ΠΑΤΕΙΣΤΕ ΦΡΕΝΟ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ, ΦΡΕΝΟ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Το μεσημέρι (06-02-2024), στις “Ειδήσεις”, είδαμε στιγμιότυπα από την επιχείρηση των “ΜΑΤ” στην Κομοτηνή, για τον τερματισμό της καταλήψεως στο “Δημοκρίτειο” Παν-μιο. 

Κάποια στιγμή, από την πλευρά των φοιτητών ακούστηκε ανδρική φωνή να απευθύνεται στους Αστυνομικούς και φωνάζοντας να τους λέει: “Πού είναι ο Λυγγερίδης, ρε; Κάτω από το χώμα”

α. Παρ΄ότι ξέρουμε ότι ζούμε στην Ελλάδα της “διαλύσεως”, ότι μάλιστα ζούμε στην περίοδο της έξωθεν σχεδιασμένης “Εθνο-διαλύσεώς” μας, στην περίοδο που πολεμιέται ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ, δεν μπορέσαμε να “κρατηθούμε”!…… Ανέβηκε, χωρίς να το ελέγχουμε, αυτόματα η πίεση!.. Στο τέλος όμως, το… ελέγξαμε!

β. Αυτός που είπε ό,τι παραπάνω διαβάσατε, εμείς λέμε ότι αποκλείεται να είναι Φοιτητής, αποκλείεται να είναι Έλληνας… κανονικός, αλλά απ΄αυτά τα παιδιά των ξένων που έγιναν Έλληνες,  αν και πια έχει υπάρξει ΩΣΜΩΣΗ (!) μεταξύ των Ελλήνων και των… κατακτητικών, γενικώς, Ελληνοξένων, κατακτητικών χαρακτήρων, (ώσμωση, που προϊόντος του χρόνου θα γίνεται όλο και μεγαλύτερη, έως της τελικής ταυτίσεως ή ορθότερα ομογενοποιήσεως…), με συνέπεια οι Ελληνοξένοι πάντα να επιβάλλονται, αφού επιπροσθέτως δεν υπάρχει πια και “Ελληνική Παιδεία”,

μια Ελληνική Παιδεία” που θα μπορούσε, αν υπήρχε, να λειτουργήσει, τουλάχιστον, ανασχετικά των εχθρικών κατά της χώρας μας “κυμάτων”,

μιαΕλληνική Παιδεία” που ελέγχεται παραδοσιακά από τα Κομμούνια, τα “μαμούθ”, αλλά και τα… εκσυγχρονισμένα μεταλλαγμένα διεθνιστικά αμερικανο-αριστερά υδαρή μολυσμένα και λίαν οσμηρά τέως Κομμουνο-σκατά!..

Εξηγούμαι: 

  • Δεν μπορεί να είναι Φοιτητής, διότι αν ήταν τέτοιος, θα (έπρεπε να) είχε άλλη… αισθητική (sic)!
  • Δεν μπορεί να είναι Έλληνας, διότι, αν ήταν, θα ήξερε ότι οι Έλληνες, από αρχαιοτάτων χρόνων, σεβόντουσαν τους νεκρούς, ακόμα και αυτούς των εχθρών τους και σταματούσαν τις μάχες για να τους θάψουν!
  • Σίγουρα όμως αυτό το ομοίωμα ανθρώπου ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ

γ. Αν υπάρχει ε/Κράτος και κυρίως αν υπάρχει “Αστυνομία” που στοιχειωδώς σέβεται, πρωτίστως το Εθνόσημό της, ακολούθως τους δεκάδες χιλιάδες, εδώ και χρόνια τώρα, “Υπηρέτες” της Αστυνομικούς και ταυτοχρόνως Υπηρέτες του λαού μας και τέλος αν υπάρχει ε/Αστυνομία που σέβεται το έργο της, όπως αυτό απορρέει από το Σύνταγμα, θα πρέπει να ασχοληθεί ΑΜΕΣΑ (!) και να βρει τον… Φοιτητή αυτόν και να τον φέρει ενώπιον της Δικαιοσύνης, τουλάχιστον για “(ΛΟΓΩ) ΕΞΥΒΡΙΣΗ ΤΕΘΝΕΩΤΟΣ”!

