ΡΤΕ κυρίως, προκειμένου να ενισχύσουν αυτήν τους την προσπάθεια να φανούν – γίνουν ΗΓΕΤΙΔΑ ΔΥΝΑΜΗ στο ΙΣΛΑΜ, αλλά και αναγνωρισμένη ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΔΥΝΑΜΗ (ίσως μια σύγχρονη “Μικρή Αμερική”, όπως έλεγαν, κυρίως τις 2 πρώτες μεταπολεμικές 10ετίες, ότι ήθελαν να κάνουν την χώρα τους), αναφέρουν πως δεν είναι μόνον, ενν. ως Τουρκία, αυτό που ο σημερινός Παγκόσμιος Χάρτης τους παρουσιάζει ως χώρα, αλλά κάτι πολύ μεγαλύτερο, που εκτείνεται από την Κ. Ευρώπη και τα Βαλκάνια, έως τον Καύκασο και την Κ. Ασία, αλλά και από τον Καύκασο, μέχρι και τα βάθη της Αφρικανικής Ηπείρου, κλπ!..

Το παραπάνω είναι σε πολύ, πολύ, πολύ… σύντμηση το πολιτικό κομμάτι της συγχρόνου τ/ “ΜΕΓΑΛΗΣ ΙΔΕΑΣ”, το οποίο για να υλοποιηθεί ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ (!) να υποστηριχθεί και να γίνει πράξη με / από την ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ τους ΔΥΝΑΜΗ, η οποία ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ανάλογος του μεγέθους του εθνικού τους… οραμάτος!.. Έτσι, συνεχίζουν να αναπτύσσουν την αμυντική τους βιομηχανία, λέγε με “Πολεμική”, ώστε να μπορούν να υποστηρίξουν άριστα, ήτοι απολύτως αποτελεσματικά, όταν απαιτηθεί τις “ΤΕΔ”, έχοντας φτάσει σήμερα, κατά τα λεγόμενά τους, σε ένα πσοσοστό αμυντικής… αυτο-εξαρτήσεως (sic) της τάξεως του 80%, δηλαδή η αμυντική τους βιομηχανία (να) εξαρτάται αποκλειστικώς απ’ αυτούς κατά 80% και ένα μόνον 20% από το εξωτερικό!

8. Οι Τούρκοι, σε σχέση  με την ελληνική… Γεωγραφία: (Συνεχίστε να διαβάζετε)!

Ελέγχουν σχεδόν απολύτως την Αλβανία και τα Σκόπια, περίπου την Βουλγαρία (λόγω κυρίως της εκεί διαβιούσης τ/μειονότητος), μια Βουλγαρία, από την οποίαν, σχεδόν προσφάτως, απέκτησαν το δικαίωμα χρήσεως του αεροπορικού της χώρου σε ειρήνη και πόλεμο, δηλαδή έχει ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΡΡΟΗ στις προς Βορράν όμορες χώρες της Ελλάδος, από Ανατολάς είναι αυτή, από Δυσμάς ημών η Ιταλία, με την οποίαν έχει πάρα πολύ καλές σχέσεις (προσφάτως η Κα Μελόνι βρέθηκε στην Τουρκία, κυρίως για την συγκράτηση των απ’ εκεί ερχομένων στην Ευρώπη “λάθρο”, θέμα που έχει, εδώ και χρόνια τώρα, καταστεί πολιτικό εργαλείο στα χέρια του ΡΤΕ), ενώ φέρεται να προσπαθεί η Τουρκία να πείσει την Ιταλία να πάνε στο αμφότερο και εξ ίσου κέρδος” (“win-win”) στην Λιβύη, με το να πειστεί η Ιταλία να αποδεχεί το αυθαίρετο και παρά τους διεθνείς κανόνες και Νόμους “Τ-Λιβυκό Μνημόνιο”, κάτι που βεβαίως αν συμβεί, αυτό θα είναι εχθρική προς την Ελλάδα Ιταλική ενέργεια, όσο και χαλαρή μπορεί να είναι η ιταλική μετά προς εμάς πίεση, λόγω του ότι είμαστε και οι δυό μέλη της “ΕΕ”!..

Από το νότο της Ελλάδος υφίσταται η αποδεκτή από την “Διεθνή Κοινότητα” τουρκόφιλη και τουρκο-κινούμενη (!) Δ. Λιβύη (η μισή δηλαδή Λιβύη, ενώ αναμένεται να γίνει τ/απόπειρα φιλίας και  στην Α. Λιβύη του Στρατάρχη Χαφτάρ), με την λόγω Λιβύης ταυτόχρονη τ/απειλή, έστω και σε θεωρητική βάση, προς την ν. Κρήτη και η Αίγυπτος στην οποία η Τουρκία εσχάτως έκανε… “Απόβαση Φιλίας” και… “Πατρωνείας” της γνωστής μορφής “ό,τι θες, εγώ είμαι εδώ”, με επικεφαλής τον ίδιον τον Τ/Πρόεδρο!

