Συνέχεια Απαντήσεων Και Όχι Μόνον!..

Φίλοι μου / μας!

1. Υπέρ της εντάξεως της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ, στην “ΤΒΜΜ”, ψήφησαν το κυβερνών Κόμμα “ΑΚΡ” και το… συγκυβερνών “ΜΗΡ”, παρά τις προηγούμενες… “εκτός ελέγχου” κατ΄αυτής αντιδράσεις του… “Ευνούχου” Προέδρου του! (D. BAHÇELİ)

2. Πέθανε ακόμα ένας ήρωας των “παιδικών μας χρόνων”, μετά τον γκολτζή Γκερντ Μίλλερ και τον Γερμανό “Κάϊζερ” (Μπεκενμπάουερ)! “Έφυγε” ο πολύ μεγάλος Ιταλός ποδοσφαιριστής Τζίζι ΡΙΒΑ! Τότε περιμέναμε επίσης να δούμε στην νεογεννηθείσα τότε κρατική “TV” τον Ματσόλα (Ίντερ), τον άλλο μεγάλο παικταρά τον Ριβέρα (Μίλαν), τον Τζοφ (Γιούβε) και αασφαλώς και τον Ρίβα!

3. Εμείς λέμε πως η “Δύση”, το Ρ/ΣΣ που πολεμάει στην περιοχή του Χαρκόβου, στο τέλος θα την “πάρει” την 2η μεγαλύτερη αυτή πόλη της Ουκρανίας! Πώς μπορεί να είναι τόσο… έξυπνοι στην… κανονική Δύση;

4. Ο πατέρας της Διοικητού της “Κεντρικής Τραπέζης” της Τουρκίας, Χαφιζέ Γκαγιέ Ερκάν, η οποία δεν είχε χρήματα να νοικιάσει σπίτι στην Πόλη και πήγε και μένει σ’ αυτό της μάνας της, (έστι δεν μας έλεγαν;), φέρεται να έχει κρατικό ΙΧ και φρουρά και να επεμβαίνει μέχρι και σε θέματα (διοικητικά, και άλλα) υπαλλήλων της Τραπέζης, κάνοντας μέχρι και απολύσεις!..

5. Η πιο πρόσφατη αμφισβήτηση ελληνικού εδάφους από την Τουρκία ήταν αυτή του Φαρμακονησίου!

6. Αλβανός στον Βόλο σκότωσε τον αδελφό της 2ης γυναίκας του, διότι βίαζε την κόρη του από τον 1ο του γάμο!

Αλβανός στα Πατήσια βίαζε την 7χρονη κόρη του.

Αλβανοί δολοφόνοι – εκτελεστές της “ΜΑΦΙΑ”. (Σκαφτούρου – Ρουμπέτη, κλπ! Μάλιστα ο Σκαφτούρος τους είχε κάνει και το τραπέζι).

Αλβανοί έμποροι ναρκωτικών, “βαποράκια”, κλπ!.. Άλλοι τέτοιοι “έμποροι” σνελήφθησαν “προχθές” στο Κιάτο!..

Αλβανόγυφτοι “και τί δεν κάνουν”!..

……………………………..

Αλβανοί, Αλβανοί, Αλβανοί!.. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην έχει γίνει κάτι και να μην υπάρχει μέσα σ’ αυτό το κάτι Αλβανός!..

7. Η Αθήνα που πρωτίστως ενδιαφέρει έχει… καταληφθεί από Αλβανούς, Πακιστανούς, τους αδελφούς των Πακιστανών Μπαγκλαντεσιανούς, από Αλγερινο-Μαροκινούς και Αιγύπτιους, από Σύρους, Ιρακινούς, ακομα και από Ιρανούς και τώρα και από Τούρκους, οι  οποίοι… εξαπλώνονται πολύ γρήγορα! Και όλοι αυτοί είναι Μουσουλμάνοι και βαθιά ανθέλληνες, Τουρκόφιλοι και αντιδυτικοί!

