“ΣΑΪΤ “ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΘΡΥΛΟΣ”: ΕΝΑΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!..

Φίλοι μου / μας!

1. Πέρασαν σχεδόν 7 χρόνια, παρά κάτι μήνες, λειτουργίας του “ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΘΡΥΛΟΥ” (“Ε.Θ.”)! Πιστεύουμε ότι ο “κύκλος εργασιών” μας, ως “σάϊτ”, ολοκληρώθηκε πλέον, (αυτό θα το αποφασίσει το επικείμενο “Συνέδριό” μας, εντός των προσεχών ημερών), σε ό,τι αφορά το πρόγραμμα… εκπ-σεως μιας ολόκληρης, ετερόκλητης, αλλά και απίθανα μεγάλης μερίδος… εκπ-νων(!), καθώς και σε ό,τι αφορά την ενημέρωση φίλων και εχθρών της ΕΛΛΑΔΟΣ, στο εσωτερικό και στο εξωτερικό!..

Τέλος, (επίτηδες το γράφουμε ξεχωριστά), ο “Ε.Θ.” υποστήριξε με “1000” τρόπους το δίκτυο πολλαπλής κατασκοπείας που “έστησαν” οι “ΑΓΓΕΛΟΙ” τα τελευταία 10 χρόνια, κυρίως μέσα στην πολυεθνική Τουρκία, αλλά και στα Βαλκάνια, καταφέρνοντας μάλιστα (ειδικεύοντάς το στην Τουρκία) να εισχωρήσουν σε Οργανισμούς και Θεσμούς της γείτονος, όπως πχ στο Τ/ΓΕΕΔ, σε κρίσιμες Μονάδες των ΤΕΔ, στον αντίστοιχο τ/ΣΕΒ, σε πολλές από τις τ/κρατικές επχσεις, στην τ/Μασωνία, ενώ μετά από την μεταφορά της “ΜΙΤ” στις νέες εγκαταστάσεις της, εξακολουθούμε να προσπαθούμε να “εισέλθουμε” και σ’ αυτήν!

2. Σήμερα, θα σας γράψουμε παρακάτω και όπως μας έρχονται στο μυαλό, κάποια από τα κρίσιμα θέματα, εθνικά και παγκόσμια, που ασχολήθηκε, από το Νοε του 2015, έως σήμερα, ο “Ε.Θ.”, ο οποίος ΔΕΝ(!) έγραφε απλώς τα διάφορα προκύπτοντα θέματα, αλλά κυρίως τα ΑΝΕΛΥΕ(!) και μάλιστα σε βάθος, ενώ λέγοντας με παρρησία την γνώμη του, προέβαινε και σε προτάσεις – εισηγήσεις, προς όπου επιβαλλόταν κάθε φορά, είτε στο εσωτερικό, είτε στο εξωτερικό!

Ο “Ε.Θ.”, ο οποίος θα παραμείνει πάντοτε “ανοικτός” προς όλους σας, ώστε να τον διαβάζετε όποτε θέλετε, έγραψε, πριν ακόμα όλοι οι άλλοι “ξυπνήσουν”: [Ενδεικτικά(!!!) και ανάκατα κάποια θέματα]:

– Για τα F-35 και γενικώς για το ε/”Εξοπλιστικό Πρόγραμμα”.

– Για τις σχέσεις Η.Π.Α. – Ελλάδος και το “δέον γενέσθαι” για εμάς!..

– Για το νέο τ/”Εθνικό Δόγμα”, μετά τον Ιούλιο του 2016.

– Για τον τρόπο, κλπ, (“πώς”, “πού”, “πότε”), αλλά και για το “γιατί” της επιθέσεως της Τουρκίας, κατά του Ελληνισμού! (Ελλάδος + Κυπριακής Δημοκρατίας), είτε απ’ ευθείας, είτε μέσω… Ρωσίας!..