(Μέχρι και το λιμάνι της Αλεξανδρείας ζήτησε να αγοράσει η Τουρκία, εκμεταλλευόμενη την τεράστια φτώχεια που επικρατεί σήμερα στην χώρα των Φαραώ, ενώ πια έπαψε να διαμαρτύρεται για το “κυνήγι” και τις θανατικές καταδίκες μελών των “Αδελφών Μουσουλμάνων”, από το καθεστώς του Στρατάρχη Σίσι, που μέχρι πρότινος ο ΡΤΕ ποικιλοτρόπως καθύβριζε)! Επίσης, στα νότια του Ελληνισμού (ΟΚ, ΝΑ) είναι και τα “ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ” και η μόνιμη τ/απειλή ολοκληρώσεως του πετυχημένου, έστω και με διεθνή προδοσία, τ/εγχειρήματος του 1974!..

Αν τώρα δείτε ή έστω φέρετε στον νου σας τον Χάρτη και ενώσετε (!) τις… τελίτσες με τα… ονόματα των Αλβανίας, Σκοπίων, Βουλγαρίας, Τουρκίας, “Κατεχομένων” (προσθέστε και τους Μεσανατολίτες Λιβανέζους, Βορειο-Σύρους, Παλαιστινίους, δεν θα ήταν λάθος), Αιγύπτου, Δ. Λιβύης και Ιταλίας, δημιουργώντας σχεδιαστικά μια έλλειψη νομίζω, θα καταλάβετε αμέσως τί ακριβώς ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ Η ΤΟΥΡΚΙΑ!..

Τις ενώσατε τις τελίτσες αυτές; Κάντε το και συνεχίστε να διαβάζετε!..

Ομοίως τώρα, αλλά πιο… αλάργα ημών, “πάμε να δούμε” τί, τώρα, “τουρκο-παίζει”!

Οι Τούρκοι έχουν άριστες σχέσεις σχεδόν με όλα τα βόρεια και ΒΔ Βαλκάνια [Β-Ε, Κόσσοβο, Μαυροβούνιο, Σερβία, Κροατία, Σλοβενία / σε Β-Ε (ΝΑΤΟΪΚΟ Προτεκτοράτο) και Κόσσοβο μάλιστα, δεν θα ήταν λάθος η υπερβολή ότι αυτοί κυβερνούν τις χώρες αυτές), ομοίως άριστες σχέσεις με την Ρουμανία, Μολδαβία, αλλά και με χώρες της Κ. Ευρώπης, όπως πχ με την στο τ/… “DNA” Ουγγαρία, με χώρες της ΒΑ Ευρώπης, όπως με την Πολωνία του Τουρκόφιλου Ν. Τούσκ, αλλά και με χώρες της δυτικής και ΝΔ πλευράς της ΕΕ, όπως είναι η Ολλανδία κυρίως, η Γερμανία βεβαίως, αλλά και η Ισπανία του βαθιά Τουρκόφιλου Σοσιαλιστή Π-Θ, Κου Σάντσες!

Ασφαλώς και έχει άριστες σχέσεις και με την εκτός ΕΕ πλέον Αγγλία, σχέσεις ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΙΜΕΣ, ΑΦΟΥ “ΜΙΛΑΜΕ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ, ΑΛΛΑ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΓΓΛΙΑ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ Νο “1” “ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΟΙΚΟ” στον Πλανήτη, ενώ στο έδαφός της διαβιοί το μεγαλύτερο ποσοστό των… αφεντών μας “ΔΙΕΘΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ”, με κυριότερο εκπρόσωπό της την οικογένεια των ΡΟΤΣΙΛΝΤ!.. Η Τουρκία στοχεύει να μειώσει το αποτύπωμα της Ελλάδος στην ΕΕ!.. (Γι’ αυτό ήταν πράξη από ανεύθυνη, έως προδοτική ό,τι έκανε ο Συριζαίος διεθνιστής Αρβανίτης, ρουφιανεύοντας την Ελλάδα μας)!

Από Βορρά και ΒΑ ημών η Τουρκία έχει την στρατηγική της σήμερα σύμμαχο Ρωσία, που της ετοιμάζει τον συνολικό της πυρηνικό μετασχηματισμό, μια Ρωσία που η Ελλάς έχει σήμερα “απέναντι”, λόγω του ότι “ανήκουμε στην Δύση”, που λόγω Ουκρανίας είναι “στα μαχαίρια” με την Ρωσία, κλπ, στα Ανατολικά μας και πίσω από την Τουρκία είναι μια άλλη Τουρκία, που απλώς λέγεται Αζερμπαϊτζάν, το Τουρκό-στροφο τρομοκρατικό Σιϊτικό Ιράν, στρατηγικός σήμερα σύμμαχος των Ρωσίας και Τουρκίας, το τουρκοκινούμενο αντιδυτικό Ιράκ, οι Παλαιστίνιοι και γενικότερα ο Αραβικός κόσμος, που σήμερα λόγω Γάζας και “Παλαιστινιακού Προβλήματος”, τουρκο-ελέγχεται “εν πολλοίς”, παρουσιάζοντας μάλιστα σε ένα ιστορικό “υψηλό” / “πικ”, εντονότατη αντι-δυτική συμπεριφορά, που εγγίζει το ΜΙΣΟΣ, πιο κάτω η μία πλέον Χουτο-Υεμένη, απέναντι στην Αφρική η ελεγχόμενη Σομαλία και μια νοητή γραμμή που φτάνει από την υπο (!)-ΣΑΧΑΡΕΙΟ Αφρική στον Ατλαντικό, με πολλά Κράτη στα οποία η Τουρκία έχει επιχειρήσει να βάλλει… πόδι ή ήδη έχει πετύχει να βάλλει, μέσω πάσης φύσεως βοηθείας και συνεχούς “ανοίγματος” Πρεσβειών!..