Η πράξη αυτή του Φοιτητή είναι ειδεχθέστερη και από το πιο ειδεχθές και στυγερό έγκλημα και θα πρέπει να δοθεί άμεση προτεραιότητα στην ανεύρεσή του και οδήγησή του στην ε/Δικαιοσύνη! Ο Φοιτητής αυτός, (αν είναι φυσικά και δεν είναι… κάτι άλλο!…), ο οποίος φιλοδοξεί να γίνει… Δικηγόρος, είναι χειρότερος και από τον πιο φοβερό και τρομερό  εγκληματία που θα μπορούσε να υπάρξει στην χώρα μας! Σκεφτείτε το!

δ. Αν ήταν στο χέρι των “ΑΓΓΕΛΩΝ” αυτό που έγινε, αυτήν την οχιά θα την… παλουκώναμε!..

Αν ήμασταν οι γονείς του πολλαπλού ΗΡΩΟΣ και ΜΑΡΤΥΡΟΣ, Γ. ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ, δεν ξέραμε τί θα κάναμε!..

Πάντως, απ’ ό,τι θυμόμαστε απο την κηδεία του παλληκαριού την μάνα του να λέει “εγώ είμαι η μάνα του Λύγγε”, θέλοντας να πει ότι ΘΑ ΑΝΤΕΞΕΙ (“… αλλοίμονο στα έρημα, στα ορφανά και μόνα, που έξω έχουν Άνοιξη και μέσα τους Χειμώνα… “), οι γονείς του Γιώργου εκτιμούμε πως είναι πολύ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ, ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ και δεν θα ασχολούνταν με τέτοιου είδους βοθρολύμματα, με ανθρώπινη μορφή και όψη!.. Η “ΕΛΑΣ” όμως είναι άλλο!..

ΚΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ… ΦΟΙΤΗΤΗ;

(Έστω, δώστε μια εντολή ερεύνης προς την “Ασφάλεια Κομοτηνής”, η οποία θα μπορούσε να δράσει και με άλλους, μη συμβατούς, τρόπους, προς ανεύρεση του δράστη! Επιτέλους κάποτε θα πρέπει να φανεί και το Κράτος, ακόμα και… χωρίς να φαίνεται)!..*

ε. Το απόγευμα της ιδίας ημέρας (06-02-2024)… ΔΑΚΡΥΣΑΜΕ και έτσι ΗΡΕΜΗΣΑΜΕ! Είδαμε σε “σάϊτ” τον Κο Υπ. “ΠΡΟ-ΠΟ” και τον Κο Αρχηγό της “ΕΛΑΣ” να παρίστανται στην τελετή ονοματοδοσίας του αμφιθεάτρου της “Δνσεως Αστυνομικών Επχσεων Αττικής”! Στο αμφιθέατρο δόθηκε το όνομα του ΗΡΩΟΣ “ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΛΥΓΓΕΡΙΔΗ”!

Συγχαρητήρια Κε Υπουργέ και ομοίως και σ΄Εσάς Κε Αρχηγέ!

ΑΘΑΝΑΤΟΣ“!

* Κε Φλωρίδη τί γίνεται, πότε θα πάς στην “ΒτΕ” ό,τι έφτιαξες στο Υπουργείο, μπας και… “θεραπευτεί” τίποτα;

στ. Κοι ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ και “ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ”! Πού το πάτε δηλαδή; Τί θέλετε στην χώρα; Τελειώνετε βρε, με την κάθε είδους τρομοκρατία,

είτε αυτήν του ένοπλου Παρακράτους σας, που πχ βάζει τις… καλές, αφού είναι… δημοκρατικές, αχαχαχαχα, βόμβες σας, παρουσιαζομένου με διάφορες ταυτότητες, (τώρα ως “Επαναστατική Αυτοάμυνα” / έχεσαν οι επαναστάσεις και βγήκε αυτή εδώ η… δική μας),

είτε είναι… “αυτόβουλες ενέργειες Φοιτητών” (sic), που… δέρνουν, σπάνε, διαλύουν, συντρίβουν, απειλούν, τρομοκρατούν, κλπ, κλπ, κλπ!