– Για τον τ/… έρωτα στην νήσο Λέσβο και τις προετοιμασίες των ΤΕΔ, που συνεχίζονται και εντείνονται κάθε χρονιά, για δια αποβατικής επχσεως κατάληψή της, με ό,τι αυτό θα σημάνει και για την Τ. και για την Ελλάδα!..

– Για την Τουρκία συνολικά, την ψυχολογία του λαού και της ηγεσίας της, το γιατί (κάθε φορά) δρούσε και δρα, όπως την ζούμε.

– Για τον φόβο της τ/ηγεσίας για μπουρδελοποίηση της χώρας του και για την επικείμενη διάλυσή της, λόγω της Λωζάννης, του 1923, γεγονός που έχει καταστήσει την Τουρκία “ξεψυχόν θηρίο” και έχει δημιουργήσει στους ηγέτες της απίστευτη σύγχυση και εκνευρισμό!

– Για τον “east med”, τους Κλάδους του και το ποιοί είναι από πίσω, … μαζί μας!..

– Για τον 25ο Μεσημβρινό και την σημασία του, καθώς και το ποιοί και γιατί τον στοχεύουν!..

– Για την τ/… ματιά στην Κρήτη, με το μόνιμο, εδώ και 10ετίες, τ/συνθηματικό (ένα εκ των 2 της ασκήσεως “EFES”), “Πετράδι”, … ματιά που αποκαλύφθηκε τα τελευταία χρόνια, με την “Γαλάζια Πατρίδα” και το Τ-Λιβυκό (sic) “Μνημόνιο”, με το 1/2 της Λιβύης.

– Για τις αρρώστιες του ΡΤΕ (έντερα, καρδιά, κλπ), όταν όλοι, και πάλι, … κοιμόντουσαν!

– Για τους Πακιστανούς πάνω στα τ/α-φ!

– Για τα σχέδια της ΜΙΤ και του Τ/ΓΕΕΔ με την Αλβανία και τα Σκόπια, σε περίπτωση Ε-Τ πολέμου, για το εσωτερικό, και όχι μόνον, της Ελλάδος!

– Δίναμε, κατά καιρούς, απαντήσεις σε διάφορα “γιατί” που κατά καιρούς αναφύονταν, όπως πχ στο γιατί ο ΡΤΕ θέλει την αλλαγή της Λωζάννης, κλπ!..

– Επισημάναμε ότι οι ε/Κ-Β (και η σημερινή), απλώς αμύνονται στις όποιες τ/αναφορές, προκλήσεις, κλπ, και πως ποτέ δεν επιτίθενται στην Τουρκία, προφανώς με το αιτιολογικό πως η Ελλάδα είναι μέλος της ΕΕ, με την συγκεκριμένη κουλτούρα! Το ερώτημα είναι, σε μια υποθετική περίπτωση Ε-Τ πολέμου, αν η Ελλάδα (ΕΕΔ) κατακτήσουν σημερινά κατεχόμενα από την Τουρκία εδάφη, τότε το ερώτημα που γεννάται είναι το εξής: “Θα τους τα επιστρέψουμε πίσω, επειδή είμαστε… Ευρώπη”;

–  Για τους Κοσμοκυρίαρχους και Απάτρηδες “Διεθνείς Εβραίους”, έναν… όρο που “ξεσκεπάσαμε” και σας τον εξηγήσαμε αναλυτικά μεν, πολύ απλά δε, στο ποιούς περικλείει, ποιούς περιλαμβάνει, πού αυτοί στοχεύουν, ποιοί είναι αυτοί, κλπ, κλπ, κλπ, μη περιοριζόμενοι μόνον στον… ΣΟΡΟΣ και στον ρόλο του στην Α. Ευρώπη, Βαλκάνια, Τουρκία, Δ. και Κ. Ασία, κλπ!

