ΘΥΡΑ “7”, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!..

Φίλοι μου / μας!

1. “Έφυγε” ένας πολύ μεγάλος Έλληνας Πατριώτης και Δημοκράτης, ο οποίος με την δράση του κυρίως την 10ετία του 1990, άφησε ένα πολύ δυνατό… χνάρι στα ελληνικά πολιτικά πράγματα!.. Το όνομά του, Μιχάλης ΧΑΡΑΛΑΜΠΙΔΗΣ, ένα σημαίνον κάποτε στέλεχος του επίσης κάποτε (sic) Παπανδρεϊκού “Εθνο-Λαϊκο-Πατριωτικού” ΠΑ.ΣΟ.Κ., που κατέστρεψε ο Κος Κων-νος ΣΗΜΙΤΗΣ (ΑΒΟΥΡΙ)!

Καλή η αναφορά που έγινε στην Βουλή από τον Κο ΦΑΜΕΛΟ, του “Σόρος-Σύριζα”, στον συγχωρεμένο, αλλά ρωτάμε τον… επηρμένο κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του Κόμματος του Σόρος στην χώρα μας, “τί σχέση μπορεί να έχετε εσείς οι Διεθνιστές, πρώην μαμουθ-κομμουνιστές και νυν “αμερικανο-κομμουνιστές”, με έναν “ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟ” ΔΗΜΟΚΡΑΤΗ, όπως ήταν ο Μ. Χαραλαμπίδης”;

Τέλος, λυπάμαι να πω ότι δεν άκουσα ή δεν είδα, καμία, στην Ελλάδα ή στην αλλοδαπή, Κουρδική Οργάνωση, ακόμα και αυτό το “ΡΚΚ”, να πει “2 λόγια” για τον θάνατο του ανδρός, ως θα όφειλαν, λόγω του ότι ο Χαραλαμπίδης αγωνίστηκε με πάθος για τα δίκαιά τους!.. Κρίμα!..

2. “Έφυγε” επίσης, το αμέσως προηγούμενο διάστημα, ένα σπουδαίο (Ε.Α.) στέλεχος των “ΕΕΔ” / “ΕΣΞ”! Ο Αντγος (Ε.Α.) ΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Γεώργιος (69) / ΣΣΕ: 1977.

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” τον ξέραμε πάρα πολύ καλά και εκφράζουμε την βαθύτατη οδύνη μας για την απώλειά του! Επρόκειτο για έναν… Κύριο του στρατεύματος, για έναν άνθρωπο και Αξκό που με ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΤΟΥ (!) έφτασε στα ύπατα αξιώματα και αγαπήθηκε από την βάση, όχι μόνον για τις γνώσεις του, για τον τρόπο που προσέγγιζε το προσωπικό, τα θέματα, κλπ, αλλά και για το συνολικό ήθος του, όπως και για το “φως” (!) που η παρουσία του εξέπεμπε!..

“Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΑΝΑΠΑΥΣΕΙ”!

3. Ουκρανία

α. Οι Ρώσοι, μέχρι και τώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, έχουν καταστρέψει το 95% όλων των υποδομών του Ουκρανικού Κράτους!

Οι Ουκρανοί χάνουν καθημερινώς, κατά μέσον όρο, 1000 άνδρες στον πόλεμό τους κατά των Ρώσων. Γι΄αυτό και “σκύλιασε” ο Μακρόν και “πολέμησε” για αποστολή εκστρατευτικού σώματος στην Ουκρανία, έχοντας ο ίδιος ετοιμάσει “δική” του, γαλλική, δύναμη 30.000 ανδρών, η οποία αναμένει σχετική εντολή του για αποστολή της στην Ουκρανία, προς ενίσχυση της Ουκρανικής αμύνης! Το παρακολουθούμε!..

“ΗΘΕΛΕΣΤΑ ΚΑΙ ΠΑΘΕΣΤΑ”, ΚΕ ΜΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΚΟΙ ΤΗΣ ΔΥΣΕΩΣ – Η.Π.Α. ! Τα γράφαμε!..

β. Οι Ρώσοι, με την σειρά τους, προκειμένου να ειρωνευτούν τον Γάλλο Πρόεδρο για τις δυνάμεις που θέλει να στείλει στο Ο/Μέτωπο, όπως και για την ανενεργό πρωτοβουλία που ανέλαβε  για να στείλει η Δύση στρατεύματα να ενισχύσουν την Ο/Άμυνα, που είναι σε φάση ταχείας καταρρεύσεως, του έστειλαν (Γ/Πρεσβεία στην Μόσχα), εξαιρετικά μολυβένια στρατιωτάκια της εποχής των Ναπολεοντίων πολέμων, θυμίζοντάς του ότι το 1812 τα γαλλικά στρατεύματα επέστρεψαν στην χώρα τους βαριά ηττημένα!

γ. Ξέχωρα από τα παραπάνω, κάποιοι μας είχαν ειρωνευτεί, όταν γράφαμε εδώ, αυτό που τώρα θα διαβάσετε και πάλι! Οι Ρώσοι έχουν στοχοποιήσει με τα πυρηνικά τους το Παρίσι (ως 1ο στρατηγικό πυρηνικό στόχο) και την πέριξ αυτού περιφέρεια! (Έχουμε γράψει και για το Λονδίνο, σε 2ο χρόνο, “υπό προϋποθέσεις”)!..

Προς το παρόν, για άλλη μια φορά, καλούμε τον “Αρλεκίνο” Ο/Πρόεδρο, Ζελένσκι, να έλθει σε επαφή με τους Ρώσους (ΡΕΔ), και να (τους) ζητήσει την λήξη του Πολέμου (στο ουσιαστικό αυτό συμφωνούν πλέον και οι 2 αντιμαχόμενες πλευρές), “πετώντας -τρόπον τινά- λευκή πετσέτα”, πριν οι ΡΕΔ στοχοποιήσουν κεντρικά την Οδησσό και την… διεκδικήσουν [!.. (sic)], με πολύ μεγάλες πιθανότητες να την καταλάβουν και αποκλείσουν από θαλάσσης την Ουκρανία, καθιστώντάς την… ηπειρωτική χώρα!.. [Αυτή είναι η δική μας ανάλυση, όπως και στρατιωτική πρότασή μας, της “εν Ουκρανία” (sic) σημερινής καταστάσεως]!..

Ουκρανοί!

