Αλβανία! Για Να Μην Ξεχνιόμαστε!..

Φίλοι μου / μας!

“Πάμε”, για λίγο, να θυμηθούμε κάποια λίγα πραγματάκια για την φίλη μας Αλβανία!

ΑΛΒΑΝΙΑ

ΓΕΝΙΚΑ:

Προ ημερών είχαμε γράψει εδώ το τί ακριβώς είναι / σημαίνει ο όρος ή η φράση “Στρατηγική Συμφωνία Συνεργασίας” ανάμεσα (κυρίως!) σε δύο χώρες, με αφορμή την πρόσφατη ανταποδοτική επίσκεψη Ράμα στην Τουρκία.

Παράλληλα, είχαμε εισηγηθεί στους Επιτελείς του ε/ΥΠΑΜ και των ε/Γενικών Επιτελείων να βλέπουν ακριβώς έτσι (κατά τον ορισμό δηλαδή της φράσεως /”πάτε” ξανά και δείτε τί γράφαμε) και… αναλόγως (!), χώρες που συνάπτουν τέτοιου είδους συμφωνίες, και ιδιαιτέρως όταν η μία εκ των δύο χωρών που υπογράφουν τέτοιες συμφωνίες είναι η Τουρκία, αλλά και λοιπές όμορες με εμάς χώρες θα προσέθετα, για προφανείς λόγους, μη χρήζοντες επεξεγήσεως / – σεων!..

Σήμερα, και όχι τυχαίως, προσθέτουμε και το παρακάτω!

Ο Ελληνο-Γενίτσαρος ΡΑΜΑ θέλει να κάνει την Αλβανία μια μικρή Τουρκία στα Δ. Βαλκάνια, τουλάχιστον πολιτικο-διπλωματικά 100%, αντιγράφοντας και εφαρμόζοντας (σε… μικρογραφία βεβαίως) πολιτικές ενέργειες / πράξεις του Τ/ΠτΔ ΡΤΕ και του τ/ΥΠΕΞ!..(Αν λέγαμε πως ο ΡΑΜΑ θέλει να γίνει ο… ΡΤΕ της Αλβανίας, αυτό δεν θα απείχε πολύ της πραγματικότητος)!

Ουσιαστικά, γνωρίζοντας άριστα ο μαφιόζος… “Ζωγράφος”* το πώς “βλέπει” η Τουρκία την Αλβανία, κυρίως και πρωτίστως σε σχέση με την Ελλάδα, αλλά και ποντάροντας (ως συνημμένη σκέψη του) και στο αφθόνως ρέον τ/χρήμα, πλην βεβαίως και της φυσικής του, λόγω του Γενιτσαρισμού του, τουρκοφιλίας, προσπαθεί να εκμεταλλευτεί “τρόπον τινά” την γνωστή ιστορικά τ/Πατρωνεία!.. 

* Ο μαφιόζος “Ζωγράφος” ξέρει άριστα πχ ότι οι ρακένδυτοι Έλληνες σκλάβοι του “1821” (“πιάνουμε” τους Έλληνες, επειδή αυτοί εκφράζουν τον Νο “1” ΦΟΒΟ στο τ/υποσυνείδητο, επειδή αυτοί αποτελούν στο τ/υποσυνείδητο κυρίως τους καταστροφείς της “Οθωμανικής Αυτοκρατορίας”, αλλά και αυτοί που και σήμερα, κατ’ αυτούς, απειλούν το γυάλινο και συνεπώς απολύτως εύθραυστο του εθνικού τους Κράτους… οικοδόμημα, όπως, και βεβαίως, ο λαός εκείνος που ζήλευαν και ζηλεύουν για μια σειρά από λόγους, με πρώτον το παγκόσμιο πολιτισμικό επίπεδο των Ελλήνων), πολέμησαν κυρίως τους Τουρκαλβανούς των Οθωμανικών Σουλτανικών τότε δυνάμεων, οι περισσότεροι των οποίων ήσαν εξισλαμισμένοι Έλληνες ή απαχθέντα με το “ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ” Ελληνόπουλα, που Οθωμανοποιήθηκαν και πολέμαγαν με περισσότερο μίσος και απ’ αυτούς τους Μογγόλους αφέντες τους ακόμα, την ίδια την σπορά τους!..