– Σας είπαμε την αλήθεια για τις τελευταίες Α/εκλογές και το πώς πήραν και πάλι στις Η.Π.Α. στα χέρια τους, δια των “ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ”, την αφελώς (δεν ήλεγξαν τις εκλογές και “βγήκε” ο Τραμπ) και προσκαίρως απωλεσθείσα εκ μέρους τους εξουσία οι “Διεθνείς Εβραίοι”, καθώς και το γιατί ήρθε… ο “COVID-19”, και όλα όσα ζήσαμε και ζούμε, από τότε, μέχρι και σήμερα (Ρ-Ουκρανία), αλλά και το “πού το πάνε” (Γ’ Π.Π. με μαύρο… προκαθορισμένο, λόγω του πρώτου θέματος της “πράσινης ανάπτυξης” για την “Παγκόσμιο Εξουσία”, πρόβατο την Ρωσία), οι Η.Π.Α. και ορθότερα οι “Διεθνείς Εβραίοι” που κρύβονται από πίσω τους, όπως η οικογένεια ΡΟΚΦΕΛΕΡ, κλπ.

–  Αναφερθήκαμε εκτενώς στον βρώμικο ρόλο του ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΑ και της Κ-Β του, όπως και στον πρακτόρικο ανθελληνικό ή αλλιώς διεθνιστικό ρόλο του ΣΟΡΟΣ-ΣΥΡΙΖΑ, που έφτασε στο σημείο να πουλήσει την Μακεδονία* μας στους Σκοπιανούς ή νεο – “Β. ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ” ή νεο – ΒΟΡΕΙΟΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ κατά Ράμα και Γυφτο-Μπασταρδόσλαβους κατ΄εμάς, καθώς και στο να υποθηκεύσει την χώρα μας στους “Διεθνείς Εβραίους” για 99 χρόνια, κλπ, κλπ, κλπ!..

* Κατακτητές και δυνάστες της Μακεδονίας μας, όλοι οι άλλοι, πλην των Ελλήνων φυσικά!..

– Αναφερθήκαμε στο ποιά ακριβώς είναι η ανίερη… Συμμαχία Μελισσανίδη – Ρ/πράκτορα Ιβάν Σαββίδη και τί αυτή περιλαμβάνει στο Πεδίο!.. (ε/φ, περιοδικά, Ομάδες, Ρ/Σ – ΤV, … εμπόριο… τσιγάρων και καυσίμων, κλπ, κλπ, κλπ).

–  Αναφερθήκαμε μέχρι και στην δολοφονία του Σουηδού Όλαφ ΠΑΛΜΕ από τις τ/ΜΥ, μια Σουηδία, η οποία σήμερα μοιάζει να έχει… προσκυνήσει τον ΡΤΕ, για να εισαχθεί αυτή, όπως και η Φινλανδία, στο ΝΑΤΟ.

– Αναφερθήκαμε μέχρι και στην… αρρώστια μέσα στις ΕΕΔ, και στο πού αυτή εντοπίζεται, κλπ, εδώ και 10ετίες!..

– Αναφερθήκαμε και τοποθετηθήκαμε ευθαρσώς και σαφώς στις σχέσεις Ισραήλ και Αράβων, και κυρίως σ’ αυτές του Ισραήλ, με τους Παλαιστινίους, αλλά και στις σχέσεις Ι-Ιράν! Τέλος, τονίσαμε το γιατί είναι αντίπαλα… στρατόπεδα Ι. και Ρωσία!

– Αναφερθήκαμε και σε όσα, κατ’ εμάς εκρίθησαν ως φλέγοντα και μείζονα, κοινωνικά θέματα στην χώρα μας και στο εξωτερικό!

– Αναλύσαμε το γιατί ιστορικά οι μεταναστεύσεις, συνοδεύονταν από κοινωνικά και οικονομικά προβλήματα, και στο τέλος από πολέμους!..

