ΚΑΙ “ΕΞΙ” ΚΑΙ… “ΣΕΞΙ”!..

Φίλοι μου / μας!

1. Πρόεδρος του “Συμβουλίου Της Ευρώπης” ο Κος ΡΟΥΣΟΠΟΥΛΟΣ! Σωθήκαμε! Τώρα πια είναι βέβαιο ότι τα “ανθρώπινα δικαιώματα” θα αποκτήσουν στην Ήπειρό μας… αξία!

Δεν μπορούμε να μην θυμίσουμε: ΝΔ: Ή δεξιά… “ΣΟΡΟΣ – Έκφραση”, στο κάποτε δεξιό αυτό Κόμμα, της κάποτε “εν Ελλάδι” Δεξιάς ή (… εναλλακτικώς) η σημερινή έκφραση του αμερικανικού “Δημοκρατικού Κόμματος” στην χώρα μας, που, για να είμαστε ειλικρινείς, πάλι καλά που υπάρχει (η ΝΔούλα εννοώ) και συντάσσεται μαζί του, αφού η “Διεθνής Εξουσία”, αυτή των κοσμοκυρίαρχων απάτρηδων “Διεθνών Εβραίων”, αυτούς θέλει, αυτούς χρησιμοποιεί, μ’ αυτούς κατ’ ουσίαν κυβερνάει τον Πλανήτη!

2. Τον έφερε στην Ελλάδα το “χαμένο” Χουντόπαιδο τον Κασσελάκη, έναν πολιτικά άσχετο, με εντολή των… Η.Π.Α., “πήρε” το Κόμμα “για πλάκα”, ήτοι πανεύκολα και πάλι με τις “πλάτες” του… “Μεγάλου… Μανιτού” “Σόρος-Τσίπρα”, ξεφτιλίζοντας όλο το υπάρχον εκεί παλαιό κυρίως, αλλά και νέο, πολιτικό προσωπικό (μπράβο από εμάς σε όσους έφυγαν από το Κόμμα του Σόρος στην Ελλάδα, διότι έδειξαν ότι τουλάχιστον διακατέχονται από πολιτική αξιοπρέπεια), το πρώτο που μας είπε ήταν ότι είναι “ΛΟΑΤΚΙ”, (όχι τυχαίως, αφού όλα τα Κόμματα και πρώτο αυτό της ΝΔ υλοποιούν σήμερα συγκεκριμένο γι’ αυτούς παγκόσμιο σχέδιο των Η.Π.Α.), μάθαμε ότι ήταν οπαδός του νυν Ε/Π-Θ, ενδεικτικό της… σταθερότητος του χαρακτήρος του συμπαθούς αυτού νέου, αφού τώρα τον… αντιπαλεύεται, αχαχαχαχαχα, μας σύστησε το κατοικίδιό του και τον ή την σύζυγό του / της, μάθαμε και είδαμε την σπιταρώνα του στις Σπέτσες, από τις οικονομίες φυσικά του… φτωχού του πατέρα, θυμόμαστε επίσης ότι κάτι περίεργα είχε πει για την… “ΤΔΒΚ” και προ ολίγων ημερών, προσβλέποντας στις ψήφους των στην Ελλάδα ελληνοποιηθέντων πολιτών Αλβανικής καταγωγής, τους συνάντησε και μας είπε ότι θα πρέπει να διδάσκεται η γλώσσα τους στα ε/Σχολεία!..

Ακόμα η… ελευθεριώτης του νέου Αρχηγού του “Σόρος-Κόμματος” οδήγησε και όσους στο Κόμμα δεν ήσαν είτε σεξουαλικά… ελεύθεροι (τέλος πάντων όσους είχαν μια σεξουαλική… συστολή…), είτε δεν ήσαν αθυρόστομοι (εξαιρείται ο Πολλάκης, ο κατά δήλωσή του κλέφτης, όσο ήταν στο παρελθόν Δήμαρχος, που πάντα ως βαρύμαγκας και νεο-Κουτσαβάκης ήταν πάντα με τα … μπινελίκια έτοιμα στο στόμα του για… εκτόξευση), να πάρουν θάρρος και να γίνουν και αυτοί οπαδοί της … ελευθεριώτητος, “τρόπον τινά”!

Έτσι ακούσαμε την φιλο-Σκοπιανή Κα Τζάκρη (ήταν και προφανώς παραμένει ένας θηλυκός… Γ. Λιάνης στο θέμα αυτό), αναφερόμενη στην σχέση του Κόμματός της με τους ευρισκόμενους και φέτος, όπως κάθε χρόνο, σε παν-εθνική ΚΟΥ-ΚΟΥ-ΕΔΟ – διαμαρτυρία αγρότες, να λέει πως «ως Κόμμα και σε σχέση με τους αγρότες (αναφερόταν στο παρελθόν βεβαίως), “τον ήπιαμε”!»

Κρίνατε μόνοι σας τώρα!

Συνεχίζοντας, να πούμε στον Κο Κασσελάκη, (με τέτοιο όνομα πώς να κάνεις καριέρα, ρε κακομοίρη, όπως θα έλεγε και ο συγχωρεμένος Πάγκαλος, επαναλαμβάνοντας αντίστοιχή του κάποτε ατάκα για τον… Αλογοσκούφη), πως οι Αλβανοί ομιλούν την γλώσσα τους καθημερινά, την μαθαίνουν στα παιδιά τους και όχι μόνον αυτό, αλλά τα κάνουν περισσότερο Αλβανούς απ’ ότι είναι πχ αυτοί οι Εθνικιστές, που επιτέθηκαν σήμερα στον Μπελέρη κατά την δίκη, αν δεν σφάλλω, ενώ οι Α/Μ.Υ. στέλνουν σε “ανθρώπους” τους εδώ, και αυτοί μετά τα διανέμουν, μέχρι και βιβλία με τις αλβανικές θέσεις για την Ιστορία της Ελλάδος, κλπ, σαν αυτές που λένε πχ πως την Ακρόπολη την έχτισαν Αλβανοί ή σαν αυτό το περίφημο που είχε πει ο Ελληνο-Γενίτσαρος ΡΑΜΑ, πως την Ακρόπολη, επί Μοροζίνη, την είχαν σώσει οι Αλβανοί, κλπ, ή θέσεις που παρουσιάζουν τους Αρβανίτες ως… Αλβανούς, κλπ!