Ρε Κουτσούμπα, παλιο… μεγαλο-τσιφλικά! Απάντα, ρε συ! Τί κέρδισε η Πατρίδα, ρε… ιπποπόταμε και πολιτικέ μπουχέσα, τί κέρδισε, ρε Αρχι-Κομμούνι της περιόδου, από τα 5+ χρόνια εμφυλίου και μάλιστα ενώ ο “Κόκκινος Φασίστας” Στάλιν είχε παραχωρήσει στην… Δύση την χώρα μας, στην Γιάλτα, με αποτέλεσμα να σας γράψει τότε στα παπάρια του;

ΑΙΜΑ, ΔΑΚΡΥΑ, ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ, ΔΙΑΛΥΣΗ, ΔΩΣΑΜΕ ΧΑΡΑ ΣΤΟΥΣ ΕΧΘΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΑΖΕΥΑΜΕ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΜΑΣ ΜΕ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΥΡΩΠΑΪΚΟΥΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1945 “ΣΤΗΝΟΝΤΑΝ” ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η (ΔΙΑΖ) ΟΧΙ, ΡΕ;

Α! ΚΟΥΤΣΟΥΜΠΑ! ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΗΓΑΤΕ, ΡΕ ΑΡΧΙΚΟΜΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ, ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΤΡΟΜΕΡΟ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΩΝ ΝΑΖΙ, ΤΩΝ ΙΤΑΛΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΒΟΥΛΓΑΡΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΜΑΣ, ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΦΗΣΕ ΤΙΠΟΤΕ ΟΡΘΙΟ!!!..

ΜΑΖΕΨΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΣΟΥ, ΡΕ!

ΚΑ ΣΥ ΤΟ ΙΔΙΟ ΡΕ… “ΣΟΡΟΣ-ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ”!..ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ, ΚΑΤΙ “ΡΟΥΒΙΚΩΝΕΣ” ΚΑΙ “ΠΑΠΑΡΙΑ – ΜΕΝΤΟΛΕΣ”!.. Σας έμαθαν και οι πέτρες πια!..

ΡΕ ΣΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΡΑΤΟΣ, ΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΚΛΑΝΑΣ ΕΜΠΡΟΣ ΣΤΑ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΜΑΜΟΥΘ ΚΑΙ ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΑ, ΠΑΨΕ ΝΑ ΦΟΒΑΣΑΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΜΟΥΤΡΑ ΑΥΤΑ ΣΕ ΠΟΥΝ… ΦΑΣΙΣΤΑ, ΒΑΛΕ ΤΗΝ “ΕΥΠ” ΣΟΥ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΟ ΠΕΔΙΟ ΠΑΝΤΟΥ!

ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΗ ΚΑΙ Η ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΑΥΤΗ, ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ “ΜΙ6”, ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΤΗΝ “CİA” ΤΩΝ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ” ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ ΣΟΡΙΤΕΣ ΤΗΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΑ ΕΔΩ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΝΑ ΠΑΨΟΥΝ ΠΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ, ΝΑ ΠΕΙ ΠΧ ΣΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙ ΤΟΝ ΔΗΘΕΝ… “ΑΝΤΑΡ-CIA”, ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ “ΑΝΤΙ-FA”, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!..