– Αναδείξαμε τον καθεστωτικό στην Τουρκία σήμερα… Εβρενικό “Τουρκο-Ισλαμισμό”, το ποιοί ακριβώς την κυβερνούν, ποιοί εκφράζουν το σημερινό “βαθύ” τ/Κράτος, την τ/Ευρασιανική… “ροπή και κλίση”, τον τ/πολιτικό… εξτρεμισμό και… πειρατεία, κλπ!..

3. Με όλα τα παραπάνω, όπως και με άλλα πολλά που σας παρουσιάσαμε εδώ, στον “Ε.Θ.”, και πάντα με… ριζοσπαστισμό, βοηθήσαμε και την ε/Κ-Β, αλλά και τους ξένους αναγνώστες μας, (πολιτικο-οικονομικο-στρατιωτικούς ανώτατους παράγοντες Κρατών, Οργανισμών, κλπ), να κατανοήσουν το τί ακριβώς συμβαίνει γενικώς στον Κόσμο, αλλά και ειδικώς εδώ στην γειτονιά μας!.. Κάναμε… μάγκες αρκετές… οχιές, αλλά εμάς το πρώτιστο ενδιαφέρον ήταν η ΕΠΙΤΥΧΙΑ της ΕΛΛΑΔΟΣ μας, οπότε ό,τι άλλο παρέλκει!.. (Τις… οχιές τις ξέρουμε και τις πατάμε στο κεφάλι)!..

ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ.. ΛΕΙΨΟΥΜΕ (ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΦΕΤΙΝΟΥ ΜΑΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΛΟΓΩ ΑΝΑΓΚΗΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΕΔΙΟ), ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ “Ε.Θ.”! ΘΑ ΒΡΕΙΤΕ, ΚΑΤΑ ΧΡΟΝΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥΣ, ΠΟΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΘΕΜΑΤΑ, ΠΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΘΑ ΔΙΕΥΡΥΝΟΥΝ ΤΟ ΦΑΣΜΑ ΤΩΝ… ΟΡΙΖΟΝΤΩΝ ΣΑΣ, ΣΕ ΜΙΑ ΕΥΡΕΙΑ ΓΚΑΜΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ-ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ!!!..

4. Αν… φύγουμε, λόγω ανάγκης μετακινήσεώς μας στο “Πεδίο Της Τιμής”, είτε και λόγω θανάτου μας ακόμα, να θυμάστε εκείνο το τραγούδι, που τραγούδαγε ο ΜΕΓΑΣ, συγχωρεμένος πια, ΑΟΙΔΟΣ μας, Στράτος ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ!

“ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΡΑΠΟΥΛΕΣ, ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝΕ ΡΗΓΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΘΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΑΘΗΤΑΔΕΣ”!

Από εσάς εξαρτάται λοιπόν, από την μεθοδική καθημερινή παρακολούθηση και μελέτη των στόχων που σας ενδιαφέρουν, να γίνετε, κάποια στιγμή… Δάσκαλοι άλλων, προτάσσοντας πάντα και πρώτα απ’ όλα και άλλα, το ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ!..

Από εσάς εξαρτάται να μπορέσετε, κάποια στιγμή, να κατορθώσετε να μπαίνετε στο μυαλό των εχθρών της Ελλάδος, αναπτύσσοντας, παράλληλα με την συνήθη γνωστή μας κατασκοπεία και ένα είδος σύγχρονης κατασκοπείας, που οι Έλληνες έχουν ιστορικά, εδώ και κάτι χιλιάδες χρόνια αναπτύξει, και λέγεται “Πνευματική Κατασκοπεία”, γεγονός που έκανε τον λαό μας να μην μπορούν να τον ψυχολογήσουν οι όποιοι “τρίτοι”, να μην μπορούν να τον καταλάβουν, να τον “παίζουν” τριπλή παραλλαγή (1Χ2) και να τον χάνουν!..