Και όλα αυτά από μια χώρα που όπου και να πας σήμερα, μέχρι και πιο πάνω από τα Τίρανα, όπως για παράδειγμα στο Παλάτι του Βυζαντινού Έλληνος Πρίγκηπος Γεωργίου – Αλεξάνδρου ΚΑΣΤΡΙΩΤΗ ή “Ισκεντέρ Μπέη”, στην Κρούγια, θα δεις και θα διαβάζεις ελληνικά και μάλιστα αρχαία ελληνικά, (όπως πχ στο Φίερι, στην Αυλώνα, στους Αγίους Σαράντα, κλπ), ασχέτως αν και οι σημερινοί Αλβανοί, κάνοντάς το ακριβώς όπως οι Τούρκοι, τα ελληνικά… αρχαία μνημεία, κλπ, τα παρουσιάζουν ως… Ρωμαϊκά, όπως και ασχέτως του γεγονότος ότι συνολικώς οι Αλβανοί δεν έχουν “γραπτά ιστορικά κείμενα”, ώστε να υποστηρίξουν τα ψέμματά τους!.. (Ας φτιάξουν τέτοια! Ας ρωτήσουν τους φίλους τους Τούρκους, πώς το έκανε ο Κεμάλ, ο οποίος σύστησε στην Άγκυρα “Ίδρυμα Τ/Ιστορίας”, λέγοντας αργότερα πως “είναι πιο εύκολο να πολεμάς, από το να γράφεις Ιστορία”)!..

Κε Κασσελάκη!

Στα ε/Σχολεία δεν διδάσκεται καμία ε/Ιστορία, διδάσκεται θρησκειολογία, αντί θρησκευτικά, τα αρχαία ελληνικά τα “βίασαν”, την γλώσσα μας και τις ε/αξίες τις κακοποίησαν βαναύσως, και άλλα πολλά, αλλά ο Ελληνισμός θα ζήσει, αφού η… Κα ΖΑΧΑΡΑΚΗ (με τον Λιάτσο βρε κοπέλλα μου, αυτός ούτε το… “ρ” δεν μπορεί ακόμα να πει), στις αρχές Μαϊου θα παρουσιάσει το “εθνικό σχέδιο για το Δημογραφικό” μας μείζον πρόβλημα!.. Πάμε μαζί: Αχαχαχαχαχαχαχαχα και πάλι αχααχαχαχαχαχαχα! Και τώρα… δάκρυα!.. (Κλαυσίγελως)!..

Προσθέστε επίσης ότι, η Ελλάδα σήμερα έχει αποικιστεί βιαίως από σχεδόν 5 εκ-ρία ξένους, προσθέστε ότι πια ισχύει η ρήση του τεράστιου Έλληνος φιλολόγου Σαράντου ΚΑΡΓΑΚΟΥ, που λέει πως “ζούμε την εκπούστευση και εκπόρνευση της ε/Κοινωνίας”, προσθέστε και άλλα πολλά, και θα αντιληφθείτε για το πού “την πάνε” την κάποτε ΚΡΑΤΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ!.. Και έρχονται και άλλα!.. (Να μην ξεχάσω να σας γράψω και πάλι, με κίνδυνο να γελάσουν και πάλι κάποια φοβερά κεφάλια, “κεφάλια της πλάκας”, σε κάποιες των Υπηρεσιών μας, πως πίσω από τις συμμορίες που ακούτε των νέων, κλπ, είναι ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ και η ίδια η “ΕΥΠ”, αν υφίσταται πια ως κανονική Υπηρεσία, θα πρέπει να ασχοληθεί σε βάθος, όπως και με την ΜΑΦΙΑ επίσης, στην οποίαν έχουν εισχωρήσει ξένες ΜΥ, μεταξύ των οποίων και οι αλβανικές, με στόχο να “τελειώνουν” με τους Έλληνες μαφιόζους και να κυριαρχήσουν και σ’ αυτήν! ΘΥΜΙΖΩ ΠΩΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ Α. Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, και ας ενοχλούνται κάποιοι, έλεγε, και ορθώς, πως “το πλοίο πάει καλύτερα με το ελεγχόμενο έρμα”)!..

Άρα, Κε Κασσελάκη, μη ανησυχείς για τους Αλβανούς, μήπως χάσουν την γλώσσα τους! Οι εποχές Κεμάλ (“Vatandaş Türkçe Konuş!”) και Μεταξά (είχε απαγορέψει να ομιλούνται τα Αλβανικά στην Ελλάδα) “πέρασαν” πια και μάλιστα ανεπιστρεπτί!..

Καλόν όμως θα ήταν να ενδιαφερόσουν να μάθαιναν τα Ελληνόπουλα ΕΛΛΗΝΙΚΑ (!) και οι όποιοι άλλοι ξένοι στην χώρα, διότι ΟΛΟΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΘΑ ΕΞΑΝΘΡΩΠΙΖΟΝΤΟ (!), (Έλληνες και ξένοι), “λέω εγώ τώρα”, ξέροντας ότι μιλάω σε “ώτα μη ακουόντων”, ήτοι στα δικά σου τα αφτιά, εσύ που ήρθες από τις Η.Π.Α. και αντί να θες πχ τα ιδιωτικά Παν-μια “κλωτσάς”, όντας πια στην “γραμμή” των Κουκουέδων, κάνοντάς τους ουσιαστικά πλάτες, δεν ψηφίζεις να ψηφίζουν πια ελεύθερα και εύκολα οι Έλληνες απόδημοι, κλπ, κλπ, κλπ!

ΤΊ ΝΕΟ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΚΟΜΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ; ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΟ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ Η ΧΩΡΑ ΜΑΣ Η ΜΟΝΗ ΚΑΤ’ ΟΥΣΙΑΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΧΩΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ… ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΓΗΣ; Είπες πχ κάτι για τις καταλήψεις;

Και κάτι τελευταίο Κε Κασσελάκη!