Καλώς πράττετε και αναβαθμίζετε (sic) την άμυνα της πρωτευούσης σας, του Κιέβου, αλλά (!) οι… Στρατηγιστές των ΡΕΔ Ρώσοι, Στρατηγιστές, όπως τουλάχιστον οι μέχρι τώρα επχ-σεις στα Πεδία απέδειξαν, γνωρίζουν άριστα ότι για να επιχειρήσουν σοβαρά για την κατάληψη του Κιέβου, βασική προϋπόθεση είναι η κατάληψη  (και) της Οδησσού! Ο ΑΓΓΕΛΟΜΟΡΦΟΣ Αρχηγός των ΡΕΔ, (πολύ ωραίος άνδρας πράγματι), που έχει δείξει ότι συνήθως ακολουθεί την ορθή στρατιωτική (!) σειρά, αυτό το ξέρει άριστα!

Προς στιγμήν όμως, εμείς λέμε πως αυτό είναι ακόμα σε μορφή… σκέψεως στο μυαλό του Κου Α/ΡΕΔ και των Επιτελών του , χωρίς να απέχει πολύ από του να επιχειρηθεί η υλοποίησή της, ώστε ολοκληρωθέντος του… περάσματος των ΡΕΔ κάποια 50 – 100 χλμ δυτικώς του π. Δνείπερου και το αριστερό ρωσικό πλευρό να είναι “εν τέλει” καλυμμένο και προστατευμένο! [Έχοντας έτσι στο τέλος, και με την πτώση της Οδησσού, κατακτήσει οι Ρώσοι το 1/3 της Ουκρανίας, ήτοι όλη την Α. Ουκρανία, κυττώντας τον… Χάρτη (sic)]!..

Ο Κος Ζελένσκι, ως πολιτική μας πρόταση, αμέσως μετά την δια των στρατιωτικών Ο/αίτηση προς τις ΡΕΔ για λήξη του Πολέμου, (εφ’ όσον και ο Κος Β. ΠΟΥΤΙΝ συμφωνήσει βεβαίως), θα πρέπει να ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ (!) και η Ουκρανία να αποκτήσει μια μεταβατική Κ-Β με προσωρινό Π-Θ, ένα πρόσωπο “χαμηλών τόνων”, αλλά με την δύναμη να επιβάλλει συνολικά την ειρήνη στην χώρα του, σ’ ένα χρόνο, 3 ετών τουλάχιστον, μιας αρχικής κρατικής… ανανήψεως!.. (Το πρώτο και κύριο είναι αυτό για το διαλυμένο πια Ο/Κράτος, αφού οι τεράστιες πληγές που έχουν ανοιγεί θα… πονέσουν πιο πολύ στην ειρήνη, γενόμενες καλύτερα και στην ολότητά τους εμφανείς, την ίδια στιγμή που ο σε… απόγνωση Ο/λαός εγκεφαλικά θα σκέπτεται… δύσκολα ή τα… δύσκολα, με αποτέλεσμα να είναι δυνατόν να εμφανισθούν τα… πάντα στο εσωτερικό της Ουκρανίας)!..

Εισηγούμαστε επομένως στον Κο Ζελένσκι, ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ ΨΑΧΝΕΙ ΠΧ ΓΙΑ F-16, ΚΛΠ, αλλά να πράξει ως ανωτέρω, διότι… “καίγεται ο κόλος του”, όπως λέμε στην Ελλάδα, και είτε δεν το έχει αντιληφθεί (δύσκολο αφού οι Ο/στρατιωτικοί και ο Α/ΓΕΕΔ Κος Σιϊρσκι ή κάπως έτσι, θα του έχουν μεταφέρει την αλήθεια των πολεμικών πραγμάτων / εμείς δεν πιστεύουμε αυτά που ως… “έρπουσες πληροφορίες”, λέγε με φήμες, “κυκλοφορούν” και λένε πως ο Ουκρανός Κος Α/ΓΕΕΔ ψεύδεται στον Ζελένσκι και προς τον Ο/λαό), είτε γνωρίζει και συνεχίζει τον Πόλεμο, ακολουθώντας τους σχεδιασμούς του Α/Πενταγώνου (που ξέρει 100% την πολεμική στην Ουκρανία αλήθεια, όπως βεβαίως και οι στρατιωτικοί… επιστήμονες, οι “σκακιστές” των “ΒΕΔ” του αγαπημένου μας νησιού / η Λίβερπουλ προελαύνει… ), και κυρίως τις εντολές της Κ-Β των Η.Π.Α., αυτής της δύσοσμης Κ-Β των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”!..

Έχει σκεφτεί ο Κος ΖΕΛΕΝΣΚΙ πως πιθανώς κάποια στιγμή στο μέλλον ο ίδιος ο Ο/λαός να τον “στήσει” στα 6 μέτρα;

Και τέλος, ένας δυνατός νους θα μας ρώταγε! “Τί λες, βρε “ΑΓΓΕΛΕ”, σώζεται, και αν “ναι”, “πώς”, η κατάσταση στην Ουκρανία; Η απάντηση ακολουθεί!

“Σώζεται φιλαράκο, μόνον με στρατιωτική επέμβαση της Δύσεως – Η.Π.Α.! Είναι όμως έτοιμη ή θα ήθελε λίγο χρόνο ακόμα, συνολικά η Δύση, να “αρχίσει” έναν νέο (Γ’) “Παγκόσμιο Πόλεμο”; Και αν η απάντηση είναι, όπως φάινεται, “ναι”, αφού ο Πόλεμος στην Ουκρανία αφήνεται απ’ τις Η.Π.Α. να συνεχίζεται, ρωτάμε!

Με ποιόν πολιτικό ηγέτη ως Κυβερνήτη στις Η.Π.Α.  και άρα στο… “Δυτικό Στρατόπεδο”; [Στην αρκούντως τραυματισμένη, κυρίως ψυχολογικά, στην παρούσα συγκυρία, Δύση, μετά από το τραγικό του περιεχομένου της ειδήσεως για την υγεία του ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΒΡΕΤΑΝΟΥ (ΚΑΙ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ, όπως εμείς πιστεύουμε) ΒΑΣΙΛΕΩΣ ΚΑΡΟΛΟΥ του Γ’ ΚΑΙ ΤΗΣ επίσης ΠΟΛΥ-ΑΓΑΠΗΜΕΝΗΣ ΜΑΣ ΝΥΦΗΣ ΤΟΥ, ΠΡΙΓΚΙΠΗΣΣΑΣ ΚΕΪΤ]!