Θα νοιώσετε έτσι την χαρά να διαβάζετε τον κάθε αντίπαλο της Νο “1” Πατρίδος του Κόσμου, [Νο “1”, αφού αυτή (κυρίως!!!) ΦΩΤΙΣΕ ΚΑΙ ΕΚΠΟΛΙΤΙΣΕ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΚΟΣΜΟ], της Ελλάδος και θα κάνετε τους άλλους γύρω σας να… τρελαίνονται!.. Αυτή όμως η διαδικασία είναι ένας συνεχής πνευματικός ΚΑΜΑΤΟΣ, που απαιτεί, πλην της κατανοητής ΓΝΩΣΕΩΣ του κάθε φορά ΕΘΝΙΚΟΥ ΜΑΣ… ΣΤΟΧΟΥ, και έναν συνεχή καθημερινό ψυχο-σωματικό… Μαραθώνιο! Εμείς, οι “ΑΓΓΕΛΟΙ”, ΜΕ ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΔΑΞΑΝΤΑ ΤΟΝ ΘΑΝΟΝΤΑ “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ”, το πετύχαμε, ΑΣΧΕΤΩΣ ΑΝ ΜΕΤΑ ΖΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΤΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΣΙΚΑ, ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΥ, ΠΟΥ ΤΟΝ “ΕΦΑΓΑΝ”, ΤΟΥ ΚΗΡΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ!..

Φίλοι μου / μας!

Έρχονται τα χρόνια, όπως η καθημερινή, αντικειμενική και… αλληλουχιακή (sic) ΑΝΑΛΥΣΗ των γεγονότων… προδίδει, στα οποία και πάλι Η ΕΛΛΑΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΙΝΟΝΤΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΤΟΣΟ ΚΡΙΣΙΜΗ, ΑΝ ΟΧΙ ΚΡΙΣΙΜΟΤΕΡΗ, ΤΗΣ ΓΗΣ, οπότε ΟΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ, απ’ όλους τους Έλληνες και Ελληνίδες, όπως είμαι σίγουρος ότι αντιλαμβάνεστε, είναι και θα συνεχίσουν να είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΣ!..

Δυστυχώς, όπως ιστορικά συνέβαινε πάντα με εμάς τους Έλληνες, θα χυθεί και αρκετό, αν όχι πολύ ε/αίμα, (είναι πολλά τα σκυλιά που έχουν μπει πια και μέσα στην ιερή γη μας και δεν είναι μόνον πια γύρω – γύρω μας μόνον), αλλά τότε πια η Ελλάδα θα είναι άλλη, βλέποντας τον κόσμο όλον, αλλιώς και από την νέα της και πραγματική Πρωτεύουσα, την Κων-πολη, που σήμερα ΜΟΛΥΝΟΥΝ ΟΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ ΤΩΝ ΠΡΩΤΟΓΟΝΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ, των ΜΕΜΑΚΡΥΣΜΈΝΩΝ ΑΣΙΑΤΙΚΩΝ ΣΤΕΠΩΝ!..

Κλείνοντας, σας αφιερώνουμε, με πολύ σεβασμό, σε φίλους και σε εχθρούς, το άσμα που λέει,

ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ, ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΖΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!!!,

… ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΣΟΡΟΣ-ΤΣΙΠΡΟ-ΤΡΑΜΠΟΥΚΟ-ΜΠΙΝΕΔΕΣ, που είχατε επιβάλλει… εμπάργκο στο να φοράνε οι Έλληνες μπλούζες με την ε/σημαία, στο να μιλάνε εθνικά, να μιλάνε ελληνικά και πατριωτικά, και άλλα πολλά μισελληνικά, ταυτίζοντας μια τέτοια συμπεριφορά με τον ΦΑΣΙΣΜΟ και τον ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΜΟ των ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ, [οι οποίοι, με βάση τον… έγχρωμο(!) “διεθνή σχεδιασμό” σας έκαναν εξουσία και σας στήριξαν σ’ αυτήν], αλλά συνάμα ταυτίζοντας την Αριστερά με τα… Σκουπίδια, να τους χτυπάτε ύπουλα στις γωνίες, να τους παίρνετε την γαλανόλευκη και να την καίτε ή σκίζετε, βρίζοντας σαν τους χειρότερους ανθέλληνες που πέρασαν ποτέ και δήωσαν αυτήν την γη, ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΑ, ΠΡΩΗΝ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΠΡΑΚΤΟΡΙΑ ΜΕ ΚΟΚΚΙΝΟ ΜΑΝΔΥΑ ΚΑΙ ΤΩΡΙΝΑ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΑ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ, ΜΕ ΔΥΤΙΚΟ (ΚΥΡΙΩΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ) ΜΑΝΔΥΑ!..