-/-

Απ’ την άλλη, το οιωνεί Στρατοκράτος Τουρκία, (είτε αυτό είναι Κεμαλικό, είτε Ισλαμικό ή ΙσλαμοΚεμαλικό, όπως σήμερα), μπροστά στα, επίσης οιωνεί, εθνικά του όνειρα, όπου θεωρεί ότι αυτό επιβάλλει το συμφέρον της εξωτερικής του πολιτικής ή ότι αυτό επιβάλλεται από τα ζητούμενα, που ικανοποιούμενα ικανοποιούν με την σειρά τους, ως ένα συγκεκριμένο πάντα βαθμό, την τ/εξωτερική πολιτική  και την πραγμάτωση των εθνικών ονείρων, “δίνει ό,τι μπορεί” σε όλους αυτούς τους ισχυρούς… μοχλούς (και τώρα, για άλλη μια φορά, στην Αλβανία) που το τ/ΥΠΕΞ εκτιμά πως θα φέρουν την τελική υλοποίηση των τ/στόχων και οραμάτων!

Αυτό ακριβώς λοιπόν κάνει και (!) σήμερα και πάλι η Τουρκία με την Αλβανία κυρίως, αλλά και με τις λοιπές χώρες της χερσονήσου του Αίμου!

ΕΙΔΙΚΑ

Οι ΤΕΔ δεν θα δώσουν (όπως ακούσαμε σήμερα στον Τ/Ο Σταθμό “ΣΚΑΪ”/ “Σήμερα”), αλλά όπως οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” ισχυριζόμαστε, έχουν ήδη δώσει τα 3 πρώτα επιθετικά “ΜΕΑ” (“UCAV”) στην Αλβανία, τα οποία σταθμεύουν στο ΝΑΤΟΪΚΟ πια στρατηγικό α/δ του Κουτσόβε*! (Είναι να παίρνουν άλλα 3, τουλάχιστον για το προσεχές διάστημα)! Οι εμφανίσεις του Α/ΥΠΑΜ στα τ/Κανάλια μπροστά από σήμερα “ΜΕΑ”, αύριο εμπρός από κάτι άλλο, κλπ, είναι “του κόλου” και προς παραπλάνηση! Όταν βλέπετε κάτι τέτοιο, ειδικώς με Αλβανούς και Τούρκους να θυμάστε αυτό που μόλις τώρα διαβάσατε! Τί; Ότι, “9 στα 10”, το θέμα έχει ήδη προχωρήσει πάρα πολύ!..

* Έρχονται σύντομα και τα α/δ των Αργυροκάστρου – Αυλώνας!..

Οι ΤΕΔ ήσαν “πίσω” (και ακόμα είναι) από τις ΑΕΔ! Θυμηθείτε παρακάτω, και ενδεικτικώς, 2, 3 πραγματάκια! Διαβάστε!

Είχαν πχ εκπαιδεύσει, ντύσει, εξοπλίσει, χρηματοδοτήσει, κλπ, κλπ, κλπ τους Α/Κομάντος στο Ζααλχέρ, στα Τίρανα. (Τους επέβαλαν μάλιστα ο Διοικητής τους να είναι πάντα Μουσουλμάνος, όπως και το 80% τουλάχιστον του προσωπικού της Μονάδος)*! Όταν “βλέπεις” την συγκεκριμένη Α/Μονάδα, από Γραφεία, Μουσείο, θαλάμους και βεβαίως από εκπ-ση, κλπ, είναι σαν να έχεις μπει σε Μονάδα Τ/”Γαλαζο-μπερέδων” και να κάνεις βόλτα σ’ αυτήν ή να παρακολουθείς την εκπ-σή τους!.. Έχουν “αδελφοποιηθεί”!..

* Ασχέτως του γεγονότος ότι η πλειοψηφία των Αλβανών είναι θρησκευτικά οπαδοί του Μαμωνά και αδιάφοροι περί τα του Θεού, κλπ, το 80% σχεδόν αυτών είναι Μουσουλμάνοι και Τουρκόφιλοι, παρ’ ότι τα 2 τελευταία χρόνια η Κ-Β ΡΑΜΑ προσπαθεί να “περάσει” την Αλβανοποίηση των… Αλβανών!..