Ρε Κυριάκε, “με το χέρι σου στην καρδιά”, πες μας! Αυτό το 1.95 παλληκάρι που και νεκρό το βρίζουν τα ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ ΑΝΑΡΧΟ-ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, φοιτητές ή μη, και πάντως… ευέλπιδες μελλοντικοί… Δικηγόροι… , ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ, (ΓΑΜΩ ΤΟΥΣ “ΛΟΑΤΚΙ” ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΙΑΓΚΑ ΤΟΝ “ΠΡΟΜΟΟΥΤΕΡ” ΤΟΥΣ), ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΑΣ ΠΧ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;

ΠΟΣΟΙ ΜΕΙΝΑΜΕ, ΡΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΓΛΕΝΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ, ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ;

ΥΠΟΥΡΓΕ ΚΕ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΟΤΙ Ο Π-Θ ΣΟΥ ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕ ΤΗΝ “ΕΝ ΛΕΥΚΩ” ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΑ, ΑΚΟΥΣ;

ΚΕ ΑΡΧΗΓΕ, ΣΤΡΑΤΗΓΕ, ΚΕ ΜΑΛΛΙΕ, ΑΚΟΥΣ;

ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ:

Ο επικεφαλής των “ΜΑΤ” στην Κομοτηνή, αν ήταν αυτός που είδαμε στην “TV” στην εικόνα με την… φωνή που ακούσαμε και σχολιάσαμε… , (μέσου αναστήματος), ήταν ιδιαιτέρως ψύχραιμος και όπως έδειξε, με 1, 2 κινήσεις του που παρατηρήσαμε, έδειξε ότι είναι επαγγελματίας / πολύ καλός γνώστης του… αντικειμένου του! (Όπως τα είχαμε “ψάλλει” στον άλλον αρχι-ΜΑΤ-ατζή στου Ρέντη, που ο Θεός ήθελε και δεν είχαμε τότε 100, 200, κλπ, νεκρούς, σήμερα λέμε, για να μην νομίζετε κάποιοι ο,τιδήποτε, και τα θετικά που εντοπίσαμε και αφορούν τον επικεφαλής των ΜΑΤ στην Κομοτηνή! Μπορεί ίσως ο Αστυνομικός που είδαμε να ήταν απλώς Ομαδάρχης και να κάναμε λάθος, αλλά ό,τι και να ήταν έδειξε ότι γνώριζε, ενώ οι υπ’ αυτόν και δίπλα του αμέσως υπάκουσαν)!..

-/-

2. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΚΟ ΠΑΠΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΣΥΣΤΗΝΕΤΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ “ΕΘΝΙΚΗ ΑΡΧΗ ΚΥΒΕΡΝΟ-ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ”!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ, ΡΕ ΤΡΙΚΑΛΙΝΕ! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ! “ΠΑΛΕΨΑΜΕ” ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ, ΚΑΤΙ ΧΡΟΝΙΑ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ, ΑΛΛΑ ΜΙΛΑΓΑΜΕ ΣΕ… ΚΟΥΦΟΥΣ!..

3. Συνελήφθη (στην Βουλγαρία) Βούλγαρος Αστυνομικός, που εργαζόταν σε Μονάδα κατά του “Οργανωμένου Εγκλήματος”, με την κατηγορία της Κατασκοπείας, υπέρ της Ρωσίας!..

4. Η “ΧΑΜΑΣ” κήρυξε “από μόνη της” εκεχειρία (“ΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ”)! Καταλάβατε, διαλύθηκαν και αυτοί και ο τόπος τους, ενώ πια και οι Αμερικανοί κατάλαβαν ότι έπρεπε να ρίξουν και καμιά γροθιά στην ευρύτερη περιοχή, διότι ΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΝΕ!.. ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!..

Τουλάχιστον, οι της “ΧΑΜΑΣ”, δείχνουν (ψευδώς βεβαίως), να έχουν μυαλό, λέμε τώρα, σε σχέση πχ με τους… ήρωες Ουκρανούς, που παλεύουν ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΊΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΗ! / Για να δούμε τώρα τί θα πει και το ΙΣΡΑΗΛ!..