Μίλησες για πατριωτική Αριστερά! ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΠΩΣ ΑΝ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΜΕ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΕΙΟ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ, ΑΦΟΥ Η(ΔΙΑΖ) ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η (ΔΙΑΖ) ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ! ΤΟ ΚΚΕ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΜΜΑ! ΤΑ 2/3 ΤΟΥ “ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ”, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟ, ΤΟ ΙΔΙΟ! ΠΏΣ ΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ, ΕΣΥ Ο ΕΞ ΕΣΠΕΡΙΑΣ ΕΛΘΩΝ, ΝΑ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ; … ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ; (ΕΜΕΙΣ, ΠΑΡ’ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΔΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΓΝΟ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ, ΟΠΩΣ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ, ΟΙ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΜΕΤΡΑΝΕ, ΟΥΤΕ ΤΑ ΛΟΓΙΑ, ΑΛΛΆ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ)!..

ΕΙΣΗΓΗΣΗ:

ΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ ΣΤΟ “ΚΙΝΑΛ”, (ΕΚΕΙ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ), ΕΝΑ “ΚΙΝΑΛ” ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ, ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ… ΣΚΥΛΕΥΣΗΣ, “ΠΑΣΟΚ”, ΓΙΑ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΜΝΗΜΕΣ ΤΟΥ “ΑΝΔΡΕΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ” ΚΑΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΟΥΝ ΟΠΑΔΟΥΣ ΚΑΙ ΠΡΟΟΠΤΙΚΑ ΨΗΦΟΥΣ! ΤΊ; ΚΑΝΕ ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΣΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΤΊ ΕΚΦΡΑΖΕΤΕ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΩΣ ΚΟΜΜΑ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΝΑ “ΚΑΘΑΡΑ” ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΟ, ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ, ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ, ΕΝΑ ΚΟΜΜΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΩΝ ΚΑΤΑΒΟΛΩΝ, ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΠΧ ΓΙΑ “ΚΕΝΤΡΟ”, ΕΝΑΝ ΕΚ ΤΩΝ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΩΝ ΙΣΤΟΡΙΚΩΝ ΕΧΘΡΩΝ ΤΟΥ;

3. Και μιας ο λόγος, στην παρ. 2 και (!) για την “ΕΥΠ”, την ενημερώνουμε πως στην “ΑΧΑΡΝΩΝ” και στην ευρύτερη αυτής περιοχή, επλήθυναν οι Τούρκοι, (έχουν “ανοίξει” και πολλά μαγαζιά, κυρίως “Τηλεφωνίας”, αλλά και “μασκωτά” “τροφίμων”, κλπ), Τούρκοι λοιπόν, αριθμός των οποίων είναι στρατιωτικοί, αν σας λέει αυτό κάτι!..

4. Πριν από 4 βράδια, τουλάχιστον 8 πυροβολισμοί ακούστηκαν στην περιοχή κάτω από τον Άγιο Παντελεήμονα και μέχρι το αμαξοστάσιο των “τρόλλεϋ”!

Eϊ! Εκεί στην “ΕΛΑΣ”! Σκέφτεστε να κάνετε κάτι με το ΤΑ του “Αγίου”; Εκεί στην “ΕΥΠ” μήπως πιέσετε να “καθαρίσει” επιτέλους η περιοχή από ένοπλες συμμορίες (“εκβιασμών”, “προστασίας”, “εμπορίας ναρκωτικών”, “πορνείας”) νεαρών ανδρών αλβανικής καταγωγής και ελληνικής πια υπηκοότητος;

Μήπως θα πρέπει τελικώς, Κε Αρχηγέ της “ΕΛΑΣ” να αναλάβει δράση και εδώ η “Δνση Εσωτερικών σας Υποθέσεων”;

ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΩΣ “ΕΛΑΣ” H (ΔΙΑΖ) ΓΙΑΤΙ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΤΕ ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΑ;

ΠΟΙΟ “ΠΡΕΣΤΙΖ”, ΠΕΡΑΝ ΤΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΙΣΘΗΜΑΤΟΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΝΑ “ΠΕΡΑΣΟΥΝ” ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΕΔΩ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΧ ΟΙ ΜΠΑΓΚΛΑΝΤΕΣΙΑΝΟΙ “ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΣ ΝΑ ΥΒΡΙΖΟΥΝ (“ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ” ΤΟΥΣ ΘΑ ΕΛΕΓΑ) ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;

ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑ… ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ! ΤΊ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΕΧΕΙΣ ΛΑΒΕΙ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΟΛΥ-ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΕΣ, (ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΑΥΤΗΝ), ΟΤΑΝ Η ΚΑΘΕ ΕΘΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΙΟΙ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΝΕΙ Ο,ΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ Η ΜΙΑ ΖΕΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ;

ΤΕΛΟΣ, ΚΕ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗ, ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΤΗΝ “ΑΑΔΕ” ΣΤΙΣ ΕΔΩ “ΑΧΑΡΝΙΩΤΙΚΕΣ” ΓΕΙΤΟΝΙΕΣ ΜΑΣ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ (ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΗΣ ΙΣΟΤΗΤΟΣ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑ ΤΙΣ “ΑΔΕΛΦΕΣ”, ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΕΙΠΕ Ο ΚΟΣ Π-Θ), ΩΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΤΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ ΑΠΑΝΤΕΣ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ, ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ Η (ΔΙΑΖ) ΕΧΕΤΕ ΕΞΩΘΕΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΤΟ, ΝΑ ΜΗΝ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ ΟΙ ΞΕΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟΝ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!..

ΚΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ, ΣΕ 3, 4 ΤΟΜΕΙΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ, ΑΠΟ (-), Ο, ΈΩΣ ΚΑΙ 10)! ΔΕΣ ΑΜΕΣΩΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ!

ΑΣΦΑΛΕΙΑ! Ο

ΠΑΙΡΝΕΙΣ: “Ο”! (ΑΣΤΟ, “ΧΑΘΗΚΕ Η ΜΠΑΛΑ” ΣΤΟ “ΚΟΜΜΑΤΙ” “ΛΑΪΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ”! Ο ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ, ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΜΕ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ , ΗΤΑΝ “ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΤΟΥ”, ΔΗΛ. “ΧΑΜΕΝΟΣ”)!..