Με τον Κο ΜΠΑΪΝΤΕΝ, [που δεν έχει ως ασθένεια την παραλυσία του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ (!) Προέδρου Ντελάνο ΡΟΥΖΒΕΛΤ, αλλά “καλπάζουσα ΑΝΟΙΑ”], θα ξεκινήσει η ήδη πληγωμένη πολιτικά Δύση (δεν είναι μόνον η ασθένεια του Βρετανού ΒΑΣΙΛΕΩΣ, αλλά και η διχόνοια ανάμεσα στους θεωρητικώς κορυφαίους Αρχηγούς της “ΕΕ” Κους Μακρόν και Σολτς), τον Γ’ Π.Π.;

Από την άλλη, αν συνεχιστεί ο πόλεμος Ρ-Ο (ως δυτικό εισέτι “proxy”), θα αντέξουν οι ΟΕΔ έως τις αμερικανικές εκλογές του Νοε;

Η Δύση θα ξεκινήσει τώρα έναν Πόλεμο, όταν είναι ακόμα “ανοικτό” το μείζον… “θέμα” στην Μ. Ανατολή, ανάμεσα σε Παλαιστινίους και Ισραηλινούς, των οποίων η διαμάχη σχετίζεται αμέσως και απ’ ευθείας με την ΕΠΙΒΙΩΣΗ τους ως εθνικές οντότητες;

Οι Η.Π.Α. των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” (ναι, όπως το διαβάζετε), δεν μπόρεσαν να ελέγξουν, ως όφειλαν, αφού είναι ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ, τους ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ της “ΧΑΜΑΣ” και έχουμε σήμερα οι της “ΧΑΜΑΣ” να ζητάνε “συγγνώμη” από τον λαό τους, με ό,τι ΦΟΒΕΡΑ και ΤΡΟΜΕΡΑ του προκάλεσαν με την ΣΦΑΓΗ της 7ης Οκτ. 2023, ώστε ο ίδιος ο λαός τους να μην τους ΕΚΤΕΛΕΣΕΙ (θα το έκανε, αν μπορούσε), και τις Η.Π.Α. να… επιμένουν (sic) να “πολεμάνε” τον Ι/Πρόεδρο Κον Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ, (και κατ΄επέκταση το πάρα πολύ σοβαρό, όπως εμείς λέμε, σημερινό “ενωτικό” Ι/”Συμβούλιο Ασφαλείας”), έναν Ι/Π-Θ που αιφνιδίως ακούσαμε πως εγχειρίστηκε και πως “δόξα τω Θεώ” είναι καλά, χωρίς να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για την υγεία του!.. (Το θέμα της υγείας του Κου Β. Ν. , μας θύμισε, με κάποιες βεβαίως λίγες σχετικές αναλογίες, το “πώς” έφυγε από την ζωή κυρίως ένας άλλος στρατηγικός νους, ο Έλληνας δικτάτορας Ι. ΜΕΤΑΞΑΣ, ο επίσης “φωτεινός νους” Στρατάρχης ΠΑΠΑΓΟΣ, αλλά και ο “Πορθητής της Προύσσης”, ο γιος του “ΕΘΝΑΡΧΟΥ” μας και δημιουργού της κάποτε Ελλάδος των 5 θαλασσών και των 2 Ηπείρω ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ, Σοφοκλής)!..

Επίσης! Έχουν μεταφερθεί οι απαραίτητες στρατιωτικές δυνάμεις της Δύσεως (με πρώτες και κύριες αυτές των Η.Π.Α.) στην γειτονιά μας; (Αλβανία, Βουλγαρία, Ρουμανία, Ελλάδα, κλπ);

Και στο τέλος… ξαναρωτάμε, παίρνοντας το… ριμπάουντ!.. [Είπαμε “ριμπάουντ”, έ; Αγαπημένε μας Τόμας ΓΟΥΟΚΑΠ, ΤΡΕΛΛΑΝΕ ΜΑΣ! ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΦΕΤΟΣ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΪΖΑΪΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΚ (Χ) ΙΣΙΚ, το Ευρωπαϊκό, από το Βερολίνο! USA! USA! USA!… ]!..

ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΚΤΕΘΕΝΤΑ, ΜΗΠΩΣ, ΛΕΜΕ ΜΗΠΩΣ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Η ΔΥΣΗ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΤΑΝ ΓΙΑ ΤΟ 2025, Ο,ΤΙ ΤΥΧΟΝ ΣΟΒΑΡΟ… ΑΛΛΟ, ΕΧΕΙ ΣΤΟ… ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ; “STOP” ΕΔΩ, ΑΦΟΥ ΑΡΚΕΤΑ “ΒΟΗΘΗΣΑΜΕ” ΤΟΝ ΡΩΣΟ…. “ΤΣΑΡΟ”, Έ; (Ξεχάσατε, εκεί στην Δύση, στις Η.Π.Α. έστω, να σκέφτεστε και όπου τυχόν χρειάζεται και λίγο ανάποδα);

4. Αλβανία και Ράμα σημαίνει βρωμιά και δολιότητα – υπουλία, εμπρός στις οποίες οι ιοβόλες οχιές, αστρίτες, κλπ, είναι… Β’ Εθνική!..

Απεκαλύφθη ότι ο αδελφός του Αλβανού Π-Θ και Νο “1” αιρετού Δημοκρατικού… Δικτάτορα Π-Θ Έντι ΡΑΜΑ, Όλσι ΡΑΜΑ εμπλέκεται σε κύκλωμα παρασκευής και διακινήσεως – πωλήσεως κοκαϊνης! Την καταγγελία έκανε το μέλος του “Δ.Κ.” Μπάρντι, ο οποίος ανέφερε πως ο Όλσι ΡΑΜΑ σχετίζεται και με εργοστάσιο παρασκευής κοκαϊνης, κλπ!..

Δύο Εισαγγελείς του αλβανικού “Δικαστηρίου Διαφθοράς” (“SPAK”), φέρεται να παρεμπόδισαν τις έρευνες και για το θέμα της εμπλοκής του Ο. Ράμα με την κοκαϊνη, αλλά και την διελεύκανση της υποθέσεως “ΜΠΕΛΕΡΗ”, στην οποίαν εσχάτως εμφανίζεται να εμπλέκεται (καταλαβαίνετε “πώς”/ αρπαγή ε/περιουσιών) και το μέλος του “Σ.Κ.” του Π-Θ Έντι ΡΑΜΑ, η πρώην Υπουργός Κοινωνικής Αναπτύξεως, αλλά και Υπουργός Αμύνης (!), Όλτα Τσάσκα, η οποία ήταν στις Η.Π.Α. και ήρθε στην χώρα με πανεπιστημιακές περγαμηνές και ως άτομο – υπερασπιστής των “ανθρωπίνων δικαιωμάτων!.. Τυχαίο;

Παντρεμένη με τον επιχειρηματία Αρτάν Γκάτσι (Artan Gaçi), ο οποίος και αυτός εμπλέκεται σοβαρά στην κλοπή (διότι περί αυτού πρόκειται), των ελληνικών  περιουσιών στην Χιμάρα, κλπ, περιουσίες των ελαχίστων πια εναπομεινάντων Ελλήνων που βρίσκονται στα μέρη αυτά!..