5. Αν πάει ο ΠΟΥΤΙΝ στην Τουρκία στις 12-02-2024, όπως είναι προγραμματισμένο, έχει σκεφτεί μήπως δεν ξαναγυρίσει και πάλι στην Ρωσία;

Ενδιαφέρον θα έχει να δούμε, φίλοι μου / μας, τί μορφή θα έχει αυτή η κοινή Τράπεζα (αν ακούσαμε σωστά), που λένε πως θα συστήσουν από κοινού Ρωσία και Τουρκία;

6. ΑΝ Ο,ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΜΕΓΑΡΟ “ΤΣΑΓΛΑΓΙΑΝ” ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΠΧ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ, ΚΑΙ Η “ΕΛΑΣ” ΣΚΟΤΩΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ, ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ Η Τ/ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ 2 “ΑΝΤΑΡΤΕΣ” ΤΟΥ “DHKP-C” (ΑΝΔΡΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ), ΤΙ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΜΕΤΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ;

ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΤΊ ΘΑ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, ΑΝ “ΕΒΓΑΙΝΕ” ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΩΝ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΔΙΝΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΗΝ “ΕΛΑΣ”, ΟΠΩΣ ΕΠΡΑΞΕ Ο ΡΤΕ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΙΠΕ: “ΦΙΛΩ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΜΑΣ”, ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΣΑΣ ΡΩΤΗΣΩ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΝ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ!… 

7. “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ

Α. ΜΟΝΟΝ  ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ, ΣΕ ΑΝΑΜΝΗΣΗ ΤΗΣ ΠΤΩΣΕΩΣ ΤΟΥ Α/Φ, ΠΟΥ ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ 1958 ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΤΗΝ ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΠΕΣΕ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΟΙ 9 ΤΩΝ 10 ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ!..

Β. ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ! ΚΕ ΑΛΙΣΟΝ, ΥΠΑΡΧΕΙΣ; ΤΊ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΚΑΝΑΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ ΠΡΟΧΘΕΣ, ΒΡΕ; ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΑΜΕ!..

Γ.

Θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να γουστάρουμε την ομάδα!

Θέλουμε να πηγαίνουμε στο γήπεδο και να γουστάρουμε την ομάδα!
Αρθρογράφος: Αλέκος Αδαμαντόπουλος

ΑΛΕΚΟΣ ΑΔΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ

Για μια ακόμη φορά εξανεμίστηκαν οι όποιες ελπίδες είχαμε μπας και αρχίσουν και «διορθώνονται» εν μέρει , τα λάθη των δυο τελευταίων χρόνων. Η μπάλα τιμωρεί όταν δεν ακολουθείς την ποδοσφαιρική λογική. Οι συνεχείς αλλαγές προπονητών και παιχτών αυτά τα αποτελέσματα έχουν. Δεν είναι ότι δεν θέλει η ομάδα, απλά δεν μπορεί. Δεν αρκεί η ατομική διάκριση κάποιων παιχτών για να αντιστραφεί το κλίμα. Ο Ολυμπιακός δεν έχει αγωνιστική ταυτότητα, δεν έχει πλάνο, δεν έχει χημεία, δεν έχει βοήθειες από τον πάγκο, έχει χαθεί το αγωνιστικό του dna.

 «Διορθώνοντας» τα λάθη με νέα λάθη, δεν υπάρχει πίστη ότι μπορεί να αντιστραφεί η κατάσταση. Για να πολεμάς με το σύστημα εναντίον σου πρέπει να έχεις ομάδα ισχυρή. Και δεν έχουμε. Έρχονται συνεχώς παίχτες και πάλι θέλουμε ενίσχυση. Δεν υπάρχουν οι 3-4 ποδοσφαιρικής αξίας πυλώνες στην ομάδα που γύρω τους θα στηριχτεί όλο το υπόλοιπο οικοδόμημα. Με συνέπεια να «καίγονται» και όσοι αξίζουν. Μετά τον Μάρτινς δυστυχώς δεν έχουμε αλλάξει σελίδα. Μόνο βήματα προς τα πίσω κάνουμε. Οι δανεικοί είναι για να έρχονται κυρίως να βοηθάνε από τον πάγκο και όχι για να στηρίζεσαι επάνω τους, πόσο μάλλον όταν δεν υπάρχει περίπτωση να τους αποκτήσεις κάνοντας χρήση της οψιόν. Είναι τόσες πολλές οι αλλαγές παιχτών που πριν καν μάθουμε τα ονόματα τους αποτελούν παρελθόν.