Και όλοι αυτοί υποστηρίζονται από τα διεθνιστικά “Μαμουθ-ο-Κομμούνια”, από τα επίσης διεθνιστικά “Αμερικανο-Σορος-Συριζόπουλα” και από τις βαθιά μισελληνικές Οργανώσεις – Κόμματα της “CİA”, όπως “ΑΝΤΑΡ-CİA”, “ΑΝΤΙ-FA”, κλπ!..

ΧΑΙΡΕ, Ω! ΧΑΙΡΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ!..

 ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΩΡΑΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

8. Ακολουθούν στην ΕΕ ό,τι ακριβώς τους λένε οι “ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΙ”, οι οποίοι έχουν τους στόχους τους και τα… οράματά τους για τον μελλοντικό Κόσμο – Πλανήτη, έκαναν τους λαούς να πεινάνε και μετά τους φταίνε τα… ακρο-δεξιά κόμματα, όπως πχ αυτό το “AFD” (22% των ψηφοφόρων τώρα που “μιλάμε”), στην Γερμανία (ρε συ Σολτς, οι επιχειρηματίες και μεγαλο-επιχειρηματίες που “βγήκαν” και σε κράζουν, επιεδή τα έκανες… σκατά, ακρο-δεξιοί είναι όλοι αυτοί, ρε;), η Λεπέν στην Γαλλία, ο Ρούϊτερς στην Ολλανδία, ο Όρμπαν στην Ουγγαρία, κλπ! Έτσι βάζουν τα έμμισθα πρακτόρια τους, που το “παίζουν” αριστεροί και “φουλ” δημοκράτες… “του κόλου” και κατεβάζουν τους “καπελωμένους” αριστερούς ψηφοφόρους τους στους δρόμους να φωνάζουν κατά του… Φασισμού* και της… Ακρο-Δεξιάς (!), λες και κυβερνούν οι Φασίστες και τα όποια όμοιά τους άλλα μεγαλο-σκατά!..

Έτσι, μπορούν να βγαίνουν στις Τ/Ο των ευρωπαϊκών χωρών οι… Σίες Κοσσιώνηδες και να “παίζουν” το παιχνίδι της διεθνούς εξουσίας, διαμαρτυρόμενες και μάλιστα όντας και ούσες και “εκτός των ρούχων” τους!.. (Κα Κοσσιώνη, απόψε με αυτό το… εξομολογητικό αποκαλυπτικό σου ντεκολτέ ήσουν… θάνατος! Έφυγε να πάει να διδάξει στο “Χάρβαρντ” ο βαζελο-σύζυγός σου και τρομερός πρώην Δήμαρχος Αθηναίων ή όχι ακόμα);

Η ΕΥΡΩΠΗ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝ ΜΙΛΑΓΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ ΑΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ… ΕΜΑΘΕ ΑΚΟΜΑ!

* Κατά του Φασισμού το καταλαβαίνω, αλλά κατά της Ακρο-Δεξιάς όχι! Τα ακρο-δεξιά Κόμματα δεν είναι ενταγμένα στα λεγόμενα “Δημοκρατικά Τόξα” πχ της Γερμανίας, της Γαλλίας, κλπ;

9. Και ο “ΛΟΑΤΚΙ” Ατάλ, νέος δοτός Π-Θ της Γαλλίας και ο πρώην σύζυγός του “ΛΟΑΤΚΙΑ” Σεζουρνέ, που ορίστηκε από τον / την πρώην σύζυγό του Ατάλ ΥΠΕΞ, δεν ασκούν καμία εσωτερική και πολύ περισσότερο εξωτερική πολιτική της Γαλλίας! Αυτά όλα είναι δουλειά του Γ/ΠτΔ (σήμερα του Μακρόν, αύριο κάποιου άλλου), αφού το Πολίτευμα είναι φουλ “Προεδρική Δημοκρατία”! Οι Ατάλ και Σεζουρνέ ορίστηκαν ό,τι ορίστηκαν, στο πλαίσιο της διεθνούς στις ημέρες μας “γραμμής” προωθήσεως παντού στον Κόσμο, και σ’ όλους τους τομείς – δραστηριότητες της ζωής μας, των “ΛΟΑΤΚΙ”!..