Olta Xhaçka 

Η Όλτα ΤΣΑΣΚΑ ήταν η 2η Αλβανίδα γυναίκα ΥΠΑΜ, μετά την… πασίγνωστη (sic) πρώην Υπουργό Αμύνης Μιμή ΚΟΔΕΛΙ, η οποία εφέρετο ότι ήταν… “παλλακίδα” του Ράμα (δεν έγραψα “γκόμενα”), ο οποίος λειτουργούσε πάντα και λειτουργεί ως Π-Θ Αρχι-μαφιόζος!.. Οι “κακιές” γλώσσες λένε πως όσες γυναίκες υπουργοποιεί ο Ράμα, τις έχει προηγουμένως “περάσει”*!.. Καταλάβατε!..

Οι ασχολούμενοι με την Αλβανία, ας ψάξουν να βρουν και να μας… πουν, αν είχαν, “ναι” ή “όχι”, άπαντες και άπασες οι Αλβανοί ΥΠΑΜ κάποιο σοβαρό, σε βάρος τους θέμα και ποιό / ποιά ήταν / ήσαν αυτό / αυτά!..

Αυτοί είναι οι Αλβανοί (“πάρτε το χαμπάρι”) και ειδικότερα το σκυλί ο Ελληνο-Γενίτσαρος Έντι Ράμα, που “πατάει” τους λίγους πια στην χώρα του Έλληνες στον λαιμό, όταν πάνω από 1,5 εκ-ρια συμπατριώτες του ζουν και προκόβουν στην…. ρατσιστική, όπως την λένε, Ελλάδα και με τα λεφτά τους (μαύρα τα περισσότερα), τα “βγάζουν” στην Αλβανία και “φτιάχνουν” έτσι, εδώ και χρόνια, και την… Αλβανία!..

Και μια χρωστούμενη απάντηση σε… “ακολουθητή” μας!

Επί “Ψυχρού Πολέμου” η ΕΣΣΔ είχε εκπονήσει σχέδιο να “διαλύσει” τις χώρες του λεγομένου τότε (και ορθώς!) “Ελευθέρου Κόσμου”, με την… διάχυση ναρκωτικών πάσης φύσεως, κλπ, σ’ αυτές και κυρίως στην νεολαία των δυτικών λαών, για ευνοήτους λόγους! Τον πρωτεύοντα ρόλο στον υπόψη σχεδιασμό είχε η γειτνιάζουσα σ΄εμάς Βουλγαρία!..

Μετά από την απόπειρα δολοφονίας του Πάπα το 1980 και τα όσα σχετικά με τον τότε συλληφθέντα Τούρκο επίδοξο δολοφόνο Ακτσά “ήλθαν στο φως”, (είχε βουλγαρικό διαβατήριο, κλπ), το έργο αυτό η ΕΣΣΔ το πήρε από τους Βουλγάρους και το παρέδωσε στους Ούγγρους!..

Αυτό γράφτηκε, διότι κάποιοι ισχυρίζονται πως για την βία στην νεολαία φταίει η… ελληνική οικογένεια και γενικώς η μη ενασχόληση των γονέων με τα παιδιά τους, κλπ! (Ποιά βεβαίως ελληνική οικογένεια, που και αυτή να υπήρχε, στο σημερινό ε/Κράτος υπάρχουν και οι αλβανική, γεωργιανή, βουλγαρική, τουρκική, αφγανική, σομαλική, μαροκινή, αλγερινή, τσετσενική, παλαιστινιακή και γενικώς αραβική, κλπ, κλπ, κλπ, οικογένειες……. , αν με καταλαβαίνετε……)!..

Εμείς σας γράψαμε όμως, πως, πλην της μη πιθανούς υπάρξεως ενδιαφέροντος των γονέων προς τους νεαρούς… βλαστούς τους, κλπ, κλπ, κλπ, η βία στους νέους και σε ηλικίες από του Γυμνασίου έως και αυτής σχεδόν των 30, είναι -ίσως- σχέδιο τωνν Αλβανικών ΜΥ, στο πλαίσιο του να κυριαρχήσει κάποια στιγμή στο μέλλον το… άφθονιο πια αλβανικό στοιχείο στην χώρα μας και έτσι να κατακτηθεί… ειρηνικώς η Ελλάδα, η οποία μάλιστα φθείνει δημογραφικά! (Ο τέως Ε/Π-Θ Κ. Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ, αποκαλούμενος και “ΒΟΥΔΑΣ” / το “κόπι ράϊτ” ανήκει στον “Ε.Θ.” / , ανέφερε σε πρόσφατη ομιλία του πως το 2060 μόνον το 60% των κατοίκων της Ελλάδος θα είναι… Έλληνες! / Ο Κος Καραμανλής αυτό το 60 / 40 που σας γράφαμε εμείς ότι υφίσταται ήδη στην χώρα μας, θα έχει υλοποιηθεί… κυλιόμενα έως το 2060! Συνμφωνούμε δηλαδή στα νούμερα, αλλά διαφέρουμε στον χρόνο)!

Γιατί λοιπόν, δεδομένου του τί γινόταν στον “Ψυχρό Πόλεμο”, απορήσατε, ενώ κάποιοι εξ υμών είπατε και τις… μαλακιούλες σας – κακιούλες σας, όταν διαβάσατε την άποψή μας αυτήν, άποψη στην οποίαν… συνηγορεί ο συνδυασμός μιας  άτυπης… συνεργασίας της ε/ΜΑΦΙΑ (ειδικής στα της βίας / μιας ε/ΜΑΦΙΑ που σε λίγα χρόνια, θα είναι ουσιαστικά Αλβανική, συνεργαζόμενη ήδη με τις Α/ΜΥ), με την Α-ΠΑΙΔΕΙΑ της ε/εκπ-σεως, την Α-ΘΡΗΣΚΕΙΑ που κάποιοι… διευρύνουν επικίνδυνα στο Κράτος μας, το γεγονός της αριθμητικώς 1ης αλβανικής στην Ελλάδα παρουσίας, (είτε ως Αλβανών, είτε ως ελληνοποιηθέντων Αλβανών, που μέσα τους παραμένουν Αλβανοί), και την έλλειψη ενδιαφέροντος των γονέων για την ανατροφή των τέκνων τους; Αυτός ο συνδυασμός ευνοεί την προοπτική υλοποιήσεως ενός σχεδίου, σαν αυτού που μόλις, και πάλι, αναφέραμε!