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΟΥ 2024, ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΑΒΑΤΑ ΦΥΛΕΤΙΚΩΝ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΩΝ, ΕΘΝΟΤΗΤΩΝ, ΠΑΝ-ΜΙΩΝ, ΚΛΠ, “ΔΙΟΙΚΟΥΣΑ ΔΙΑΦΘΟΡΑ” ΣΕ ΚΡΑΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΤΟΥΣ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΛΥΜΟΡΦΗΣ “ΜΑΓΚΙΑΣ” ΤΗΣ “ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ” ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ, ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΛΕΣ, ΑΦΟΥ ΓΙΝΑΜΕ ΚΑΙ ΕΘΝΟ-ΑΧΤΑΡΜΑΣ ΠΛΗΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, “ΜΑΓΚΙΑΣ” ΠΡΟΣ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!…

ΠΑΝ-ΜΙΑ: – 1

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝΕ, ΑΛΛΑ “ΓΙΝΕΤΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ”! ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΚΚΕ, ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ, ΝΤΟΠΙΩΝ ΚΑΙ ΕΙΣΕΛΘΟΝΤΩΝ “ΣΟΡΙΤΩΝ”, ΠΡΑΚΤΟΡΩΝ ΚΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΣΚΩΝ, ΠΟΥ ΜΕ ΚΟΥΚΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣΚΕΣ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ (!) ΣΤΑ ΠΑΝ-ΜΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΑΝΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΚΑΙ ΑΝ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ “ΘΥΜΑ”, ΤΟΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΤΕ ΜΕ ΤΑ… “ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ”; (ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ “ΝΟΜΟ ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ”, ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΝ ΜΟΙΑΖΕΙ ΝΑ ΤΟΝ “ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ” Ο ΕΞΑΙΡΕΤΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ, ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ “ΔΗΜΟΚΡΑΤΗΣ” ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΣ – ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ, ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΟΣ ΦΛΩΡΙΔΗΣ!..

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ: Ο

ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΤΑΧΘΕΙ ΠΙΑ (ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΑ ΤΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ “ΕΧΕΙΣ ΤΑΥΤΙΣΘΕΙ”) ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ Ε/ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ!

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ! ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΟΥΝ, ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΑΔΙΚΟΥΝ! ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΟ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΣΑΝ ΕΣΕΝΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ!.. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ “ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ” (ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕΣ ΔΙΣ Π-Θ, ΚΑΤΕΣΤΗΣ “ΟΝΟΜΑ” ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΠΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ), ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΑΤΑΡΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ!..

ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΕΣ – “ΠΝΕΥΜΟΝΕΣ” ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ (ΚΟΜΜΑΤΙ “ΚΟΙΝΩΝΙΑ”): 1

ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ, ΡΕ ΣΥ ΚΥΡΙΑΚΕ… , ΕΝΑΣ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΣ (ΤΑ ΟΣΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΝ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ), ……. “ΔΙΕΘΝΙΣΤΗΣ”, ΜΗΝ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙΣ ΩΣ ΕΝΑΣ ΟΛΕΤΗΡΑΣ ΤΩΝ ΑΡΧΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΞΙΩΝ ΤΗΣ ΦΥΛΗΣ ΜΑΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΔΙΚΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ, ΑΦΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙΣ ΒΑΡΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ – ΔΥΝΑΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΠΟΤΥΠΩΜΑ!..

ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ: 1

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΙΣΩΣ ΦΟΡΑ, ΠΟΥ Η ΑΓΡΟΤΙΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΔΟΝΞ 100% ΔΙΚΙΟ! ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΤΙΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΕΣ ΜΑΓΚΕΣ ΤΩΝ ΚΚΕ-ΔΩΝ ΑΡΧΗΓΙΣΚΩΝ ΚΑΙ ΠΑΤΡΩΝΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΟΥΣ Ο,ΤΙ ΖΗΤΑΝΕ ΑΚΡΙΒΩΣ! ΕΦΤΑΣΕ Η ΑΓΡΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ 6% (+) ΤΗΣ ΣΥΝΟΛΙΚΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ, ΟΤΑΝ ΠΧ ΤΟ 1996 ΗΤΑΝ ΤΟ 27%, ΚΛΠ, ΚΛΠ, ΚΛΠ!

ΒΡΕΣ ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ “ΞΑΝΑΦΤΙΑΞΟΥΝ” ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΩΡΑΦΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΞΕΣΚΙΣΕ Ο “ΝΤΑΝΙΕΛ” ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ!..

ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΡΟΤΕΣ, ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΚΤΗΝΟΤΡΟΦΟΙ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ; ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ, ΡΕ ΚΥΡΙΑΚΕ; ΠΛΗΡΩΣΕ ΤΟΥΣ… ΧΘΕΣ (!), ΚΥΡΙΑΚΕ, ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΠΟΥ ΕΙΠΕ Ο… ΓΚΕΡΑΡΝΤ, ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΧΩΡΑ, ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΩΣ, ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΠΟ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΠΛΕΥΡΑΣ ΕΝΝΟΩ, ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΣΧΕΔΟΝ Η ΕΕ (8 ΧΩΡΕΣ), ΗΤΟΙ “ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΛΑ”!..

ΥΓΕΙΑ: 2

HTAN 1 H ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ 2 ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΚΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΠΩΣ ΛΥΝΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ, ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΜΙΣΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ (ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΕΙΑ ΕΝΝΟΙΑ), ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ!

ΤΟ “ΕΣΥ” ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ “ΚΟΒΙΝΤ” ΚΑΙ ΚΡΑΤΑΕΙ ΑΚΟΜΑ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ… ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΤΗΚΕ, ΔΙΟΤΙ ”ΣΤΗΘΗΚΕ” ΠΕΡΙΤΕΧΝΑ (!!!) ΑΠΌ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ Γ. ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΡΦΑΣΜΟ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ!.. ΑΝ ΔΕΝ ΕΠΕΜΒΕΤΕ ΤΩΡΑ, ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΛΛΟ, ΠΕΘΑΝΕ ΜΕΤΑ ΚΥΡΙΑΚΕ!..