Κανείς προπονητής εδώ και δυο χρόνια δεν ασχολήθηκε να «ανεβάσει» παίχτες από τον Ολυμπιακό Β΄. Για ποιο λόγο να υπάρχει αν δεν στελεχώνει με ταλαντούχους παίχτες την πρώτη ομάδα; Γιατί να μπαίνουν στην θέση τους αμφιβόλου αξίας ξένοι η δανεικοί;  Αν δεν έρθει ένας προπονητής της αξίας ενός Βαλβέρδε, Σίλβα, Ζαρντίμ ακόμη και Μάρτινς θα ακροβατούμε συνεχώς. Θα κάνουμε «μάγκες» τους άλλους όχι επειδή είναι καλύτεροι αλλά γιατί απλά κάνουν τα αυτονόητα. Υπάρχει διαφορά μεταξύ της ελπίδας και του πιστεύω. Αυτή την στιγμή η εικόνα της ομάδας δεν μας κάνει να πιστεύουμε σε αυτήν. Τα ίδια λέγαμε και πέρσι και η κατάσταση δεν διορθώθηκε, όσο και καλή θέληση να δείξαμε. Δεν φτάνει μόνο να ρίχνεις λεφτά πρέπει να πιάνουν και τόπο. Ότι αμάξι και αν αγοράσεις  αν δεν έχεις καλό οδηγό θα το στουκάρει. Και κανείς δεν έρχεται μόνος του , βλέποντας την πόρτα στο Ρέντη ανοιχτή.

 Οι μάνατζερ καλά κάνουν και προτείνουν , το θέμα είναι όμως ότι εμείς επιλέγουμε. Δεν θέλουμε μεταγραφές απλά για να λέμε ότι κάναμε, ούτε «καθρεπτάκια». Μεταγραφές ουσίας χρειαζόμαστε ανεξαρτήτως πως λέγονται η από ποια χώρα είναι. Λίγες και καλές. Είναι ποδοσφαιρικά αδύνατον  να εντάσσονται κάθε μεταγραφική περίοδο και να μας βγαίνουν ένα σωρό προσθήκες, πόσο μάλλον με διαφορετικούς προπονητές. Οι ομάδες στην συντριπτική τους πλειοψηφία χτίζονται το καλοκαίρι και όχι μεσούσης της περιόδου με μπαλώματα όσο καλά και αν είναι κάποια εξ αυτών. Με την πλειοψηφία της 11αδας αλλά και του ρόστερ γενικότερα να είναι μαζί στην προετοιμασία και τα φιλικά. Και όλα αυτά τα συζητάμε ενώ συνεχίζουμε στην Ευρώπη, κ εμείς φερόμαστε σαν να έχουμε αποκλειστεί. Για να μην πούμε για τον καταρτισμό της λίστας το καλοκαίρι, που φτάσαμε στο σημείο τον Γενάρη να διώχνουμε οκτώ ξέροντας ότι μόνο τους τρεις είχαμε την δυνατότητα να αντικαταστήσουμε.

Κ από αυτούς που έμειναν να υπάρχουν και άλλοι που δεν προσφέρουν. Αντί να εκμεταλλευτούμε την χρονιά  στο έπακρον υπέρ μας, να μας ακολουθεί για την επόμενη πενταετία αν αποκλειστούμε. Θα ανοίξουν τα γήπεδα και θα πηγαίνουμε το κυριότερο, χωρίς κέφι. Η ουσία δεν είναι να χάνεται μια χρονιά, το θέμα είναι να δούμε άμεσα και στο κοντινό μέλλον ότι δεν θα χαθεί και η επόμενη.

ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

ΤΑ ΛΕΜΕ“!

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-