10. Όχι, Λιάγκα, αλλά αν έχεις “γκατς”, τόλμα να πεις και εσύ και όλο το “σταφ” σου εκεί στην εκπομπή σου, κάτι κατά των… “ΛΟΑΤΚΙ” και μετά θα δούμε αν την “επομένη” θα είσαι και εσύ και τα άλλα λιμά εκεί, στην εκπομπή, για να μην γράψω, αν θα υπάρχει μετά εκπομπή!.. Και είσαι τόσο γλείφτης των ομοφυλόφιλων, (δεν γράφω πούστηδων), που μόλις πήγε να μιλήσει ο Μπογδάνος, που τον κάλεσες επειδή είναι νούμερο ώστε να κάνεις τηλεθέαση, δεν πρόλαβε να μιλήσει και του είπες “τελειώνει ο χρόνος της εκπομπής”!.. Επειδή είσαι τελικά τόσο βρώμικος (είδες δεν έγραψα “δημπσιογραφική κουφάλα”) σε παράτησε η πρώην Κιλκισιώτισσα σύζυγό σου;

Οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” σου ευχόμαστε λοιπόν να “βγούνε” τα παιδιά σου και μάλιστα αγριόπουστες, που λέγαμε παλιά, αφού δεν ξέραμε τις κατηγοριοποιήσεις των “ΛΟΑΤΚΙ”, αφού δεν είχαμε τύχει φροντιστηρίων! (Τηλεοπτικών, όχι αυτών του Μητσοτάκη)!..

Με την ευκαιρία! Εκεί στην “MARC”, λιγότερο πονηριά, Κε Γεράκη!.. ΟΚ! Σε καταλαβαίνουμε, αλλά και η εργασιακή πουστιά θέλει μέτρο!.. Δεν θα σε πούνε “καλό”, “καλό δούλο” θα σε πούνε!

Στο μεταξύ, Κε Γεράκη, την ίδια ώρα που εσύ παρουσίαζες στου Χατζη-Λαλάκη (ειδήσεις ΑΝΤ1), ότι το 56% (1η επιλογή) του λαού μας πιστεύει πως για την ακρίβεια ευθύνεται η διεθνής κατάσταση, κλπ, στο ΜΕGA νομίζω έλεγαν ότι το 41% του κόσμου (και εδώ 1η επιλογή) πιστεύει πως ευθύνεται η Κ-Β!.. Αχαχαχαχαχαχαχαχαχα.

11. Δεν μας ενδιαφέρει, αλλά να σου πούμε, τί πιστεύουμε εμείς, για το πώς βρέθηκε ο… ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Ρουμπέτης να έχει την Μ/S του Αλ Αφούζου, που κάνει πως δεν ξέρει, κλπ!..

Ο Ρουμπέτης ήταν “άνθρωπος” του Σκαφτούρου, (και… “ΜΑΦΙΟ-πατρογονικά” και του Στεφανάκου, αλλά αυτό τώρα δεν ενδιαφέρει), ο Σκαφτούρος, λόγω εντοπιότητος, “κολλητός” του Κου ΝΙΚΑ, Προέδρου ή Χρηματοδότη της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ (αν δεν σφάλλω / σίγουρα όμως πρόκειται για τον πολύ επιτυχημένο παραλή επιχειρηματία αλλαντικών), ο Αλ Αφούζος γνώρισε και συνεδέθη με τον Νίκα, (έτσι βρέθηκε και ο ποδοσφαιριστής Νίκας στον Βάζελο, ο οποίος μάλιστα διαφημίζει τα αλλαντικά “ΝΙΚΑΣ” στην φανέλλα της ποδοσφαιρικής Ομάδος), η Μ/S για κάποιο λόγο βρέθηκε στην κατοχή του Κου Νίκα και απ’ εκεί στον ίσως και μπράβο του συγχωρεμένο Σκαφτούρο και απ’ εκεί στον άλλον συγχωρεμένο, τον “Ράμπο” ή “Ταρίφα” (αν δεν με απατά η μνήμη μου) συγχωρεμένο πια, Β. ΡΟΥΜΠΕΤΗ!..