-/-

Είναι σημαντικό να παρατηρήσουμε ότι παρ’ ότι οι Α/Κομάντος έβαλαν (και ΟΡΘΟΤΑΤΑ!!!) στην εκπ-σή τους και συνασκήσεις με τους Βρετανούς Κομάντος στην Αλβανία, δεν έχουν επηρεαστεί… “πνευματικά” (sic), ούτε “κατά κεραίαν” από τους Άγγλους!.. 

Δεν θα ασχοληθούμε με έτερες Μονάδες του “ΑΣΞ” (ΜΚ ΤΑΞ, κλπ) και την τουρκική σ’ αυτές σήμερα παρουσία, διότι μάλλον… “θα κομίσωμεν γλαύκας ες Αθήνας”!..

Είχαν επίσης, οι Τούρκοι, εκπ-σει, στην περιοχή της Σμύρνης, Αλβανούς πιλότους στα “F-16”! Δεν θα πρέπει να παραξενευτούμε αν βρεθεί και κανείς Αλβανός πιλότος σε τ/”F-16″, πλην Πακιστανών, σε μια ενδεχόμενη / πιθανή Ε-Τ σύρραξη ή και τώρα ακόμα, ώστε να μην σκουριάζουν οι Α/Πιλότοι, μέχρι να πάρουν και αυτοί “F-16”!..

Θυμίζουμε την ναυτική βάση της Αυλώνος και το πώς το “ΤΠΝ” έχει εδώ και χρόνια εισχωρήσει, όχι μόνον εκεί, αλλά γενικώς στο εισέτι “στα σπάργανα” ευρισκόμενο “ΑΠΝ”! Αυτά είναι θέματα που τα ξέρουν πια και οι… πέτρες!.. Άραγε τί να γίνεται τώρα με τους Τούρκους και τo λιμάνι της Επιδάμνου, κλπ;

Και το σπουδαιότερο όλων είναι η βαθεία συνεργασία των 2 Γενικών Επιτελείων στο θέμα των “Πληροφοριών”, πλην φυσικά αυτής των 2 κρατικών “ΜΥ”!..

Σημειώνουμε πως οι 8 στις 10 επχ-σεις της “ΜΙΤ” στην Ελλάδα είναι γνωστές εκ των προτέρων στις Α/”ΜΥ” (Α/Πρεσβεία στην Αθήνα, όπου το Νο “2” αυτής είναι και σήμερα, … παραδοσιακά, ο επικεφαλής στην Ελλάδα των Α/”ΜΥ”), Α/”ΜΥ”, οι οποίες φυσικά έχουν και τους δικούς τους στόχους στην χώρα μας, στο πλαίσιο βεβαίως πάντα του πώς και τί έχει σχεδιάσει για εμάς η αλβανική πολιτική ηγεσία!.. [Πρώτος της και κύριος στόχος είναι η σταδιακή ειρηνική… κατάκτηση της πολλαπλώς… γηράσκουσας (κυρίως πληθυσμιακά) Ελλάδος, από την… νέα και γεννοβολούσα συνεχώς, κατά το τ/πρότυπο, Αλβανίας]!..

Νομίζω πως αυτά αρκούν!.. (Όχι, δεν στέκομαι στα τζαμιά, στα σχολεία, στα, στα, στα, …. που έχτισαν στην Αλβανία οι Τούρκοι, κλπ, κλπ, κλπ, αλλά θα σταθούμε βεβαίως στο πόσους πολλούς Αλβανούς έχουν στρατολογήσει και καταστήσει Όργανά τους οι Τούρκοι, με το χρήμα, και μέσα στην Αλβανία και εκτός αυτής)!.. 