Για, λοιπόν, προβληματιστείτε ίσως, και πάλι, κάποιοι!..

* Επειδή κάποιοι παραξενεύτηκαν για το ότι ο … “Σοσιαλιστής και… παπάρια”, Α/Π-Θ απώθησε (σχεδόν χαστούκισε) πρόσφατα Αλβανίδα δημ/φο, διότι δεν του άρεσε η ερώτηση που του είχε κάνει, θυμίζουμε!

Ο Α/Π-Θ Ε. ΡΑΜΑ φέρεται να σκότωσε τον ΜΑΦΙΟΖΟ σύζυγο της νυν γυναίκας του, ενώ επίσης φέρεται να κτύπαγε “εν μέση οδώ” την προηγούμενη σύζυγό του, με την οποίαν απέκτησε τον γιό του, που είχε παρουσιάσει καρκίνο στα γεννητικά όργανα (αρκεί αυτό), κλπ!.. Τέλος, φέρεται επίσης, να έχει “περάσει” σχεδόν όλες τις γυναίκες που έχει κατά καιρούς υπουργοποιήσει!..

Δνε συζητάμε για την υπόθεση ΚΩΝ – ΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ και ΣΚΥΛΕΥΣΗ ΝΕΚΡΟΥ), ούτε για την προηγούμενη υπόθεση του ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΓΚΟΥΜΑ (ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ), ούτε τώρα για την υπόθεση ΜΠΕΛΕΡΗ, ούτε, ούτε, ούτε… ! …

Κε Π-Θ μας! “Τρέξτε” να βάλετε στην Ευρώπη την Αλβανία!.. Αμέσως μετά, “τρέξτε” για τους… Βόρειο-Μακεδόνες!.. (sic)! Ξέρετε για την έγκριση στην Βουλή μας εκείνων των Σκοπιανών… Κεφαλαίων, που εκκρεμούν!.. Αχαχαχαχαχα!…

Κα Ντόρα Μπακογιάννη! Εσείς “τρέξτε” για τους… Αλβανούς – Κοσσοβάρους!.. Όχι, ο Κος ΒΟΥΤΣΙΤΣ δεν είχε δίκιο! Σας αδίκησε, σε ό,τι σχετικό με εσάς είπε!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα!…

Θυμίζω, με την ευκαιρία, στους Επιτελείς του Ε/ΓΕΕΘΑ πως οι… ουρανοί της ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ (θυμηθήκαμε τους φίλους μας Αλβανούς και Σκοπιανούς, να μην θυμηθούμε και τους έτερους φίλους μας “Μπασταρδό-Σλάβους”;), είναι πια (και επισήμως, με υπογραφές!!!) “ανοικτοί” στις ΤΕΔ και συγκεκριμένως στην ΤΠΑ!..

5. Δεδομένης της αρίστης των σχέσεων ΡΩΣΙΑΣ – ΤΟΥΡΚΙΑΣ – ΙΡΑΝ, της πολύ καλής σχέσεώς τους ειδικώς σε επίπεδο ΜΥ, της “εν γένει” συνεργασίας τους, με ειδικότερη αυτήν στην πρόσφατη εκ μέρους τους χειραγωγήσεως της “ΧΑΜΑΣ” και της δημιουργίας εκ μέρους τους της πληγής που “άνοιξε” στην “ΔΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ” (στα νώτα ουσιαστικώς αυτής), η 7η Οκτ. 2023, συμμαχία που αυτές οι 3 χώρες δημιούργησαν για τους δικούς τους λόγους η κάθε μία,

(η ΡΩΣΙΑ, κυρίως λόγω της Ουκρανίας,αλλά και λόγω του ότι έτσι δημιούργησε αντιπερισπασμό και μάλιστα στο τόσο στρατηγικά κρίσιμο Πεδίο των περιοχών περί το Ισραήλ, τα σύνορα του οποίου αποτελούν γι’ αυτήν προοπτικό στρατηγικό στόχο, το ΙΡΑΝ, λόγω Ισραήλ, αλλά και λόγω του μίσους των Μουλάδων για την Δύση και τις Η.Π.Α. και η Τουρκία, από λόγους εκδικήσεως – μίσους του ΡΤΕ προς τον Α/Πρόεδρο Κο Μπάϊντεν, αν μη τί άλλο ένα ΥΠΕΡΗΦΑΝΟ άτομο, (αυτό δεν μπορούμε να μην το αποδώσουμε στον νυν Α/Πρόεδρο), που όσο κυβερνά “τον έχει γραμμένο” στα γέρικα παπάρια του τον Μογγόλο, αλλά και για λόγους τ/εκβιασμού, προκειμένου η χώρα αυτή να πετύχαινε στόχους της, κυρίως στρατιωτικούς, όπως πχ στα εξοπλιστικά της, στο θέμα της αμερικανικής πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικής υπξεως των Κούρδων του “ΡΚΚ” και του “YPG” της Β. Συρίας),

εκτιμάται ΩΣ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΟΡΘΗ Η ΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΤΗΡΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ / Ο ΤΡΟΠΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙ Η “ΕΥΠ” ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝΟΥ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΚΕΡΑΙΕΣ ΣΤΟΝ ΥΜΗΤΤΟ ΠΛΗΣΙΟΝ ΤΟΥ ΣΤΡ-ΔΟΥ “ΣΑΚΚΕΤΑ”, ΚΛΠ!

Είναι ΟΡΘΗ, για μια σειρά από λόγους,  η εκ μέρους της “ΕΥΠ” αναφορά – δημοσιοποίηση της τηρουμένης απ’ αυτήν στάσεως στο θέμα, (αποτελεί μια μορφή “εξωστρέφειας” της Υπηρεσίας, κάτι που είχαμε εδώ εισηγηθεί), και όχι απλώς μια δημοσιοποίηση για να… “φυλάξουν” κάποιοι των εμπλεκομένων υπαλλήλων της Υπηρεσίας τον… κολαδούρο τους, όπως λέμε!…..