Τώρα κατάλαβες; Μάλλον, ναι!.. Και όμως! Το δημοσιογραφικό σκουπίδι, ο Νεο-Ναζί Βαζελο-Χίος έβγαλε πρωτοσέλιδο με μοντάζ “φωτό”, στην οποίαν μπροστά ήταν ο συγχωρεμένος, που έτυχε να είναι οπαδός του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ και από πίσω ήταν ο Πρόεδρός μας, ο Κος Ε. ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ!.. Για τόση βρωμιά μιλάμε ο αμόρφωτος Χίος, που έγινε… παράγοντας, “του κόλου” βεβαίως, και… εκδότης έστω και δημ/κού κολόχαρτου, από απλή κάποτε “γλάστρα” (δεκαετία του 1990) της Ρούλας, αν δεν σφάλλω, της τρισμέγιστης Κας Κορομηλά, όπου μας έλεγε για… σπέρματα και… αίματα!..

Επειδή όμως είμαστε καλόψυχοι, λέμε πως δικαιολογούμε τον Κο Χίο για την στάση του, αφού ό,τι πράττει και λέει είναι στο πλαίσιο εκτελέσεως εντολών των νέων του αφεντικών, των Κων Μελισσανίδη και Σαββίδη και κυρίως του πρώτου!.. (Κάπου έπρεπε να στραφεί, ώστε να βρει όχι μόνον καλό “ψωμί”, αλλά κυρίως να βρει προστασία)!..

12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟ ΦΛΩΡΙΔΗ! ΣΗΜΕΡΑ (25-01-2024) ΣΤΟΝ “ΑΝΤ1” ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΜΟΡΦΩΤΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΟΣΩΝ ΤΩΝ ΑΚΟΥΓΑΝ, ΕΙΠΕ: “ME TON NOMO ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΒΑΡΙΑ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ, ΒΙΑΣΤΕΣ, ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ! ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΗΡΑΝ ΑΠΟΛΥΤΗΡΙΟ ΤΟ 2017, ΕΝΩ  ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΟ 2037! ΟΙ ΔΝΤΕΣ ΤΩΝ ΦΥΛΑΚΩΝ ΜΟΥ ΕΛΕΓΑΝ ΠΩΣ ΑΝ ΗΞΕΡΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΙΟΙ ΒΓΗΚΑΝ ΕΞΩ, ΘΑ ΚΛΕΙΝΟΝΤΟΥΣΑΝ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ”!..

Ενοχλήθηκε με τα λεγόμενα του Κου Υπουργού το δημοσιογραφικό παλιομουνάκι, η Κα μεγαλόσχημη Καλαβρυτινή παραλού Αναστασοπούλου, και ειλικρινώς στεναχωρηθήκαμε πολύ γι΄αυτό!.. Με αγάπη, της αφιερώνουμε το πιο κάτω δημοτικό… ! …

“Στην μέση στα Καλάβρυτα

στον πλάτανο από κάτω

ορε καθότανε, εεεε, εεεε, εεεε, τρεις γέροντες, αχ αχ αχ αχ

καθότανε τρεις γέροντες, αααααααχ ααααααχ ααααααχ

ορε και οι τρεις ωχ ωχ ωχ καπεταναίοι

Ζαϊμης και ο Πετιμεζάς, αχ αχ αχ αχ αχ αχ

Ζαϊμης και ο Πετιμεζάς, αααααχ ααααχ ααααχ ααχ

ορε και ο γερο-Φωτήλας

ορέ συμβούλιο εκάνανε… “

13. Δύο (2) Ε/Π του Βρετανικού ΠΝ τύπου “MERFI – MK 4” εντάχθηκαν πρόσφατα στις ΑΕΔ!