ΑΚΡΙΒΕΙΑ: -2

EINAI ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΣΥ, Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ (!!!) ΚΥΡΙΑΚΟΣ Κ. ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙΣ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΕΔΩ;

ΚΟΥΡΣΤΗΚΑ ΚΑΙ Σ’ ΑΦΗΝΩ! ΠΑΩ ΝΑ ΔΩ ΤΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟ ΕΤΩΝ ΑΞΕΧΑΣΤΟ “ΜΑΤΣ” ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΠΑΟ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 1 – 4, ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΩ! ΠΩ, ΠΩ, ΠΩ ΚΥΡΙΑΚΕ ΤΊ ΜΑΤΣ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟ; ΤΙ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ; ΤΙ ΕΙΧΕ ΟΜΟΙΩΣ ΚΑΝΕΙ Ο ΤΖΙΟΒΑΝΙ; ΤΙ Ο ΓΕΩΡΓΑΤΟΣ;

“ΦΤΙΑΞΕ” ΤΑ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΚΥΡΙΑΚΕ, ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ “ΜΠΟΡΕΙΣ !!!” ΚΑΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ “ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ”! ΜΗΝ ΓΙΝΕΙΣ, ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ, Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΟΥ ΘΑ… ΣΟΥΤΑΡΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ!.. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΣΤΗΝ 2Η 4ΕΤΙΑ ΣΟΥ, ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΟΡΘΩΣΕΙΣ, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ (!), ΠΑΘΟΓΕΝΙΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ ΓΙΑ 10ΕΤΙΕΣ ΤΟΥ Ε/ΚΡΑΤΟΥΣ!.. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΣΕ ΣΕΝΑ “ΕΛΑΧΕ Ο ΚΛΗΡΟΣ”, ΚΑΤΑ ΠΩΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΙ ΠΑΛΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!..

5. NEA ΑΠΟ ΤΟ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ “ΝΗΣΙ”!

Α. “ΚΑΛΗ ΕΓΧΕΙΡΙΣΗ” ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΑ ΚΑΡΟΛΟ (ΕΙΣΗΛΘΕ ΣΗΜΕΡΑ 26-01-2024 ΣΤΗΝ “LONDON CLINIC”, ΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΝΥΦΗ ΤΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΕΓΧΕΙΡΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΥΡΕΘΕΝΤΑ ΥΠΕΡΜΕΓΕΘΗ ΠΡΟΣΤΑΤΗ ΤΟΥ) ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΤΗΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ… ΚΕΪΤ! ΠΡΟΣΕΥΧΟΜΑΣΤΕ ΠΡΙΓΚΗΠΙΣΣΑ! ΟΛΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΙΣΙΟ ΤΕΛΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ… ΣΕ ΕΜΑΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΑΣ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΟΥ ΧΑΜΟΓΕΛΟ!..

Β. ΛΥΠΗΘΗΚΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΦΥΓΗ ΤΟΥ “ΚΟΟΥΤΣ” ΚΛΟΠ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ, ΟΠΩΣ Ο ΙΔΙΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΝΙΖΟΥΜΕ ΠΩΣ Η ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΜΑΣ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ (!) “ΘΑ ΖΗΣΗ” ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΑΛΛΆ ΚΑΙ (!) ΘΑ ΜΕΓΑΛΟΥΡΓΗΣΕΙ ΞΑΝΑ!..  (“YOY WILL NEVER WALK ALONE”)!

6. ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ ΚΑΘΙΕΡΩΘΕΝ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”:

«Επιχείρηση Μπαρτζώκας»: Το ύπουλο σχέδιο και ο βρώμικος πόλεμος

«Επιχείρηση Μπαρτζώκας»: Το ύπουλο σχέδιο και ο βρώμικος πόλεμος
Παρασκευή, 26 Ιανουαρίου 2024 

Μικρή εισαγωγή: Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι κατά τεκμήριο ο κορυφαίος Έλληνας προπονητής μπάσκετ όλων των εποχών. Στον πίνακα της Euroleague με τους κορυφαίους προπονητές κάθε σεζόν, φιγουράρει στην κορυφή με τρεις βραβεύσεις, ισόβαθμος με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς. Όλοι οι άλλοι βλέπουν την πλάτη του.

Πρόκειται για τον πρώτο Έλληνα προπονητή που κατέκτησε Ευρωλίγκα, ενώ έχει πάει με τον Ολυμπιακό σε έναν ακόμα τελικό και ένα ακόμα final four, επιτεύγματα που κατακτήθηκαν με χαμηλά μπάτζετ. Η τροπαιοθήκη που έχτισε με τον Ολυμπιακό, εκτός από την Euroleague του 2013, περιλαμβάνει ένα διηπειρωτικό κύπελλο, δύο πρωταθλήματα Ελλάδας, δύο κύπελλα και δύο σούπερ καπ. Ενδεικτικό των ικανοτήτων του, είναι επίσης ότι οδήγησε την Λοκομοτίβ Κουμπάν στο μοναδικό final four της ιστορίας της.

Το όνομά του συνδέθηκε με τον θρίαμβο του «Μέχρι τέλους» που αποτέλεσε τη μεγαλύτερη επανάσταση στην ιστορία του Ελληνικού αθλητισμού και οδήγησε σε πρωτοφανείς ταπεινώσεις τον Παναθηναϊκό, πετυχαίνοντας το μεγαλύτερο σερί νικών μεταξύ των αιωνίων αντιπάλων στην ιστορία του Ελληνικού μπάσκετ που έφτασε στο 14-0 και συμπληρώθηκε με 6/6 εγχώριους τίτλους.

Η διοίκηση και οι επικοινωνιακοί σύμμαχοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, γνωρίζουν από πρώτο χέρι ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποτελεί το μεγαλύτερο όπλο στη φαρέτρα του Ολυμπιακού και προσπαθούν με διάφορους τρόπους να πετύχουν την απομάκρυνσή του από τους Ερυθρόλευκους.