 

ΕΛΛΗΝΑΣ

 

-/-  

ΥΓ.

1. Σχετικά με το Συνέδριο, 2, 3 πραγματάκια!

α. ΜΕ ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΕΔΡΩΝ, ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΟΜΙΛΗΤΗΣ ΤΟΥ “ΑΓΓΕΛΙΚΟΥ” ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο “ΙΩΣΗΦ”!..

β. Τα θέματα της “συνολικής ασφαλείας” θα τα αναλάβει ο “Κορμοράνος”, ενώ την γραμματειακή υποστήριξη “η Τζούλια και ο Ρόνσον”!

γ. Η “έκθεση των πεπραγμένων” θα παρουσιαστεί κατ΄έτος, από το 2015, έως το πρώτο μισό του 2022! Έχουν ενημερωθεί οι (τεχνικοί) Ομιλητές. Συντονιστής, ο “Ερπ”.

δ. Η “έκθεση των επχκων πεπραγμένων” κατά το ίδιο παραπάνω χρονικό διάστημα, θα αναφερθεί συνολικά από τον “¨Ερπ”.

ε. Την αρχική τιμητική αναφορά στον θανόντα “ΑΡΧΑΓΓΕΛΟ” θα κάνει ο “ΑΤΡΕΑΣ”!

στ. Λοιπά, όπως: @!1221@!(3443)!_223344_!X

ζ. Τα του “ΛΑΜΟΓΙΑ” θα τα αναλάβει ο “Ταμίας” μας, ΕΝΩ ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ(!) ΔΙΑΔΥΚΤΙΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΤΟΥ “ΣΑΪΤ” ή ΤΗΝ “ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ” ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΟΜΠΩΝ ΤΟΥ!..

2. Προσοχή εκεί στην ΕΥΠ! Κάποιοι σπερμολογούν ότι έχετε “στήσει” εταιρείες, τις οποίες χρηματοδοτείτε κιόλας, με επικεφαλής παλαιά στελέχη σας και κυρίως πρώην στρατιωτικούς!.. Ίσως να επανέλθουμε!..

3. Ψάξτε για το ποιοί Αλβανοί στην Αθήνα και στην Θεσσαλονίκη, παρέχουν από τώρα κάλυψη και κατάλυμα σε Κοσοβάρους πράκτορες, (σε διαμερίσματα κυρίως), οι οποίοι έχουν αρχίσει να μπαίνουν στην Ελλάδα, με Σκοπιανά κυρίως διαβατήρια και πάλι, και με αποστολές της… ανακατωσούρας και της… γεννήσεως κλίματος τρομοκρατίας, με την επικείμενη ελληνική πολιτική αστάθεια!.. ΑΛΗΘΕΙΑ! ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΤΗΝ “ΕΘΝΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ”, ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕ ΚΕ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ, ΟΠΩΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ ΣΤΟΝ ΓΛΕΙΦΤΡΟ-ΤΣΑΤΣΟ ΑΦΤΙΑ, ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ, ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ, “ΜΙΚΡΟΥ”, ΕΒΡΑΙΟ-ΜΑΦΙΟΖΟ-ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ, ΣΤΙΣ 02-07-2022;

-/-