14. Ο Ε/”ΑΚΑΜ” στα Τίρανα, καλόν θα είναι να στείλει στο Ε/ΥΠΑΜ πληροφορίες και “φωτό” από την Αγγλο-Αλβανική πρόσφατη άσκηση “ΑΛΒΑΝΙΚΟ ΛΙΟΝΤΑΡΙ”, καθώς και εκτιμήσεις – συμπεράσματα απ’ αυτήν, αν φυσικά τελείωσε!

Εμείς, ως Ελλάς, παραβρεθήκαμε άραγε, (αν βεβαίως είχαμε προσκληθεί), σε άλλες, πλην της παραπάνω, εκδηλώσεις των Αλβανών, στο πλαίσιο της επετείου συμπληρώσεως 15 ετών, από την ένταξη της Αλβανίας στο ΝΑΤΟ; (Η Ελλάς είχε εργαστεί με πάθος, για την ένταξη της Αλβανίας στην Συμμαχία)!..

Υγ. Είπαν κάτι ιδιαίτερο (!), πλην των κάποιων λίγων δηλώσεων που διαβάσαμε, οι επικεφαλής των Άγγλων και των Αλβανών, Ταξίαρχος Σαμ ΣΤΕΦΕΝΣ και o Α/ΓΕΣ των ΑΕΔ Ταξίαρχος , Κος Ilir XHEBEZHİA;

15. O ΦΙΝΤΑΝ με τον ΧΑΝΙΓΙΕ φέρεται ότι, στην πρόσφατη (φανερή) συνάντησή τους συζήτησαν για τα ακόλουθα:

  • Κατάπαυση πυρός στην Γάζα.
  • Αύξηση της ανθρωπιστικής βοηθείας.
  • Απελευθέρωση των ομήρων.
  • Και για την πολύφερνη νύφη, την λύση των 2 Κρατών, ως την μόνη λύση του προβλήματος!..

Κε Χανίγιε! (Ο ΦΙΝΤΑΝ την δουλειά του κάνει, το πρόβλημα εσύ το έχεις Ισμαήλ)!..

Ήδη έχετε 26.000 (+) νεκρούς και σχεδόν 63.000 τραυματίες, ενώ η Γάζα σε λίγο θα είναι όλη (!)… Γήπεδο, όλη ισοπεδωμένη!.. (Δεν ξέρω, αν το ίδιο δεν γίνει και με τον Λίβανο ή την Ασαντική Συρία, αν συνεχίζει να εμπλέκεται το Ιράν)!…

Ακόμα να καταλάβεις ότι σας χρησιμοποίησαν, ρε άμοιρε Ισμαήλ, Ρώσοι, Τούρκοι και Ιρανοί, αλλά και πως αν δεν παραδοθείτε, το Ισραήλ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ, ενώ θα κυνηγήσει και εσάς προσωπικά, μέχρι να σας “βγάλλει από την μέση”;

ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΝΑΣ, ΡΕ ΣΥ ΙΣΜΑΗΛ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΞΕΧΝΑΤΕ ΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣΤΕ ΓΙΑ Ο,ΤΙ ΒΙΩΝΕΤΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ;

ΕΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΣΒΑΛΛΑΤΕ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΣΦΑΞΑΤΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΙΣΧΡΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΣΑΤΕ ΜΕ ΑΝΕΙΠΩΤΕΣ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΩΝ ΑΝΔΡΩΝ, (ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΔΕ Ο… ΣΕΒΑΣΤΟΣ ΚΟΣ ΓΓ ΤΟΥ Ο.Η.Ε.), ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΩΡΑ ΚΟΙΜΩΜΕΝΑ ΣΤΙΣ ΚΟΥΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΣΚΕΔΑΖΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΗΣΑΝ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΛΛΗΛΟ-ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΕΩΣ, ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ; ΤΑ 2/3, ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΙ ΣΤΟ “ΠΑΡΤΙ”, ΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ Κ/Β ΤΟΥ ΚΟΥ Β. ΝΕΤΑΝΙΑΧΟΥ Η (ΔΙΑΖ) ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ; ΑΡΑ Η ΠΡΑΞΗ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΚΑΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!..

ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ, ΕΣΥ ΕΙΔΙΚΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΤΕ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΠΟ ΤΗ ΙΣΤΟΡΙΚΗ ΓΗ ΤΟΥ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΕΜΜΕΝΕΤΕ ΣΕ ΟΥΤΟΠΙΕΣ ΚΑΙ ΨΕΜΜΑΤΑ, ΜΕ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΠΟΤΈ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΘΕΤΙΚΑ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΑΣ;

Για άλλη μια φορά, σου λέμε, σου προτείνουμε! (Δεν γράφουμε “σου εισηγούμαστε”, αφού είναι η 3η ή η 4η φορά που θα διαβάσεις παρακάτω τα ίδια πράγματα):

α. ΠΑΡΑΔΟΘΕΙΤΕ! ΚΑΤΑΘΕΣΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ, ΔΗΛΩΣΤΕ ΠΩΣ Η “ΧΑΜΑΣ” ΤΕΛΕΙΩΣΕ!

β. ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΜΗΡΟΥΣ!

γ. ΑΠΟΚΟΠΕΙΤΕ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΩΡΙΝΟΥΣ ΔΕΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΜΕ ΙΡΑΝΟΥΣ, ΙΡΑΚΙΝΟΥΣ, ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΚΑΙ ΡΩΣΟΥΣ, ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΟΥΣ Ο ΚΑΘΕΙΣ-ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ, ΙΣΜΑΗΛ, ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΛΥΣΗ! ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ!

δ. ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠ’ ΕΥΘΕΙΑΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΥΣ, ΜΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ Η (ΔΙΑΖ) ΒΡΕΤΑΝΙΚΗ ΠΡΟΕΔΡΙΑ – ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΟΡΙΣΜΕΝΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΟΡΙΖΟΝΤΑ ΠΟΥ ΝΑ ΕΜΠΕΡΙΕΧΕΙ:

  • ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΝΙΑΙΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΩΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΩΝ ΣΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ!
  • ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ – ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΤΗΡΗΞΕΩΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΑΣ
  • ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ – ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΗΣ ΓΑΖΑΣ ΚΑΙ ΤΥΧΟΝ ΑΛΛΩΝ ΠΕΡΙΟΧΩΝ!
  • ΥΠΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΣΧΕΔΙΩΝ ΛΥΣΕΩΣ ΚΑΙ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΩΝ “ΘΕΛΩ” ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ ΚΑΙ ΕΥΡΕΣΗ “ΚΟΙΝΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ”, ΠΟΥ ΝΑ ΟΔΗΓΕΙ ΣΕ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΟΣ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ -ΤΟ ΠΟΛΥ (!)- ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ!

ΚΑΝΤΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ! ΑΝ ΤΑ ΚΑΝΕΤΕ, ΘΑ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΙ “ΘΑ ΑΝΑΚΟΨΟΥΝ ΠΡΥΜΝΑΝ” ΣΤΗΝ ΓΑΖΑ! ΕΤΣΙ ΘΑ ΣΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΟΤΑΤΑ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΣ ΩΣ Ο ΝΕΟΣ… ΑΡΑΦΑΤ, “Ο ΑΡΑΦΑΤ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ” ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΙΣΩΣ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΟΥΣ… ΜΠΕΝ ΓΚΟΥΡΙΟΝ!.. (ΟΚ, ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΠΟΤΈ ΝΑ ΤΟΝ ΦΤΑΣΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΒΡΕ ΙΣΜΑΗΛ ΠΏΣ ΤΟ ΓΡΑΦΟΥΜΕ)!..

16. Η ΩΡΑ ΤΟΥ “ΞΕΛΑΜΠΙΚΑΖ”!