Αν ενώσετε τώρα τις… τελίτσες με τα ονόματα… “ΕΕ” (έγραψα πιο πάνω ακριβώς κάποια πράγματα, έτσι γενικώς), Ρωσία, Αζερμπαϊτζάν, Ιράν, Ιράκ, Αραβικός Κόσμος (βαθιά αντιδυτικός σήμερα, ελέω των 3 τελευταίων “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” Κ-Β των Η.Π.Α. (Κλίντον, Ομπάμα και Μπάϊντεν), και κυρίως λόγω των ανίσχυρων θεμελίων του σχεδίου “ΑΡΑΒΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ”, στο οποίο η ίδια η Αμερική ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΨΕ, και του Σχεδίου, μάλλον παγίδα για το Ισραήλ, για το “ΜΕΓΑΛΟ ΙΣΡΑΗΛ”), τις αφρικανικές τουρκο-ελεγχόμενες χώρες, (αυτές που δεν είναι στα Βόρεια παράλια της Αφρικής), αλλά είπαμε πιο πάνω πού, και μέχρι το Μάλι, την Νιγηρία και τον Ατλαντικό, τότε θα σχηματίσετε μια νέα -ίσως- έλλειψη που περικυκλώνει την Ελλάδα μας πιο “ανοικτά” της πρώτης ελλείψεως!..

Σε γενικές γραμμές, αγαπητοί μας αναγνώστες, αυτός είναι ο τ/σχεδιασμός, για μια εκ νέου -“δίκην τανάλιας”- περίσφιξη της Ελλάδος, μετά το τρομερό “κοκομπλόκο” που έπαθαν από την Ελλάδα του Κ.Κ.Μ. στην 1η του κυβερνητική του θητεία (1919 – 1923)!

Προσέξτε! Οι παραπάνω 2… ελλείψεις που σχηματίσατε νοερά ή στον Χάρτη, έχουν ως νοητό κέντρο πάντα την Ελλάδα!

Όμως, επειδή ναι μεν οι Έλληνες ομιλούν πάρα πολύ και εύκολα μπορεί να πάρεις “πληροφορίες”, αλλά και οι Τούρκοι ομιλούν ενίοτε πολύ, θα μπορούσατε να σχηματίσετε 2 αντίστοιχα γεωμετρικά σχήματα (“ελλείψεις”, ΟΚ “ελλείψεις” καθ’ υπερβολήν), αν θέσουμε ως νοητό κέντρο την Λευκωσία, η οποία κατά την Κα ΜΕΡΑΛ ΑΚΣΕΝΕΡ* «αποτελεί το Κέντρο της “Μεγάλης μας τ/Πατρίδος” και η Κύπρος το αστέρι μας στην Α. Μεσόγειο»!.. Οι… τελίτσες που θα ενώσετε θα είναι οι ίδιες, φίλοι μου / μας και θα καταλήξετε στο ίδιο… συμπέρασμα!..

* Καταλάβατε τώρα, (και με την δήλωση αυτή της Ακσενέρ), γιατί λέμε δυνατά και φωνάζουμε πως τα πάντα ανάμεσα σε Ε. και Τ., στο μέλλον, θα εκκινήσουν από την “Τουρκοπατημένη” Μεγαλόνησό μας, απ’ το εκεί “Ε-Τ Θέατρο Επχ-σεων” / “Θ.Ε.” (γι’ αυτό και οι ΤΕΔ έχουν ήδη μεταφέρει στο νησί… “Παπάδες” σε προσωπικό, υλικά και μέσα) και ακολούθως θα επεκταθεί , σχεδόν αμέσως, και στα άλλα δύο Ε-Τ “Θ.Ε.”, αυτά του Αιγαίου και Έβρου! Όλα αυτά φυσικά, ΑΝ (!) το επιτρέψει ο Θεός! Έχουμε γράψει, εδώ στο “σάϊτ” μας / σας, σχετικά με τα 2, 3 πολεμικά σενάρια για την κεντρική της Γης κρίσιμη… γειτονιά μας!..

ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-