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΕΒΑΙΟΙ 100% ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΙ, ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ Ε/ΚΡΑΤΟΥΣ (ΛΕΚΑΝΟΠΕΔΙΟ) ΕΠΙ ΣΧΕΔΟΝ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩ ΑΠΟΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ ΠΛΗΣΙΟΝ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟΧΩΝ ΚΑΙ ΔΗ ΣΤΡ-ΔΩΝ / ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΩΝ ΜΑΣ, ΚΛΠ (ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΚΑΙ -ΠΡΟΣΟΧΗ- ΚΑΙ! ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΜΕ ΠΡΩΤΟ ΤΟ “ΕΛ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ”, ΟΠΟΥ Η “ΜΙΤ” ΕΧΕΙ ΣΤΡΑΤΟΛΓΗΣΕΙ ΑΛΒΑΝΟΥΣ / ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΙΣ Α/ΜΥ, ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΔΩ Α/ΠΡΕΣΒΕΙΑΣ), ΠΟΙΟΣ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ (;) ΤΩΝ ΤΕΜΠΩΝ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

ΙΣΩΣ Η ΥΠΑΡΞΗ ΠΙΘΑΝΩΝ ΑΝΑΦΟΡΩΝ (ΟΠΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΥΠΗΡΧΑΝ, ΛΕΜΕ ΕΜΕΙΣ), ΤΗΣ “ΕΥΠ” ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ Π-Θ ΤΟΥ… “ΜΑΤΙΟΥ” ΚΑΙ ΤΩΝ… “ΤΕΜΠΩΝ”, ΗΔΗ ΝΑ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΛΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΥΣ ΚΑΙ “ΕΘΝΙΚΟΙ ΛΟΓΟΙ” ΝΑ ΑΝΑΒΑΛΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΙΘΑΝΗ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΩΝ ΞΕΝΩΝ ΜΥ ΣΤΑ ΤΡΑΓΙΚΑ ΑΥΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! (ΟΠΩΣ ΒΕΒΑΙΩΣ ΠΙΘΑΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ, ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΣΙΓΟΥΡΗ, ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΦΩΤΙΕΣ – ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ 30+ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΗΛΕΙΑ, ΧΡΟΝΙΚΑ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΟ “ΚΡΑΧ” ΜΑΣ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΣΜΟΚΥΡΙΑΡΧΟΙ “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΜΕ ΕΝΑ ΑΚΟΜΑ ΕΚΑΤΟΝΤΑΕΤΕΣ ΔΑΝΕΙΟ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ, ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ, ΘΑ ΞΕΧΡΕΩΣΟΥΜΕ ΤΟ… 2115, ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΣ ΠΙΣΤΑ ΤΟ 2060 ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ ΠΑΕΙ ΕΩΣ ΤΟΤΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ)!..

Το τρίγωνο ΡΩΣΙΑ – ΤΟΥΡΚΙΑ – ΙΡΑΝ είναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΒΡΩ-ΜΙ-ΚΟ! Πόσο νομίζετε ότι διαφέρουν, ως ιδέα, ενέργεια – πρακτική, πχ τα Τέμπη ή το Μάτι, από το “Πάρτι – ΣΦΑΓΗ” στο Ισραήλ, της 07-10-2023;

Η (διαζ), (και μην γελάσετε πάλι και δη τόσο γρήγορα, κάποιοι, πράττοντας απολύτως ως ανόητοι), η προ ετών σύλληψη και ομηρία των 2 Ελλήνων στρατιωτικών από τους Τούρκους συναδέλφους τους στον Έβρο, από την αιχμαλωσία – ομηρία των ατυχών (όσοι ακόμα ζουν και κρατούνται από τους τρομοκράτες της “ΧΑΜΑΣ”) και δύστυχων (όσοι πια είναι νεκροί), Ισραηλινών νέων, που μάλιστα ήσαν και ΦΙΛΟΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ, (δεν ήσαν πχ σαν τον… κακό και… φιλοπόλεμο Ι/Π-Θ, Κον Β. Ν. , που είχαν πάει να τραγουδήσουν ακριβώς στα σύνορα Ι- Λωρίδος της Γάζας, τείνοντας χέρι φιλίας στον λαό της Παλαιστίνης;

Μελετείστε λίγο, κυρίως τον ΤΡΟΠΟ ΣΚΕΨΕΩΣ των ηγεσιών (αλλά και γενικώς – διαχρονικώς) των ΜΥ Ρωσίας και Τουρκίας και θα αχθείτε σε πολλά και πολύ χρήσιμα συμπεράσματα, με πρώτο και κύριο την στρατηγικότητα των υπόψη και γενικότερα τέτοιων -σαν τα παραπάνω αναφερθέντα- εκ μέρους των κτυπημάτων, κτυπήματα – προσβολές που τα αποτελέσματά τους μέσα στις δημοκρατικές ήέστω δυτικόστροφες ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΕΣ, πλην της αρνητικής ΕΣΩΣΤΡΕΦΕΙΑΣ που δημιουργούν και του συνημμένου αρνητικού κλίματος, αποκτούν και μια… ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΟΤΗΤΑ, όντας ουσιαστικά «ΚΤΥΠΗΜΑΤΑ “ΕΝ ΔΙΑΡΚΕΙ”»!..  Αν με καταλαβαίνετε!… (Με καταλαβαίνετε, απλώς είναι “ρητορικό σχήμα” που αρέσει στον γράφοντα)!..

ΥΓ.

α. Στο θέμα της αμύνης μας, σε ανάλογες περιπτώσεις, κλπ, δεν θα ήταν λάθος, όπως λέμε εμείς τουλάχιστον, η συνεργασία της “ΕΥΠ”, με την “ΜΟΣΑΝΤ” αρχικώς και δευτερευόντως με την μητρική της “ΜΙ6”, συνεργασία που πιθανότατα να υπάρχει ήδη!..

β. Εισηγούμαστε στην “ΕΥΠ”, δια του επικεφαλής της, να θέσει στον Κο Π-Θ το θέμα της διαλύσεως και απομακρύνσεως από την Ελλάδα, του εισαχθέντος Στρατού του ΣΟΡΟΣ!.. Δεν έχει πια σοβαρό ρόλο να διαδραματίσει! Ο ΣΥΡΙΖΑ, το Κόμμα του Σόρος στη χώρα μας, κυβέρνησε, η Ελλάδα υποθηκεύτηκε έως το 2115 από τον “ΧουντΑλέξη” στους “Διεθνείς Εβραίους”, ενώ και τα Σκόπια ονομάστηκαν Β. Μακεδονία και ουσιαστικώς Μακεδονία!..