Η Αθλητική διαπλοκή θα σας παρουσιάσει βήμα προς βήμα όλο τον βρώμικο πόλεμο που έχει στοχοποιήσει τον κορυφαίο προπονητή, με βασικό στόχο την απομάκρυνσή του από τον Ολυμπιακό, κάτι που αν συμβεί θα αποτελέσει το μεγαλύτερο πλήγμα στην ιστορία του οργανισμού.

2022

Την 01/06/2022, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δήλωσε στο περιθώριο συνέντευξης Τύπου, επί λέξει τα εξής: «Στο Ελληνικό μπάσκετ υπάρχει πλέον δικαιοσύνη και ηρεμία στον κόσμο πως ό,τι αξίζει ο καθένας στον αγωνιστικό χώρο, θα το παίρνει». Τίποτα προκλητικό, τίποτα ψευδές.

Την επομένη, ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουβόπουλος σχολίασε τις δηλώσεις Μπαρτζώκα, γράφοντας ότι ο προπονητής του Ολυμπιακού «βάζει φωτιά» και «μπουρλοτιάζει την ατμόσφαιρα»:

Στις 05/12/2022, ο Ολυμπιακός νίκησε στο ΣΕΦ τον Παναθηναϊκό με 68-66 για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος της Basket League. Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, ο Μπαρτζώκας έκανε το έγκλημα να πει επί λέξει τα εξής:

«Αν έχουμε φτάσει σε σημείο να υποτιμούμε μια νίκη επί του Παναθηναϊκού και να πιστεύουμε ότι θα νικάμε 15-20 πόντους επειδή έχουμε 9 σερί νίκες είναι εντελώς λάθος προσέγγιση… Ο Παναθηναϊκός ήρθε σήμερα να παίξει δίχως καμία πίεση. Την πίεση την είχαμε εμείς».

2023

Στις 19/03/2023, ο Γιάννης Κουβόπουλος επιτίθεται και πάλι στον Γιώργο Μπαρτζώκα, ζητώντας να χρεώνεται με τεχνικές ποινές:

Στις 04/06/2023, ο Ολυμπιακός νικάει τον Παναθηναϊκό στον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος και διευρύνει το σερί επί του αιωνίου αντιπάλου στο μυθικό 14-0. Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας, δηλώνει τα εξής:

Μία μέρα μετά, σειρά παίρνει και ο Χρήστος Μπούκουρας στο SDNA:

Στις 08/06/2023, ένα πρωτοφανές διαιτητικό όργιο στον δεύτερο τελικό πρωταθλήματος στο ΟΑΚΑ, δεν επιτρέπει τη διεύρυνση του σερί στο 15-0. Ο Παναθηναϊκός γεύεται τη νίκη μετά από 14 διασυρμούς. Η σφαγή με την αποβολή του Γουόκαπ έκρινε το αποτέλεσμα.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Γιώργος Μπαρτζώκας δηλώνει τα εξής:

 

«Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, ισοφάρισε τη σειρά. Να δούμε τί δεν κάναμε σωστά και να αξιολογήσουμε την κατάσταση. Έχουμε κάποια θέματα. Ο Μπλακ δεν μπορεί να παίξει, δεν είναι υγιής, ο Σλούκας δεν ήταν εδώ, ο Βεζένκοφ θα δούμε ποιά είναι η κατάστασή του και ο Ουόκαπ αποβλήθηκε με αντιαθλητικό φάουλ και μία τεχνική ποινή, που απορώ πώς δόθηκαν όλα αυτά».

 

Η σφαγή ήταν πιο αισχρή και από τις εποχές του φάρου, παρόλα αυτά ο Μπαρτζώκας ανέφερε απλώς ότι απόρησε με κάποιες διαιτητικές αποφάσεις, ενώ έδωσε και συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό. Παρόλα αυτά, ο Μπούκουρας έκανε λόγο για «αρρώστια» και «άρνηση αποδοχής ήττας»:

Ο επικοινωνιακός μηχανισμός του Παναθηναϊκού έχει δικαίωμα να κατηγορεί ΕΟΚ, Λιόλιο, Πιτσίλκα, Τσαρούχα και τη νέα τάξη πραγμάτων για το 14-0 του Ολυμπιακού, αλλά αν ο Ολυμπιακός απλά απορήσει για κάποια σφυρίγματα, διαβάζουμε για αρρώστια και άρνηση αποδοχής ήττας!

Στις 12/06/2023, ο Μπαρτζώκας μιλάει για πρώτη φορά δημόσια για τον πόλεμο που δέχεται και ξεσπάει, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που δρουν στο παρασκήνιο:

Τρεις ημέρες αργότερα, στις 15/06/2023, ο Ολυμπιακός διασύρει το πράσινο κουφάρι μέσα στο ΟΑΚΑ στον τέταρτο τελικό, κάτι που καταδεικνύει ότι η προηγούμενη νίκη του Παναθηναϊκού ήταν πέτσινη.

Η διαφορά μεγάλωνε διαρκώς και έδειχνε ότι μπορεί να ξεπεράσει το all time ρεκόρ σε αγώνες αιωνίων που ήταν οι 42 πόντοι από τη νίκη του Ολυμπιακού επί του ΠΑΟ το 1977 για το κύπελλο Ελλάδας (68-110).

 

Οι οπαδοί των πράσινων προχωρούν σε καταστροφές στο γήπεδο και στη γραμματεία για να διακοπεί ο αγώνας προτού το σκορ ξεφύγει περισσότερο. Πετυχαίνουν τη διακοπή του αγώνα με το σκορ στο 35-63 και σε εκατοντάδες σχόλια, ανώνυμοι και επώνυμοι πανηγυρίζουν που «έσωσαν την αξιοπρέπεια της ομάδας».

 

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δέχεται ύβρεις από χιλιάδες οπαδούς του Παναθηναϊκού που τον σημαδεύουν με laser. Ένα φίλος του Γιαννακόπουλου χτυπάει με μανία τη φυσούνα και βρίζει τη μητέρα του προπονητή του Ολυμπιακού. Το μόνο που έκανε ο Μπαρτζώκας μετά από όλα αυτά, ήταν να στείλει ένα φιλί στην εξέδρα. Αυτό ήταν το «έγκλημά» του!