→ Προσφάτως μάθαμε κάτι που ξέραμε (απλώς τώρα δόθηκε μάλλον διεθνής εντολή “να βγει προς τα έξω” το θέμα), πως βρέθηκε στην χώρα χρώμιο και υδρογόνο σε πάρα πολύ μεγάλες ποσότητες! (Οι Τούρκοι παρακολουθούν, όπως οι γύπες και γενικώς τα όρνια τα λέσια, το θέμα αυτό)!.. Είναι όμως θέμα, να μας πει η α/Κ-Β τί γίνεται με το νερό στην χώρα, μια χώρα που έχει άφθονο, … πεντακάθαρο και γάργαρο νερό, όχι όμως… ο λαός της!..

Ακούσαμε πως τα πρώτα φωτοβολταϊκά περνιούνται σύντομα στην χώρα! [Ευθυγράμμιση ΡΑΜΑ με νέα “Νέα Τάξη” και “Διεθνείς Εβραίους”! Θυμίζουμε πως ο ΡΑΜΑ είναι πολύ φίλος με τους Ανιέλι και φυσικά με τον μεγαλο-ρουφιάνο των ΝΑΖΙ, Γεώργιο Σόρος και τον γιό του Αλέξανδρο, που αποτελούν, στον παγκόσμιο σχεδιασμό των “Διεθνών Εβραίων”, τους βασικούς (και!) στα μέρη μας … “προωθητές” του]!..

Διαβάσαμε πως η ΕΕ έδωσε / δίδει 100 εκ-ρια Ευρώ για τα τρένα στην χώρα και γενικώς για το σιδηροδρομικό δίκτυο!

Ήραν (!!!) την βίζα με το αδελφό της Τουρκίας πετρελαϊκό Κράτος, και δικό τους πολύ φίλο, Αζερμπαϊτζάν, με το οποίο για χρόνια είχαν φιλικές σχέσεις!

“Στήνονται” κανονικά, εμπρός σε παραδοσιακά φιλικές προς αυτές δυνάμεις, όπως πχ είναι η Ιταλία, η Αγγλία, οι Η.Π.Α., κλπ! Ιδέ, για παράδειγμα, πρόσφατες συμφωνίες (ΜΕΛΟΝΙ – ΡΑΜΑ) για μεταφορά “λάθρο” από την Ιταλία στην Αλβανία, (ώστε να… αποσυμφορεθεί η βεβαρυμένη Ιταλία), σε στρατόπεδα που θα κατασκευάσει η Ιταλία και θα είναι υπό την Ιταλική εποπτεία, στη Λέζα και στο Σεντζίν!

Επίσης, η Αλβανία θα αρχίσει σύντομα να δέχεται πίσω Αλβανούς ποινικούς από βρετανικές Φυλακές, μεταξύ των πρώτων οποίων και έναν φερόμενο ως Αρχηγό “Εγκληματικής Οργανώσεως”, που είναι 14 χρόνια σε αγγλική Φυλακή!..

Έχουν κάνει τεράστια βήματα, ορθότερα άλματα, σε θέματα “Πληροφοριών – Ασφαλείας”, με πιο πρόσφατο την συμφωνία τους για συνεργασία με προτεραιότητα στο “Οργανωμένο Έγκλημα” και άλλα πολλά, με το βρετανικό… “FBİ”, την “ΝCA”, Υπηρεσία που προσφάτως “άνοιξε” στα Τίρανα (στο πλαίσιο της συμφνωνίας αυτής), … “Γραφείο”!..

Πρόσφατα οργάνωσαν και -τρόπον τινά- Συνέδριο για την “Ασφάλεια” στην περιοχή μας και γενικότερα (κυρίως στην ΝΑ Ευρώπη), στο οποίο παρευρέθηκε και ο γνωστός Ουκρανός… “Αρλεκίνος”!.. (Είχαν καλέσει και τον Κ. Κ. Μ. , αλλά αυτός δεν παρέστη, λόγω -όπως φέρεται- της αλβανικής στάσεως στην υπόθεση “ΜΠΕΛΕΡΗ”)!..

Σύντομα θα ανοιγεί στα Τίρανα “Παράρτημα” του τ/Πολυτεχνείου της Κων-πόλεως!