ΠΟΣΟ ΚΑΛΟΙ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΥΜΠΑΡΑΚΗΣ, Ε; ΕΔΩΣΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΠΕΝΑΛΤΥ ΣΤΟΝ ΒΑΖΕΛΟ ΧΘΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΦΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΜΕ ΤΟ 1-2 ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ, ΕΝΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΑΤΡΟΜΗΤΟΥ Ο ΔΕΞΙΟΣ ΕΠΟΠΤΗΣ ΑΡΧΙΚΩΣ ΤΟ ΕΙΧΕ ΑΚΥΡΩΣΕΙ ΩΣ ΟΦ ΣΑΪΝΤ! ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ… ΑΠΙΘΑΝΟΙ!… ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ:

Κλέβουν Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη, όλες τις ημέρες.

Κλέβουν Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη, όλες τις ημέρες (video)
Τετάρτη, 24 Ιανουαρίου 2024 
Όμως, ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε 2-1 παρά το πέναλτι-δώρο που του έκαναν οι δυο ρέφερι στο 87’. Ενώ η μπάλα παιζόταν σε άλλο σημείο ο Κουμπαράκης κάλεσε τον Διαμαντόπουλο για τάχα αγκωνιά του Ασεβέδο στον Ιωαννίδη και άλλο που δεν ήθελε ο Διαμαντόπουλος ο οποίος έδειξε την άσπρη βούλα. Όμως, ο Τσιντώτας έκανε διπλή απόκρουση στο πέναλτι του Ιωαννίδη και έτσι παρέμεινε το 2-1 υπέρ του Ατρομήτου αλλά και η ξεφτίλα για τους Διαμαντόπουλο, Κουμπαράκη.

Η… εξυγίανση «οργιάζει» και δεν σέβεται τίποτα. Όλα για τον ΠΑΟ: Κλέβουν Κυριακή, Δευτέρα, Τετάρτη, όλες τις ημέρες

ΚΑΙ

Ομόφωνα δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για συνάντηση με τον εισαγγελέα για τους «στημένους αγώνες»!..

Ομόφωνα δεκτό το αίτημα του Ολυμπιακού για συνάντηση με τον εισαγγελέα για τους «στημένους αγώνες»
Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 
Επίσης, αποφασίστηκε ότι η κλήρωση των “πλέϊ οφ” θα γίνει στις 4 Μαρτίου. Ακόμη θα δοθεί οικονομική ενίσχυση προς την οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Super League:

«Κατά τη σημερινή του συνεδρίαση, το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

Ομόφωνα εγκρίθηκε ο ορισμός των αγώνων 22ης έως και 26ης αγωνιστικής κανονικής περιόδου Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) και το πρόγραμμα θα αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η Κλήρωση των Playoffs & Playouts Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών) θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 4 Μαρτίου 2024, με μικτό σύστημα, ήτοι ηλεκτρονική παραγωγή διαφορετικών σεναρίων και εν συνεχεία κλήρωση ενός εξ αυτών για τα Playoffs και ενός για τα Playouts.

Ομόφωνα εγκρίθηκαν οι κλειδάριθμοι Playoffs & Playouts Πρωταθλήματος Stoiximan Super League 1 (ανδρών).

Ομόφωνα το Διοικητικό Συμβούλιο της Super League αποφάσισε να απευθύνει αίτημα θεσμικής συνάντησης στον αρμόδιο Εισαγγελικό Λειτουργό, σε σχέση με το θέμα των χειραγωγημένων αγώνων, στην οποία θα παραστεί επιτροπή, αποτελούμενη από τον πρόεδρο και την αναπλ. πρόεδρο του Δ.Σ. της Super League και από εκπροσώπους των ΠΑΕ ΑΕΚ, Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ, καθώς και το Νομικό Σύμβουλο της διοργανώτριας.

Ομόφωνα εγκρίθηκε το ύψος της οικονομικής ενίσχυσης προς την Οικογένεια του αστυνομικού Γιώργου Λυγγερίδη, σε συνέχεια σχετικής ομόφωνης απόφασης του Δ.Σ. (συνεδρίαση της 27ης/12/2023), περί ηθικής και υλικής στήριξης της Οικογένειας του εκλιπόντος».

ΕΛΛΗΝΑΣ

-/-