Την επομένη, 16/06/2023, ο Γιάννης Κουβόπουλος χαρακτηρίζει «ηθικό αυτουργό» των όσων συνέβησαν τον Γιώργο Μπαρτζώκα! Έσπασαν το γήπεδό τους, διέκοψαν τον αγώνα για να γλιτώσουν την πενηντάρα, έκαναν όλα τα πιθανά έκτροπα, αλλά ηθικός αυτουργός ήταν ο Μπαρτζώκας, γιατί μετά από όλα αυτά, έστειλε ένα φιλί στην εξέδρα!

Αναρωτιέστε αν μηνύθηκε ο Κουβόπουλος για αυτό που έγραψε; Το ίδιο αναρωτιόμαστε κι εμείς…

Στις 17/07/2023, η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει ότι ο θρύλος της ομάδας Βασίλης Σπανούλης θα τιμηθεί σε μία ξεχωριστή βραδιά στις 17 Σεπτεμβρίου. Το επικοινωνιακό σύστημα ψάχνει και πάλι τρόπους να χτυπήσει τον Μπαρτζώκα και να δημιουργήσει εσωστρέφεια, ακόμα και με αυτή την αφορμή, επικαλούμενο κουτσομπολιά για τις σχέσεις Μπαρτζώκα-Σπανούλη προ διετίας!

Στις 25/09/2023, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρέθηκε στο γήπεδο Καραϊσκάκη για να παρακολουθήσει έναν ποδοσφαιρικό αγώνα του Ολυμπιακού. Εκεί τον αντίκρισε ο οπαδός του Ολυμπιακού Τάκης Τσουκαλάς, ο οποίος τον χαιρέτισε εγκάρδια και χαμογελαστά. Η αφορμή για επίθεση βρέθηκε ξανά. Ο Χρήστος Μπούκουρας επιτέθηκε κατά του Μπαρτζώκα, επειδή χαμογέλασε σε αυτόν που βρίζει τον Σλούκα!

Στις 26/09/2023, ο Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε στη media day της ΚΑΕ Ολυμπιακός. Απαντώντας σε ερωτήσεις για τις προστριβές με τον Κάνααν της περασμένης σεζόν και την αποχώρηση Σλούκα, ανέφερε τα εξής:

«Οι περισσότεροι παίκτες αξίωναν περισσότερο χρόνο συμμετοχής, ο καθένας με τον τρόπο του. Είναι απόλυτα φυσιολογικό. Είναι θέμα προσωπικότητας και χαρακτήρα. Ξέρετε, ο κάθε παίκτης που έρχεται εδώ σαν ένας ώριμος ενήλικας, δεν είναι εύκολο να αναδιαμορφώσει τον χαρακτήρα του. Έχει κάποιες προσλαμβάνουσες από την παιδική του ηλικία, από την εφηβεία του, τον κύκλο των ανθρώπων που τον περιτριγυρίζουν και συχνά θέλουν να του λένε μόνο αυτά που θέλει να ακούσει, οπότε με κάθε παίκτη υπάρχει ο ανθρώπινος παράγοντας».

Για μία ακόμα φορά, ο Χρήστος Μπούκουρας είναι σε θέση μάχης και επιτίθεται ξανά εναντίον του Μπαρτζώκα, κατηγορώντας τον κόουτς του Ολυμπιακού ότι έκανε «άστοχες και προσβλητικές ψυχολογικές αναλύσεις» και ότι φωτογράφισε τον Κώστα Σλούκα:

Την ίδια ημέρα (26/09/2023), τρεις ημέρες πριν την πρώτη αναμέτρηση των δύο αιωνίων και τον πρώτο τίτλο της σεζόν (σούπερ καπ), ο ίδιος ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός Δημήτρης Γιαννακόπουλος αλλάζει στρατηγική απέναντι στον Μπαρτζώκα, ξεκινώντας κάποιες αποτυχημένες απόπειρες για mind games και βάζει δημόσια στοίχημα ότι μέχρι τον Γενάρη-Φλεβάρη, ο Ολυμπιακός θα διώξει τον Μπαρτζώκα και θα προσλάβει ως προπονητή τον Δημήτρη Ιτούδη:

Τα mind games δεν πιάνουν. Ο Ολυμπιακός διασύρει τον Παναθηναϊκό στον τελικό του σούπερ καπ της Ρόδου (75-51) και μία εβδομάδα αργότερα τον νικάει και στο ΟΑΚΑ στην πρεμιέρα της Euroleague (78-88).

2024

Μπαίνοντας στο 2024, η «επιχείρηση Μπαρτζώκας» συνεχίζεται με την ίδια ένταση και το ίδιο πάθος. Ο Γιαννακόπουλος τον κατηγορεί ότι δυσφημεί το άθλημα, επειδή τινάζεται απότομα στον πάγκο και «θυμίζει Mr. Bean» και επειδή είναι αλαζόνας.

Φυσικά, όταν ο Γιαννακόπουλος μιλάει για «σαραντάρες» και λέει ότι θα χάνει ο Ολυμπιακός «από την Κηφισίας», εκεί δεν υπάρχει αλαζονεία, εκεί είναι μία απλή καθημερινή μέρα…

Θυμίζουμε ότι, πριν από λίγους μήνες, ο ίδιος άνθρωπος δήλωνε στο SDNA ότι θα ήθελε για προπονητή στον Παναθηναϊκό τον Μπαρτζώκα!

ΤΑ ΚΑΥΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΥΤΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας έχει βρεθεί στο στόχαστρο του μεγαλύτερου πολέμου που έχει αντιμετωπίσει ποτέ προπονητής στον Ελληνικό αθλητισμό. Βάλεται από ένα ολόκληρο επικοινωνιακό σύστημα, από πολλούς δημοσιογράφους, από μία ΚΑΕ και έναν μεγαλοεπιχειρηματία.