Τί άλλο πια να κάνει στην χώρα μας ο στρατός του αρχι-ρουφιάνου των ΝΑΖΙ παραπάνω “ΣΠΕΚΟΥΛΑΔΟΡΟΥ”, την στιγμή μάλιστα που υπάρχει και ο εκπ-νος απ’ αυτόν ΦΑΝΕΡΟΣ (!!1) ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ του Συριζαίϊκου “ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, (“κολλητού” του “σίριαλ κίλερ”… προοδευτικού “Μελισσοκόμου”), που Κε Π-Θ, ΟΥΔΟΛΩΣ ΕΞΕΠΛΑΓΗΜΕΝ ΠΟΥ ΜΕΤΑ ΑΠ’ Ό,ΤΙ “ΠΡΟΧΘΕΣ” ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΑΥΛΙΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΟΠΟΥ… ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ, (ΚΕ… ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ), ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΑΤΕ, ΔΙΟΤΙ “ΛΕΕΙ” ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΖΗΜΙΕΣ!.. Μας θύμισε αυτό που έγινε με εκείνους τους ληστές που τους έπιασαν, αλλά που αποζημίωσαν τα θύματά τους και έτσι μετά αφέθησαν ελεύθεροι, Κε… Φλωρίδη, διότι “λέει” πως έτσι… προστάζει ο υφιστάμενος Νόμος(;) !..

Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΕΛΛΑΣ (ΚΑΙ!) ΤΗΣ ΑΝΟΜΙΑΣ, ΑΛΛΑ Η ΕΛΛΑΣ (ΚΑΙ!) ΤΗΣ ΜΗ (!) ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ !!!..

6. Βρίζατε, ρε μουνιά της Θ13, προχθές στην Λεωφόρο, στο 2-3 με τον ΠΑΟΚ, τον Κο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ (“Τζίγκερ”), την ΚΥΡΙΑ, ΕΛΛΗΝΙΔΑ και  ΣΩΤΗΡΑ ΜΙΚΡΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ μάνα του, κλπ, λες και αυτός φταίει για τα χάλια σας! Τον βρίζατε, με το ίδιο… πάθος, όπως τότε που ΔΙΚΑΙΩΣ σας παράτησε, φεύγοντας με πικρία και παράπονο, από την Ομάδα σας, αφού άλλωστε αυτό θέλατε εσείς!

Αλλά βρίζατε και γενικώς το όνομα ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, όταν ο “ΚΑΠΕΤΑΝΙΟΣ”, ρε παλιοτόμαρα, σας είχε πάει μέχρι τους 4 της Ευρώπης στο “Πρωταθλητριών”! Ή όχι, ρε κολάνθρωποι;

Διαβάστε τώρα!

“Το μήλο κάτω από την μηλιά”, όπου “μηλιά” η αείμνηστη μητέρα του!

Ο “Τζίγκερ” λοιπόν, προφανώς και με την θέληση – έγκριση του πατρός του Κου Β. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, δίνει σε κάθε 3ο παιδί που θα γεννά υπάλληλος των διυλιστηρίων του, 20.000 Ευρώ, μουνιά! 5000 με την γέννησή του, 5000 όταν αυτό γίνει 6 ετών, 5000 όταν πάει στο Γυμνάσιο και 5000 όταν γίνει 17 ετών / ενηλικιωθεί! (Πιστεύω ότι δεν κάνω λάθος κάπου)!

Αυτόν διώξατε τσογλάνια από την κολο-Ομάδα σας, για να έχετε Εβραιο-καβούρηδες, άσχετους, μέχρι και… Τούρκους, ρε σκυλιά!..

Για εμάς τους ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ σε καλό “βγήκε” αυτό!

Και ΠΡΟΣΟΧΗ! ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΜΕ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΩΡΑΦΙΑ, ΡΕ!.. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΤΗΝ Α-ΔΙ-ΚΙ-Α, ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΗΓΕΤΗ ΤΟ ΝΟ “1” ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΓΝΩΣΤΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΕΣΤΕ ΕΤΣΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΕΝΩ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΦΥΓΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ!.. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΣΑΣ!

ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΘΕΟΣ, ΟΠΩΣ ΞΕΡΕΤΕ, ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ, ΑΝ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΕ ΕΜΑΣ Ο ΚΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ (“ΤΖΙΓΚΕΡ”), ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΝΑΣ ΤΩΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΝΝΗΔΩΝ, ΟΠΩΣ ΠΧ ΣΕ ΕΣΑΣ Ο ΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΠΟΥ ΤΟΣΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ ΣΑΣ… ΚΕΡΑΣΕ, ΘΑ ΦΕΡΟΜΑΣΤΑΝ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ, ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ;

ΑΛΛΑ ΟΚ! ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ 2 ΑΡΣΕΝΙΚΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ (“ΤΖΙΓΚΕΡ” ΚΑΙ “ΚΑΠΕΤΑΝΙΟ”), ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ, ΗΤΟΙ ΩΣ ΟΧΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΝΔΡΑ! (ΑΝΑΘΕΜΑ, ΑΝ ΟΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΑΛΒΑΝΟΙ ή ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΑΣ)! ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ “ΤΖΙΓΚΕΡ”, ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΟΜΩΣ, ΠΟΥ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΙΑ ΔΕΝ ΖΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΖΑΤΕ, ΡΕ ΠΟΥΣΤΟΠΑΙΔΙΑ; ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΞΕ, ΡΕ ΚΟΤΕΣ Η (ΔΙΑΖ) ΣΑΣ ΧΡΩΣΤΑΓΕ ΜΗΠΩΣ; ΞΕΡΕΤΕ, ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΟΥΝΑ, ΤΊ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΤΊ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΤΊ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΗΤΑΝ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΚΟΥ Β.Β. ;

ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΗΜΑΣΤΑΝ “ΤΖΙΓΚΕΡ” ΘΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΣΑΣ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΝΑ ΑΡΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ “ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ” ΚΑΙ 2,3 ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΘΑ ΤΙΣ ΕΤΡΩΓΕ, ΜΠΑΣ ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ, ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΤΕΙΤΕ, ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΓΙΑ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΣΑΣ!..