“Άνοιξαν” και πάλι Πρεσβεία στην Ινδία, κυρίως με την σκέψη ότι (θα) είναι μέρος του “Οικονομικού Διαδρόμου” Ινδία – Αραβική Χερσόνησος – Ελλάς – Αλβανία – Κ. / Δ. Ευρώπη! (Αν δεν “βλέπουν” μπροστά, λέμε τώρα, σίγουρα κρίνουν σωστά! Βεβαίως, θα θέλαμε να ξέραμε, τί τους έχουν πει ή ζητήσει οι Τούρκοι σχετικά)!..

Στο θέμα της “Δικαιοσύνης”, παρ’ ότι το έχουν αναλάβει οι Η.Π.Α. ή αν θέλετε τους το έδωσαν οι Αλβανοί, “ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΩΣ”, και αυτό κατ’ εμάς, διότι δεν υπάρχει στο Κράτος συγκεκριμένα σχεδιασμένη Παιδεία* που να δημιουργεί Χαρακτήρες, ώστε “σιγά – σιγά” και πάντα προϊόντος του χρόνου να “σπάσει” η αλβανική νοοτροπία του… “να μεγαλώσω να γίνω… Μαφιόζος” και βεβαίως να “σπάσει” η νοοτροπία, συνολικά μέσα στο Κράτος, που θέλει σχεδόν άπαντες να θέλουν να αποκτήσουν “παντίοις τρόποις” χρήμα, πιστεύοντας πως αυτό γίνεται πιο εύκολα με μαφιόζικες μεθόδους!..

* Σήμερα, έξω από αρκετά σχολεία στην Αλβανία πωλούνται ναρκωτικά, όσο και αυτό, ως γεγονός, πιθανώς να εντυπωσιάζει!

Προσφάτως, η Αλβανία υπέγραψε (στα πρότυπα της αντιστοίχου τουρκικής), εμπορική συμφωνία με την Σαουδική Αραβία!.. 

Από τις 28-01-2024, Π-Θ στα Σκόπια είναι Σκοπιανός αλβανικής καταγωγής! Με όπλο το “δημογραφικό”, οι Αλβανοί σε λίγο θα μπουν και στην… Βουλγαρία!.. Αχαχαχαχαχα!..

Η Αλβανία αποτελεί τον πιο ασφαλή προωθημένο προς τα Στενά Δαρδανελίων και Βοσπόρου έδαφος (έχουμε αναφερθεί σε έδαφος – “Χώρο Συγκεντρώσεως Δυνάμεων”, όπως και σε έδαφος –  περιοχή “ΔΜ”, για την “Συμμαχία”, κλπ) και οι Αλβανοί τα πιο σκληρά σκυλιά της “Δύσεως”!.. 

→ Τέλος, το ποιά είναι η προς την Ελλάδα πολιτική των Αλβανών, δεν είναι της παρούσης! Ας κρατήσουμε όμως ότι, στην χώρα μας, για άλλη μια φορά στην Ιστορία, “κατέβηκε” και πάλι ένας πολύ μεγάλος αριθμός Αλβανών, (με ό,τι αυτό μπορεί να σημαίνει), υπολογιζόμενος σε σχεδόν 1,8 με 2 εκ-ρια άτομα!..

 

ΜΙΡΟΥ ΠΑΦΣΙΜ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-

 

ΥΓ.

1. Για να “ξαναδείτε” εκεί στην… Ελλάδα, το θέμα ΑΛΒΑΝΙΑ… γενικώς!..

2. Ευχαριστούμε την “Κούλα” και τον… Γιαννάκη τον Παπαδόπουλο, χάρη στους οποίους κερδίσαμε σήμερα 50 ευρώ από στοίχημα που βάλαμε με φίλους!..

Τί στοίχημα;

Ότι η “Κούλα θα ξεκίναγε τα φετινά “play offs” με ματς με την Λαμία στην Λαμία, ώστε να σιγουράρει το πρώτο της τρίποντο, με τους γνωστούς Στερεο-Ελλαδίτες τσάτσους της!..

Πώς το είπε ο Κος Κούγιας στους Κοσμά, Λυσσάνδρου και μετά σε όλους εμάς; Κυττάζουμε να δούμε τί κάνει ο Γιαννάκης, ώστε να πάρει το Πρωτάθλημα η “Κούλα” ή κάπως έτσι, έ;

-/-