Η στοχοποίησή του είναι πρωτοφανής, γιατί αυτό που έχει κάνει στον οργανισμό του Παναθηναϊκού, δεν έχει προηγούμενο:

Τους διέσυρε στο μοναδικό άθλημα, το οποίο θεωρούσαν «δικό τους». Στην εποχή μετά τον Βασιλακόπουλο δεν έχουν σηκώσει ούτε έναν τίτλο και το διαστημικό σερί 14-0, έχει τη δική του σφραγίδα. Η συμβολή του στον θρίαμβο του «Μέχρι τέλους» ήταν τεράστια και δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτό το εγχείρημα ήταν η μεγαλύτερη πρόκληση στην ιστορία του Ολυμπιακού. Τα επιτεύγματα που έχει καταφέρει είναι μυθικά: Οι εγχώριοι τίτλοι, οι διεθνείς τίτλοι, οι τελικοί, η καθολική αναγνώριση στον κόσμο του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Στον Παναθηναϊκό έχουν στοχεύσει απόλυτα στην απομάκρυνση του Γιώργου Μπαρτζώκα από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Η μεγαλύτερη προτεραιότητα τους, δεν είναι κανένας τίτλος και κανένας μεταγραφικός στόχος, παρά μόνο να φύγει ο Μπαρτζώκας. Πρόκειται για το μεγάλο τους όνειρο και γι αυτό το λόγο έχει συντονιστεί αυτός ο πρωτοφανής επικοινωνιακός πόλεμος εναντίον του με διάφορες διακυμάνσεις, από ευθείες επιθέσεις, μέχρι μπλόφες και mind games.

Για να καταλάβετε την ψύχωση που υπάρχει τις τάξεις του Παναθηναϊκού, να φύγει ο Μπαρτζώκας, αξίζει να δείτε ένα συγκεκριμένο, χαρακτηριστικό παράδειγμα. Στις 22/01/2024, μετά την ήττα του αποδεκατισμένου Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, ο Μπαρτζώκας δήλωσε ότι ο Ολυμπιακός θα είναι δυσκολοκατάβλητος αντίπαλος στους τελικούς.

Άμεσα, έλαβε δράση ο Μπούκουρας, γράφοντας ουσιαστικά ότι επρόκειτο για ηττοπαθή ατάκα του προπονητή του Ολυμπιακού και καλώντας τον να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας!

Επαναλαμβάνουμε: Ο Μπούκουρας ξέχασε τα περί αλαζονείας του Μπαρτζώκα και ζήτησε από τον προπονητή του Ολυμπιακού να απολογηθεί στον κόσμο της ομάδας για την… ηττοπάθειά του! Γιατί, ως γνωστόν, ο Μπούκουρας του SDNA είναι ο άγρυπνος φρουρός των συμφερόντων του Ολυμπιακού!

Από αυτή την πρεμούρα τους να δημιουργήσουν έριδες ανάμεσα σε Μπαρτζώκα και κόσμο, καθίσταται πασιφανής η ΛΑΧΤΑΡΑ τους να τον δουν να φεύγει από τον Ολυμπιακό.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήδη ανήκει στο πάνθεον της ιστορίας του Ολυμπιακού. Ο συνδυασμός της τρομερής του προπονητικής ικανότητας με την ερυθρόλευκη καρδιά του, αποτελούν τον απόλυτο εφιάλτη για τους εχθρούς του συλλόγου. Η αντοχή του στον πόλεμο που δέχεται του δίνει ακόμα μεγαλύτερους πόντους, ειδικά όταν προέρχεται από λυσσασμένα, αφρισμένα και ορκισμένα αντιολυμπιακά μέσα.

Παρόμοια τακτική ακολουθούσε πάντα ο πράσινος επικοινωνιακός μηχανισμός και θυμίζουμε χαρακτηριστικά τον Πίνι Γκέρσον και τον Παναγιώτη Γιαννάκη, αλλά και την πρώτη θητεία του Μπαρτζώκα στον Ολυμπιακό. Αυτή τη φορά όμως, ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Η επανάληψη λοιπόν είναι μήτηρ πάσης μαθήσεως.

Χρέος του κόσμου είναι να στηρίξει «μέχρι τέλους» τον κορυφαίο προπονητή, χωρίς την άσκηση της παραμικρής κριτικής που δίνει χαρά στο απέναντι στρατόπεδο, ενώ χρέος της ΚΑΕ, είναι να τον υπερασπιστεί με κάθε νόμιμο μέσο. Η στήριξή της είναι δεδομένη, όπως φαίνεται και από τις αναρτήσεις στα social media, αλλά απαιτούνται και πιο δραστικά μέτρα, ιδίως όταν κάποιοι συκοφαντούν ευθέως.

Μην ξεχνάμε πως, όταν στράφηκαν δικαστικά οι αδελφοί Αγγελόπουλοι κατά της εφημερίδας «Η Πράσινη» το 2010, ο ιδιοκτήτης της Δ. Γιαννακόπουλος και ο σημερινός διευθυντής του SDNA Β. Παπαθεοδώρου (που τότε δούλευε στην εφημερίδα), τρομοκρατήθηκαν τόσο πολύ που συγκρούστηκαν μεταξύ τους σε έναν πρωτοφανή πόλεμο που τους οδήγησε σε απίστευτη εσωστρέφεια και προκάλεσε άφθονο γέλιο σε όλη τη δημοσιογραφική πιάτσα.

Το να αποκαλείται λοιπόν ο προπονητής του Ολυμπιακού «ηθικός αυτουργός» των πράσινων χουλιγκανισμών, ήταν επίσης σοβαρός λόγος να στραφεί δικαστικά η ΚΑΕ.

Είναι ξεκάθαρο ότι στον βρώμικο παρασκηνιακό πόλεμο, απαιτούνται νομικές ενέργειες και ισχυρή επικοινωνιακή γραμμή. Από τα εκατοντάδες μηνύματα και σχόλια που λαμβάνουμε στη σελίδα της Αθλητικής διαπλοκής, είμαστε σε θέση να βεβαιώσουμε ότι αυτή είναι η βαθιά επιθυμία του κόσμου του Ολυμπιακού…

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-