ΔΕΝ ΗΜΑΣΤΕ ΟΜΩΣ!.. Ο “ΤΖΙΓΚΕΡ”, ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΑ ΤΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΣΑΣ ΑΝΕΦΕΡΑ ΟΤΙ ΠΡΟΕΒΗ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥ ΔΗΜΟΓΡΑΦΙΚΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ, ΕΧΕΙ ΞΕΧΩΡΙΣΤΗ ΥΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΚΑΙ ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ! ΕΙΝΑΙ, ΙΣΩΣ, ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ, ΩΣ ΨΥΧΗ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ! ΚΑΙ ΑΝ ΑΚΟΜΑ ΟΜΩΣ ΕΙΧΕ ΕΜΠΡΟΣ ΤΟΥ ΤΟΝ… ΚΥΡΙΟ (ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΑΥΤΟΝ, ΙΣΩΣ ΜΟΝΟΝ ΝΑ ΤΟΝ ΟΙΚΤΙΡΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΦΤΥΝΕ ΜΕΤΑ ΣΤΟ ΕΔΑΦΟΣ, ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥ!..

ΑΝΤΕ ΤΩΡΑ ΝΑ ΒΑΨΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΑΓΚΕΛΟ ΤΗΣ ΛΕΩΦΟΡΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΜΕΤΑ, ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΚΟΣΑΕΥΡΟ ΑΠΌ ΤΟΝ “ΓΙΑΝΝΑΚΗ”!.. ΜΟΥΝΙΑ, Ε ΜΟΥΝΙΑ!…..

ΒΑΖΕΛΟΙ! ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΞΙΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΓΕΜΑΤΗΣ ΜΠΟΧΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΣΑΣ!..

ΟΙ “ΑΓΓΕΛΟΙ” ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ, ΜΕ ΣΕΒΑΣΜΟ, ΤΑ ΕΓΚΑΡΔΙΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ (“Τζίγκερ”), ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΥ ΕΝΕΚΡΙΝΕ “ΚΙΝΗΣΗ” ΓΙΟΥ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗΣ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΥ, (ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΦΥΣΙΚΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ), ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ (02-04-2024), ΜΑΘΑΜΕ! ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΚΟΥΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ (ΠΡΟΕΔΡΕ, ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ!!!) ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ, ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ “ΕΘΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ” ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ, ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΟΤΕΡΑ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!..

7. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! Ο ΚΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΘΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΡΘΩΣ (!!!), ΜΕΤΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΤΗΣ ΑΚΡΙΤΑ (“ΜΙΚΡΗΣ ΚΑΙ ΛΙΓΗΣ ΚΟΡΗΣ, ΕΝΟΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΠΑΤΕΡΑ”), ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΜΑΡΕΒΑ ΓΚΡΑΜΠΟΦΣΚΙ! ΚΑΤΑΛΑΒΕ Ο Π-Θ, ΟΤΙ ΣΕ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΑ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΧΙΟ ΚΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑΚΕΧΕΝΤΡΉ ΚΑΙ ΕΜΠΛΕΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΜΙΣΟΥΣ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΑΡΙΣΤΕΡΗΣ ΚΑΣ Ε. ΑΚΡΙΤΑ, ΕΝΟΣ ΜΙΣΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΣΜΟΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΔΥΝΑΜΙΚΑ!!!.. ΜΟΝΟΝ, ΚΕ Π-Θ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ Π-Θ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΤΕ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟΝ ΩΣ ΣΥΖΥΓΟΣ, ΟΠΩΣ ΤΟΝΙΣΑΤΕ), ΔΙΟΤΙ ΤΊ Π-Θ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ (ΕΝΝΟΩ ΩΣ ΧΑΡΑΚΗΡΑΣ), ΟΤΑΝ ΕΠΙΛΕΓΕΤΕ ΩΣ ΣΥΖΥΓΌ ΣΑΣ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ… ΠΟΤΑΠΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΣΑΝ ΤΗΝ ΚΑ ΜΑΡΕΒΑ; ΜΕ ΕΝΝΟΕΙΤΕ!..

Ε-ΠΙ-ΤΕ-ΛΟΥΣ! ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΡΓΑ, ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΕΣ ΕΚΚΛΗΣΕΙΣ ΜΑΣ, “ΔΙΑΒΗΚΑΤΕ ΤΟΝ ΡΟΥΒΙΚΩΝΑ”, ΚΕ Π-Θ!..

ΥΓ. ΒΑΓΓΕΛΗ, ΣΥΡΙΖΑΙΕ, ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ – ΠΑΥΛΟΠΟΥΛΟΥ, ΣΤΟΝ “ΣΚΑΪ”! ΔΙΑΒΑΣΕ!

Η ΚΑ ΜΑΡΕΒΑ ΟΥΔΕΜΙΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ… ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΩΣ Π-Θ!..

ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑ ΠΕΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΖΙΑΝΑ – ΤΣΙΠΡΑ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΑΝΑΦΕΡΑΤΕ, (ΑΡΑΓΕ ΓΙΑΤΙ, ΑΦΟΥ ΠΟΤΈ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΣ ΝΔούλας ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΤΗΣ), ΑΛΛΑ ΤΑΧΑ, … ΕΥΑΓΓΕΛΕ, ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΤΕ ΠΩΣ Η ΚΑ ΑΥΤΗ ΕΓΙΝΕ, ΕΠΙ ΗΜΕΡΩΝ ΤΟΥ ΑΝΔΡΟΣ ΤΗΣ, ΜΕ ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ, (ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ “ΦΑΣΤ ΤΡΑΚ”, ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ), ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΠΑΝ-ΜΙΟΥ!..

ΤΕΛΟΣ, ΑΡΑΓΕ, ΤΊ ΛΕΤΕ; ΕΝΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΟΛΟΥ ΣΕΞΙΣΜΟΣ ή ΖΗΛΟΦΘΟΝΙΑ ΣΤΑ ΡΗΘΕΝΤΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΝΥΝ Π-Θ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΤΟΥ ΚΑΠΟΤΕ “ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΙΣΑΓΕΛΛΕΩΣ” ΕΥΑΓΓΕΛΑΤΟΥ, ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΘΗΛΥΚΟΥ ΓΕΝΟΥΣ… ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ, ΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑ, “ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ”, ΚΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΚΑ ΑΚΡΙΤΑ;

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-